Barcelona Puyol'un yokluğunda oynadığı 10 maçtan sadece 2 tanesini kazanabilmiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu akşam Güzel maçlar var.
Fc Copenhagen - Chelsea 21.45
Lyon - Real Madrid - 21.45
Gattuso'ya 4 maç ceza
Tottenham Hotspur'un yardımcı antrenörü Joe Jordan'a kafa atan AC Milanlı Gennaro Ivan Gattuso'ya UEFA tarafından 4 maç oynamama cezası verildi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, İngiliz temsilcisi Tottenham Hotspur'un yardımcı antrenörü Joe Jordan'a kafa atan AC Milanlı Gennaro Ivan Gattuso'ya UEFA tarafından 4 maç oynamama cezası verildi.
Gattuso'ya 4 maç ceza
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Disiplin Komitesi'nden yapılan duyuruda, ''16 Şubatta oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, sahasında ağırladığı İngiliz ekibi Tottenham Hotspur'a 1-0 yenilen AC Milan'da, orta saha oyuncusu Gennaro Gattuso'ya maç bitiminde konuk takımın yardımcı antrenörü Joe Jordan'a karşı giriştiği hareket nedeniyle 4 maçtan men cezası verilmiştir'' denildi.
Bu arada AC Milan Kulübü, karara itiraz etmeyeceğini bildirdi.
NtvSpor
Doğan grubunun bir maçı şifresiz yayınlaması gerekmiyor mu ? starda maç göremedim ben mi yanlış baktım ?
Kopenhag Chelsea maçını çok merak ediyorum.
Bu akşam süprizlere açık bir akşam, favori olarak gözüken R.Madrid ve Chelsea ikiside kazanamıyabilir. R.Madrid artık Lyon'u eler düşüncesindeyim; ama gene Fransa'dan eli boş dönecek...
Benzema eski takımına yazdı. Son dakikalara girilirken Madrid 1-0 önde. Son yıllardaki Lyon belasını bu sefer başlarından atacak gibiler..
Chelsea 2-0 kazanmak üzere maçı son dakikalar oynanıyor.Golleri Anelka attı.
Anelka cok muthis bi futbolcu. Keske halen ligimizde forma giyiyor olsaydi
İnter-Bayern maçı dk 84 gol sesi yok. İzlemeyen çok şey kaçırır gol olmamasına aldanmayın.
90'da Gomez attı 1-0 oldu.
Bayern deplasmandan tek gollü galibiyetle dönerek büyük avantaj yakaladı.
Marsilya-Man.U maçı 0-0 bitmiş...
ribery ve robben'in direkten dönen toplarının olmasına rağmen bence çok uyuz futbol oynadılar. tabi bunda sağlam inter savunmasının etkisi büyüktü. 37'lik zanetti değme dinamik ve genç oyunculara her yönüyle taş çıkartır.
Van Persie Barça'ya karşı yok!
1 Mart 2011 14:13 | NTV Spor ve Ajanslar
Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile kritik bir rövanş maçına çıkacak olan Arsenal'de Robin van Persie forma giyemeyecek.
![]()
Arsenal futbol takımının golcü oyuncusu Robin van Persie'nin, gelecek hafta Barcelona ile yapılacak Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında oynayamayacağı öğrenildi.
Arsenal'in, Birmingham City ile oynadığı Carling Cup finalinde sakatlanan van Persie'nin, gelecek haftaya kadar iyileşme şansının bulunmadığı ve Barcelona maçında forma giymesine imkansız gözüyle bakıldığı bildirildi. Hollandalı futbolcu, 2-1 İngiliz ekibin üstünlüğüyle biten ilk maçta takımının ilk golünü atmıştı.
"Her Arsenal oyuncusu saygıyı hak eder"
Barcelona'nın başarılı file bekçisi Victor Valdes, van Persie yerine forma giymesi beklenen Arsenalli Marouane Chamackh'ı tanımadığını, ancak her Arsenal oyuncusunun saygıyı sonuna kadar hak ettiğini belirtti.
Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Barcelona - Arsenal maçı öncesi heyecan dorukta. İlk maçı 2-1 kazanan Arsenal'i evinde ağırlayacak olan Barcelona'da, başarılı file bekçisi Victor Valdes ilginç açıklamalarda bulundu.
Robin van Persie'nin oynayıp oynamayağını bilmediğini belirten Valdes, "Van Persie yerine sanırım Marouane Chamakh forma giyecekmiş. Kendisini tanımıyorum. Ancak Arsenal'de oynayan her oyuncu saygıyı sonuna kadar hak eder. Bu yüzden Chamakh'a ciddi önlem almalıyız" ifadelerini kullandı.
İngiliz ekibi, Emirates'te oynanan ilk maçı 2-1 kazanmayı başarmıştı.
kaynak : http://www.sporbucks.com/haber/3979/...giyi-hak-eder-
O değilde;bugün Star Tv Arsenal-Barcelona maçı yerine Papatyam dizisini veriyor![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Star'a mesajı attım bu kadar saçma birşey yapamazlar ya..Rezililik.
Böyle değildi Yusuf.Salı-Çarşamba maçlarını veriyordu.Hatta Salı-Çarşamba dizisi olsa bile diziyi kısa tutup maçı veriyorlardı.Ama bu sene iyice bir değiştiler.Artık Salı maçlarını vermiyorlar.Maçı izleyemeyeceğiz gibi duruyor,izlemenin yolunu bilen biri varsa pm atabilir mi?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Azeri kanalı Lider TV'den maç izlenebilir. Frekansını twitter'dan tribündergi yazmıştı.
hotbird yokmuş bizde oda hotbirdlink mink bulsam fena olmucak
![]()
Tribündergi ve futbol forumlarında son 2 yılda her maçtan önce binlerce kişi mail atıyor ama değişemedi bu kural.Yayınlasalar kesinlikle dizinin 2 katı izleyici olurdu bu maçta ama ne yazıkki bir sözleşme yada bir kurala bağlı kaldıkları için yayınlanamıyor büyük ihtimal.