Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 179 sonuç

Konu: Fenerbahçe-FC Twente | UEFA Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Maçı izlediğine eminmisin?

Adamlar hiçbirşey oynamadı. Aksine biz hep topu rakip kaleye yıktık fakat gol bulamadık. Güiza'nın becereksizliğinden dolayı ileri giden her top geri geldi.
    Arkadaşın tuttuğu takıma bakarsan o zaman anLarsın ibo neden öyLe yazdığını
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by cskinq1 View Post
    Kardeşim Fener Kadıköyde yenemicekte nerde yencek ? Maçın hakkı buydu adamLar oynadı Fener baktı yaLan mı ?
    Evet Yalan..Adamlar 2 kere geldiler 2 gol attılar.Maç boyunca üstündük..Ama ilerde Guiza olunca gol atamıyoruz maalesef..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Arkadaşım tahriklerine gelmeyeceğim.Halen daha bu lafımın arkasındayım.Bu mesajımı en az 3-5 kişi daha alıntı yapacak ama umrumda bile olmayacak.

Maçtan önce Fenerbahçe inşAllah kazanır diyip msn'de nasıl koydular ama Fenerbahçeye diyecek insanlarla bunları tartışmayacağım.
    Tutturmuşun bi tahrik gidiyorsun seni tahrik eden yok arkadaşım. Neden üstüne alınıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Evet Yalan..Adamlar 2 kere geldiler 2 gol attılar.Maç boyunca üstündük..Ama ilerde Guiza olunca gol atamıyoruz maalesef..

ben 2. yarıyı izledim 2 tane yüzde yüzlük pozisyonu vardı twente nin(gol dışında tabii ki). hatırladığım bu. hakikaten kötü oynadı fenerbahçe. steaua nun yerine daha güçlü bir takım olsaydı gruptan çıkması çok zor olurdu ama bu gruptan çıkabilir fenerbahçe..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tamam ilk hafta böyle oldu. Romada Hamburg ta deplasmanda yenildiler. Yani büyükler yenildiler bizimle birlikte. Tek tesellimiz bunlar. Neyse toparlarız biz. Takıma güveniyorum. Yalnız Güiza ile Avrupada tek forvet mantıksızlık olur. Semihle birlikte oynasınlar bak gör nasıl atıyorlar golleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Tutturmuşun bi tahrik gidiyorsun seni tahrik eden yok arkadaşım. Neden üstüne alınıyorsun?
    Hehe tamam mesajımı alıntı yaparak saygılarımı sunarım demek bana değil uzaydan birine nazire yapmak oluyor dimi ?

Komik !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe 3 attığında da söyledim yine söylüyorum.Göbeği sağlam tutan takımlara karşı çok zorlanır F.Bahçe...

Neden?

Çünkü kanat akınları sıfır.Gökhan dışında kanatlarda çalışan yok.Santos sol açık olamaz.İlk alındığında da 3 kişi çalımlayıp 90'a astığında da söyledim.Onun yeri sol bek.Kazım kesinlikle çizgi oyuncusu değil.Oda forvetten bozma kanat.Ortaları çok kötü.Fiziği sayesinde forvette çok daha başarılı olur.Ki asıl yeride orası zaten...

Bir diğer neden de Guiza'nın fizikli ve atletik savunmalara karşı çaresiz kalması...

F.Bahçe ne yapıp edip Semihi,Özer ve M.Topuz'dan da en az birisini takıma monte etmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lafla Peynir gemisi yürümezzz..

Kendi sahandada olsa deplasmandada olsa, her türlü saha sahadır..

yazık oldu, o güzelim frikik golüne 3 puan yakışırdı doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ne guizaymıs arkadaş tüm kabahat onun bravo böyle düşünenlere! takımın forvetine bir kez olsun karsı karsıya yada benzeri bi pozisyon hazırlayamayan takım varken suçlu hücum oyuncusu 2 tane duvar gibi stoperleri vardı bugün guizadan ne bekliyosunuz aralarında dahi daum semihi erken alsaydı ama guizanın yanına bu kadar zor mu cift forvet oynamak ayıptır yaa.Burda defalarca yazdım klasik hollanda takımı değil twente ciddi futbol oynuyolar gördük bunu maçta da.Emreyi adamlar alıyolar aralarına üçgenlerle tek toplarla döndürüp duruyolar diger futbolcularda izliyo.yahu denizi begenmiyoduk ön liberoda gelse şu cristianın yerine ilac olur bu takıma.alex guiza santos kazım sanki 4 forvet oynar gibi ilerde cristianda stoper gibi defansın arasına giriyo emre ortada dönüyo macın özeti bu.Daumun defansla hücum arasındaki mesafeyi kısaltması gerek cok kopuk takım.Ayrıca eski daum değil bu adam eskiden yenikken 3 hatta 4 forvet oynatırdı takımı simdi 2-1 yenigiz son 10 dakika hala cift forvete dönemiyo.Özeri zaten kulübeye bile almıyo bravo daum sana
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Kardeşim Fener Kadıköyde yenemicekte nerde yencek ? Maçın hakkı buydu adamLar oynadı Fener baktı yaLan mı ?
    Bişi diyecekdim sana ama 5 ay ban atılcağı için susuyorum !

TuNdRaLoWeR Misafir

Biz Fenerbahçe'yi alacağı mağlubiyetleri de göz önünde bulundurarak, hesaba katarak sevdik..

Hem takımım hem ÜLKEM adına üzülüyorum.Neden? Çünkü bazı arkadaşların dışarı çıkıp bu mağlubiyeti kutlamadıkları kaldı.

Neyse, sonuç itibariyle 1-0'dan maç verdik.Sağlık olsun, daha maçlar var önümüzde.Her şey bitmedi ya, asıl yeni başlıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne guizaymıs arkadaş tüm kabahat onun bravo böyle düşünenlere! takımın forvetine bir kez olsun karsı karsıya yada benzeri bi pozisyon hazırlayamayan takım varken suçlu hücum oyuncusu 2 tane duvar gibi stoperleri vardı bugün guizadan ne bekliyosunuz aralarında dahi daum semihi erken alsaydı ama guizanın yanına bu kadar zor mu cift forvet oynamak ayıptır yaa.Burda defalarca yazdım klasik hollanda takımı değil twente ciddi futbol oynuyolar gördük bunu maçta da.Emreyi adamlar alıyolar aralarına üçgenlerle tek toplarla döndürüp duruyolar diger futbolcularda izliyo.yahu denizi begenmiyoduk ön liberoda gelse şu cristianın yerine ilac olur bu takıma.alex guiza santos kazım sanki 4 forvet oynar gibi ilerde cristianda stoper gibi defansın arasına giriyo emre ortada dönüyo macın özeti bu.Daumun defansla hücum arasındaki mesafeyi kısaltması gerek cok kopuk takım.Ayrıca eski daum değil bu adam eskiden yenikken 3 hatta 4 forvet oynatırdı takımı simdi 2-1 yenigiz son 10 dakika hala cift forvete dönemiyo.Özeri zaten kulübeye bile almıyo bravo daum sana

Taraftar bile Semih Semih diye bağırdı Guiza aşkı nedir ya bu adamlarda getir amatör ligden 30 yaşında adam getir daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

eminim bu kulübeyi başka bir antrenöre versen bu twenteye karşı daha hoş futbol oynatırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by anilton View Post
    F.Bahçe 3 attığında da söyledim yine söylüyorum.Göbeği sağlam tutan takımlara karşı çok zorlanır F.Bahçe...

Neden?

Çünkü kanat akınları sıfır.Gökhan dışında kanatlarda çalışan yok.Santos sol açık olamaz.İlk alındığında da 3 kişi çalımlayıp 90'a astığında da söyledim.Onun yeri sol bek.Kazım kesinlikle çizgi oyuncusu değil.Oda forvetten bozma kanat.Ortaları çok kötü.Fiziği sayesinde forvette çok daha başarılı olur.Ki asıl yeride orası zaten...

Bir diğer neden de Guiza'nın fizikli ve atletik savunmalara karşı çaresiz kalması...

F.Bahçe ne yapıp edip Semihi,Özer ve M.Topuz'dan da en az birisini takıma monte etmeli...
    çok doğru tespitler özellikle göbek konusunda alex hiç pres yapmıyo cristian defansın içine giriyo emre tek basına her tarafa koşmaya calısıyo o yüzden 4-3-1-2 oynanmalı.Zaten kazım santos ikilisi cizgiye inmiyo.Yani kanat organizasyonlarını beklerimiz yaptıgına göre cift forvet oynayıp kanatlarda gökhan ve santos yada carlostan birine güvenebiliriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Taraftar bile Semih Semih diye bağırdı Guiza aşkı nedir ya bu adamlarda getir amatör ligden 30 yaşında adam getir daha iyi
    guiza semih tartışmasına girmek manasız tribun semih diye bagırıyo diye hocada semihi almak zorunda değil.En basiti alex bomboş atamıyo kafayla cok az tepki gösteriliyo guiza basit bi pas hatası yapsa olmadık küfürler ediliyo adama bu haksızlıktır.Bunun sorumlusuda kulübedeki calıstırıcı eger guiza oynayamıyosa tek forvet ki oynayamıyo oynatma yada cift forvet oynat
    Last edited by sananes : 18.Eylül.2009 at 04:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ha ha arkadaşlar gecenin şok sonuçlarını açıklıyorum:

Ajax Amsterdam (0-0)
    FC Timisoara
    Hapoel Tel Aviv (2-1)
    Celtic Glasgow
    SK Rapid Wien (3-0)
    Hamburger SV
    FC Basel (2-0)
    AS Roma
    SS Lazio Roma (1-2)
    Red Bull SalzburgAA birde şu maç var

Fenerbahce (1-2)
    Twente Enschede

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tuttuğun Takım ==> Galatasaray

Yönettiğin Takım ==> Pendikspor

Arkadaşlar boşverin kimse ceza aLmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Söylenebilecek hem çok şey var hem hiçbir şey yok. Daum bu maçta sınıfta kalmıştır. Ufak, zamansız bir kaza olarak değerlendirmek istiyorum. Gönlümden geçen şimdilik budur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Daum'la Avrupa'da iş yapmak zor, çünkü mantalitesi buna müsait değil. Avrupa kupası maçı lig maçından daha değersiz gibi görülüyor takımda, bu da böyle bir sonucu getiriyor. Daum'un acilen bu Avrupa maçlarını da önemseyip takımı çok daha iyi hazırlaması gerekiyor, özellikle savunma anlamında. Savunma bugün ciddi anlamda kötüydü.

Sivasspor, Manisaspor ve Twente maçlarına bakıyorum, ilk yarı gol yok. Nedense ilk yarılarda gol atıp da maçı rahatlatamıyor veya koparamıyoruz. İkinci yarı da yorulup oyundan düşüyoruz. İç saha maçlarında olay bu. Fenerbahçe ilk yarı ilk 15 dakika çok baskılı ve presli oynayıp gol atamadı mı sıkıntı yaşıyor, yaşayacak da. Böyle yanlış bir oyun düzeniyle oynanmamalı.

Daum'un yaptığı başka bir hata ise Kazım'da ısrar etmesi. Kazım yerine mutlaka M.Topuz oynamalı. M.Topuz'u gördük bugün, süper bir gol attı, takımı da ateşledi ama ne yazık ki hemen ardından gol yenilmesi işleri bozdu. Topuz'un bu yaptığını Kazım maç boyu yapamadı, yapamaz da. Topuz mutlaka as oynamalı.

R.Carlos'un da oynamaması gerektiğini hep söylüyorum. Sol bekte Andre Santos, sol açıkta Özer oynamalı. Orta saha Özer-Emre-Cristian-Topuz dörtlüsünden oluşursa hem defansif hem ofansif olarak rakiplere üstünlük kurabiliriz. Carlos maalesef savunmada çok sıkıntı veriyor, hücumda da pasif. Sıfır katkı.

İstanbul B.B. maçında da sıkıntı yaşarız eğer elimizdeki Özer ve Topuz gibi futbolcuları kullanamazsak, ikinci yarı oyundan düşersek. Oyundan düşmemek için mutlaka ya ilk yarı golü atacaksın ya da gücünü dengeli kullanacaksın. Fenerbahçe gücünü öyle bir harcıyor ki başta sonlara doğru takım mağlup olmasına rağmen pozisyona giremedi.

Deivid'i ısrarla kullanması da anlamsız Daum'un. Semih'i de ikinci forvet olarak sokmak yerine tek forvet olarak sokuyor, dolayısıyla da verim sağlanamıyor. Daum'un bu maçtan büyük ders çıkarıp gerekenleri yapması lazım, elindeki bu kadroyu çok iyi kullanması lazım. Sene başında Fenerbahçe hangi kadroyla sezona başladıysa o kadroyla gidiyor. Artık kulübedeki oyuncuları da yavaş yavaş devreye sokmalı.

--------------------Volkan------------------

Gökhan---------Lugano-----Bilica--------Santos

--------------Cristian-----Emre--------------

M.Topuz----------Alex------------Özer

---------------------Semih----------------

Bizim oynamamız gereken şekil ve futbolcular da bu şekilde olması gerekiyor bana göre..

Ama Daum Topuz'u Bursa maçında harika oynamasına rağmen oynatmıyor..Türk futbolunun en önemli yetenekleri arasında olan Özer'i daha 18'e bile almıyor..Semih'i 80'de oyuna alıyor..Pes doğrusu...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bizim oynamamız gereken şekil ve futbolcular da bu şekilde olması gerekiyor bana göre..

Ama Daum Topuz'u Bursa maçında harika oynamasına rağmen oynatmıyor..Türk futbolunun en önemli yetenekleri arasında olan Özer'i daha 18'e bile almıyor..Semih'i 80'de oyuna alıyor..Pes doğrusu...

Bilica oynarsa işimiz iş derim.... Gereksiz top kayıpları Edu'nun bi alt modeli Önder ayakalı bomba.Oraya en iyi adam Zapo olur.

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Bilica oynarsa işimiz iş derim.... Gereksiz top kayıpları Edu'nun bi alt modeli Önder ayakalı bomba.Oraya en iyi adam Zapo olur.
    Önder sakat olduğundan dolayı koydum yoksa Önder olurdu ilk tercihim..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

R.Carlos'un da oynamaması gerektiğini hep söylüyorum
    Bence sezon başında sözleşmesinde indirim yapacaktın kabul etmezse yollayacaktın. 4.5 milyon euro aklım almıyor ya ne yapıyor bu carlos o kadar para veriyoruz İsmi felanda kalmadı artık. İşte bu işleri düşününce adam çıldırıyor acıyorum o paraya. Ondan sonra taraftar o kadar bilet parası veriyor. Yazıktır günahtır taraftar versin oyuncular yesin ama gel gör ki kazanamasın. Bu döngüyü anlamaya çalışıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Önder sakat olduğundan dolayı koydum yoksa Önder olurdu ilk tercihim..

Santos sol açıkda bildiğin Deivid 2 adam devamlı orta kayıyor bence Semih'le kazım forvette iyi 2li olur ama Alex gitmek istediğinde.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Mehmet Topuz - Semih ve Özer bu takımda oynamalı.

Tarık'ın kadorya aynen katılıyorum.Bilicaya güveniyorum ben açıkçası.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    He birde ek olarak şu futbolculara Avrupadada başarı istiyoruz denmeli yoksa istediğini koy istediğini kes fark etmez.
    Last edited by CeNTeR_TR : 18.Eylül.2009 at 04:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Noktasına kadar imzamı atarım.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hiç yorum yapasım yok kötü oldu bu sonuç. Telafi ederiz ama hücum gücümüz gerçekten kötü. Takımın temposu düştüğü anda ya da yakaladıklarımızı atamadığımız an tehlike.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Daum ile avrupa'da bize yine hüsran bize yine kurşunlar :/

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Mehmet Topuz - Semih ve Özer bu takımda oynamalı.
    Ozer subat ayindan beri ne mac oynuyor, ne de antrenman yapiyor. Sakatliktan cikali 2 hafta ya oldu, ya olmadi. Biraz cok sey beklemiyormusunuz bu kadar kisa surede?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fener'e yazık olmadı yazıklar oldu. İyi de oynamadı, kendi evinde yenildi.. Ben çok şaşırdım bu maçta kendi evinde 2-1 yenildiğine.. 3 sene üst üste kupa alırlar...
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Söylenecek söz kalmadı !!

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri