Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 147 arası toplam 147 sonuç

Konu: Beşiktaş - M.United | Şampiyonlar Ligi B Grubu 1.Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Giza View Post
    manu kendisini nasıl sıkmadı rooney kranponunu fırlattı sinirden bence man city maçıda kimsenin aklında değildi.
    Tottenham macını izleseydin asıl hevesli Manu yu görürdün.

Rooney in nasıl karaktere sahip olduğunu biliyoruz..Manu bu maçı alamasaydı elenecek miydi..?Hayır aslında yanıt bundan ibaret

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kahvede değilsiniz. Aranızda çekişme varsa msnden halledin. Burada milletin huzurunu kaçırmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Rooney çıkmasa daha fazla atabilirdi ManU.M.Denizli ne yapıyor anlamış değilim
    Rooney maç boyunca varlık gösteremedi bu kanıya nerden vardın anlamadım.

Bu arada konu nerelere gelmiş boşverin arkadaşlar bunları.

Serdar Özkan gerçekten en sevmediğim oyuncuların başında geliyordu Beşiktaş'ta ancak gerçekten iyi oynamaya başladı.

Arda'nın Manisa'da oynadığı dönemde Ersun Yanal'a: Hocam Serdar'ı da alın takıma o benden daha yetenekli." dediğini de hatırlatayım. Ancak şu anda Arda nerede Serdar nerede. Kendini bir türlü geliştiremedi ama bu sene biraz daha iyi yolda. Oynaması taraftarıyım ben eğer böyle bir yetenek varsa sergilesin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konumuz Serdar Özkan ve diğerLeri yada MiLLi takımda oLması ya da oLmaması değiL. Mübarek gece de daha fazLa uzatmamanızı rica eder, devamı haLinde ne oLacağınıbiLdiğinizi hatırLatmak isterim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

M.United kazanmak için hiçbişi yapmadı...Beşiktaşın yedek kuLübesi Galatasarayınki veya Fenerinki gibi oLsaydı bugün gaLip geLen taraf oLurduk...Eğer Beşiktaş bu maçta oLduğu gibi gruptaki diğer maçLarınıda aynı ciddiyetLe oynarsa bence bu gruptan çıkar...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

`BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM`

Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson, Beşiktaş`ı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulundu.

Ferguson yaptığı açıklamada "Bu kadar zorlanacağımızı bekliyorduk. Beşiktaş çok mücadeleci bir takım. Fakat beni en çok Beşiktaş taraftarı etkiledi. Takımlarına harika bir destek veriyorlar. Bu taraftar karşısında işimizin zor olduğunu biliyorduk.

Beşiktaş bize taktiksel sıkıntılar yaşattı. Forveti ikilemek zorunda kaldık. Bir baskı kurduk ve bu baskının sonucunda da golü bulduk.

Beşiktaş taraftarı gerçekten harika. Ben hayatımda hiç böyle bir taraftar görmedim. Gerçekten rakiplerin üzerinde inanılmaz derecede baskı kuruyorlar." dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Hucum hattimiz formda olsaydi su an sevinen taraf belkide biz olurduk. savunmamiz muhtesemdi Manuyu resmen oynatmadik.
    Tabatayi cikaracagi yerinde Serder Ozkani cikarinca Mustafa hocaya kizdim, gecen sene iyi degisiklikler yapan Mustafa hoca bu sezon hep yanlis degisiklikler yapiyor.

Boboyu acilen kazanmamiz lazim onsuz olmuyor Aslinda ben Batuhan dan cok umitliyim ama Mustafa hoca ona herhalde pek guven miyor..

Serdar Ozkan, Ernst, sivok, ferrari ve Hakan iyi oynadilar ve son olarak taraftarimiz muhtesemde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yenildikten sonra taraftar süper olsa ne yazar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tüm dünyada isim yapar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne yazık ki olmadı. Bjk hakketti bir beraberliği ama olmadı. Forvet hattı çok beceriksizdi. Öncelikle takımın kilit noktası Kaleci, 2 stoper ve Ernst dörtgenini kutlamak istiyorum. Müthiştiler. Özellikle Ernst ve Ferrari süper oynadı. Şaşırdım Ernst e. Arı gibiydi. Savunmada, ileride kanatlarda heryerdeydi. Ferrari müthiş müdafa yaptı. Gerçekten süper oynadı. Hakan arıkan yan top zaafını elinden topu kaçırarak tekrarlasada maçta çok güzel müdahaleler yaptı.

Gel gör ki: 8 milyon euronun kalıbına küçük gelen ve CL tecrübesi sıfırın bile altında olan tabata hiç bir şey yapmadı. ne pas Ne çalım ne kilit bir orta. Ya bu dev turnuvada yarışacaksın; Oyun Kurucun tabata? Benin ciddi şüphelerim var Tabatanın CL'de katkı yapamayacağı konusunda. neyse onuda geçtim; mustafa denizli nin Serdar Özkan Yusuf değişikliği son derece garip. Hala Yusufu kanatta deniyor. Yusuf ne yaptı dün? Pas veremedi, koşamadı adam 35 yaşında sen Man Utd ye en etkili atak yapabileceğin kanada bu oyuncuyu koyup tıkadın. Nitekim Yusuf ta etkisiz kaldı ki zaten yeteneği hızı yaşı belli olan bir adam daha fazlasını bekleyemezsin.

Bu tip takımlara karşı kapalı oynuyorsunuz, atak yaparken kanatlarınızda hızlı adamlar olması lazım ki bir anda kontr-atak ile yakalarsanız etkili bir hücum yapabilesiniz.. Serdar Özkan'a gelince ben beğenmedim. Çalım atmak öyle değil. Çalım diye ona denmez. Her pozisyonda çalım deniyor. Çok bencil. Çalımıda beceremiyor. Pas desen yok. Şut desen berbat. Gs maçındada harcadı şutları bu maçtada. Ben bu futbolcunun bu kapasitenin en fazla çok az üstüne çıkacağını ve ondan sonra orada kalacağını düşünüyorum. İbo ya gelince Üzülmez olanı yaşına göre gerçekten takdiri haketti. O yaşta yinede durdurdu o kanadı. Bir iki kez geçildi kademe yapamadı ama genel anlamda takdir ediyorum saygı duyuyorum ki İbo yu beğenmem aslen ama bu maçta çok beğendim.. Kaş'a gelirsek, gerçekten vahim bir tabloyu gördüm. Adam Getafede oynayamadı. Sen bedava kaptırdığın adamı para ver kirala sonrada CL de man Utd ye karşı oynat. Neyse işin o kısmını geçtik KAş gerçekten kendini geliştiren birisi. İleride dahada iyi olacak. Ben beğendim. Bir sezon maç oynamayan bir adam yinede man utd karşısında dökülmedi. Kademeye girdi bir kaç kez kaçırdı ama olur o kadar. Holosko; Çok çalıma girdi, boş yere topları kaptırdı. Çalım atarken çok açtı topu, bencildi. Bugün sadece kendimi göstereyim takım önemli değil der gibi oynadı. Keşke biraz daha pas yapsaydı pas derken çalım atmayı bırakıp pas vermeyi deneseydi... Sivok'a gelirsek oda müthişti. Savunmada diyecek söz yok. Arada Kaş'ın arkasından rakibi karşıladı kendi mevkisini ve diğer mevkiyide kontrol etti. Nobre genel anlamda iyiydi. Top indirdi sakladı ama biraz daha etkili olmalıydı. Özellikle ataklarda vuruşlarda ortalarda daha çok rol alması lazımdı.

Özetlersem goldeki yapılan adam paylaşım hatası yaktı gerçekten. Dizime bir yumruk vurdum daha acısı geçmedi . Dönen topta bir adam tutmuyordu Scholes i. Oda poz vererek gol attı. Bjk kendi ataklarından birini atsa bu maçı alırdı veya 1 puan cepteydi. Maç için çok kötü oldu diyoruz ama fazlada yapacak bir durum yok. Berbatov, Owen vs. Yedekten girdi son dakikalarda düşünün takımı. Son iki yılın finalisti Bjk gerçekten iyi oynadı. Ben beklemiyordum bu oyunu ama bir beraberlik iyi olur diyordum hatta süper olur dedim mesajımda..(Bkz. O Mesaj)

Tekrar diyorum: Beşiktaş'ın rakipleri diğerleri. Man u dan alınan her puan artı puan olacaktı. Denizlide aynı böyle söyledi. Çok etki etmez bu mağlubiyet. diğerlerine yenilme kendi evinde yen tamam çıktın. En azından UEfa olmalı ki bana göre öyle olur. CSKA bitmiş gibi görünüyor. Benim asıl önemsediğim maçlar Wolksburg ve CSKA. Bunları ekarter ederse iyi bir şeyler olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tatsız tuzsuz bir maçtı goldede defansın hatası vardı parmak kadar Scholes'a kafamı vurdurulur yahu ordan. Beşiktaş hakkı olan bir puanıda alamadı malesef şanssızlık diyelim umarım daha sonraki maçlarda toparlar Beşiktaş.

Bu arada dip not Star uyduda şifrelenmedi, iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha 3 gün önce ezeli rakibine 3-0 gibi bir skorla yenilmiş bir takımın bir anda buralara nasıl geldiğini görmek bile yenilginin acısını hafifletmeye yeter bence .. Gönül isterdiki sonuna kadar hakkımız olan 1 puanı alalım ama olmadı .. Daha buraya CSKA lar Wolfsburglar gelecek onların da sonu aynı merak etmeyin boğulacaklar burda.. Hani her inişin bir çıkışı vardır derler ya ilk basamağı bu maçla çıkmış olduk, hafta sonu kapalıdayız Kayseri'ye patlarız.. !!

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by cskinq1 View Post
    M.United kazanmak için hiçbişi yapmadı...Beşiktaşın yedek kuLübesi Galatasarayınki veya Fenerinki gibi oLsaydı bugün gaLip geLen taraf oLurduk...Eğer Beşiktaş bu maçta oLduğu gibi gruptaki diğer maçLarınıda aynı ciddiyetLe oynarsa bence bu gruptan çıkar...

Beşiktaş ın yedeklerinden girenler Yusuf,Tello,Nihat- ki Bobo 18 de bile değil.Bence sorun oyuncuların özgüveninde yenilseler bile oynadıkları oyun kendilerine güvenini artırdı , bundan sonra Beşiktaş toparlanacaktır birkaç maç üstüste kazanınca işler yoluna girer .Tabi genede Beşiktaş a hava katacak biri lazım herkes onun Nihat olmasını bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Alman Ernst..Sanki biz adama Fransız İngiliz Ernst dedik..Her topu aldıgında Alman Ernst..Maçları izlerken eziyet çekiyoruz resmen..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"Hani şans melekleri elimizden tuacaktı"

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Alman Ernst..Sanki biz adama Fransız İngiliz Ernst dedik..Her topu aldıgında Alman Ernst..Maçları izlerken eziyet çekiyoruz resmen..

Seyrederken bende koptum o kısma hele Jose Mourinho'ya Marinyo dediği zaman iyice kopuyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

vahşi rooney tanımlamasını yapmış ingiliz basını

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by anilton View Post

niye bıraktı diyor birde sonradan orası daha bomba

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tüm dünyada isim yapar
    ribery diyor ya ben güzelliğin hiç maç kazandırdığını görmedim

ben de diyorum ki isim yapmanın hiç maç kazandırdığını görmedim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Beşiktaş 1 puan alsa çok iyi olacaktı ama yinede kaybedilmiş bişey yok ortada sonuçta bu Manchester gruptaki diğer ekipleride içerde dışarda büyük ihtimalle yenecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beşiktaş, gerçekten iyi oynadı. Ben gole kadar puanı koparacaklarına inanıyordum. Man Utd'ye top oynatmadılar. Ancak Scholes'un golünde defansın payı çok büyük. Hakan elinden geleni yaptı(o pozisyonda) ama defans izleyince gol geldi.

Beşiktaş'ı incelersek, Hakan, her ne kadar pozisyonlarda sırıtmasa bile, eline ve ayağına gelen her topu itinayla rakibe verdi.

Defansa gelince, olabilecek en iyi defanstı. Valencia ve Nani'yi iyi kapattılar diyebilirim. Aslında gole kadar kusursuz gibilerdi(1-2 pozisyon hariç). En çok Ferrari'yi beğendim diyebilirim.

Orta sahaya gelince, vasat bir orta saha izledik. Ernst, iyi oynuyor derken, yaptığı pas hatalarıyla yine vasatın üstünü aşamadı. Yusuf, bu gece berbattı.

Forvet ise, Nobre'yi beğendim diyebilirim. Tabii, Nihat'ın ortasını centilmence harcaması dışında. Holosko ise, ayağına gelen her topu harcadı bana göre Yusuf'tan sonra gecenin en kötüsüydü. Nihat'ın ayağına top az geldi ama onları iyi kullandı. Ona da iyi diyebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evra ne müthişti ya kaç kez atağı kesti. Nobre motoru çalıştırana kadar evra bizim sahadan koştu aldı Valencia ve Evra süperdiler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

beşiktaş iyi mücadele etti.
    Zaten ancak bütün maçlarını bu mücadele gücüyle oynarsa gruptan çıkma şansı bulabilecek.

Wolfsburg ve CSKA oynadıkları maçta ikisi de güçlü göründüler. Beşiktaş' lılar şimdiden bu ikisinden kendi sahasında 6 puan alacağız şeklinde konuşuyorlar ancak yanılıyorlar. Puanlar aslanın ağzında. Hem CSKA hem de Wolfsburg çok iyi gözüktüler bana kendi maçlarında. Beşiktaş-Man Utd. maçından daha kaliteli bir futbol ve mücadele oldu o maçta. Her maç Beşiktaş için zorlu geçecek ve Beşiktaş' ın gol yollarında bu kadar etkisiz olması düşündürücü. Kolay gol atamıyorlar. Hızla sonuca gidemiyorlar. Her pozisyon uzuyor da uzuyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bjk ne yapıp ne edip gol atmalı. İlerideki sıkıntıyı gideremezse gol yer. Atamazsan atarlar. Mesela dünkü maçta 1 gol atsa en az 1 puan alırdı ki bence o golüde yemezdi. Çünkü oyun sistemi ve oyuncuların motivasyonu değişebilirdi.

Denizli Bjk nin kanatlarına Yusuf gibi adamı koyarsa Bjk gol felan atamaz. günümüz futbolunun en önemli silahı hızlı oyundur. Yusuf la mı gol atacak acaba Denizli?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post

Evet çıldırdı sayın seyirciler 25 yıllık teknik direktörlük hayatında şampiyonlarligi finali dahil hiç bir maçta Ferguson umutsuzlugun resmini bu kadar sergilemedi

Spiker bombaydı ya star'ın spikerleri hep böyle

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ertem şener olsaydı kesin

"Vuruyor Reklam panolarınaaa" derdi. bir maçta insa 5-6 kez dermi ya Ertem diyor işte

Evet çıldırdı sayın seyirciler 25 yıllık teknik direktörlük hayatında şampiyonlarligi finali dahil hiç bir maçta Ferguson umutsuzlugun resmini bu kadar sergilemedi
    öyle bir lafki sanki dünya kupası final maçında 6 pastan gol atamadılarda ona çıldırıyor. Çok abartıyor spikerleri

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri