Oyun tek kelimeyle süper olmus. umarim fazla hatalar olmaz. baya bagimli yapacak gibi duruyor. ha bide türkce cikarsa süper olacak.
Buarada kariyerde cogu kisi van der vaarti satin alir gibime geliyor adam 3büyüklere geliyor 2010da
Oyun tek kelimeyle süper olmus. umarim fazla hatalar olmaz. baya bagimli yapacak gibi duruyor. ha bide türkce cikarsa süper olacak.
Buarada kariyerde cogu kisi van der vaarti satin alir gibime geliyor adam 3büyüklere geliyor 2010da
arkadaşlar %35 civarında indiriyodu şimdi download starting... yazıyo neden böle olduki acaba??
Kenardaki real madrid oyuncusuna bakarsanız acma germe yapıyor
![]()
Sağolasın CreaterS, çok makbule geçti.
550 kb/s indiriyor du bakalım. Oyun bakmadan güzel olmuştur diyorum. En çok merak ettiğim taktik kısmı.
Gol yedigimiz dakika ya bakarmsınız
![]()
Taraftarlar keşke böyle olmasaydı Rengarenk olmuş tribünlerTakımın renkleri halinde olsa daha güzel olurdu. Ama olsun buda güzel
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Uğraştığımız şeylere bak ya..PES'te acaba adamın şut çekerken ayakkabısının bağcığı oynuyor mu derken FM'de fileden beklentimiz var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu gün indiririm ama bu gün deneyemem, çok uykum geldi. En iyisi inene kadar buradaki yorumları okuyalım. Bari biraz anlatın yav.
Last edited by Flawless Victory : 15.Ekim.2009 at 02:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kayserispor kadrosu cangele ve furkan özçal profilini koyarmısınız acaba?
Benim merak ettiğim nokta şu;
Türkiye'nin de içinde bulunduğu demoda bir sürü ülkenin quick launchu var. bu ülkelerden Türkiye dışında ki hepsi önceki fm sürümlerinde quick launchta varmıydı?
eğer yoksa ve şimdi bu ülkeler de quick launchda ise ve bu ülkelerin quick launchun oyuna eklenmesi için imza kampanyası vs olmamışsa SI Türkiye'ye çok büyük ayıp etmiştir.
Ben sizlerden çok önce Betaları oynarken farketmiştim.Vaart ve Gabriel Milito satılık oluyorlar.Demo çıktığına göre açıklamamın sakıncası yok sanırım, 155 CA Milito, dolayısı ile Lugano'nın yanına aldım, çok başarılı oldu.Ayrıca yıldız muamelesi gösterdi basın
Arda Barcelona'ya transfer olmuştu
Çok de verimli oluyor, yeni hocalar Rijkaard ve Daum takımları çok iyi yönetiyorlar.
Yeni TAB menüye göz aşinalığı 2 gün, alışmam bir hafta sürdü.Hala yabancı geliyor.
1 saat içinde menüleri bulmam inanılmaz kolaylaşmıştı, TAB menü o kadar kolay ki oyunu hiç oynamamış biri bir kaç dk içinde oyunu 10 yıldır oynuyor gibi oynayabilir![]()
3D Motoru oldukça gelişti.Uzun zamandır test ettiğimdem biliyorum, pas alışverişlerinin daha gerçekçi halde geliştirilmesi ve biraz daha animasyonların kullanılması daha güzel.
Taktik menü artık çocuk oyuncağı haline geldi ama yine de anlamlarını bilmeniz lazım. Konuyu takip edebilirsiniz rehberi için, http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80565
Taktiklerde ince ayar yapmanıza gerek kalmadı, uzun uzun düşünüp kafa patlatmak zorunda değilsiniz.Daha değişik bir sistem var, geçenlerde Burak yazmıştı, demiştim hatırlarsanız çok başarılı olmuş diye.Denemeyenler çok şaşıracak eminimMilyonlarca taktik havada uçuşacak artık.
Taktik ile ilgili orta saha baskısı da daha fazla hissediliyor artık.
Daha notlarım var ama hepsini paylaşmayayım, süprizi kaçmasın.Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluk için kıyasıya kapışıyorlar, öyle böyle değil![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu oyuncu CA ve PA larına nasıl bakıcaz bir scout programı yok sanırım demo için ?
30'unda mı çıkıyor full sürüm ? :S Çoook var yaa :S
İndirip inceleyelim bakalım..
türkiyede sadece süperligmi var 2byi açabiliyomuyuz?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın finansları olmamış
GS'nin finansı Fb'den daha iyi![]()
BJKnin bütçe kaç ?
Bütçe, sezon sonu gelir ve gideri dengelemek, hatta az da olsa artıda veya ekside kalmak demektir.Kasadaki para bütçe değildir, Fenerbahçe kasada fazla para saklamaz, harcar, harcadıkça başarılı olup gelir getirecek proje de üretip daha fazla kazanır.
Baktığınız eğer finans değil de kadro değerlemesi ise, Galatasaray daha büyüktür tabi.Çünkü o bonservislerin değerlerinin toplamı demek, Galatasaray'da daha fazla oyuncu var, rotasyon oyuncularından dolayı bir miktar fark olması normal ama uçurum yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı