Pozisyonda el var. Fakat hakemin o açıdan eli görmesi gerçekten enteresan...
Trabzonspor
Galatasaray
Berabere
Pozisyonda el var. Fakat hakemin o açıdan eli görmesi gerçekten enteresan...
I'm back...
Emre 1 gol yedirtti 1 gol kurtardı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçın adamı TS kalecisi Onur'dur. Helal olsun. Tez zamanda Milli takımın 1. kalecisi olur inşallah. İlk yarı oynadığımız oyunla galibiyet bizim hakkımız diyebilirdim ama rezil bir ikinci yarı çıkardık. Mağlubiyeti hakettik.
Dos Santos ve Jo'dan başkası yalan oldu bugün hücumda... En iyisi Yetenek Sizsiniz Türkiye finalini izlemeye geçelim...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ama futbol işte, tek hata yaptı o hatanın çok büyük etkisi oldu bu skora.
Gabric inanılmaz bir gol kaçırdı...
I'm back...
Trabzon 2yi atacak gibi kaçıncı atak oldu ...
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Trabzon'u tebrik ediyorum.Artık bu saatten sonra gol bulamayız.Çok önemli bir puan kaybettik.Derbi öncesi kaybedilmeyecek puanlardı bunlar.Yazık şu kadar hücum oyuncun varken gol bulamamak.
Arkadaş tamam her takımda 1-2 tane olur bu top kullanmayı bilmeyen orta saha futbolcusu ama bizde Elano'yu çıkar, Mustafa,Barış,M Topal ve Ayhan hepsi de aynı... Bu kadar olmazki... Bir tane ara pas atamaz mı bu adamlar?
Tebrikler Trabzonspor,
İşin kötüsü kendi hatamızdan yediğimiz golle yenilmek....
Haftaya Fenerbahçe'yi yenip moral bulmaktan başka çaremiz kalmadı...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Trabzonun 2. yarıdaki üstünlüğü bizim 1. yarıdaki üstünlüğümüzden daha fazla oldu. Trabzon haketti .Tebrikler Trabzonspor.
(Yenilince hemen hakeme bağlıyorsunuz diyenlere selam olsun.)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bizim takımın ön direk sevdasını anlamıyorum arkadaş. Çok ciddi duran top sıkıntısı var.
Tebrikler Trabzonspor zaten 2-3 senedir kazanamıyoruz Avni Aker'de..Baros niye oynamadı anlamadım herhalde durumu kötü :S
Trabzonspor u tebrik ederim prestij maçlarını kazandılar he bi de Avrupa yolu için.Maç öncesi bazı Tsli arkadaşlar inançsızdı galiba uğur yapmıslar...
Onur Kıvrak iyi bir kaleci etkili bir performans gösterdi.Ama Volkan D. den sonra 2.kaleci olur ancak...
Haftaya derbinin önemi cok cok arttı...Yunus Yıldırım ı da tebrik ederim.Adaletliydi gerçekten...
Trabzon beni fena yanılttı ama helal olsun çok iyi top oynadılar. Tebrikler![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
direk Trabzona iddaa oynamıştım. Beni yanıltmadılar.. Hem para kazanıp hem de rakibin yenilmesi ve farkın 1 e düşmesi, insanın mutluluğunu 2 ye katlıyor doğrusu...)
Final paslarını ve vuruşlarını iyi yapsak çok dakikaları çok rahat geçirebilirdik.Ama Galatasaray'da çok net pozisyonlar kaçırdı özellikle maçın başındaki pozisyonlardan biri gol olsa maçı kazanabilirlerdi.Herşeye rağmen uzun zaman sonra derbi kazandık mutluyuz.
Bu Trabzon adamı kanser eder. Bir takm bu kadar gol kaçırır mı ?
Teşekkürler Trabzonspor![]()
9 kişi girmiş ceza sahasına, korner kullanılacak son dakikao ön direğe ortayı açan kimdi? göremedim
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bu kadar inançsız isteksiz bi takım olur mu yazıklar olsun size.. Derbi falan kalmadı biz birbirimizi(gs fb) yiyoruz haberimiz yok...Bursa yarın Denizliyi yenerse %95 şampiyon..
En çok bizim işimize yarayacak bu sonuç, tabi yarın Denizli'yi geçebilirsek. Haftaya da derbi var, puan farkını açmak için bundan daha iyi fırsat olamaz.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Tebrikler Trabzonspor'a..Haketti,kazandı..
Caner son 20 dakikada 7 tane orta yapti 1 tanesi etkili olmadi , 4-5 korner kullandi son 20 dakkada 1 tanesi ceza sahasi icine dusmedi , mustafa sarp ve baris etkisiz elaman , ne defansa bi katki sagliyorlar , nede hucuma , elano desen tek basina ne kadar oynasin hem ileri hem geri 55. dakikada bitti , dos santos cok etkili oldu ama onur u gecemedi , keita cok etkisizdi , nedenide istedigi toplari alamadi , GS nin orta sahanin ortasina 2 tane adam gerekli ne mustafa sarp ne baris , nede mehmet topal bu takimin adamlari degiller , Caner inde kirasi bittigi zaman gonderilmesinde fayda var diye dusunuyorum , bellli olduki sampiyon ligde kalan maclarda deplasmanlarda en cok galip gelen olucak
Bu maçtan sonra üç duruma çok mutlu oldum.
1) Şenol Güneş, Türkiye'nin en iyi teknik adamlarından birisidir. Bunu tekrar kanıtladı. Trabzonspor umarım Şenol Hoca ile istikrar yakalar.
2) Şenol Güneş, Türkiye'ye bir kaleci kazandırmıştır, oda Onur. Umarım artık şaçma sapan yabancı kaleciler almayı bırakır yerli kalecilere önem veririz.
3) Tuttuğum takımın lehine sonuç bitmesi beni çok mutlu etti.
Asıl sorulması gereken, Galatasaray evinde yenilmezken, deplasmanda neden 5 mağlubiyet 2 beraberlik elde etti. G.Saray'da bir deplasman fobiliği mi başladı?
Yazıklar olsun bir takım duran topu içeriye ortalayamıyorsa,yazıklar olsun bir takım uzaktan isabetli şut atamıyorsa,yazıklar olsun bir takım serbest vuruş kullanamıyorsa.Bu şartlarda şampiyon olmak mı,kendi takımımız bizi uyutuyor.Geçmiş olsun hepimize,Bursaspor'u tebrik ederim.Şampiyonlukları hayırlı olsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yav bu takımı anlamak güç..Ankaragücü maçına bak bir de bu maça..Deplasmanda vasatız açıkcası..
Güzel maç oldu.Tebrikler Trabzonspor.