Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 76.92%
  • Beograd

3 7.69%
  • Beraberlik

6 15.38%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 186 sonuç

Konu: Galatasaray - OFK Beograd | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    onuru 1 sene sonra görürsün yada pardon adnan polatınız daleverarla almaya çalışır madem onur barlardan çıkmıyo çıkarın çıkmak istemiyosa kovun kadro dışı bırakın zor mu yani.arda turanı yuhaladınız,sevgilisine laf atıtınız,hasan şaşı bi aralar yuhaladınız onu yuhaladınız bunu yuhaladınız bi yuhalamadınız klubu babasının çiftliği gibi gören adnan sezgini yuhalamadınız.... asıl darbeyi vuran adam bu size ya.....

rijkaard oynatmaz, göndermek isterse bile buna yönetim izin vermez. bu işler böyledir. her istediğini kovamazsın.

ayrıca burası galatasaray taraftarına sallama yeri değil kardeş, hem de siz sanki sütten çıkmış ak kaşık gibiymiş gibi konuşarak... dinime küfreden müslüman olsa misali... umut bulut, tony sylva, gökhan ünal bunlar zaten o kadar relax oynuyorlar ki avni aker'de o kadar rahatlar ki o yüzden performans düşüklüğü yaşıyorlar(dı)... tövbe tövbe ya... türkiye'nin en tutucu en baskılı taraftarının olduğu takımdan bahsediyoruz?

@lifeyourself;

ben yetenekli olduklarını (en azından ufuk) farz ediyordum. öyle değilse zaten galatasaray'da hiç yeri yok bu adamların. senin dediğin daha kötüye geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sabri'nin kaybettiği toptan oluşan bir frikik.Sonrasında auta gidecek topun sırt stopuyla ağlara giden top.

Gereksiz bir kornerden oluşan orta bom boş olan J başlayan oyuncun yerinde kafası Aykut'un izleyişi.

Daha çok takımı eleştirmek bana düşmez.

Harry Kewell'a ayrı bir parentez açmak istiyorum.Oyuna dahil olur olmaz oyunu dengeleyen,topu ayağında tutan,kilit pasları atan bir adam.Taraftar çok seviyor onu.O da bizi seviyor,karşılıklı yani.Sırbistan farklı bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum.Baros da katılırsa gol sıkıntımızda çözülmüş olur.

Rjjkard'ın ise bir mesajı vardı yine " Forvet almazsanız böyle oynarım."
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Maçtan önce OFK'nın dişli çıkabileceğini , küçümsenmemesi gerektiğini söylediğimde burda ne art niyetliliğim kalmıştı , nede yorumum saçma olduğu söyleyenler ... Ben oynanmamış bir maçta rakibin küçümsenmemesi gerketiğini söylerken saçma oluyor anca oynanmamış maç için kesin fark denilince saçma olmuyor.

Adamların 3 pozisyonu vardır taş çatlasa .Adama çarpıyor gol giriyor 1.de, 2.de malum kaleci hatası .Dün Fenerdeki bugün Beşiktaştaki şans olsaydı bu maç 2-1 biterdi en fazla .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Adamların 3 pozisyonu vardır taş çatlasa .Adama çarpıyor gol giriyor 1.de, 2.de malum kaleci hatası .Dün Fenerdeki bugün Beşiktaştaki şans olsaydı bu maç 2-1 biterdi en fazla .
    Hala bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorsnuz. Neyse uzatmayalım ben o olsaydı bu olsaydı böle olsaydı demedim. Küçümsenmemeli dedim , saçma konuşuyorsun dendi. Maç 2-2 bitti. Haklı çıktıgım için sevinmiyorum , art niyetli denildiği için üzülüyorum sadece. Zaten 2. maçta tüm takımlarımızın rahat kazanacağını düşünüyorum as kadroları ile. ; )

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Hala bazı şeyleri anlamamakta ısrar ediyorsnuz. Neyse uzatmayalım ben o olsaydı bu olsaydı böle olsaydı demedim. Küçümsenmemeli dedim , saçma konuşuyorsun dendi. Maç 2-2 bitti. Haklı çıktıgım için sevinmiyorum , art niyetli denildiği için üzülüyorum sadece. Zaten 2. maçta tüm takımlarımızın rahat kazanacağını düşünüyorum as kadroları ile. ; )
    Bende öyle demek istemedim .Sadece rakip dişli kısmına katılmıyorum yoksa doğru söylüyorsun .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ayrıca sadece ilk yarıyı izledim , Mehmet Batdal çok çok iyi bir adam. Fiyat-performans olarak yılın transferi olacaktır zamanla göreceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence şansla mansla alakası yok bu futbol işte girmeyince girmiyor.İlk yarı yok çizgiden dönenler direkte patlayanlar.Kalecinin kendini aşması.Dünkü fener maçı ve bugünkü maç sanki bizim oynadığımız fm maçlarına benzedi.Atıyorsun atıyorsun girmiyor
    Sonuçta haticeye değil neticeye bakılmalı.Artık onların stadında as kadroyla çıkıp maçı alırız diye düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maçtan önce OFK'nın dişli çıkabileceğini , küçümsenmemesi gerektiğini söylediğimde burda ne art niyetliliğim kalmıştı , nede yorumum saçma olduğu söyleyenler ... Ben oynanmamış bir maçta rakibin küçümsenmemesi gerketiğini söylerken saçma oluyor anca oynanmamış maç için kesin fark denilince saçma olmuyor.

Ah ah sonra fanatik oluyoruz ha.Maçı izlemeyen birinin yorum yapması kadar yanlış bir şey yok.Yıllar önce Tromsö'ye elenmiştik.Beşiktaş yıllar önce ağır bir yenilgi almıştı.Fenerbahçe grubunda puan dahi alamamıştı.Biz,Türk takımları karşısında rakip takımı destekleyenlere karşıyız.Burada,Belgrad iyi bir takım umarım Galatasaray kazanır desen fena olmaz mı ? Senin için sadece bir takım mı yoksa o takımı da içine alan Türkiye'nin puanı mı önemli ? Tahminin doğru çıktı,tebrik ederim seni.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

anlatmaktan sıkıldım. Beşiktaş içinde aynı şeyleri söyledim maçtan önce. Nasıl düşünüyorsan kendi vicdanın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    bence şansla mansla alakası yok bu futbol işte girmeyince girmiyor.İlk yarı yok çizgiden dönenler direkte patlayanlar.Kalecinin kendini aşması.Dünkü fener maçı ve bugünkü maç sanki bizim oynadığımız fm maçlarına benzedi.Atıyorsun atıyorsun girmiyor
    Sonuçta haticeye değil neticeye bakılmalı.Artık onların stadında as kadroyla çıkıp maçı alırız diye düşünüyorum

1 tane direkten döndü 3 tanede defans çizgiden çıkardı ben 60'a kadar izledim ondan sonra daha olduysa bilemem
    Screw you guys, I'm goin' home

Yazık oldu ülke puanlarına 3 maçta 6 puan kaybettik bu işin sorumlusu kim ? (3 takımında başlığına yazıyorum, hiçbirini birbirinden ayırmadığım için.)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 tane direkten döndü 3 tanede defans çizgiden çıkardı ben 60'a kadar izledim ondan sonra daha olduysa bilemem
    işte aynı fm
    birde hadi direkten dönen şans
    defans sonuçta büyük efor sarfedip 3 top çıkarmış.Onları tebrik etmek lazım
    Hatırlıyorumda bir galatasaray maçında rakip defans eliyle topu çıkarmıştı üstelik kaleci gibi topa atlayıp hakem devam demişti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yediğimiz golleri yeni gördüm ilk golde hata aramak yanlış olur da 2. gol ne göyle Aykut çıkmasa tutacak topu çıkarsa yine kurtaracak adam önce çıkıyor sonra duruyor böyle saçmalık mı olur

işte aynı fm
    Hatırlıyorumda bir galatasaray maçında rakip defans eliyle topu çıkarmıştı üstelik kaleci gibi topa atlayıp hakem devam demişti
    Atletico Madrid maçı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok ya ligde maçtı.Ama o maçtada olmuş olabilir galatasaray bu

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

işte aynı fm
    Kasımpaşa maçı - Ali Güneş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ha bu arada Arda'ya değinmeden geçemeyeceğim.Lütfen bir daha gol atmasın kendisi.Kaç tane pozisyonu harcadı,kulak verdiğim kadarıyla da kahvede ne yorumlar yapıldı hakkında.Taraftarlara oynama Arda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapacak bir şey yok.Kova kaleci,canlı bomba Servet ve 2 pas yapamayan orta saha ile bu kadar oluyor.Acilen kaleci,stoper,ortasaha lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ha bu arada Arda'ya değinmeden geçemeyeceğim.Lütfen bir daha gol atmasın kendisi.Kaç tane pozisyonu harcadı,kulak verdiğim kadarıyla da kahvede ne yorumlar yapıldı hakkında.Taraftarlara oynama Arda.
    Börk Arda olmasa şu anda yenilmiştik ben biliyorum o kahvedeki yorumcuları geçen sezon kahvede bi hazırlık maçını izledim Galatasaray'ın bu adam neden Serdar(Eylik)'ı oynatıyo diye kızan adam vardı orda

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kusura bakma ama ömrümde bu kadar sığ bir yorum görmedim. Arda Turan'ı çıkar bakalım bu takımdan, o zaman gör dünyanın kaç bucak olduğunu..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Yapacak bir şey yok.Kova kaleci,canlı bomba Servet ve 2 pas yapamayan orta saha ile bu kadar oluyor.Acilen kaleci,stoper,ortasaha lazım.
    Bu arada eklenmeli bi de forvet şart ilerde gol vuruşu yapacak adam yok Baros yokken

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Diğer ruhsuzlar bir şey yapmıyor ruhuyla oynayan bir oyuncumuz var 2 de gol attı varsın dağa taşa vursun.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Börk Arda olmasa şu anda yenilmiştik ben biliyorum o kahvedeki yorumcuları geçen sezon kahvede bi hazırlık maçını izledim Galatasaray'ın bu adam neden Serdar(Eylik)'ı oynatıyo diye kızan adam vardı orda
    Arda'nın 2 golü atmasında başka bir katkısı göremedim saha içerisinde.Zaten 2.golü Servet de atardı.İlk gole ise yorum yapmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda'nın 2 golü atmasında başka bir katkısı göremedim saha içerisinde.Zaten 2.golü Servet de atardı.İlk gole ise yorum yapmıyorum.
    Ömer Üründül'mü girdi içine olum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Kusura bakma ama ömrümde bu kadar sığ bir yorum görmedim. Arda Turan'ı çıkar bakalım bu takımdan, o zaman gör dünyanın kaç bucak olduğunu..
    Baya etkilenmişsiniz maçtan.Sığ yorumum,dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istemen,teşekkür ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Börk topu ileri taşıyan ve isabetli orta açan bi Arda vardı Sabri, Serdar, Barış sağ taraftan orta açıyor top taca doğru gidiyor yine Arda o topları taca gitmeden alıp Hakan'la 2'ye bir yapıp ya da orta açıp atağa dönüştürüyodu...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Börk topu ileri taşıyan ve isabetli orta açan bi Arda vardı Sabri, Serdar, Barış sağ taraftan orta açıyor top taca doğru gidiyor yine Arda o topları taca gitmeden alıp Hakan'la 2'ye bir yapıp ya da orta açıp atağa dönüştürüyodu...
    Sizin için futbol golden ibaret bence.Arda'yı hepimiz seviyoruz ama 70'den sonra şişiyor bu adam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sizin için futbol golden ibaret bence.Arda'yı hepimiz seviyoruz ama 70'den sonra şişiyor bu adam.
    tamamda 70'e kadar

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Galibiyet için gol lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baya etkilenmişsiniz maçtan.Sığ yorumum,dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istemen,teşekkür ederim.
    Dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istemiyorum. Bu takımın fark yaratan oyuncusu Ardadır, onu da bu takımdan çıkarırsan şu gördüğün futbol bile oynanamaz. 70te şişiyorsa diyorsun da bu tip kanat oyuncuları veya ofansif oyuncuların büyük bir çoğunluğu o dakikada şişer zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kasımpaşa maçı - Ali Güneş.
    ha alın ali güneşi aykuttan daha iyi

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri