Ankaragücü itiraz ederse eğer ve böyle bi durum varsa maç tekrarlanır.. yoksa bu skor geçerli olur..
Ankaragücü itiraz ederse eğer ve böyle bi durum varsa maç tekrarlanır.. yoksa bu skor geçerli olur..
tüm suçu teknik heyete atmak çok yanlış olur, rijkaard'ın kalması ya da gitmesi çok birşeyi değiştirmeyecek bi kere bunu bilmek lazım..
ben gidişatın böyle olmasının sebebini çok uzun zamandır süre gelen ve birbirine eklenerek karmaşıklaşan olaylar zinciri olarak görüyorum..
zira; pazardan karpuz alır gibi futbolcu alınıyor ve çok ilginç şekilde yine karpuz satar gibi satılıyor.. yani eğer ticaret yapılmak isteniyorsa o bile yapılamıyor.. Galatasaray sezon başında sattığı futbolculardan bırakın uzun vadeyi çetrefilli yolları kısa vadede bile kar edememiştir..
eğer transfer işine ticaret olarak bakmıyorlarsa bu ne kepaze bir alım-satım şeklidir..; anlamış değilim; örneğin keita'nın gönderilme sebebi olarak luzümsüz davranışları var dendi, allahaşkına bir tartıya koyun sözde yerine gelen pino'dan o haliyle bile çok daha ağır basan bir futbolu vardı..
senelerden beri yabancı kaleci ile idare ediyoruz; yine başkan bu çocuklara güvenmezsek futbolcu,kaleci yetiştiremeyiz dedi.. o zaman seneler önce niye yapılmadı bunlar da şimdi yoluna koyulmaya çalışılıyor ve ellere yüzlere bulaşıyor.. takımın kalesi güven vermiyor..
özet olarak; sonuç teknik heyette değil bana kalırsa; Rijkaard, Schuster, Hiddink bu adamların hepsi yanılıyor olamaz.. bizde bir terslik var.. bizde bir sıkıntı var.
o sıkıntı kesinlikle yönetimlerde, özellikle GS yönetiminde sanki birilerine inat olarak yapılan hamleler var.. basın, otoriteler rijkaardla olmuyor diyor bas bas bağırıyor, adnan polat çıkıp ne olursa olsun 2 sene daha kontrat önericem diyor.. Haldun Üstünel gidiyor.. dinlenmek istedi deniliyor.. başarılı bir adam görevinden ayrılıyorsa orda büyük bir sıkıntı var demektir ya.
Arda ile çok uğraşılıyor, yıpratılıyor deniliyor.. bana kalırsa Arda fiziksel ve zihinsel olarak çok geriledi geçen 1-2 sezonda yani bu takımı Arda kurtaramaz, Misimovic ya da Elano tek başına kurtaramaz..
Yönetim hiç özeleştiri yapmıyor, Nonda'yı gönderdiler sezon başında yine aynı hatayı yaptılar Leo Franco(ne kadar kötü de olsa Aykut ya da Ufuk'un tecrübesiyle kıyaslanamaz derece de iyi) gönderildi ve yeri doldurulamadı.. Adnan Polat döneminde yapılan tüm transferlerde bir soru işareti var ve bunlar takımın başına sürekli çorap örüyor.. müzmin sakat oyunculardan bişeyler umuluyor.. takımda tutuluyor..
sürekli burnunun dikine giden bir yönetim politikası var kime yapılıyor bu nispet, kime yapılıyor bu gösteriş sözde dik durma ayakları anlamış değilim.
Eğer şu maç 2 sene öncesi olmuş olsa sinirden çıldırırdım.Ama artık böyle şeylere alıştığım için takmıyorum bile.Bu kadar kötü Galatasaray ömrü hayatımda görmedim dahada görmem.Rijkaard efendinin uyuz futbol anlayışı sayesinde buralara geldik.Rijkaard'ın 4-3-3 inadı yüzünden buralara geldik ve ne ilginçtirki yine Rijkaard'ın saçma oyuncu seçimlerinden dolayı buralara geldik.
Daha sene başında belliydi işin buralara geleceği.Avrupa'nın kalitesiz bir liginde top koşturan Karpaty Lviv'e elendiğimiz gün bu takımdan umudu kestim.Bu takımdan bi cacık olmaz dedim.Sonrasında göz boyamak için getirdikleri Misimovic ve Insua hiç bi katkı yapamadılar.Yapamıyorlarda.Buyrun Misimovic Wolfsburg'un iyi zamanında Dzeko'ya o kadar gol attıran Wolfsburg'a şampiyonluğun geldiği sene şampiyonlukta büyük pay sahibi olan.Sıradan Anadolu klübünde oynayamaz şu halde.Ben bu takımdan bu senede ümidi kestim.Sene başında Rijkaard'ın arkasındayız diyen,üstüne bu takım TT Arena'ya lider gidecek diyen Sayın Adnan Polat ve yönetimi bu takıma fazlasıyla zarar verdi lütfen gitsin.Rijkaard ve ekibi lütfen artık sizde gidinki şu taraftar artık böyle skorlara karşı rahat davranmasın.Son sözüm
Adnan Polat ve Rijkaard tayfalarıyla beraber bu işi bıraksın...
Galatasaray'ı daha önce 9. olarak gördüğümü hatırlamıyorum en son 6. olarak görmüştüm herhalde, yazık...
Last edited by Gncl1905 : 17.Ekim.2010 at 23:36
"Her şey pazartesi belli olacak!"
Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Ankaragücü mağlubiyeti ardından Rijkaard ile ilgili açıklamalar yaptı!
Mehmet Helvacı, "Böyle bir sonuç biz de istemiyoruz. Mutlaka çözeceğiz. Taraftarın tepkisini iki türlü yorumlamalıyız. Bu tezahüratları maç sırasında yapmaları yanlış. Sonuç değişmese dahi, bu tepkiyi karşılaşma sonuna saklamalıydılar. 90 dakikalık sürede takıma destek vermeleri gerekirdi; tepki değil" diyerek sözlerini sürdürdü.
Rijkaard ile devam edip etmeyeceklerine dair ise, "Bu konu hakkında sıcağı sıcağına karar vermeyeceğiz. Masaya yatıracağız. Net bir karar alacağız. Hemen şu an bir karar almamız doğru değil. Pazartesi her şey belli olacak. Toplanıp bir karar alacağız ve her türlü sonuç çıkabilir. G.Saray büyük bir camia, futbol takımı da bunun sadece bir parçası. Derbi öncesinde bir eylem planımız olacak" dedi.
Sporx.com
Ankaragücü'nün maça iyi hazırlandığı belliydi. Defansı ilerde ve ağır olan Galatasaray savunmasının arkasına atılan toplarla pozisyona girdiler. Hücum hattındaki kaliteli isimleriyle de golleri buldular. Galatasaray Baros'la maça tutunmaya çalışsa da Ankaragücü deplasmandan önemli 3 puanla ayrıldı.
Mehmet Helvacı'nın açıklamalarına göre; Rijkaard'ın koltuğu baya sallanıyor, hatta gönderilecek gibi duruyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hadi Aslanlarım Haftaya Tarihi Bİr Skorla Daha Dönüp YÜzümüzü Kara Çıkarmayın!!!
Adnan Polat sezon sonuna kadar ne olursa olsun Rijkaard'la yolların ayrılmayacağını söylemişti sanmıyorum göndereceklerini.İstifa ederse gider anca.
Kanaltürkteki Programa Göre Fatih Terim Ya da Hikmet Karaman'a Teklif Yapacaklarmış Hatta Hikmet Karaman Adı Daha Ön Plandaymış.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kafalarda gönderilmiş bile Rijkaard, yerine kimin geçeceği konuşuluyor![]()
Rijkaard giderse yerine Mourinho gelmediği sürece takımı boykot ederim 1 tane lisanslı ürün almam . Rijkaard'dan önce kafalar değişsin . Hiçbir gelen TD işi bilmiyo biz biliyoruz sadece çünkü . Hikmet Karaman nedir allah aşkına![]()
bu kafayla daha çok ah edersiniz-ederler. rijkaard ne olursa olsun gitmemeli, kafada hala günü kurtarma var.
fatih terim, hikmet karaman veya başka bir teknik adam gelecek sezon sonuna kadar, sonra tekrar bir teknik adam hurra yeniden yapılanma.
bu şekilde başarı gelmemiştir, gelmez de.
Bir kere Rijkaard yanlış kadroyla sahaya çıkıyor.Bir değil iki değil.Hakan Balta'nın mevkisi stopper değil sol bek.Sabri Sarıoğlu açık oynadı bugun Elano'da birşey yok.Baros birşeyler yapmaya çalıştı.Tek başına mucadele etti ama oda yetmedi daha ne yapsın.Takımda Baros , Kewell , Arda i Neill'den başka mucadele eden oyuncu yok.Sezon başlamadan önce savaşçı bir takım yaratacağız diyen Adnan Polat , kendi çukurunda debelenen bir takım yarattı.Helal olsun ne diyelim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gerets giderken bu adami cok aricaklar demistim. Toparlamasi zor bi durum gozukuyor, F.R. iyi bi teknik adam olabilir ama kendi sistemi Turkiyede bu kadroyla islemiyor.
Sportif Direktör - Fatih Terim
Teknik Direktör - Tugay Kerimoğlu
sesleri çok yüksek çıkıyor.Herşey bugün belli olur herhalde.Yine de 8 haftası geçmiş bir ligde teknik direktörünüz ile yolları ayırmak,sadece günü kurtarmak olur.Sezon başından beri sakatlıklar ve çeşitli sebeplerden dolayı takım bir türlü oturmadı.Ankaragücü maçının ilk yarısında da iyi bir mücadele etti Galatasaray,fakat yine de oturması gereken bazı şeyler var.
Takim bu kafa ile devam ederse bunlar Galatasaray'in iyi gunleri
galatasaray kötü gittiği zaman fatih terim fatih terim diye bağırıyorlar...
fatih terim eğer gelirde bu takımı toparlayamazsa kim diye bağıracaklar....
eric geretsi arıyo galatasaray resmen bence adam ertesi sezon şampiyon yapamadı diye yollandı....
galatasaray real madridmi sanıyo kendini acaba....
şunuda söyliyeyim hagiylede olmaz bu iş...otoriter bir adam lazım vede arkasından durulması lazım....
hemen başarı beklenmemesi lazım,gerekirse takım yeniden yapılandirılmalı....
yönetimde suçu rijkarda atıp bir kenera çekilmesin..rijkard kadar yönetimde suçludur...
allah aşkına monacoda sıradan bir futbolcu olan pino gsde oynayacak topçumu gs li arkadaşlar....
Ben hic bir zaman sorunun Rijkaard'da oldugunu dusunmedim halada dusunmuyorum , Rijaard Mourinho gibi bir T. Direktor degildir , Mourinho gittigi takimlarin kadrosuna gore top oynatir , fakat Rijjkaard'in 4-3-3 ve cok zorda kalirsa 4-3-3 den bozma bir 4-2-3-1 taktigi vardir , boyle bir adama istedigi tarzda bir kadro vermezsen sonu bu olur , bu saatten sonra Ne Adnanlari nede Rijkaardi kimse tutamaz takimin basinda
GS nin en buyuk hatasi Lucescu yu gondermekdir
acaba ayhan a ceza gelicek mi?
Maça zaten yorum yapmayacağım her şey açık.
Baros'a yazık oldu. Adam sağa dribbling, sola dribbling, geriye al depar at adam geç derken adele yine koyverdi kendini. Bu kadar yükün sonucunda bunun olacağı belliydi zaten.
"Ankaragücü maçında sakatlanan Milan Baros’un yapılan tetkiklerinde arka adale kasınının zar kısmında kanaması tespit edildi ve tedavisine başlandı."
Bu da ne ki? FB maçına yetişir mi acaba?
Suçun büyüğü yönetimde bence.