Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hiddink Yararlı Olur mu?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Kesinlikle

27 75.00%
  • Sanmıyorum

9 25.00%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 210 sonuç

Konu: Türk Milli Takımının Yeni Teknik Adamı Guus Hiddink

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

''Yeni hoca Hiddink"

Milli Takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı sorusu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bu konudaki sıcak gelişme ise Faik Çetiner'in sunduğu 'Bizim Stadyum' programında yaşandı. Programda flaş gelişme olarak duyurulan bilgiye göre TFF Yönetimi ünlü Hollandalı teknik adam Guus Hiddink ile kesin olarak anlaştı. Hiddink'in yardımcılığını ise Oğuz Çetin'in yapacağı iddiası ortaya atıldı.

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Hiddink, Oğuz Çetin'in de o dönem teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de Milli Takımımızın başına dünyaca ünlü bir teknik adamın getirileceğini söyleyerek bir nevi Hiddink'i işaret etmişti.

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Question Milli Takım'da Hughes iddiaları!

Milli takımın başına, Manchester City eski teknik direktörünün geleceği konuşuluyor.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail'da çıkan haberde, Manchester City eski teknik direktörü Mark Hughes'un, Türkiye Milli Takımı'nın başına geçeceği iddia edildi.

Yaklaşık iki ay önce İngiliz ekibinden kovulan Hughes, 2004 senesinde Galler ile yakaladığı başarılarla ismini duyurmuştu.

Haberin içeriğinde; Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Dünya Kupası'na katılmayı başaramayan Fatih Terim'in istifa etmesinin ardından birçok isimle görüştüğünden ve hatta Guus Hiddink isminin ön plana çıktığından bahsedildi.

Ancak Hollandalı teknik adamın Rusya Milli Takımı'nı önümüzdeki yaza kadar bırakmak istememesi üzerine TFF'nin, Hughes'un menajeri ile temasa geçtiğine yer verildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural, Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Şenol Güneş gibi önemli isimlerin milli takımda görev aldığını belirterek, "artık sıra bana geldi" dedi.

Vural, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TURFAD) ile Osmangazi Belediyespor'un Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlediği "Bursa'da Futbol Zirvesi" paneline futbolcusu Gökhan Güleç ile birlikte katıldı.

Türk milli takımının dört aydır teknik direktörü bulunmadığını anımsatarak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu durumu "en iyisini bulmak için çabalıyoruz" diye geçiştirdiğini belirten Vural, Euro 2012 elemelerin kura çekimine, teknik direktörü olmayan tek ülke olarak katıldığını ifade etti.

Vural, Türkiye'de belgeli 15 bin antrenör bulunduğunu, bunun yaklaşık bininin aktif teknik direktörlük yaptığını vurgulayarak, "eğer bin kişi içinde A milli takımın başına getirecek bir teknik direktör bulamıyorsak bu antrenörlerin mi, ay-yıldızlı takımı çalıştıracak kalitede teknik direktör yetiştirmeyen TFF'nin mi ayıbı orasına kamuoyu karar versin" dedi.

"Sıra bana geldi"

Milli takımın başına Türk bir teknik adamın getirilmesi gerektiğini, bunu kendisinden başka kimsenin söyleyemediğini dile getiren Vural, "artık bu camianın içinde bulunmaktan utanıyorum. Denizli, Terim ve Güneş milli takım teknik direktörü oldu. Artık sıra bana geldi. Ben bu görevi başarıyla yapabileceğimi düşünüyorum. Türkiye'de 20'den fazla takım çalıştırdım. Bu takımlarda büyük zorluklar altında görev yaptım" dedi.

Vural, TFF'nin, "biz yabancı antrenör çalıştırmak istiyoruz, çünkü yerli antrenörlerimizin yıpranmasını istemiyoruz. Şayet yabancı antrenör başarısız olursa, 'biz en iyisini getirdik, ama başarılı olamadı' diyerek kendimizi savunuruz" mantığıyla hareket etmesine anlam veremediğini ifade ederek şöyle devam etti:

"Bir de 'Türk teknik direktörlerin uluslararası tecrübesi yok' deniyor. Siz eğer Milli Takımın başına teknik direktör getirmezseniz, Avrupa Kupaları'na katılan takımların başında yerli teknik direktör yer almazsa bu tecrübeyi Türk teknik direktör nasıl kazanacak.

"Ben milli takımın başına mutlaka yerli bir teknik direktörün getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazı teknik direktörlerin, 'Milli Takımın başına kim getirilirse saygı duyarız' açıklamasına da anlam veremiyorum. Milli Takımın başına yabancı teknik direktör getirilirse saygı duymam."

Bir gazetecinin, "sizin dışınızda bir Türk teknik direktörün ismi açıklanırsa saygı duyar ve destekler misiniz?" sorusuna Vural, "evet saygı duyar ve destek veririm. Ben milli takım için görev beklediğimi söylerken sadece kendim için konuşmuyorum. Ay-yıldızlı takımı mutlaka Türk bir teknik adamın çalıştırması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum" yanıtını verdi.

"Yabancının katkısı yok"

Vural, "Türk milli takımının Piontek'in görev yapmasının ardından yükselişe geçtiği yönünde bir inanış var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Piontek'in ne başarısı varmış? Buna katılmam mümkün değil. Del Bosque ve Aragones geldi de ne oldu? 2 milyon euro maaşla geldiler, 8-10 milyon euro üste para verilerek gönderildiler. Yabancı teknik adamların Türk futboluna katkısı olmadığını düşünüyorum.

"Şu konuda yardımları oluyor. Yabancı teknik adamlar çim saha isteyince hemen yapılıyor. Biz Türk teknik adamlar ise bu çim sahanın yapılması için müteahhit gibi çalışmak zorunda kalıyoruz."

Kendisinin 30 yıldır Almanya'da yaşadığını, bu ülkenin vatandaşı da olduğunu anımsatan Vural, "Teknik direktörlükle ilgili Almanya'da gerekli tüm eğitimleri aldım. Almanlar bu eğitimime rağmen hala Türk milli takımının başına getirilmezsem beni vatandaşlıktan atarlar" dedi.

Vural, Kasımpaşa'nın son iki haftadır galibiyeti son dakikalarda yediği gollerle kaçırdığının anımsatılması üzerine, "bu şanssızlığı iki haftadır değil 25 yıllık antrenörlüğüm süresince yaşıyorum. Son iki dakikada iki gol yememize rağmen maçtan sonra soyunma odasında oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ettim" dedi.

Go Yılmaz hoca go.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence Hiddink ile anlaşıldı. Rusya ile görüşmeler devam ediyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Bence Hiddink ile anlaşıldı. Rusya ile görüşmeler devam ediyor...
    Mustafa Abi'ye katılıyorum...Büyük ihtimal Hddink'le anlaşıldı bencede.

Mark Hughes & Tugay Kerimoğlu fena olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mark Hughes geleceğine Yılmaz Vural Gelsin kat kat iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hiddink,Hiddink,Hiddink..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yılmaz Vural:''Trapattoni gelecekmiş milli takıma.Kasımpaşa'ya gelsin bakalım ne yapacak Trapattoni'' yarıldım bunu duyunca

Bu arada Hiddink gelecek büyük ihtimalle .)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yılmaz Vural'ın en başta Milli takım adaylığı sempatik geliyordu ama artık abarttı çok itici gelmeye başladı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yabancı hocada en doğru karar hiddink olur hughes falan yerine yerli gelsin ondan iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yılmaz Vural'ın en başta Milli takım adaylığı sempatik geliyordu ama artık abarttı çok itici gelmeye başladı.
    Yılmaz Vural'ın işi gücü şov yapmak, gündemde kalmak. Trapattoni'nin yakaladığı başarıların kaçta kaçını yakalamış? Hangi takımla Türkiye Liglerinde ilk 3'e girmiş. Milli Takım'ı bıraksın Kasımpaşa'mıza baksın önce...

Bence de Hiddink gelecek. Hiddink gelecek dertler bitecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Hiddink in gelmesi cok iyi olur milli takim icin , cunku rusyadan daha buyuk potansiyelimiz var ve hiddink in turnuva tecrubesi ile cok iyi isler hatta zannimca buyuk surprizler bile yapabiliriz , fakat giderde hughes u getirirlerse ozaman cok kotu olur yilmaz vuralin gelmesi daha hayirlidir

Default Guus Hiddink Gelmeden Yardımcıları Belirlendi.

Futbol Federasyonu'nun, milli takımlarda Abdullah Ercan dışındaki hocalarla yollarını ayırdığı öğrenildi. Guus Hiddink'in ismini pazartesi günü açıklamayı planlayan Federasyon'un, Hollandalının yardımcılığına Oğuz Çetin ile Engin İpekoğlu'nu getireceği öğrenildi. Ersun Yanal ise altyapının başına geçecek.

A Milli Futbol Takım'ı-mızın başına geçecek teknik adamla ilgili bekleyiş devam ederken yeni yapılanmada yer alacak isimler de gündeme gelmeye başladı. Abdullah Ercan dışındaki tüm hocalarla yolların ayrıldığı öğrenildi. Milli Takım'ın büyük bir ihtimalle Guus Hiddink'e emanet edileceği bildirildi. Hollandalı çalıştırıcının yardımcılığını Oğuz Çetin ile Engin İpekoğlu'nun üstleneceği, altyapı sorumluluğuna Ersun Yanal'ın getirileceği kaydedildi. Ümit Milli Takım teknik direktörü olarak da Raşit Çetiner'in görev alacağı ileri sürüldü. Euro 2012 kuralarının çekilmesine rağmen halen sessizliğini koruyan Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) konuyla ilgili pazartesi günü bir açıklama yapması bekleniyor. TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl, yeni organizasyonda adı geçen teknik adamlar konusunda henüz netleşen bir şey olmadığını belirtti. Kızıl, "Haftaya pazartesi günü açıklama yapabiliriz." dedi.

Rusya Spor, Turizm ve Gençlik Bakanı Vitali Mutko ise Türk Milli Takımı ile temasta olan Guus Hiddink'i göndermeyi önerdi. Rus çalıştırıcıya daha sıcak bakan Mutko, "Bu husus ülke futbolunun kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Yabancı hocayı ancak milli takım ilgilendiriyor, ama yerli çalıştırıcı bir miras bırakarak Rus futbolunun içeriden gelişmesine katkı sağlar." şeklinde konuştu. Mutko, Temmuz 2010'a kadar sözleşmesi bulunan Hiddink ile Rusya Futbol Federasyonu arasındaki sözleşmesinin uzatılamaması halinde Hollandalı hocanın biletinin kesilmesi gerektiğini söyledi. Vitali Mutko, "2010 Dünya Kupası'na katılamadık. Hiddink başarısızlığın sebeplerini araştırmalı. Ancak yine de Hiddink, Rusya Milli Takımı'nda misyonunu yerine getirdi." ifadelerini kullandı.

ZAMAN

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Bende okudum bu sabah. Heyecanla Pazartesi gününü bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiddink günü kurtarmak için getirilecek hocadır, biz de zaten günü kurtarmak derdindeyiz, bir ekolümüz olsun, her turnuvaya katılan bir takım olalım derdinde değiliz. İyi bir jenerasyon yakalanırsa başarılı oluruz, olmazsa da zaten gitmesek de olur.

Hiddink bu nedenle bize bir ekol oluşturacak, Türk futbolu gelişsin diye uğraşacak birisi değil. Maçtan 15 gün önce ülkeye gelip, maç oynandıktan sonra giden birisi nasıl geliştirebilecek ki futbolumuzu?

Tabi diğer seçilecek isimler burada çok önemli. Ersun Yanal ismi var haberde, eğer Hiddink'ten sonraki dönem için Ersun Yanal düşünülüyorsa ve 4 sene Hiddink görev yapacaksa, Ersun Yanal istediği adamları genç takımlarda izleyip, geleceğin takımını kurabilir. Hem günü kurtarmak için Hiddink hem de geleceğin planlanması için Ersun Yanal, Raşit Çetiner, Abdullah Ercan gibi isimlerin bir arada çalışması iyi olacaktır.

Bekliyoruz yeni yapılanmayı, tüm yetki Terim'de olduğu gibi Hiddink'e verilecekse çok yanlış yapılmış olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hiddink ismini bu kadar hafife aLma Serkancım bence. Adam gittiği her üLke de başarıLı oLmuş birisi. Rusya yı çaLıştırdığı dönemde Rusya da yattı, Rusya da kaLktı, gece gündüz çaLıştı. Arshavin, Pogre vs vs gibi bir çok ismin kendi üLke takımLarından önce MiLLi takımda yaptıkLarı iLe tanınmasını sağLadı.

Hiddink günü kurtarmaLık oLacak bir hoca değiLdir. KesinLikLe Türk futboLuna çok katkıLarı oLacaktır. En azından performansa göre, ayLık, haftaLık sergiLenen performansa göre miLLi takıma oyuncu çağıran bir hocanın isimLer iLe takıntıLı oLan bir hocaya göre başarı şansı daha yüksek oLacaktır. Artık kim hakediyorsa o oLacak MiLLi takımda, isimLer oLmayacaktır.

Ve en büyük avantajımızda rakip kim oLursa oLsun, nerede oLursa oLsun önceLLikLi amacı yenmeyi düşünen bir oyun anLayışımız oLacak. Bu da asLında tam bize uyuyan bir oyun yapısı. Biz savunmayı beceremiyoruz, atak, atak, atak oynamamız gerek sürekLi. Ve onun sistemi de tam bize göre.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ben sana katılmıyorum. Söylediği şeyler çok doğru Yılmaz Vuralın. Son olarak Bursa'da semire katıldıgı videoları bulabilirsen izlemelisin. Şov yaptıgını söyleyenlere? nasıl bir cevap verdi. Kariyeri olmasada, eğitim olarak Avrupada herşeyi almış bir hocadan bahsediyoruz. Sen çıkıp adamı şovmenlikle suçluyorsun.
    Abi Yılmaz Vural ne olursa olsun hep gündemde kalmıyor mu? Yıllar evvel yaptıklarına bir gözat bence. Ankaragücü'nde iken Effa'yı dövmesi, Manisa'da iken öne geçmiş oyuncularına seviniyorlar diye saldırması, ardı arkası gelmeyen şike söylemleri. Ben Yılmaz Vural'a bir Eskişehirspor taraftarı olarak soruyorum. 95-96 sezonunda hangi transferden ne kadar komisyon almıştır ve takımın en çok gol atanı Zafer Tüzün'ü neden kadro dışı bırakmış ve daha sonra neden çekip gitmiştir? Ve ya geçen gün söylediği şey için bir yorum yapayım. Durup durduk yere neden 2 camiayı karşı karşıya getirme isteği duymuştur? (Bursaspor-Trabzonspor) Neden o gün değilde bugün söylemiştir? vs vs vs. Kimse bana Yılmaz Vural'ın Milli Takım'ın başına geçmesinin bir mantığını anlatamaz. Başarılı olur veya olmaz onu bilemem ama Yılmaz Vural Milli Takım'a yakışacak bir hoca değildir. Abdullah Avcı - Ertuğrul Sağlam - Tolunay Kafkas - Ersun Yanal gibi hocalar varken Yılmaz Vural'a kalmaz Milli Takım. Rüya görmeye devam etsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Honduras maçının hakemi bile belli oldu ama teknik ekip bomboş durumda.. Yazık gerçekten..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Mahmut Özgener kulübeye oturur Honduras macinda teknik direktöre ne gerek var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayrettin abi günü kurtaracak derken, maçlarda bazen galibiyetler alacak demek istemedim, 4 sene kalacaksa o 4 sene boyunca başarı yakalarız, o gittikten sonra eğer alttan sistemli bir yapı kurulmadıysa, bir Hiddink ya da Terim çıkana kadar bekleriz yine başarı için demek istemiştim. Pek açıklayıcı yazmamışım bunları.

Yoksa kimseyle samimiyeti olmadığından, hatır göünl işi ya da küslük olmadığından kim iyiyse onu çağırıp oynatacak ve başarı sağlayacağız. Bir yazımda yazmıştım belki bizim ekolümüz ekolsüz olmaktır diye. Turnuva takımı değiliz ama katıldığımızda da o turnuvaya damga vuruyoruz. Bizi her turnuvaya taşıyacak, en alt kademeden en üste değişimi sağlayacak ve bir ekolümüz olmasını sağlayacak hoca değil Hiddink diye düşünüyorum çünkü çok büyük yeteneği olmayan gençlerin gelişimiyle ya da 10 sene sonra gündeme gelecek futbolcularla ilgilenmez.

Ama dediğim gibi bize belki böyle hoca ters, biz arada bir katılalım turnuvalara ve katıldığımızda da o turnuvada adımızdan söz ettirelim. Bize uyan belki budur ve diğerini denemeye gerek yoktur. Hiddink de önümüzdeki 2 turnuvaya bizi taşır, 1 tanesinde de başarı yakalatırsa, istediğimizi gerçekleştirmiş olur. O gidince 2-3 turnuvayı yine pas geçeriz, sonra yine katılırız derken sürüp gider futbol kariyerimiz.

Rusya aslında bize örnek olabilir bu konuda, ilerleyen turnuvalarda neler yapabilecekler görebiliriz Hiddink bırakırsa. Ve unutmayalım ki, Rusya da Hiddink başlarında olmasına rağmen Dünya Kupası'na gidemediler, bizim gibi Avrupa Şampiyonası'nda 3. olduktan sonra.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hayrettin abi günü kurtaracak derken, maçlarda bazen galibiyetler alacak demek istemedim, 4 sene kalacaksa o 4 sene boyunca başarı yakalarız, o gittikten sonra eğer alttan sistemli bir yapı kurulmadıysa, bir Hiddink ya da Terim çıkana kadar bekleriz yine başarı için demek istemiştim. Pek açıklayıcı yazmamışım bunları.

Yoksa kimseyle samimiyeti olmadığından, hatır göünl işi ya da küslük olmadığından kim iyiyse onu çağırıp oynatacak ve başarı sağlayacağız. Bir yazımda yazmıştım belki bizim ekolümüz ekolsüz olmaktır diye. Turnuva takımı değiliz ama katıldığımızda da o turnuvaya damga vuruyoruz. Bizi her turnuvaya taşıyacak, en alt kademeden en üste değişimi sağlayacak ve bir ekolümüz olmasını sağlayacak hoca değil Hiddink diye düşünüyorum çünkü çok büyük yeteneği olmayan gençlerin gelişimiyle ya da 10 sene sonra gündeme gelecek futbolcularla ilgilenmez.

Ama dediğim gibi bize belki böyle hoca ters, biz arada bir katılalım turnuvalara ve katıldığımızda da o turnuvada adımızdan söz ettirelim. Bize uyan belki budur ve diğerini denemeye gerek yoktur. Hiddink de önümüzdeki 2 turnuvaya bizi taşır, 1 tanesinde de başarı yakalatırsa, istediğimizi gerçekleştirmiş olur. O gidince 2-3 turnuvayı yine pas geçeriz, sonra yine katılırız derken sürüp gider futbol kariyerimiz.

Rusya aslında bize örnek olabilir bu konuda, ilerleyen turnuvalarda neler yapabilecekler görebiliriz Hiddink bırakırsa. Ve unutmayalım ki, Rusya da Hiddink başlarında olmasına rağmen Dünya Kupası'na gidemediler, bizim gibi Avrupa Şampiyonası'nda 3. olduktan sonra.
    Aynen katıLıyorum. OLay budur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Aslında ben olsam Yılmaz Vural'a takımı gözü kapalı emanet ederim ama son 5-10 dk sahayı terketmesi koşuluyla 90 da çok maç kaybediyo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

+1

Bizim sorunumuz turnuvalara katılmakta. Bizi turnuvalara katacak bi TD gelirse gerisi gelir zaten
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kesinlikle Gerets gelmeli Türkiye'yi tanıyan bir hoca hemde çok pahalıya patlamaz.Hiddink'ten kat kat daha iyidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Honduras maçının hakemi bile belli oldu ama teknik ekip bomboş durumda.. Yazık gerçekten..

Çok iyi bir ekip gelecekse eğer, maça saatler kala gelsin yeter..

eğer beklendiği kadar iyi bir teknik ekip gelmicekse hiç gelmesin daha iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hiddink Rusya'yı bırakıyor

Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink, Rusya Milli Takımı'ndaki görevinin 30 Haziran'da sona ereceğini açıkladı.

Hiddink, Hollanda'dan De Telegraaf gazetesindeki köşe yazısında, Rusya ile 30 Haziran'da sona eren kontratını yenilemeyeceğini belirtti.Yazısında, Rusya Futbol Federasyonu'nun yeni başkanıyla yaptığı konuşma sonucunda yolları ayırma kararı aldıklarını ifade eden Hiddink, ''Kararı yeni aldık. Rusya Futbol Federasyonu'nun yerime geçecek kişiyi tayin etmek için yeterli zamanı var'' diye konuştu.

Rusya'yı 2008 yılındaki Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale taşıyan 63 yaşındaki teknik adam, geleceğe dair planlarıyla ilgili bir bilgi vermedi.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hadi bakalım.Hiddink'in yeni hocamız olması yönünde şansımız artıyor gittikçe.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

En başta dediğim gibi Hiddink olacak hocamız bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hiddink ve Özgener buluştu!
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener ve Başkanvekili Lutfi Arıboğan Nyon'dan sonra İstanbul'a dönmeyerek Amsterdam'a gitti ve Hiddink ile buluştu.

2016 UEFA Avrupa Şampiyonası adaylık dosyasını UEFA'ya teslim ettikten sonra milli takımın başına getirilmek istenen Hollandalı teknik adam ile Amsterdam'da randevulaşan Özgener ve Arıboğan burada son detayları konuştular. Görüşmelerin olumlu geçtiği ve ayrıntılı açıklamanın yarın Federasyon tarafından yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan Rusya Futbol Federasyonu ile 30 Haziran'a kadar sözleşmesi olan Hiddink'in bu zaman dilimi içerisinde bir kaç defa İstanbul'a geleceği ve Türk futbolunu yakından takip edeceği belirtildi. Hiddink, uzakta kaldığı süre içerisinde vatandaşı Rijkaard'tan bilgiler alıp, Galatasaray'ın teknik patronunun Türk futbolcular hakkındaki önerilerini de dikkate alacak.

Bu arada Milli takımın Honduras ile Mart ayı içerisinde İstanbul'da oynayacağı maça takımı Oğuz Çetin'in çıkarması bekleniyor. Hiddink'in yardımcılarından birinin Hollandalı olacağı , diğer yardımcısının Oğuz Çetin ve kaleci antrenörünün de Engin İpekoğlu olacağı ağızdan ağıza yayılırken, 3 Mart'taki Honduras maçına takımı Oğuz Çetin'in hazırlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

16.02.2010
    Kaynak : DHA
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri