Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

6 30.00%
  • Berabere biter

1 5.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 65.00%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 125 arası toplam 125 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Fenerbahçe [ 31. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe...Şampiyonluk Yolunda çok önemli bi maçı geçtiler...

Önemli bir virajı geride bıraktık.Bu alınan galibiyetle birlikte artık rakibimizin puan kaybını beklemek zorunda değiliz.Kalan maçlarımızı kazanırsak,şampiyonuz.Diğer maçların sonucu ne olursa olsun.

Bu maç benim için belki de bu sezonun en zor izlediğim 90 dakikası oldu televizyon başında.Bekir bu sezon çok az forma şansı buldu ama attığı bu golle şampiyonluğun kilidini açtı.Kalan 3 maçı gereken soğukkanlılıkla oynayarak,hedefe adım adım yürüyeceğiz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EreN View Post
    O değilde abi skor 1-0 ama kaçan golleri görünce rahatlıkla 5-0 olacak maç.
    Guiza 2 net kaçırdı üstüne altı pas içinde topun üstünden atladı? bunu niye yaptı çözen var mı? anlatın ne olur =)

Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.
    Kanka o değilde, ben bile atardım.

Güiza işte birde soruyor musun? Ondan bu kadar para verdik, çok farklı oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güiza'nın, şanssız, moralsiz vs. olduğuna inanmıyorum.. Tamamen beceriksiz olduğunu düşünmeye başladım yada maksuz atmıyor... Başka bir şey gelmiyor aklıma.. O gollerde kaçmaz yani.. Onu atamayacaksa halı sahada bile takımına almaz kimse. İlk yarı birinden ikinci yarı birinden olur..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Güiza'nın, şanssız, moralsiz vs. olduğuna inanmıyorum.. Tamamen beceriksiz olduğunu düşünmeye başladım yada maksuz atmıyor... Başka bir şey gelmiyor aklıma.. O gollerde kaçmaz yani.. Onu atamayacaksa halı sahada bile takımına almaz kimse. İlk yarı birinden ikinci yarı birinden olur..
    Ahmet Çakar veya Erman Toroğlu yorum yapsa bu konuda; yukarıda bir mesajda da yazdığım gibi atılan her gol için hediye süre veren cep telefonu hattı ile bir bağlantısını kurabilirlerdi sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri