Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

22 44.00%
  • Galatasaray

24 48.00%
  • Berabere

4 8.00%
Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 312 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray Maç Kritiği

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

fenerde anelka oynamıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

fener apiah ın attı golle 1-0 önde
    yensende yenilsende hep seeninleyiz çünkü biz ultAslanız

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

F.Luciano 2-0 yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Yazık ya.Her maç öncesi GS taraftarına güven veriyor fakat maç sırasında o güveni görememek üzücü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fener cimbomu dagatıyor acıkcası

Ne yapacağız bilmiyorum. Galatasarayın hiç atağı yok neredeyse.. Eğer biz şampiyonluğa oynuyorsak şampiyonluğa giden yolda böyle futbol oynuyorsak yazık..

artık maç bitti bana göre galatasaray ne kadar topla daha çok oynasada kontrataklarla çabuk çıkıp çok iyi bir skor elde etti. gerets in taktik hatası bence maçı bitiren taraf oldu ama tabi daha 2. yarı var futbol bu hiç belli olmaz ama benim umudum 0 denecek kadar az

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

kırmızı kart falan çıkmış herhalde.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

saidoo kırmızı görmüş bu dakikadan sonra skor değişmez fenerbahçeyi tebrik ederim ben 2-3 gün siteye girmiyim en iyisi...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ahha anelka giriyor oyuna maç berabere olur şimdi merak etmeyin

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Alex de Souza attı 3-0 oldu maç.

Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ederim.. Greats'in klasik hataları.. Ferhat ile oyuna başladı birinci ve üçüncü golde hatası var. Neyse sağlık olsun.. Artık önümüzde ki maçlara bakacaz. Ama Fenerbahçeyi ben her iki maçtada yenemiyorsam şampiyon olsam neye yarar? ...

Nesil
    2006
    Yer
    Her Yerden

fenerbahce 3'ude atti.3-0 Alex de sauza..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Nicolas Anelka 4-0 yaptı biraz önce
    Artık Galatasaray şampiyon olsa bile(ki artık çok zor) pek bir anlamı kalmadı bence.

4-0 oldu.. artık 6.ncı golde gelir.. Galatasaray maçı bıraktı doğal olarak. Ama ayıptır yazıktır ya.. Olmaz bu kadar.. Benim anlamadığım Cüneyt Çakır bu maça çıkarken herkese sarı kart göstermeliyim niyetinde mi çıkmış?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hadi cimbomum ye 5 i de :@ tam olsun bari ytuvarlak hesap olur :@

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bütün fenerli arkadasları kutluyorum şimdiden.Ben sadece GALATASARAYLI arkadaslarıma bi sorum olacak hala bu gerets denilen adama aranızda iyi bi teknik direktör diyecek varmı acaba cok merak ediyorum.

Zargı, Fatih Terim iyi bir teknik direktörmü?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

artık hersey ts-fb macına baglı

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by ermoon34
    Zargı, Fatih Terim iyi bir teknik direktörmü?
    harika bir teknik direktör ama nedense oda havaya girdi

Quote Originally Posted by zargı
    harika bir teknik direktör ama nedense oda havaya girdi
    Peki sence Fatih Terim döneminde niye biz 6 tane gol yedik?
    Greats bence iyi bir hoca ama nedense Fenerbahçe maçlarının hiç birinde bu iyi hocalığını ortaya koyamadı..

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Greats bence iyi bir hoca ama nedense Fenerbahçe maçlarının hiç birinde bu iyi hocalığını ortaya koyamadı..
    ermoon kusura bakma ama geretse iyi hoca diyosan ben seninle futbol tartışmam adam sezon basından beri hatalara zinciri ama hep sansıyla macları aldı bence gerets tam bir sacmaa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bence bunun nedeni gerets degil futbolcularınızın motivasyonu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

feneri tebrik ediyorum.yenmediler ezdiler gerçekten.

galatasaraylı futbolcuları da tebrik ediyorum.sezon başından beri canla başla oynuyorlar.ama gücümüz bu kadar işte.teşekkürler çocuklar

Quote Originally Posted by zargı
    ermoon kusura bakma ama geretse iyi hoca diyosan ben seninle futbol tartışmam adam sezon basından beri hatalara zinciri ama hep sansıyla macları aldı bence gerets tam bir sacmaa
    3 senedir Galatasaray şampiyonluğa oynuyor.. Peki bu 3 sene boyunca hangi teknik hocamız en çok şampiyonluğa yaklaştı? Greats şu bakımdan iyi bir hocadır, Galatasarayın zor gününde yanında oldu. Takımdan ayrılabilirdide, çekip gidebilirdi.. Tamam belki çok çok büyük hataları oldu hatta bu maçıda onun yüzünden kaybettik ama .. bilmiyorum içimden Greats'i savumak geliyor.. Çünkü gerçekten bu sene bana bu inancı taşıttı şampiyonluk inancını.. Belkide ilk geldiği gün sıcak kanlılığından böyle oldu..

maç sonuna kadar fenerin hakkıydı biz bi şey oynamadık. feneri tebrik ediyorum. Burda motivasyon gerets falan boş verilcek bu maçta galatasarayın g si yoktu sahada berbat bir oyun bence oyuna göre iyi bir skor. itiraf etmeliyim ki maç 4-0 bitti diye bi bakıma sevindim 8-9 olabilirdi. Artık son 3 hafta bakalım nasıl geçecek. Feneri tekrar tebrik ediyorum helal olsun iyi motive olmuşlar iyi top kullandılar ve çok güzel oynadılar
    ayrıca yücele katılıyorum ne kadar fark yesekte futbolcularımızı kutluyorum
    bide geretsin bence tek hatası defansif başlamakta çift dmc ile kendi oyun düzenimizi kendimiz bozduk maç başında iliçle başlamalı ve takımın oyun sistemini değiştirmemeliydi

Sheriff Misafir

Sonucun bu olacağı bence belliydi bizimkiler sahaya hindi getirmişler

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

FB takımını en içten dileklerimle tebrik ediyorum, müthiş oynadılar, 4-0'ı hatta fazlasını hak ettiler...

GS'ye hiç sinirli değilim şu an, maç içinde çok sinirliydim ama şu an değilim, çok kötü oynadılar ama dünyanın sonu değil hemen toplarlanıp önümüzdeki maçımıza konstentre olmalıyız. Bugün tek Hasan iyiydi, diğer oyuncularımız performanslarının yakınında bile değildi, çok uzaktılar..

Gerets'i de Uğur tercihi hariç suçlu bulmuyorum bence şansızdı...

Tekrar tüm FB'lileri kutlarım, müthişlerdi....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vallaha çok moralim bozuk.gs atak yapamadı fbnin yaptığı atağı biz yapsaydık bizde 4 tane atardık.ama taktik hatası wardı..uğur yanlış seçim ferhat yanlış seçimdi.bu maçta oyuncuları alıştırmak için seçilmemeliydi.hata üstüne hata ya.fener samba yapio biz topa bakioz resmen neyse ya daha fazla içimi dökmiim ağlicam.ne dielim önümüzdeki maçlara bakıcaz

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ayrıca takip edebildiğim kadarıyla Fenerbahçenin 3 topu direkten döndü.Yine takip edebildiğim kadarıyla Galatasaray iyi başlar gibi oldu ama gollerden sonra bozuldu.Artık kalan 3 haftada Galatasarayın tekrar çevirmesi zor gözüküyor.Ama bakalım ne olucak?
    Ayrıca karışmak istemiyorum ama bencede E.Gerets gayet iyi bir hoca.Çok zor durumdaki bir takımı buralara kadar getirebildi ve henüz hiç bir şey bitmiş değil.
    İki takımada kalan maçlarında başarılar.

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri