Originally Posted by
Sekopej
Hayrettin abi günü kurtaracak derken, maçlarda bazen galibiyetler alacak demek istemedim, 4 sene kalacaksa o 4 sene boyunca başarı yakalarız, o gittikten sonra eğer alttan sistemli bir yapı kurulmadıysa, bir Hiddink ya da Terim çıkana kadar bekleriz yine başarı için demek istemiştim. Pek açıklayıcı yazmamışım bunları.
Yoksa kimseyle samimiyeti olmadığından, hatır göünl işi ya da küslük olmadığından kim iyiyse onu çağırıp oynatacak ve başarı sağlayacağız. Bir yazımda yazmıştım belki bizim ekolümüz ekolsüz olmaktır diye. Turnuva takımı değiliz ama katıldığımızda da o turnuvaya damga vuruyoruz. Bizi her turnuvaya taşıyacak, en alt kademeden en üste değişimi sağlayacak ve bir ekolümüz olmasını sağlayacak hoca değil Hiddink diye düşünüyorum çünkü çok büyük yeteneği olmayan gençlerin gelişimiyle ya da 10 sene sonra gündeme gelecek futbolcularla ilgilenmez.
Ama dediğim gibi bize belki böyle hoca ters, biz arada bir katılalım turnuvalara ve katıldığımızda da o turnuvada adımızdan söz ettirelim. Bize uyan belki budur ve diğerini denemeye gerek yoktur. Hiddink de önümüzdeki 2 turnuvaya bizi taşır, 1 tanesinde de başarı yakalatırsa, istediğimizi gerçekleştirmiş olur. O gidince 2-3 turnuvayı yine pas geçeriz, sonra yine katılırız derken sürüp gider futbol kariyerimiz.
Rusya aslında bize örnek olabilir bu konuda, ilerleyen turnuvalarda neler yapabilecekler görebiliriz Hiddink bırakırsa. Ve unutmayalım ki, Rusya da Hiddink başlarında olmasına rağmen Dünya Kupası'na gidemediler, bizim gibi Avrupa Şampiyonası'nda 3. olduktan sonra.