Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 66.67%
  • Kayserispor

3 11.11%
  • Berabere

6 22.22%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 128 arası toplam 128 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ 28. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Kalan maçlara bakıldığında en kolayı Galatasaray'da gibi duruyor ama bugün dahil olmak üzere 3 takımla maç yapacak dipte bulunan, son kozlarını oynayan...keza Beşiktaş'ta öyle. Bana kalırsa en zoru Beşiktaş'ın. 3 zirve takımı, 3 dipteki tkaım var kalan karşılaşmalarda. Trabzonspor belirleyici olacak gibi geliyor bana derbilerden, Bursa ile oynanacak karşılaşmalardan çok. Eğer hakemler bu şekilde devam ederse hiç belli olmaz ne olacağı tabii
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin fikstürünü zor görenlere inanamıyorum ben de, Kasımpaşa ve Eskişehir tam bize göre oyun oynuyorlar. Fenerbahçe'ye katı savunma yapar, boş alan vermezsen gol atmakta zorlanıyor ama bu 2 takım geride çok boşluk bırakıyorlar, rakibin üzerine korkusuzca geliyorlar ve en önemlisi orta sıralarda yer almaları, maça illa ki puan almalıyız düşüncesiyle çıkmayacaklar.

Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarını saymıyorum çünkü bu maçları zaten kazanamıyorsan, şampiyonluk istemeyeceksin, o maçlarda takım daha farklı hazırlanacaktır.

Korktuğum bir tek Ankaragücü deplasmanı, oradan da 1 puan alırız diye korkuyorum, kaybetmeyiz yine de, tabi Gökhan-Lugano-Bilica-Santos defans dörtlüsünün başına bir şey gelmezse. Beşiktaş maçından alınacak 3 puan, eğer Bursa kaybetmezse bizi 2. yapar, Bursa'nın puan kaybına göre de şampiyon olabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ben de Serkan gibi en tehlikeli maç olarak Ankaragücü deplasmanını görüyorum. Fenerbahçe büyük maçlara iyi konsantre olan bir takım. Bu nedenle, Beşiktaş ve Trabzonspor maçında bir kaza yaşayacağımızı sanmıyorum. Kasımpaşa maçında tek sıkıntı Kasımpaşa'nın kötü zemini olur. Kadıköy'deki Eskişehir maçını da şampiyonluk havasına girmiş bir takım kazanır. Ek olarak; bu fikstür avantajı veya dezavantajının abarttığımız kadar önemli olmadığını Fenerbahçe bu sene gösterdi. Fikstürün avantajlı denilen kısmında, zor denilen kısmından daha az puan topladık.

Dün gece Rıdvan Dilmen'i izleme fırsatı buldum. Lugano'nun golünü çok güzel anlattı. ''Korner esnasında Lugano ve Toledo eşleşiyor, Lugano yalancı 2-3 koşuyla Toledo'yu adeta uyutup, pazara yolluyor. Lugano topa kafayı vurduğunda Toledo ile arasında 5 metre var. Shawky'nin de Mehmet'e sarılması ve bu nedenle topla hiç alakası olmaması dolayısıyla Lugano için daha güzel kafa vurma imkanı doğdu ve Lugano da güzel bir gol attı.''
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kasımpaşa maçını alır fener Kasımpaşa çok açık oynuyor Ama Es-es maçı için aynı şeyi söyleyemem... Yaww çok karıştı lig Akşam Sivas'ı yensek bari... O değil de mesela dipteki takımları yensek son hafatalarda düşmeleri kesinleşirse BJK ile maçları var ,onlara yarayacak Bursa'yı yensek Fener'e yarayacak Yenemezsek kendi şansımızı bitirecez Aşağı tükürsen bıyık,yukarı tükürsen sakal Garip bir durum oldu Neyse hayırlısı bakalım ama kalite olarak olmasa da heyecan olarak zevkli bir lig olacak kalan haftalarda
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bir Galatasaraylı psikolojisi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Normaldir... Çünkü ben Galatasaray'lıyım Valla dün akşamı aradan çıkarırsanız hiçbir Fenerbahçeli de "Biz şampiyon olacak oyunu oynuyoruz, takım her maçı kazanabilir" diyemezdi Puan olarak da üstte olunca tabiki de artık daha rahat konuşuyorsunuz ama sezon sonunda puan durumu nasıl olur bilinmez... Bakarsınız 1 saat sonra başlayacak olan Sivas maçında sahadan boynu bükük ayrılıp biz yarıştan koparız...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Çok iyi mücadele ettik,iyi oynadık.Top Kayserili futbolcudayken pres yapan 3-4 futbolcu birden görmek çok iyiydi.Bu mücadeleyi kalan 5 maçımızda da sürdürmeliyiz.

Bu maçla birlikte şampiyonluk için gereken havayı yakaladığımızı düşünüyorum.Fenerbahçe kalan 5 maçını kazansın,Bursa'nın kaybedeceği 4 puan bizi şampiyon yapacak.Ha zaten Bursa kalan maçlarını kazanacaksa,varsın şampiyon olsun buna bir sözüm yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ankaraspor'a kalan maçlarda oynama hakkını verirse Federasyon ligdeki puan durumu şöyle olur.

16. Sivas Denizli Diyarbakır çekişir
    17. Fenerbahçe ; Tahmin canım olmayacak diye birşey yok
    18. Ankaraspor ; Doğal olarak adamlar bize yetişemezler baya puan farkı var.

Belki tahminlerim komik gelebilir silinedebilir ama bizde ne komik tahminler gördük buralarda başka konularda
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri