Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Liverpool

14 48.28%
  • Trabzonspor

8 27.59%
  • Berabere

7 24.14%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 132 arası toplam 132 sonuç

Konu: FC Liverpool - Trabzonspor | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Liverpool'la karşılaşan Trabzonspor, rakibine 1-0 yenilmesine rağmen oynadığı futbolla büyük alkış aldı. İlk yarının son anlarında yenilen şanssız golle Anfield Road'tan avantajla dönme şansını kaçıran bordo mavili temsilcimiz, buna rağmen tur şansını sürdürdü.

Ancak rakibinin adına bakmadan sahada başabaş bir oyun sergileyen Trabzonsporlu oyuncularda önemli bir eksik dikkatlerden kaçmadı...

ARMALAR YOK OLDU!
    Bordo mavili formayı İngiltere'de başarıyla temsil eden oyuncular, maçın büyük bölümünde armasız formalarla sahada kalması görenleri hayrete düşürdü. Özellikle Trabzonspor taraftarların sert tepkisini çeken bu durum, ortaya bu görüntüleri çıkardı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Armalar düşmüş..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Uzun bir aradan sonra, bir kaleciyi izlerken de futboldan keyif alınabileceğini gördüm. Ayakta alkışı hakediyor Onur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Liverpool'la karşılaşan Trabzonspor, rakibine 1-0 yenilmesine rağmen oynadığı futbolla büyük alkış aldı. İlk yarının son anlarında yenilen şanssız golle Anfield Road'tan avantajla dönme şansını kaçıran bordo mavili temsilcimiz, buna rağmen tur şansını sürdürdü.

Ancak rakibinin adına bakmadan sahada başabaş bir oyun sergileyen Trabzonsporlu oyuncularda önemli bir eksik dikkatlerden kaçmadı...

ARMALAR YOK OLDU!
    Bordo mavili formayı İngiltere'de başarıyla temsil eden oyuncular, maçın büyük bölümünde armasız formalarla sahada kalması görenleri hayrete düşürdü. Özellikle Trabzonspor taraftarların sert tepkisini çeken bu durum, ortaya bu görüntüleri çıkardı.
    Ek olarak

Dikişli formaların oyuncuları rahatsız etmesi nedeniyle uygulanmaya başlanan 'yapıştırma' taktiğiyle armaların formalara yapıştırılması, deformasyonu da hızlandırıyor. Dün oynanan karşılaşmada zaman zaman yağmurun da yağmasıyla bu deformasyon daha da hızlandı. Bunun sonucunda da bazı futbolcuların formasının sol tarafında bulunması gereken Trabzonspor armasının yerinde yeller esti.

Bordo mavili taraftarların forumlarda ve sosyal paylaşım sitelerinde büyük tepki gösterdiği konuyla ilgili olarak Trabzonspor'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener Livepool maçında Trabzonspor forması üzerindeki amblemin kopmasını ön plana çıkaranlara tepki gösterdi.

Trabzonspor'un Liverpool ile oynadığı maçta elde edilen skorun değil de formanın üzerindeki baskı olan Trabzonspor logosunun kopmasını ön plana çıkaranlara yönetimden tepki geldi.

Formaların üzerindeki Trabzonspor logosunun yapıştırma olduğunu söyleyen Genel Sekreter Hasan Yener, "Bu bir baskı hatasıdır ve maç içerisinde hızlı deformasyon sonucu kopmuştur. Maçla ilgili olarak sadece bunu ön plana çıkarmaya çalışanlar art niyetli kişilerdir. Biz Liverpool'da göğsümüzdeki Türk Bayrağı ile en iyi şekilde mücadele ettik" diye konuştu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener Livepool maçında Trabzonspor forması üzerindeki amblemin kopmasını ön plana çıkaranlara tepki gösterdi.

Trabzonspor'un Liverpool ile oynadığı maçta elde edilen skorun değil de formanın üzerindeki baskı olan Trabzonspor logosunun kopmasını ön plana çıkaranlara yönetimden tepki geldi.

Formaların üzerindeki Trabzonspor logosunun yapıştırma olduğunu söyleyen Genel Sekreter Hasan Yener, "Bu bir baskı hatasıdır ve maç içerisinde hızlı deformasyon sonucu kopmuştur. Maçla ilgili olarak sadece bunu ön plana çıkarmaya çalışanlar art niyetli kişilerdir. Biz Liverpool'da göğsümüzdeki Türk Bayrağı ile en iyi şekilde mücadele ettik" diye konuştu.
    Demagoji yapmasınlar Türk Bayrağı ile oynadık diyerek. Deformasyon falan bilmem. Trabzonspor benim taraftarı olduğum takım değil, ancak bu durum bir skandaldır bana göre. Benim takımımda olsa ben de tepki gösteririm. Hasan Yener'in demecinde dediği gibi, maçtaki mücadele ve -bence-başarılı sonucu yok sayıp, bu konu üzerinden eleştiri yapılıyorsa bu da çok yanlıştır.

Sadece bir formada da olmamış görüğüm kadarıyla. Fotoğraflarda Egemen ve Selçuk'un formalarında armanın düştüğü gözüküyor. Genel bir sorun var öyleyse baskıda. Aynı yağmura Liverpool'da maruz kaldı, Liverpool'lu futbolculardan da var mı arması düşen acaba?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Liverpool'un arması dikiş olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Yahu skorboard'da, biletlerde, dev ekranda, her yerde Trabzonspor yazıyor, Trabzonspor arması var. 2-3 formadaki arma kopmuş bu mudur kıyamet sebebi? Sen takımının oynadığı futbola, tur için taşıdığı umuda baksana ha uşağum...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Efsane formamiz var satista olan ondada arma yok kimse bisey diyormu resimleri az sonra eklemeye caliscam

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Eskiden forma kutsaldı takımlar için. Ancak endüstriyelleşen futbolun sonuçlarındandır, formaların her yeri reklam, bir takım logolar vb. ile doldu. Birçok takım kendi asıl renkleriyle sahada yer almıyorlar. Formanın kutsallığı kalmadı, elde tek kalan arma. Bari ona sahip çıkılsa. Ben formada armanın önemli olduğu düşüncesindeyim.

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Sen takımının oynadığı futbola, tur için taşıdığı umuda baksana ha uşağum...
    Eğer benim mesajım için yazdıysan; ben de yazdım zaten takımın futbolunun, alınan -bana göre-başarılı sonucun önüne geçmemeli bu durum diye. Benim mesajım için yazmadıysan, alıntıladığım kısma ben de katılıyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Uploaded with ImageShack.us

Posterin onunde gri formali elini uzatmis olan ben ITV ekranlarida ciktik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sağ üstteki turunculu sana sesleniyor bi bakı ver abi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri