Güzel Elemanlar alMışsınAma Ben Bomba Göremiyorum
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Takımları batırmışsın bide gülüyorsun abi![]()
Geliyor..
Abi biraz gelişsin soy ismini koyun yaparız..
İnşallah Mustafa..
Yuh Adanaspor'a Selçuk işte daha ne olsun.. Beğenmiyorsan aşağıyı incele..
Yok be batırma felan yok uefa'da batıracaklar bizi..
Bunca güzel olayın üzerine terlik olarak başımıza ne gelir diye düşünüyorduk, bu oldu..
![]()
Bernardo walter Campbell Süper 3LüBuNlar BoMBa iŞte
City De Kötü oLmus yav
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Citye 5 atmazsan istifa abi![]()
Kardeşim bak bu sefer transferlere bayıldım işte. Hele o Bernardo of of, benim Hull'daki Ramires'in ikizi gibi. Walter, Selçuk ve Campbell'da çok çok iyi İtalyan regen süper. Çağlar transferi de güzel ama Özgür Çek'i de harcama. Özgür Can'ı satmışsın da Nobre ve Campbell dışında kim var forvet?
Egemen'e dikkat et kart konusunda diyecektim de Man City maçında faul bile yapmamış hayretabi her 3 maçta 3 sarı 1 kırmızı garanti top kapmasını sert yaparsan. beni çok yaktı idç'de.
Man City maçına diyecek yok, Lampard'ı bile almış adamlar :S
Baba Collins'e yazık olmuş. Jem Karacan 4x4'lük oynamış. Hocam biraz kasarsan sende deplasmanda 2-1 yenebilirsin. penaltılarla turu geçecen içime doğdu. bence o maça iyice zaman ayır sağlam bi taktik yap, elersin kardeşim güveniyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Walter var abi forvet olarak, Natural Fc.. Transferleri beğenmene sevindim..Kardeşim bak bu sefer transferlere bayıldım işte. Hele o Bernardo of of, benim Hull'daki Ramires'in ikizi gibi. Walter, Selçuk ve Campbell'da çok çok iyi İtalyan regen süper. Çağlar transferi de güzel ama Özgür Çek'i de harcama. Özgür Can'ı satmışsın da Nobre ve Campbell dışında kim var forvet?
Egemen'i artık ceza yedikçe basacaz cezayı artık ne kadar sabredebilirsek..Egemen'e dikkat et kart konusunda diyecektim de Man City maçında faul bile yapmamış hayretabi her 3 maçta 3 sarı 1 kırmızı garanti top kapmasını sert yaparsan. beni çok yaktı idç'de.
Abi deplasmanda yenemem zaten ilk maçta kadronun yarısı yoktu milli maçlardan dolayı fark olmasın yeter..Man City maçına diyecek yok, Lampard'ı bile almış adamlar :S
Baba Collins'e yazık olmuş. Jem Karacan 4x4'lük oynamış. Hocam biraz kasarsan sende deplasmanda 2-1 yenebilirsin. penaltılarla turu geçecen içime doğdu. bence o maça iyice zaman ayır sağlam bi taktik yap, elersin kardeşim güveniyorum.Bu arada abicim gözün aydın hiç istemeyerekte olsa Mulaudzi'yi sattık..
Hem gözlemcimizin yüksek değer vermesi, hem geri alma primi, hemde kontrat imzalarken ki quality singing ibaresi bizi bu transfer itti.. Geliştirip satarız..
![]()
Bu skorla 1. olurum diye beklerken 3. olduğumu görünce şoka uğramadım desem yeridir, Fenerbahçe 6-0, Kayserispor 5-0 yenerse olacağı bu.. Gollerimin 2 si frikiten geldi Parejo ve Bernardo..Selçuk'un zaten yakından gol atmadığını biliyorsunuzdur..![]()
City maçları oyun olarak güzel olmuş abisi,geri dım atmamışsın,seneye bu takım daha çok tecrübe kazanacaktır.
City sonuç normal diyebilirim güzel de oynamışsın ama olmamış başarılar
Abi ssleri bekliyoruz city maçından sonra hayallerin mi yıkıldı abi![]()
Transferler güzel abi o kadar da kötü gitmiyorsun..Çıkarsın inş. Süper Lig'e..![]()
Güzel gidiyorsun
Henüz yeni bir hoca ve yeni bir lig ilk başlarda bu olabilir ancak istirarı yakalayınca sorun kalmaz Oğuz.
Diyarbakırdan 3 alabilseydik iyi olurdu ama sağlık olsun![]()
Teşekkürler Tarık yorumun için..
Evet abi birazdan biriktirdiğim ss'ler geliyor kupada sürpriz'e az kaldı diyebilirim..
hadi len diyorum sadece..Alt lig takımlarıyla işimiz olmaz.. Biz büyük düşünür büyük oynamaya çalışırız..
![]()
Teşekkür Ederim..
Sağol Yunuscum birazdan yorumlar gelecek zaten..
Biriktirdiğim ss'lerim herşeyi anlatacak Mustafa
Aslanım Ajan..
Teşekkürler yorumun için..
Arkadaşlar mazur görün baya bir ss birikti.. Maçlara yorum yapamayacağım ss'ler kendini anlatısınlar..Aşağıdaki ss'lerde Hacettepe ile maçı ile beraber Kontratak taktikle oynadık..Dizilişimiz 4-5-1'di.Galatasaray ve bikaç maç dışında gayet güzel sürdürdük.Diğer maçlarda da zayıf rakipler hariç bu taktiği kullanacağız. Şimdilik aşağıdaki ss'lerle idare ediverin çünkü çok birikti ss'ler..Ocak ayı transferleri ve birkaç maç, puan durumu ile beraber bi sonraki mesajımda sizlerle olacaktır.. Burayı yorumsuz koymayasınız..
![]()
İşte bu ben dedim istikrar önemli unsur.
Evet istikrardan sonra böyle de bir haber geldi. Geçmiş profilimi Professional Footballer yapmıştım..
Malatyasor'un olası teklifi ile ilgilenmediğimi açıklayınca kulüp takdir etti..Bende hazır yerimi sağlama almışım para istiyeyim dedim. Ofisinde otur dediler..Teklifin tam Malatya maçından önce olmasıda ilginçti ben gelmeyince Metin Yıldız başa geldi ama bu bizim hızımızı kesemedi.. 3 attık..
![]()
Malatya'ya gitmemen iyi olmuş maçlar iyiBi de 9.0.3 mü kullanıyorsun?
1-2 maç kötü gitti diye direk eleştirmeyin canım.Efsane olacak abim
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tebrikler Oğuz abi.İyi oynadığın maçların karşılığını almışsın özellikle Ankaraspor maçında şov yapmışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Evet 9.3.0.
Yok la kimse eleştirmemiş ki..
Sağol Yunus kontratak oynuyoruz..
Türkiye kupasının son kalan maçında Kocaelispor'a kaybederek son hafta bay olarak 6 puanlı beklemeye koyulduk..%25 ihtimalle çıkıyorduk ve bu ihtimal gerçekleşti. Beşiktaş ile harika maçlar oynadık.. Bu sırada ligte inişli çıkışlı devam ediyorduk..Unutmadan devre arasıda takıma iyi takviyeler yaptığımızı ss'lerde görebilirsiniz..Ve devre arası yaklaşırken Fethiyespor ile de pilot kulüp anlaşması imzaladık..
Gelenler
Gidenler
Öncelikle Beşiktaş maçlarından büyük keyif aldığımı söyleyebilirim. Takım ayrı bir gaza gelerek oynadı. 2. maçta eleyemesekte son anlarda bulduğumuz pozisyonlarla Beşiktaşı İnönü'de yenebilirdik. Son dakikalarda Zozulyanın aşırtması direkten dönmese takımı kampa Bahamalara götürecektim..
Sıradaki maç Diyarbakırspor'la beni izlemeye devam edin..![]()
Karabükspor yine kazanmış![]()
Güzel durumdasın Oğuz abi.2.sin ve 1.ile aranda sadece 2 puan fark var.Şampiyon olacağına inanıyorum.Beşiktaş'a karşı ortaya koyduğun futbol umut verici.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ben çıktıktan sonra 10 kere de kazansa problem değil..
Diyarbakırspor maçı ile lige iyi bir dönüş yapmıştık ve evimizde çok istikrarlı bir performans sergiliyorduk. Taki deplasmanda ki lider Boluspor maçına kadar..
Maç başlıyor özel önlem almaya çalıştığımız İlyas Kahraman frikikten Boluyu 1-0 önde başlatıyordu maça oyun disiplininden kopmadan maçı oynamaya çalışırken kaleciden dönen topu uyayan defans arasından Gurbanov gole çeviriyor ve sinir katsayımızı da 2 katına çıkarıyordu. Montero uzaklardan kullandığı frikik ile İlyas'a cevap veriyor bizi de umutlandırıyordu..Bu dakikadan ilk yarıya kadar olan bölüme değinmek istemiyorum. Ferdi Tatlı vuruyor ona değiyor buna değiyor giriyor. 4-1 geride kapatıyoruz yarıyı..İkinci yarı ne kadar fark yiyebiliriz daha yiyim komple atağa çıkıyoruz erken vakitte umutlansakta şansımızda yaver gitmiyor ve Bolu'dan puansız dönüyoruz..
Daha trajik maç Samsun'da.. Nitekim Samsun Bolu'ya göre daha zayıf bir rakip en önemli adamlarına önlem almaya çalışıyoruz ancak ilk atak ilk gol.. Morali bozuk bir takıma olacak şey midir bu? Ne yapıp etsekte goller bulamıyoruz. 3-1 geriye düştükten sonra artık atak diyoruz penaltı ile hayalimiz yıkılsa da Ahmet Şahin sahneye çıkıyor ve penaltıyı kurtarıyor..Bizim aradığımız gol ise çok geç geliyor. Bu süre zarfı içinde çataldan dönen toplar Ibriç'in sayılmaya golü ve en komiğide 1000 kere vursa bi kere gol atacak Ejder 1/1000 ihtimalle metrelerce uzaktan avlıyor kaleyi..Ne diyelim hep puan alacak değiliz..
Anlayacağınız moraller bozuk baya yine de iyi yerde sayılırız.. işte ss'ler..
Biraz daha oynayacağım bugün toparlarsak devam toparlayamazsak yarın devam ediyoruz.. Beni takip edin..![]()
Bekliyoruz![]()