bu yönetimin destekçisiydim ama bu kadar olur bütçeyi düzelticem diye transferde risk almadılar 3ün 5in hesabını yaptılar sonuçlarına da katlanacaklar...
bu yönetimin destekçisiydim ama bu kadar olur bütçeyi düzelticem diye transferde risk almadılar 3ün 5in hesabını yaptılar sonuçlarına da katlanacaklar...
Sivasspor'u tebrik ederim kesinlikle maç onların hakkıydı. Hele ki 2. yarı G.Saray'da orta saha diye bir şey kalmamıştı. Maça Batdal'la başlamamak büyük hataydı ve G.Saray lige kötü başladı.
1 seneyi daha yedik beyler haberiniz olsun. Böyle rezil birşey olamaz..
Bu maçta oLmadı öteki maça 3-5 atarız. Saqlıq oLsun
Hala yapılmayan transferlerden daha çok takımın bir sistem oturtamaması daha büyük bir sorundur..
Elano - Baros - Serdar - Pino iyileşip , transfer gerçekleşse de durumun uzun vadede düzelmeyeceğinden eminim.
Sivas hakederek iyi oyunla kazandi maci tebrikler.Ceyhun muthisti bugun.Sov yapti resmen.
Galatasaray'da henuz lige hazir degil goruntusu var.Transferde gec kaldilar onun etkisi buyuk.Bakalim ilerleyen haftalarda neler yapacaklar..
Hakem berbattı her iki takımında bariz şekilde oyunu etkileyecek hata yaptılar , hele hele Mehmet'in Neill'e yaptıgı faul u es geçerek , akabinde sonra gelisen atakta net bir penaltı vermedi lehimize...
Oyuna gelelim , Mehmet Yıldız'la ikili mücadeleye girmesi gereken Hakan Balta gezerken faul oluyor golü yiyoruz ikinci golde ise Hakan Balta'nın aptalca pası ve kaybedilen top Servet'in anlamakta zorluk cektigimiz kademesini bırakıp , neill'in kademesine girmesi 2.golü getirdi.
Aykut bmşbaka gerçekten ilk golde Ali Turan'ın hatası var bariz bi şekilde ama acılarak bu kadar rahat bir kafa vurdurtmayabilirdi , ikinci goldede avuclarının içiyle çelmeye calısıyor.Servet ise yani insan her kafa topunda topu rakibe atabilir mi , bir insan bu kadar çaresiz kalabilir mi.
Sonucu hak ettik , fazla konusmaya gerek yok , yönetim bu sefer cıkıp abuk sabuk konusmadı cünkü artık onlarda biliyor , beceriksizligini , Keita'yı sattılar takımın belkide 4-5 yıl içindeki en iyi mevkisini 2-3 gömlek düşürdüler.
Adnan Sezgin'in yaptıgı transferler nasıl ; Serdar Özkan hastalandı , kronik Pino sakatlandı , Ali Turan ayagındaki topu taca attı , Cana ona kötü demiyelim kuması cok saglam ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır , bunlar oldu işte.
Aykut-Servet-Balta-Ayhan bu mahserin 4 atlısı bu takımda banko oynamamalıdır.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Baroş dönsün takım düzelir. Geçen sene de Galatasaray çok formdaydı ama Baroş sakatlanınca zar zor maç almaya başlamıştı. Baroş-Lugano-Ernst olmadan zaten üç büyükler hayal kırıklığı.
koLay koLay bence haftaya en az 5 atarız
BattaL 3 Arda 2![]()
Bence Batdal oynamalı forvette Galatasaray'ın. Yetenek belli ediyor kendini.
Sivasspor'u geçen sezona göre çok daha istekli arzulu gördüm.
Mehmet Batdal çok desteklediğim her zaman en iyi yerde görmek istediğim forvet olmasına rağmen defansları 1 tane bile kafa topu vermediler 1 kere aldı oda yarım yamalak çıktı..
Galatasaray'a dicek birşey yok 2. yarıyı izlediğim kadarıyla defans çok fazlasıyla transfer istiyor stoper olarak birisi gelirse iyi olur Servet'e sanki arkadan 20 tonluk 40 ayak kamyon bağlamışsın...
Mustafa Sarp gelen ortalarda kaçışları çok iyi yapıyor.Geçen avrupa maçında da arkaya iyi bir koşu yapmıştı.Geçen seneden de böyle golleri vardı sanırım.Maç öncesinde Sivasspor'un geçen seneden farkı yoksa Galatasaray galibiyete yakın demiştim ama Sivasspor geçen seneki gibi değilmiş.Hal böyle olunca sahasında kazanması sürpriz değil açıkcası.Galatasaray şu an ki haliyle hiç umut vermiyor ilerisi için.Yine de toparlanacaklardır diye düşünüyorum ama çok geç olmaması lazım.
So what?
Saike
Galatasaray SivasSpor ile oynuyacağı en güzel zamanda oynadı maçını. O açıdan avantajlı görüyordum. Yoksa kışın karda buzda şimdi anlattıklarınızı yapsalar rezil olurdular.
yanlis transfer politikasi galatasarayi bu nokaya getirdi keita'yi yollayip keita kadar iyi olmayan pino ve serdari aliyorsan ozaman senin transfer politikan yanlis demektir elanoyuda yollayacaklar bakalim elanonun yerine kim gelecek yada elanonun bölgesinde kim oynayacak galatasaray ayhan ile sarpa kaldiysa isleri bayagi zor..
Ben hep söylüyorum etrafımdaki arkadaşlara ama kimse inanmıyor yada inanmak istemiyor şuanki kadroyla ligte ilk 3 başarıdır.Konu baroşun sakat olması transferlerin gecikmesi değil takımda genel olarak kötü bir durum var.Eğer gelicek 2 transfersiz sivas ı yenemiyosan hiç başarı beklemiceksin bu sezondan bu seneyi kafamdan sildim seneye yeni umutlarla görüşmek üzere diğer takımlara şampiyonlukta başarılar..
Baros yokken maç kazanamıyorsan bunun tek bir açıklaması var : 1 tane adam gibi forvet alacaksın . Bu kadar ya . çok zor bir şey değil değişik taktikler bulmaya onu bunu forvete koymaya gerek yok , bunu nasıl göremiyor teknik heyet ve yönetim
Sivas baştan sona kazanmayı hakeden taraftı.Mesut Bakkal'ın bu takıma verdikleri yeni yeni ortaya çıkıyor.Mehmet Yıldız ve Ceyhun Eriş çok iyi performans gösterdi.Sivasspor eski günlerini anımsattı.
Galatasaray'ı oldukça kötü gördüm.Cana'nın kumaşı çok iyi ama biraz zaman lazım 1-2 hafta sonra gerçek oyununu sahaya yansıtacak ve Galatasaray taraftarlarının en çok sevdiği oyuncu olacaktır.
Rijkaard'ı oldukça sinirli gördüm kulübede.Basın toplantısında sinirim kazanma hırsımdan dedi ama belli ki o da takımına güvenmiyor oldukça açık.Galatasaray'ın birkaç bölgeye muhakkak takviye yapması gerekiyor yoksa ilk 5 haftada çok büyük yaralar alacaklardır.
Bu kadroyla bu lig yürümeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez......
Arda dan başka çabalayan kalmamıs takımda
Frank Rijkaard, geçen sezon da tartıştığı Sivasspor’un yardımcı antrenörü Hayati Soydaş’la yine kapıştı. Soydaş, karşılaşma sonrası da küfür ederek Hollandalı teknik direktörü ‘kavgaya’ davet etti!
Maçın son bölümünde Sivaslı oyuncu Abdurrahman yerde kalırken, Milan Baros zaman geçirmeye çalıştığı gerekçesiyle rakibini yerden kaldırmaya çalıştı. Bu sırada ortalık karışırken, diğer futbolcular Baros’u iterek tepki gösterdi. Baros da rakiplerine ‘kafa tutarak’ karşılık verdi. Ceyhun Eriş de sinirli bir şekilde olay yerine gidince bu kez kavga kenara sıçradı. Sivas’ın yardımcı antrenörü, Ceyhun’u sakinleştirmek için kenardan koşmaya başladı. Bunu gören Hollandalı hoca da geçen sezon da tartıştığı Hayati Soydaş’a doğru fırladı. İkili tartışmaya başlarken, araya giren Ceyhun Eriş koluna yapıştı. Ceyhun’u iten Rijkaard, bir süre söylenip yerine oturdu.
Hayati Soydaşmaç bittikten sonra da Rijkaard’a dönüp küfür etti. Soydaş gözlüklerini çıkarıp Rijkaard’ı adeta düelloya davet ederken, Hollandalı çalıştırıcı bu durumu görmezden geldi.
NASIL BAŞLADI?
Geçen sezon nisan ayının başında oynanan maçta Barış’ın kırmızı kart görmesinin ardından tansiyon yükselmişti. Çıkan karışıklıkta Rijkaard ile Hayati Soydaş çarpışmış, daha sonra Hollandalı teknik adam kendisinin elinden tutan yardımcı antrenörün yakasına yapışmıştı. Rijkaard’a atkısını çekerek karşılık veren Soydaş, daha sonra “Boynumu sıktığı için morarmalar oluştu, tırnakları geçti. Çok canım yandı” açıklamasını yapmıştı.
'KÜFÜRLER ÖNEM TAŞIMIYOR'
Teknik direktör Rijkaard, Hayati Soydaş’ın davranışından çok maçı kaybetmelerine üzüldüğünü söyledi. Teknik adam, konuyla ilgili “Sivas’ın yardımcı hocası ile ilgili yaşadığım şey sorun değil. Maç içinde olan bir şey” dedi. Bir basın mensubunun “Hayati Hoca size çok küfür etti. Mahkemeye verecek misiniz?” sorusu üzerine Rijkaard, “Benim için önemli olan yardımcı hocanın bana ettiği küfür değil, kaybettiğimiz karşılaşma” yorumunu yaptı.
HTSPOR / Erhan TELLİ
Last edited by DisCo : 15.Ağustos.2010 at 20:10
Vay be koskoca Rijkaard'ın bir gün ülkemize gelipte Sivasın yardımcı antrenörü ile 2-3 kez kavga edeceği aklımıza gelir miydi![]()
Sivasspor’un yardımcı antrenörünün tanınma çabası olsa gerek![]()
ben sivas baskani olsam derhal kovarim.. senin karsinda senden daha tecrübeli futbolda efsani bir isim var sen bu isme nasil küfür edebilirsin? rijkaard taninmamis bir isim olsa bile galatasaray teknik direktörüne nasil küfür edersin? amatör küme macimi bu?
Rijkaard'ta adama doğru koşuyor. Madem efsanesin madem çok iyi hocasın ne gerek var.
aklıma takıldı dün Kanaltürk'de kadroyu gösteriyolar yorumcularda üstüne yorumlar falan yapıyor kadroda Cana forvet oynuyor gösteriyor güldüm geçmiştim ona.Öyle bişi yok dimi maçı izlemedim![]()
Niye suçlu yardımcı antrenör oluyor onu anlamadım ? İsmi büyük diye istediği her şeyi yapabilir mi yani ?İlk saldıran Rijkaard değil mi ?
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !