Evet evet evet sayın seyirciler.Flaş bir gelişmeyle karşınızdayız...Fransa Milli Takımını rezil rusfa eden Raymond Domenech Sarkozy'nin eşi Carlo Bruni tarafından kovuldu.Yerine Deschamps,Dugary,Jean Reno,Clara Morgane,Monica Bellucci gibi isimlerin yerine futbol,basketbol ve bilimum konularda ün yapmış sıkar feys lakaplı Burak Durgunlu takımın basına getirildi.sıkar feysin milli takımın basına getirilmesinde Carla Bruni'nin tostumu yedim gel takımın başına geç içeriğiyle attığı SMS in etkili olduğu konuşuluyor...Burak Durgunlu yu havaalanında Fransızların güzel yıldızı Clara Morgane karşıladı...Morgane ile samimi görünen sıkar feysin ilk sözleri sunlardı...
Çok önemli bir görev aldım.Carlacığımın teklifini reddetmek imkansızdı...Fransa harika bir ülke başarılı olacağımıza inancım tam...
Domenech gibi savunma ağırlıklı oynamayacağız...İnadına hücum yapacağız
Clara Morgane ise sadece arkadaş olduklarını sıkar feyse Fransa'ya uyum konusunda yardım edeceğini söyledi...
![]()
Carla Bruni'nin Sarkozy i şu sözüyle ikna ettiği tahmin ediliyor...''Domenech yapamazsa Sıkar Feys Var O Yapar''
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954
Okudum,kabul ediyorum...