Alahım Barossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssss
Alahım Barossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssss
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBaroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosssssssssssssssssss
Helal olsun Baros senin aldığın tüm para helal be koçum..
Süpersin Kewell. Hayranım Sana !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ulan Baros gibi 3 tane daha oyuncumuzz olsunn yeter.Aslanım benim.
kewell & baros
takımın en iyi 2 si maçı tam izlemedim ama arda mardaboş yani bi işe yaradığı yok lincoln olcaktı bide (saldırı gelebilr amaadam istedimmi ne biçim oynuyodu
)
Goooooool 3333333
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gol yok malesef
Kewell - Baros büyük adamsınız be.
Hadi be sayılmamış![]()
gol ama geçerli değil
illa 2 gol yemek gerekiyor bu takıma ..
3-2 mi oldu noldu ya mahalleden habire gol sesleri ard arda yükseliyo burdaki kavede gs macını veriyo biliyorum
edit : sayılmamş
Kewell&Baros 2-Lyiv 2
3. Atıldı ama sayılmadı
SKOR 2-2
DAKİKA 89
Football is simple,but Football Manager is not
Arda ve gol. (geliyor..)
kewell kullandı..olmadı..
Kaç dakika eklendi uzatma?
+3 Eklendi....
İyi bari Baros döndü. Pek umut yok ama 2-2 iyi oldu
Son skor 2-2 geçmiş olsun ....
2-2 bitti. Baros olmasa bu takım 0.
Bitti 2-2.Böylesine bir rakibe bile ne kadar zorlandık.İnşallah deplasmanda alrıız maçı.Pek ümidim olmasada.
Kewell tek basina beraberligi getirdi 2. yari
2-0 bitmesinden iyidir.Helal olsun Baros helal olsun Kewell
2-2'lik sonuca sevinir olduk.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Real Madrid benzetmesi yapıldığında bu takım o takım değil deniyordu. Gerçi rakip çok daha zayıf ama neredeyse 3-2 oluyordu.
Deplasmanda eleriz görüşündeyim.
Keşke yenilseydik belki bir şeyler değişebilirdi, ömürleri uzadı şimdi.