Ahh Güiza ahh güiza böylr bi forvetiniz varken Avrupada turlamak mümkün mü acaba? Bence hayır.
Lille
Fenerbahçe
Berabere
Ahh Güiza ahh güiza böylr bi forvetiniz varken Avrupada turlamak mümkün mü acaba? Bence hayır.
Guiza'yı 90 dakika orada tutmasını, Bekir gibi bir stoper varken Deniz'i oynatmasını hala çözememiş durumdayım. Maç skoru önemli değil.
Güiza olmadan önce nasıl eğlendiğimi unuttum ben.Fenerli arkadaşlara geçmiş olsun 2-1 iyi skor
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
suç güiza'da değil. bir forvet formsuzsa formsuzdur. suç bunu göremeyen veya görüp hala ısrar eden teknik direktördedir.
(/s)
2 tane saçma sapan hata yüzünden kaybettiğimiz bir maç oldu. Oyuncularımız Lille'i haddinden fazla büyüttüklerinden ilk yarı doğru düzgün pas yapmadık/yapamadık. İkinci yarı daha fazla topa hakim olalım derken Deniz'in güzel asistiyle Frau yine bizi boş geçmedi. Yahu Daum D.bakır maçında kafasını eğerek gelen şutun önünü açan, Manisaspor maçında toplam 3 pozisyonu olan rakipten 2 gol yiyen takımın defansında bulunan, yenilen komedi 2. golde Bilica'yla birlikte önemli hatası olan Deniz'i niye stoper olarak alıyorsun ? Elinde Bekir var, onu koy. Güiza gol kaçırsa da sallasam diye bekleyenlere Güiza harcadığı 2 pozisyonla yardımcı oldu. Maçın başından sonuna kadar savaşan Gökhan Gönül'ü tebrik ederim. 92. dakikada Alex'i çıkarıp Selçuk'u oyuna alan Daum'a da ne diyeceğimi şaşırdım. İkinci maçtan inşallah gerekli skorla ayrılırız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yasal olmayan şeyler konuşmayalım lütfen. bu tür şeyleri ömden halledin.
(/s)
Güiza benide kanser etti bugün, ne olursa olsun gönderilmesi onun yerinede yırtıcı bir forvet alınması lazım.. Güizayla olacak iş değil bu..
2-1 çok kötü bir skor değil.Kadıköyde turu geçeceğimize inanıyorum.
Ben onu bunu bilmem.. Bir takımın stoperi Deniz Barış, santraforu Guiza, kenardan gelen kurtarıcısı ise Selçuk'sa o takımdan hiçbir halt olmaz.. Yeter artık yaa.. Artık sinirden ülser olacağım..
Yıllardır bu takım,hangi hoca gelirse gelsin,aynı budalaca golleri yiyor.. Yıllardır taraftar ucuzca gollerle kaçan başarılardan dolayı ızdırap çekiyor..Ve bir yönetim; evlere şenlik..Yıllardır bulunmaz hint kumaşı sandığı Deniz Barış'ları takımda tutuyor, Selçuk şahin gibilerle Gerard'la pazarlık ediyormuş gibi haftalarca süren transfer görüşmeleri yapıyor..Sonra da dünya kulübü olacaklarmış.. Çocuklar bile inanmıyor bu masallara artık..
Aragones'ler, Guiza'lar, Maldonado'lar,Josiko'lar, Tanjeviç'ler, Marcus Green'ler, yeni "daum sendromları".. Yeter artık ya,yeter..En iyi oynadığımız maçta bile Manisa'dan iki gol yiyen bir takım gerçeği var ortada.. Realite ortada.. Bu şartlarda nasıl başarı gelsin..
Bugüne kadar her şart altında yönetime güvendim..Sohbetlerimde onları savundum..Ama benim bile sabrım kalmadı..Geçen yıl Efes serisinden sonra Tanjeviç'le devam kararı aldıkları gün anlamıştım bunların nato mermer,nato kafa olduklarını..
Deniz Barış'ı gördükten ve yıllardır bu takımda tutulduğunu hatırladıktan sonra iyice ümidimi kestim..
Sözün özü: Bu takımdan hiçbir halt olmaz..
Last edited by DisCo : 19.Şubat.2010 at 01:38 Reason: Kural 6- Argo, Küfür ve Hakaret
Katılmakla beraber, ilave olarak Güiza'ya kızılacağına golü bizzat yediren Deniz Barış'a ve onu oynatan Daum'a kızılmalı. Güiza en azından 2 tane gol pozisyonu yarattı, mesela bir Özer ne yaptı maç boyunca yürümekten başka? Vederson golden başka ne yaptı? Stoperde Bekir ve Önder varken ısrarla neden Deniz Barış oynatılır, hem de Manisaspor maçında yaptıklarına rağmen. Selçuk son dakika oyuna sokuluyor, biz mağlup durumdayız ve zaman geçiriyoruz, şaka gibi.
Daum gibi hoca olmaz olsun. M.Topuz'u kesmesi de mantıklı değildi, diğer tercihleri de.
baştan beri fenerbahçenin kadrosu kötü diorm transfer sezonu açıkken yorum yapmıştımda herkes haksızsın demişti böle bi takım olmaz olsun çıkartın o formaları haketmiyorsunuz turu geçsek nolcak denk gelır geçeriz turu ama bu takım berbat bir takım, umarım Fenerbahçe markasını daha az zedeleyerek sezonu kapatırlar
İlk yarı kötü bir Fenerbahçe vardı ama Güiza'nın kaçırdığı pozisyon gol olsa bu halde bile öne geçmiş olacaktık, 2. devre oyun dengelendi. 2-1 deplasmanda alınacak iyi bir skor, en azından maç 2-1'ken rövanşı unutmayıp, çılgınca saldırmadı takım, 2-1 avantaja döndürülebilir ama 3-1 olsaydı onu çevirmek zor olurdu.
Güiza'ya yükleniyoruz ama Güiza yerine Semih oynasa, o defansın arkasına hızlı koşular yapamayacağı için o pozisyonlara da giremeyebilirdik. Semih'in özellikleri farklı, o oynamış olsa farklı pozisyonlar izlerdik.
Herşeye rağmen Lille gözümüzde büyüttüğümüz kadar değilmiş, Lugano oynayacak olsa haftaya korkum olmazdı, çünkü yüksek konsatrasyonla, savunmaya önem verip maçı kazanabilirdik ama şu durumda 2. maç da herşeye açık.
Evimizde oynuyoruz, mutlaka yenmeliyiz diye, hurra atak yaparsak fena olur, sakin, sabırlı hatta düşük tempoda, topa daha çok hakim olarak oynamalıyız. Bugün zaman zaman böyle oynadığımızda oyunun kontrolünü almıştık. Basit hatalarla goller yediğimizde artık hiç mi hiç şaşırmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Lille Fenerbahçe'den korkmuş nedense. Fenerbahçe yoktu bile. Ayakta kalan tek adam Gökhan'dı.
Özer yokları oynadı. İnanılmaz kötü oynadı. Çok kötüydü hücumda. Bu adamın off the ball'u yok. Gökhan'a pas atıyor, Gökhan boşa kaçsın diye bekliyor, bekliyor, adam kaçmıyor bile. En konsantre olması gereken maçta çok kötü oynadı. Beni hayal kırıklığına uğrattı.
Güiza'nın ya passing'i, ya da composure'u 3 olmalı 20 üzerinden. Ben hayatımda böyle fos çıkan bir adam görmedim yahu. 1 milyon euro verilmez. Zafer Biryol gibi bir adam bu. Adam geçme özelliği yok. Defans arkasına bugün herkes kaçıyor. Ama bu adam ne bitirebiliyor, ne tekniği var. Küçük takımların büyük golcüsü olur ancak. Bir adama 14 milyon euro verirken düşüneceksin. Beşiktaş aynı hatayı Tabata'da yapmıştır. Bu kötü transferler, futbolu yöneten adamların bilgisizliğindendir.
Cristian denen adam yok. Yok yani. Aykut gidip de Brezilyalı ön libero kasacağına daha disiplinli olan Almanlardan seçseydi ya bu ön liberoyu.
Bu skor hakikaten iyidir. Fenerbahçe dua etmelidir ki rakip korkmuştur. Ve bu takım hakikaten kendi gibi oynadığı zaman Fenerbahçe'yi sahasında da yener.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İkinci maça pek umutlanmayın derim. Fenerbahçe'nin gol atması gerekecek, geride bekleyecek Lille...çok etkili ve hızlı hücum oyuncuları var...
Ben bile çıldırdım Güiza'yı izlerken.
Bu kurgu ile Lille'i geçsek ne olacak ki..Mazoşist miyiz biz? Bu kadro ve formata güvenilir de Liverpool'un karşısına çıkmak arzu edilir mi? Tores'i Deniz Barış'a marke ettiririz artık ve buna en çok Beşiktaşlı arkadaşlar sevinir..
Bu kafa ve bu stoperlerle gidersek askere.. Zor alırız teskere..
Yönetim; övün övünebildiğin kadar.. Deneme-yanılma yöntemiyle nasılsa sezonlardan bir sezon başarı tutturursunuz.. Nasılsa bu ülke sporunda üç yanlış bir doğruyu götürmüyor.. Devam edin,devam edin..Aferin size..Bir sonraki kontratında Deniz Barış'la da haftalarca sürecek kontrat pazarlığına girersiniz artık..Selçuk'a yalvardığınız gibi.. Siz bilirsiniz bu işi..
Last edited by DisCo : 19.Şubat.2010 at 01:40 Reason: Kural 6- Argo, Küfür ve Hakaret
Aragones geldiginde oh be sonunda Deniz'den kurtuluyoruz demistim fakat Daum gelince sevincim kursagimda kaldiDaum'un Deniz'de ki bu israri nedir anlamiyorum.
Lille takımı gerçekten çok hızlı oyunculara sahip.
Yani Guiza'ya pası ayarsız atarsanız o pozisyon ölür. Ama bu adamlar için böyle bir problem yok ve top kesin çıkacak diyorum gelip yetişiyor.
Bunun haricinde Fenerbahçe kendi kendini yenmiştir. Bilica'nın fantazileri konusunda aylar önce Erman Toroğlu şunu demişti. Bir gün takımı öyle bir yakacak ki altından kalkamayacak diye. Bunun sinyalleri her gün artıyor ve nitekim olacakta.
Selçuk, Deniz gibi oyuncuları görüncede şunu diyorum. Her gelen teknik direktör bu adamları tutuyorsa gerçekten birşey var ve biz bilgisiz olduğumuzdan göremiyoruz.
Fenerbahçe kendi kendini yenerek evindeki maç için önemli bir skor elde etti. Herkes kendi oyununu oynarsa herşey sorunsuz giderse zaten bir maç kazanılırda bu takım Fenerbahçe'yi zorlayacak bir takım değil.
Yazık bu kadar insanın sevgisine yazık paralara yazık demiyorum zaten burdan kaybettiklerini rahatça kazanıyorlar...
Asıl eleştiriyi haftaya elenmemiz halinde yapacağım.Ama turu geçeceğimize inanıyorum.Kadıköy'de haftaya inanılmaz bir atmosfer olacak...
bekir var önder var sen gelip deniz i alıyosan oyuna burda da bi problem var
Deniz'de bizim göremediğimiz neyi görüyo bu Daum anlamıyorum. Tamam ortasahada oynar koşar mücadele eder kolay kolay yıkılmaz. Ama defansta bu adam oynatılırmı. Daha girdiği anda tamam dedim gol geldi. Deniz asisti yapacak yine. Şaşırtmadı evladım Frau'nun önüne çok güzel bıraktı. Herkes Deniz - Guiza demişte Volkan efendiye birşey diyen yok. Bu kadar laubali oynanmaz. 2. devre başladığından beri böyle. Hep diyorum bu adamın rakibi olmadığında Volkan yanından geçen topa bile müdahele etmiyo.
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Roberto Carlos
Diego Lugano
Edu Dracena
Selçuk Şahin ( Claudio Maldonado )
Marco Aurelio
Deivid de Souza
Uğur Boral
Alex
Kezman
Bu takımla en çok gol atan ve en çok gol yiyen takım oldu Fenerbahçe. Korkmadan oynadı Şampiyonlar Liginde çeyrek finale çıktı. Ama dün akşam bakıyorum dk90 Alex çıkıyo Selçuk giriyo. Vederson attığı golden başka ne yaptı. Mehmet Topuz gibi rakibi yıldıran sürekli basan adam nerde. Guiza formsuz bağırıyo sen hala daha onu oynatıyosun. 2-1 geridesin zaten adamların defansları canlı bomba. Al Semih'i uyutsun hepsini pozisyon yaratsın. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayamayan Daum'a sallanması lazım ilk başta aslında.
Last edited by DisCo : 19.Şubat.2010 at 13:05 Reason: Kural 10- Konu Dışı Mesajlar
Fenerbahçe avantajLı bir skor eLde etti deniLebiLir. GoL yeme potansiyeLi oLan bir takıma karşı depLasmanda goLLü tek farkLı mağLubiyet iyidir. Ama tabi işin goL yememe yönünü de yapabiLmek Lazım.
Guiza yı ben hayretLer içerisinde izLiyorum. Adam MaLLorca da 3-4 pozisyon buLur 2 tanesini atardı. Fenerbahçe de 3545345451 tane pozisyon buLuyor atmaktan bi haber.
Fenerbahçe nin şansı var. Turu geçebiLme potansiyeLi var. Umarım turu geçerLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fransız basını, Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Lille'in işinin zor olduğu görüşünde birleşti !.. L'Equipe gazetesinde yer alan haberde Fenerbahçe karşısında alınan 2-1'lik sonucun Lille'e yetmeyebileceği belirtilirken, İstanbul'da oynanacak maçın çok zor geçeceği ifade edildi.
Fransız gazetesi, Lille takımında Balmont'u, Fenerbahçe'de ise Kaptan Alex'i karşılaşmada takımlarının ''en iyileri'' olarak gösterirken, karşılaşmayı izleyen Türk seyirciler için ise ''Yaklaşık 5.000 Türk taraftar soğuk havada stadı ısıttı'' yorumunu yaptı.
Lille'de yayımlanan La Voix Du Nord gazetesinin haberinde ise, ''Fenerbahçe'ye fazla üstünlük sağlayamayan Lille, İstanbul'daki rovanş maçında çok güçlü olmak zorunda. Tur garanti değil'' yorumu yapıldı. Haberde ayrıca karşılaşmayı izleyen Fenerbahçeli taraftarlar için ''Lille deplasmanda gibiydi'' denildi.