Originally Posted by
KaPaLı
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener Livepool maçında Trabzonspor forması üzerindeki amblemin kopmasını ön plana çıkaranlara tepki gösterdi.
Trabzonspor'un Liverpool ile oynadığı maçta elde edilen skorun değil de formanın üzerindeki baskı olan Trabzonspor logosunun kopmasını ön plana çıkaranlara yönetimden tepki geldi.
Formaların üzerindeki Trabzonspor logosunun yapıştırma olduğunu söyleyen Genel Sekreter Hasan Yener, "Bu bir baskı hatasıdır ve maç içerisinde hızlı deformasyon sonucu kopmuştur. Maçla ilgili olarak sadece bunu ön plana çıkarmaya çalışanlar art niyetli kişilerdir. Biz Liverpool'da göğsümüzdeki Türk Bayrağı ile en iyi şekilde mücadele ettik" diye konuştu.
Demagoji yapmasınlar Türk Bayrağı ile oynadık diyerek. Deformasyon falan bilmem. Trabzonspor benim taraftarı olduğum takım değil, ancak bu durum bir skandaldır bana göre. Benim takımımda olsa ben de tepki gösteririm. Hasan Yener'in demecinde dediği gibi, maçtaki mücadele ve -bence-başarılı sonucu yok sayıp, bu konu üzerinden eleştiri yapılıyorsa bu da çok yanlıştır.
Sadece bir formada da olmamış görüğüm kadarıyla. Fotoğraflarda Egemen ve Selçuk'un formalarında armanın düştüğü gözüküyor. Genel bir sorun var öyleyse baskıda. Aynı yağmura Liverpool'da maruz kaldı, Liverpool'lu futbolculardan da var mı arması düşen acaba?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...