Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 154 sonuç

Konu: Bölgesel Amatör Lig 2014-2015 Sezonu Tamamlandı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

2011-2012 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Takvimi açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen BAL Takvimi şöyle;

16 Ağustos 2011
    *BAL İcra Kurulu Toplantısı

17 Ağustos 2011
    *Takım sayısının kesin olarak belirlenip açıklanması

22 Ağustos -09 Eylül 2011 tarihleri arası
    *BAL'a katılacak takımların sahalarının denetlenmesi

05-09 Eylül 2011 tarihleri arası
    *Statünün yayınlanması ve grupların yapılması

19-24 Eylül 2011 tarihleri arası
    *BAL'a katılacak kulüp temsilcileriyle toplantı, Amatör İşler Kurulu toplantısı
    ve fikstür çekimi

01-02 Ekim 2011 tarihleri arası
    *BAL 1. Hafta müsabakalarının başlaması

2011-2012 sezonunda mücadele edecek takımların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...-BAL-kulup.pdf
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Gönül ister ki Geredespor'da prof olsun şehrimizin 2 takımı olsun ama bu şu an için sadece hayal.Profesyonel liglere çıkmak adına ciddi paralar harcayan bir çok kulüp mevcut.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehir adına 2 takım olacak bu sene. Eskişehir Demirspor ve Eskişehir Sağlıkspor..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aydınspor'un burasıyla işi bitti : ) Geride kalanlara tez zamanda 3. lig nasip olsun : )

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Aydınspor'un burasıyla işi bitti : ) Geride kalanlara tez zamanda 3. lig nasip olsun : )
    Amin Amin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default 2011-2012 Bölgesel Amatör Lig grupları belirlendi

2011-2012 Sezonu Bölgesel Amatör Lig grupları açıklandı. Bu sezon BAL'a katılacak 152 takımın 13 ayrı grupta mücadele edeceği BAL'da 4 grup 11, 9 grup 12 takımdan oluşuyor.

Gruplarda son iki sırayı alan takımlar küme düşerken, ilk iki sırayı alan takımlar play-off oynamaya hak kazanacaklar. Play off müsabakaları sonunda 9 takım TFF 3.Ligine çıkmaya hak kazanacak.

9 ve 10. gruplarda yer alan 6 İzmir takımı ile 11,12 ve 13. Gruplarda yer alan 14 İstanbul takımının hangi gruplarda yer alacağının kurası kendi illerinde yapılacak. Grupların fikstür çekimi ise daha sonra açıklanacak bir tarihte Ankara'da yapılacak.

Bölgesel Amatör Lig grupları

Kaynak: tff.org

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

46 Yaşında gol krallığını hedefliyor

Aydın 1. Amatör Küme takımlarından Tuğlaspor'da forma giyen 46 yaşındaki Recep Dalman, bu sezon 18'inci kez gol kralı olmayı hedefliyo

Dalman, gazetecilere yaptığı açıklamada, 34 yıldır amatör liglerde top koşturduğunu, futbolun, hayatının değişmez bir parçası olduğunu söyledi.
    Recep Dalman, futbola 12 yaşında başladığını ifade ederek, ''Bugüne kadar değişik takımlarda top koşturdum. Yaşımın hiç önemi yok. 18 yaşında gibiyim. Çocuğum yaşındaki genç futbolcularla yeşil sahalarda top oynuyorum. İki çocuk babasıyım. Tam 17 kez gol kralı oldum. 15 kez de şampiyonluk sevinci yaşadım. 18'inci gol krallığı için çok iddialıyım'' dedi.
    Geçen sezon takımının Süper Amatör Küme'den düştüğünü ifade eden Dalman, ''Bu yıl tekrar çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Hem şampiyonluk hem de gol krallığı istiyorum'' diye konuştu.
    Aydın 1. Amatör Küme'de mücadele eden Tuğlaspor, sezonun ilk maçında, Adnan Menderes Stadı'nda karşılaştığı Karpuzlu Belediyespor'u 9-0 gibi farklı bir skorla yenerken, bu mücadelede bir gol kaydeden Recep Dalman, kariyeri boyunca attığı gol sayısının da 997'ye ulaştığını söyledi.
    AA

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maşallah

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

BAL 3.gurup şampiyonu 1930 Bafraspor ile 5.gurup şampiyonu Çorum Belediyespor son kozlarını 14:30'da Tokat'ta paylaşacak. Yenen 3.ligde. Başarılar BAFRASPOR..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by byariff View Post
    46 Yaşında gol krallığını hedefliyor

Aydın 1. Amatör Küme takımlarından Tuğlaspor'da forma giyen 46 yaşındaki Recep Dalman, bu sezon 18'inci kez gol kralı olmayı hedefliyo

Dalman, gazetecilere yaptığı açıklamada, 34 yıldır amatör liglerde top koşturduğunu, futbolun, hayatının değişmez bir parçası olduğunu söyledi.
    Recep Dalman, futbola 12 yaşında başladığını ifade ederek, ''Bugüne kadar değişik takımlarda top koşturdum. Yaşımın hiç önemi yok. 18 yaşında gibiyim. Çocuğum yaşındaki genç futbolcularla yeşil sahalarda top oynuyorum. İki çocuk babasıyım. Tam 17 kez gol kralı oldum. 15 kez de şampiyonluk sevinci yaşadım. 18'inci gol krallığı için çok iddialıyım'' dedi.
    Geçen sezon takımının Süper Amatör Küme'den düştüğünü ifade eden Dalman, ''Bu yıl tekrar çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Hem şampiyonluk hem de gol krallığı istiyorum'' diye konuştu.
    Aydın 1. Amatör Küme'de mücadele eden Tuğlaspor, sezonun ilk maçında, Adnan Menderes Stadı'nda karşılaştığı Karpuzlu Belediyespor'u 9-0 gibi farklı bir skorla yenerken, bu mücadelede bir gol kaydeden Recep Dalman, kariyeri boyunca attığı gol sayısının da 997'ye ulaştığını söyledi.
    AA
    Pek bi üfürmüş gibi geldi bana.

O kadar gol atmış hiç profesyonel olamamış mı ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Merinos'a yazık oldu

Bölgesel Amatör Lig'de sezon boyunca üstün performans ortaya koyan Yeşil Beyazlılar, Silivrispor ile Sakarya'da yaptığı final maçında rakibine boyun eğdi.
    29 Nisan 2012 Pazar 11:06
    Normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmanın 114 ve 117. dakikalarında topu ağlarında gören Bursa temsilcisi büyük üzüntü yaşadı.

Bu sezon 3.Lig'e çıkmak için büyük emekler harcayan Bursa Merinos, kader niteliği taşıyan final maçında Silivrispor'a 2-0 mağlup oldu. Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma her iki takımın da kontrollü oyunuyla başladı. İlkyarısı 0-0'lık eşitlikle tamamlanan mücadelenin ikinci devresinde de iki takım gol yollarında sıkıntı yaşadı. Son vuruşları iyi yapamayan Merinos, kalesinde de gol görmeyince maçın normal süresi 0-0 sona erdi.

SON ANDA YIKILDI

Uzutma dakikaları da maçın bütününü yansıtırcasına başladı. Temkinli futbolu seçen ekipler, ilk uzatma evresini de golsüz eşitlikle geçti: 0-0. Ancak son 15 dakikalık dilim Bursa Merinos için iyi geçmedi. Silivrispor'un baskısına maruz kalan Yeşil Beyazlılar, 114. dakikada Ali Yavuz'un golüne engel olamadı: 0-1. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atamayan Bursa ekibi, 3 dakika sonra Nazmi'nin fileleri havalandırmasıyla adeta yıkıldı: 0-2. Son saniyeleri gergin geçen maç bu skorla tamamlanınca Bursa Merinos'un 3.Lig'e çıkma hayalleri sona erdi.

Protokol Sağlam’dı

Bursa Merinos-Silivrispor karşılaşmasını, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Merinosspor Başkanı Zekeriya Ünaldı, Yeşil Beyazlı yöneticiler Recep Bölükbaşı, İlhan Uslu, Erkan Kamat ve eski genel müdür Osman Nuri Biçer protokol tribününden takip etti.

Olay.com.tr

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bugun saat 14:30'ta 12. Grubu 1. bitiren Fatih Karagümrükspor ile 11. Grubu 2. bitiren Büyükçekmecespor Maltepe'de karşı karşıya geliyor. Kazanan ekip 3.Lige çıkıcak. Başarılar KARAGÜMRÜK...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    BAL 3.gurup şampiyonu 1930 Bafraspor ile 5.gurup şampiyonu Çorum Belediyespor son kozlarını 14:30'da Tokat'ta paylaşacak. Yenen 3.ligde. Başarılar BAFRASPOR..
    Bu senede olmadı abi. Ama yazık oluyo 2 senedir. Tokat'ta oynanan maçta Çorum Belediyespor, Bafraspor'u 1-0 yenerek 3.lige çıktı.

Bizim oyuncularımız %100'lük 3 tane net pozisyon harcamış. Son dakikalarda rakip 10 kişi kalmış. Ama genede skoru bozamamışız ve 1-0 kaybetmişiz.

Yanlız bu Çorum Belediyespor maç oynamaya Bafra'ya gelirse sağ çıkamaz bu futbolcular. Bizzat kendim bile taş sopa atarım. Geçen sene gruplarda Çorum Belediyespor, Bafraspor'u Bafra'da amaçsızca bir maçta 1-0 yendi ve biz lider olamayıp 3.lig playofflarına katılamadık.

Bu senede finalde yendiler. Özellikle geçen sene yedikleri primler haram olsun. Maçada gitmiştim. Geçen senenin tek olaylı maçıydı. Adamlar köpek gibi oynadılar. Yenselerde son sıralardaydılar yenilselerde.

Neyse artık seneye.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yanlız birde şu olayı anlamıyorum ben. Bafra'da futbol oynayan bir sürü genç bulursunuz. Bafralı arkadaşları şu takımda oynatsalar daha iyi olucak.

Gidip bir kaleciye aylık 28 milyar verirsen bu ligte kusura bakmada o ligte anca lider olursun. Playoffu zor geçersin. Bu tür oyuncular var. Gidip transfer yapıyolar. Birton para. Sen bir alt yapına baksana. Canavar gibi çocuklar var. Bizzat okuldan arkadaşım var Batınay Ak. Bafraspor'da oynayan tek Bafralı. Bu günki maçtada yedeklerdeydi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bugun saat 14:30'ta 12. Grubu 1. bitiren Fatih Karagümrükspor ile 11. Grubu 2. bitiren Büyükçekmecespor Maltepe'de karşı karşıya geliyor. Kazanan ekip 3.Lige çıkıcak. Başarılar KARAGÜMRÜK...
    90+2'de gelen golle 3-2 galip gelerek 3 sene aradan sonra profesiyonel lige adımımızı attık. 3. Lig'de başarılar Karagümrüğüm.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Gruplar belli oldu, fikstür de çekildi. Yeni sezon 23 Eylül'de başlıyor. Güzel bir sezon olur umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bal'daki zonguldakspor'un sampiyonluk macina20 bin seyirci gidiyor takim 1-0'da 85. dakikadan sonra mac veriyor. Taraftar isyan etmesinde ne yapsin? Super ligde boyle taraftari olmayan takimlar ama bu takimin hali icler acisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zonguldak'a yazık oldu. Çıkmasını isterdim. Taraftarı olan takımların BAL'da ne işi var. Futbolcular biraz daha ruhunu koymalıydı. 85 ten sonra şampiyonluk verilmez..

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Maçtaydım Zonguldakda müthiş maçtı.Maçı masada kazanamamışız belli.Bunca taraftara yazık.Olaylar çok büyüktü 25 üstüne yaralı vardı ve Ankara Adliyespor taraftarını anlamış değilim zaten çoğu Ankaragücü taraftarıydı dayak yemeye gelmişler resmen nitekim öylede oldu çıkamadılar Zonguldaktan.Heba oldu Zonguldağın 1 senesi yazık resmen para konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Seneye o taraftari getiremezsin ama maclara. Bu yil cikacaklardi ben daha gitmem maca falan. ne yoracam kendimi arkadas sahadakiler ben kadar yorulmamislardir.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Rakip takımla 90 dk taraftar savaştı zaten.Sahadaki oyuncularda ruh yok.son dk larda 2 tane direkten dönen top da artık şans mı diyelim Allahın takdiri mi diyelim bilemiyorum.İçerde halletmişler bizde boşuna debelendik gün boyu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yarın BAL 3.grupta 2 önemli maç var ;

1930 Bafraspor - Yomraspor
    Bulancak Belediyespor - Zara Belediyespor

Bafraspor Yomraspor'u yener ama diğer maç nasıl biter belli değil. Çok şey dönüyor gene heralde haberimiz yok ama bakalım nası bitecek Zara maçı. Bende maça gidicem yarın.

İkili averaj ve genel averajda Zaraspor'ın üstünlüğü var. Baraj maçı falan yok değil mi ? Bu gün Malatyaspor 17 tane attı ama hükmen mağlubiyeti olduğu için 3.lige çıkamadı. Ama aynı puanda olurlarsa maç yapıcaklar diye bi kural okudum. Ama hangi durumda oynanılıyor o maçlar bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bulancakspor evinde Zara Belediyespor'u 1-0 yendi. Bafraspor'da rakibini 3-1 yenerek 3.lige tekrar çıktı. Bu takım inşl kalıcı olur bu sene ya. Bizde maçtaydık tabi ;

Thumbs up BAL 2013-2014 Sezonu Gruplar ve Lig Fikstürü Belli Oldu

BAL 6.GRUP

Kastamonu (D)
    Keçiören Bağlumspor
    Yeşil Kırşehirspor (D)
    Sincan Belediyespor
    Aksaray Belediyespor (D)
    Çorum (D)
    Tosya Belediyespor
    Etimesgut Belediyespor (D)
    Safranbolu
    Bartın (D)
    Gölbaşı Belediyespor
    Nevşehir Gençlikspor (D)
    İskilip Gençlik Belediyespor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sincan Belediye fena.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu sene umarım Sorgunspor'um çıkacak 3. lige. Zaraspor ile bi rekabet içerisindeyiz. Umarım çıkarız.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları gelecek sezondan itibaren TVEM kanalından canlı yayınlanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kesin mi? Hepsi mi yayınlanacak acaba.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kesin mi? Hepsi mi yayınlanacak acaba.
    Kesin , sanırım dönüşümlü her hafta bir gruptan falan yayınlarlar tam bilgi sahibi değilim. Ulaşırsam yeni bilgilere yazarım yine

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Van Belediyespor, Galatasaray altyapısından yetişen 1996 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu Ozan Hançer'i transfer etti.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri