Gelemez ki gelemez ki.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaslar şimdi son durum nedir, birisi detaylıca açıklasınArada Karşıyaka muhabbeti geçmiş, o da uygundur benim için. Konak'ta bazı arkadaşlarla buluşup, oraya geçeriz.
Şimdi mesaj attım herkese, daha doğrusu İzmir diye forumda gözüme çarpan herkese.
Pazar günü saat 4 kesin. Buluşma yeri olarak da Alsancak ya da Konak. Karşıyaka'ya geçilecekse beraber geçeriz artık.
Karşıyaka'dan beraber karşıya geçelim diyenler de 15.30'da iskelenin önünde olmalılar.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben gelemiyorum Serkan abiAblam geldi onunla ilgilenmem gerekiyor
Eh bi de malum tercihlerle ilgili randevularım var sürekli. O yüzden bir kez daha sizi kendimden mahrum bırakıyorum
![]()
Seneye gelmek istiyorum dersen bu sefer ben sana gelme diyeceğim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben diyorum ki ben, Baran, Fıtih ve gelicek olan diğer arkadaşlar(hiç sanmıyorum) Konakta buluşlaım saat kulesinde, ordan KSK ye geçip Serkan abilerle buluşuruz.Ama siz nedersiniz bilemem tabi.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Bana kalırsa Yaşo'nun fikri iyi. Biz Konak'ta buluşup, Karşıyaka'ya geçelim. Orada sizlerle buluşup, takılırız.
Olur bana uyar, Karşıyaka'da takılırız.
Mesaj attım, dönüş yapanlarla listeyi güncelleriz şimdiki durum;
Sekopej
El Comandante
Homer J.S
Kage
Uchiha Itachi
"YÜCE ATATÜRK"
ben ve umudily nickli arkadaş çok çok büyük bir sorun olmadığı takdirde geliyoruz
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Noldu İtachi geliyo adamlar![]()
Tamam sizleri de ekliyorum listeye, peki Karşıyaka'ya direk gelir misiniz yoksa Konak'ta diğer arkadaşlarla buluşup mu geçersiniz?
Gerçi son kararı vermedik herhalde ama Karşıyaka'da olacak gibi buluşma.
Sekopej
El Comandante
Homer J.S
Kage
Uchiha Itachi
benbenim
umudily
Coşkun sen de fazla sıkma kendini, sen ne zaman uygun olursan, ağustos olur, eylül olur o tarihlere de bir buluşma daha ayarlarız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
biz direk karsıyaka'ya geliriz
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tamam o zaman, bekleriz.
"YÜCE ATATÜRK"
konu iyice dağıldı gibi
24 tü 25 oldu konaktı karşıyaka oldu maçtı playstation oldu oyun olsa ben evde de oynarım ondan gelmemeye karar verdim maç yaparsanız çağırın selamlar.
Maksat oyun oynamaktan öte, hep beraber zaman geçirmek.Halı saha yapıcak kadar kalabalık değiliz o yüzden hiç konuşmadık bile bunu.Yo buluşma yerleri aynı.Ya Ksk'ya yada Konak'taki gruplardan birine dahil olma şansınız var.Sonra bir araya gelicez zaten.24 ü 25 i olayıda bir kaç kişi bende dahil müsait olmadığı için oldu.
Konu iyice dağıladı, sizlere zaten dün de mesaj attım, ayın 25'i olacağını söyledim. Karşıyaka ya da Konak olması fark etmez, daha 3 gün vardı (dün) ve sonuçta neresi olursa olsun, 2 grup buluşacak ve bir yerde birleşecekler. Son konuşulanlardan sonra Karşıyaka ağır bastı ve Karşıyaka dedik.
Maç yapacağız demedi kimse zaten maç yapacak kadar kişi olmuyoruz, kim dediyse maç yapacağız diye sizi yanlış bilgilendirmiş.
Maksat maç yapmak ya da playstation değil, belki gitmeyeceğiz bile playstation oynamaya, maksat Yaşar'ın da belirttiği ve benim sizlere attığım mesajda yazdığım gibi, beraber vakit geçirmek, sohbet etmek, eğlenmek.
Halı saha maçı oynayacak kadar asla kalabalık olamayacağımız için, halı saha da asla oynamayacağız maalesef. Yine de bekleriz, ama halı saha maçı beklerseniz, daha çok beklersiniz bu pek mümkün gözükmüyor.
Son geleceklerde hala bir değişiklik yok, biz Çağdaş ile Karşıyaka'da 15.30'da buluşacağız, sizler de Konak'ta kaçta buluşacağınıza karar verin. Karşıyaka'ya gelmek isteyenler Karşıyaka iskele önünde, Konak'ta olacaklar da Saat Kulesi'nin orada buluşacaklar.
Şu ana kadar gelecek kişilerin düşüncelerine göre, Konak'ta buluşanlar Karşıyaka'Ya geçecek, ben çoğunluk nasıl isterse ona uyarız diye ısrarcı olmuyorum, Karşıyaka bana ters, onun için gelemem diyen çıkmadı henüz, bunu diyen olursa da durum değerlendirmesi yaparız.
Agresif olmaya gerek yok, maksat eğlenmek.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yarın sabah tatile gideceğim için katılamayacağım. Birdahaki sefere artık..
nete girseydim erkene aldırmak isterdim buluşmayı. bugün istanbula 1 haftalığına gidiyorum maalesef. son anda gitmem gerekti. herkese iyi eğlenceler diliyorum.
Sizlerle de başka zaman birlikte oluruz artık arkadaşlar.
Yarın 2 grup olarak buluşuyoruz, buluşma saati 15.30. Konak'tan gelecek arkadaşlar, Karşıyaka Vapuru 15.40'da. Ona göre bu vapuru kaçırmayın, olur da ben belki geç kalırım ya da başka yerde buluşabilirim diyenler varsa özelden bana mesaj atsınlar, telefonumu vereyim.
Karşıyaka tayfası ise, saat 15.30'da iskelenin yukarıya çıkılmayan merdiven tarafında köşedeki kolonun orada buluşacağız.Saat 4'e kadar sahilde takılırız, saat 4 olduğunda yine aynı kolonun önüne gider, Konak'tan gelenleri bekleriz.
"YÜCE ATATÜRK"
Yarın ben, Yaşar ve Fatih Konak'ta buluşup, Karşıyaka'ya geçeceğiz. Umarım yine güzel bir buluşma gerçekleşir, yine keyifli olur.
Yarın görüşme üzere ...
Aynen biz geliyoruz.3 hatta 4 kişiyiz.Ona göre karşı tayfa kendinize dikkat edin.TSI Combat'a dönmesin ortalık.Zaten aranızda Sekopej die birisi var, neyse yarın görüşücem ben onla.![]()
Combat mombat ben anlamam, hepinize denize dökerim, o vapurdan indirmem.Benim mekanıma geliyorsunuz, ona göre gelin ha.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şişşş napıyorlarsa bunlar saat 8 oldu yok hiçbiri.
Evett gayet güzel bi buluşma oldu ben biraz erken ayrıldım resimler ve cok özel bi video birazdan video uzun sürebiilir uplaod etmesi.