Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 66.67%
  • Kayserispor

3 11.11%
  • Berabere

6 22.22%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 128 arası toplam 128 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ 28. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    derbiden sonra yazdığım sıralamayı yine yazayım ben de siz yine yürüyün bakalım Sene sonunda ligin puan durumu tahminlerime göre

1-Bursaspor
    2- BJK
    3-GS
    4-FB

Çoğu arkadaş, özellikle de Fenerbahçeli arkadaşlar haftalarca gülecekler bana D: Ama ligin sonları iyice yaklaştığında 4. sıraya düşünce umarım bu mesajı hatırlarlar... Tabiki tam tersi olup 1 ay sonra sonra BJK'yi, sonra arka arkaya Kasımpaşa,Eskişehir ve Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluğunu da ilan edebilir fakat benim şahsi düşüncem sene sonunda ilk 2 Bursa ve BJK olacak En kritik 3 maç var, birisi Bursa-BJK, diğeri FB-BJK , diğeri de GS-Bursa

Bakalım neler olacak

Tabi hakemlerin skora etki edecek hataları kimin maçında daha çok yapacağı da önemli... İnşallah bizim maçlarda yapar Önceden hakem hatalarıyla maç aldığımızda üzülüyordum fakat bu sene umrumda bile değil... Nasıl olsa herkese çalışıyor hakemler... Bu senenin sonuna kadar bize çalışsınlar madem
    Abi senin isteklerine göre sıralama olsa ohooo Fenerbahçe 4 değil 18 bile olur değil mi?Ankara bile geçer bizi..

İlerleyen haftalarda hep birlikte izleyip göreceğiz zaten sıralamaları,şampiyonluğu ve Türkiye Kupasını kazananı...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Abi senin isteklerine göre sıralama olsa ohooo Fenerbahçe 4 değil 18 bile olur değil mi?Ankara bile geçer bizi..

İlerleyen haftalarda hep birlikte izleyip göreceğiz zaten sıralamaları,şampiyonluğu ve Türkiye Kupasını kazananı...
    Yok ya adaş Amatör lig gözüküyor Fenere

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by scar face View Post

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Yok ya adaş Amatör lig gözüküyor Fenere

Ben isteklerimi değil, tahminlerimi yazdım Bunun da sebebi geçen hafataya kadar Fenerbahçe'nin sahaya yansıtamadıgı takım ruhu ve mücadeleydi... Eğer Kayseri maçındaki arzulu oyunu oynarlarsa benim tahminlerimi ters çıkarıp şampiyon olurlar, yok eğer önceki hafatalara dönerlerse ben haklı çıkarım Bekleyelim ,görelim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bir Galatasaraylı psikolojisi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Normaldir... Çünkü ben Galatasaray'lıyım Valla dün akşamı aradan çıkarırsanız hiçbir Fenerbahçeli de "Biz şampiyon olacak oyunu oynuyoruz, takım her maçı kazanabilir" diyemezdi Puan olarak da üstte olunca tabiki de artık daha rahat konuşuyorsunuz ama sezon sonunda puan durumu nasıl olur bilinmez... Bakarsınız 1 saat sonra başlayacak olan Sivas maçında sahadan boynu bükük ayrılıp biz yarıştan koparız...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben isteklerimi değil, tahminlerimi yazdım Bunun da sebebi geçen hafataya kadar Fenerbahçe'nin sahaya yansıtamadıgı takım ruhu ve mücadeleydi... Eğer Kayseri maçındaki arzulu oyunu oynarlarsa benim tahminlerimi ters çıkarıp şampiyon olurlar, yok eğer önceki hafatalara dönerlerse ben haklı çıkarım Bekleyelim ,görelim
    Abi kaçırdığın bir nokta var o da konsantre olunca neler yapabildiğimiz.Şampiyonluk yolunda ruhsuzluk olucağını sanmıyorum..

Çok iyi mücadele ettik,iyi oynadık.Top Kayserili futbolcudayken pres yapan 3-4 futbolcu birden görmek çok iyiydi.Bu mücadeleyi kalan 5 maçımızda da sürdürmeliyiz.

Bu maçla birlikte şampiyonluk için gereken havayı yakaladığımızı düşünüyorum.Fenerbahçe kalan 5 maçını kazansın,Bursa'nın kaybedeceği 4 puan bizi şampiyon yapacak.Ha zaten Bursa kalan maçlarını kazanacaksa,varsın şampiyon olsun buna bir sözüm yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ankaraspor'a kalan maçlarda oynama hakkını verirse Federasyon ligdeki puan durumu şöyle olur.

16. Sivas Denizli Diyarbakır çekişir
    17. Fenerbahçe ; Tahmin canım olmayacak diye birşey yok
    18. Ankaraspor ; Doğal olarak adamlar bize yetişemezler baya puan farkı var.

Belki tahminlerim komik gelebilir silinedebilir ama bizde ne komik tahminler gördük buralarda başka konularda
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri