Bir ara ''Genemi ? '' dedim ama sonra durum düzeldi.Bundan sonra artık kazanmaya başlamak lazım.
Bir ara ''Genemi ? '' dedim ama sonra durum düzeldi.Bundan sonra artık kazanmaya başlamak lazım.
Tebrikler Galatasaray... Bana göre oldukça iyi bir oyunla 3 puanı almasını bildiler. Eskişehirspor 8 maç sonra yenildi.
Culio mu düz oyuncu.GüldürmeyinGeldiğiden beri aslanlar gibi mücadelesini yapıyor.Tam bir takım oyuncusu.Birebirlerde çok başarılı.Çok katkı vericektir bizim takıma.
Stancu ile ilgilide bir kaç şey söyliyeyim.Uzaktan şutları çok etkili.Oda çok iyi bir transfer.Ancak keşke Hagi kanatlarda değilde forvette kullansa.Bence Kewell kanada geçip, Stancu forvete geçse daha etkili oluruz.
2.yarı başlayalıdan beri diyorum.Takımımız iyi yolda.Hala da arkasındayım.Bu takım adam olacak.Hala eksik olan şeyler var.Hala haketmeyen 1-2 futbolcu var.Ancak buna rağmen bu akşam izlediğim Galatasaray beni futbola doyurdu.Özellikle ilk yarıda müthiş pres yapan,dönen topları almaya çalışan,agresif bi oyunla Eskişehir'e top oynatmadık.2.yarıda skor ister istemez rehavete dönüşünce noluyo dedim ancak Baros döner dönmez yine golleri dizmeye başladı.İyi futbolla kazandık.İlerleyen haftalarda takım çok daha iyi olacak eminim.Ancak Zapata bana çok güven vermiyo nedense.Sanırım maç eksiği nedeniyle.Yoksa 2009'da Romanya'da yılın kalecisi seçilmiş bi kaleciyi çabuk harcamak olmaz![]()
Batuhan ısınırken Sarp'a n'aptı öyle ?
Galatasaray'ı bu sezon ilk kez bu kadar istekli ve etkili gördüm.
ilginc , galip geldik , unutmusum bu hissi
Taktiğimizi 4-5-1 den mutlaka 4-4-2 ye döndürmeliyiz ama Hagi varken bunun olacağını sanmıyorum. Stancu gibi bir adam kanatlarda hacanmamalı. Gerçi kalitesiyle kanatlarda da iş yapar ama verimi azalır. Baros'un arkasında ikinci forvet gibi oynarsa daha verimli olur bence.
Culio'yu kanat adamı sanıyordum ama inceden bir gattuso havası var sanki. Daha hücuma dönük olmasına rağmen çalışkanlığı, pres yapması çok büyük artı getiriyor bu adama.
Ayrıca orta saha nirvanaya erdi Ayhan ve Barış olmayınca. Sabri bile daha iyi iş yapıyor orada. En azından pres yapıyor.
Hagi'yi çok severim ama bu takımın teknik direktörü olmamalı bence. Dişli bir rakibe karşı mutlaka hücum ağırlıklı kadro yerine defansif bir kadro çıkartır.
Ayrıca neden Neill önliberoda, Cana defansta oynuyor? Bunun açıklamasını gören oldu mu?
Süper![]()
Stattan yeni geldim galibiyet süper oldu ayrıca Baros'un da golle dönmesi hepimizi sevindirdi. Mustafa Sarp girene kadar tribünlerde her şey normaldi, Sarp girdikten sonra bi endişe sezdimhemen ardından 2 gol yedik tamamen şok oldu herkes, maç gidiyor dedik, Es-Es taraftarları susmuştu 2-0'dan sonra yeniden canlandılar derken Baros her şeyi bitirdi sağolsun
Bugün ben Stancu'yu çok beğendim ayrıca Kazım'da şov yaptı 2. yarıda resmen o da iyiydi bugün.
Screw you guys, I'm goin' home
İlk yarı çok etkili bir oyunu vardı galatasarayda oyuncular çok istekliydi özellikle kazım cana sabri stancuyu baya beğendim ikinci yarı biraz skorun rahatlığıyla gevşeyinde ard arda 2 golü yedi ama iyi toparlandı tekrar takım milan baros yne kalitesini konuşturdu baros gibi bir golcü her takıma lazım ayrıca stancununda uzaktan şutlarını beğendim uzaktan süpriz golleri olacaktır önümüzdekiğ haftalarda
bizde bi şey sanmıştık en uzun pankart denilince bu olduğunu anlamadık bile stadda![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Maçtaydım. TT Arena süper olmuş. Ses katlana katlana geliyor. Futbolculara dokunabilecek kadar yakınsın
Maç sonu sabri reyiz yine çektirdi 3lüsünü
Kewell ve Baros un gol atmasına çok sevindim. Takım gol attı diye değil onların gol atınca mutlu olmalarına sevindim.
3-0 a kadar oyuna Hagi müdahale etmedi ama 3-0 sonra bi müdahale etti ardarda 2 gol yedik
En uzun pankartı zaten Uni'nin başkanı demişti büyük birşey beklemeyin diye.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Onu bunu bilmem de en uzun pankartı deyip teker teker pankartları yapıştıracaklarını sanmıyorum.Olsun bu taraftar olsun isterse 10 parça olsun![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Güzel maç oldu tebrikler Galatasaray'a. Stda çok güzel bu arada imreniyorum her defasında gördükçe. Şöyle bakınca bu stada bir CL finali yakışır diyorum ama UEFA bir daha vermez o şansı![]()
Kesik kesik olması bir şeyi değiştirmez sonuçta 315 metre bir pankart var ortada.Birbirinden bağımsız değiller.3-4 yerinde ayrılıyor diye uzun pankart olmuyor mu?Bence taşıma sorunu olur diye gruplar haline bölünmüştür.100 kişiye yakın katılan olmuş çalışmaya...
Aşağıdaki videoda da görüldüğü gibi gerçekten güzel bir çalışma olmuş.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=kVTuNsU-TWM
Last edited by C h A o S : 07.Şubat.2011 at 01:27
Galatasaray'ı uzun süredir böyle oyun ortaya koyarken görmemiştik. Topa basan, ısıran bir yapısı vardı ve öyle kolay bir takıma karşı değil Eskişehirspor'a karşı bu oyununu gösterdi. O kadar isteklilerdi ki golde bu şekilde geldi. 2-0 sonrasında vitesi düşürmemize rağmen 3-0 gibi güzel bir skor yakaladık. 2. yarı ya fark açılacak ya kapanacaktı. Fark bir anda kapandı ancak iyi oyunumuzun karşılığı olarak golü hemen atıp Eskişehirspor'un etkisini azalttık.
Asıl soru takımda bu potansiyel varsa neden her zaman göremiyoruz. En azından bu oyunun yarısını oynasak bile şuan 5-6 puan geride olmamız gerekirdi. Hücum yapamayan takım bugün o bölgelerde çok etkiliydi. Hagi yanlış bir tercihti. Bu yanlışlığı düzeltmek için kupadan elenmeyi beklememek lazım. Yoksa kupayıda kaybedeceğiz. Galatasaray'ın onlarca sorunu varken Hagi doğum günümü kutlamadınız gibi boş işler peşinde koşarak koskoca basın toplantısını dolduruyor. Ayıptır.
Zapata'ya da değinmeden geçemeyeceğim. Kimse kaleci sorunu çözüldü sanmasın. Galatasaray Aykut ve Ufuk'tan daha beter bir kaleciye kalesini emanet etmiş durumda. Allah sonumuzu hayır etsin.
Ha birde anlamadığım bir şey var. Beşiktaş ile aramızda 3 puan fark var ama onlar şampiyonluğa oynuyor biz kümeye düşüyoruz. Nasıl bir yorumlama şekliyse artık.
Bunlarda Eskişehirli kardeşlerimizin bize hediyesi
http://img534.imageshack.us/img534/5637/grnt0244e.jpg
http://img695.imageshack.us/img695/5624/grnt0243.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/2784/grnt0242.jpg
Ek olarak idrar dolu şişeler ve viski şişeleride atılmış diye DUYDUM.
Alıntı.
O viski şişesinin oraya sokulamayacağını sende biliyorsun. Ama sırf laf olsun, çamur at izi kalsın politikasına uyduğun için burdan yazıyorsun. Hiç kimse sütten çıkmış akkaşık değil. Sen geçen sene taraftarın arasına ses bombası atarken birşey yoktu değil mi?
Tello'suz, Sezer'siz kazanmamız zordu. Arada olur böyle mağlubiyetler. 8 maç aradan sonra yenildik. Önümüzdeki maçlara bakıcaz...
I'm back...
Aynen Zapata bana hiç ama hiç güven vermedi. Aykut'tan eksiği var fazlası yok gibi duruyor. Açıkçası Aykut bana daha çok güven veriyor.
Uzun zamandır böyle istekli bir Galatasaray izlememiştim. Kazım, Stancu, Culio, Cana gerçekten inanılmazlardı. Baros oyuna girdikten sonra da bana güven verdi. Keşke her maç TTArena'da olsa![]()
Ben yapılanları savunmuyorum ki.Yapılan yanlıştır. Ancak viski şişesinin girmesi mümkün değildir. Ama atılan pil, vida, çakmak gibi şeylerin atılması tamamiyle yanlıştır. Ben bu tarz şeyleri savunmam, savunulmasınada karşı çıkarım... Anlatmak istediğim sanki sadece bizim taraftarlar yapmış gibi yazmış arkadaş o yüzden öyle bir yorum yaptım. Orada o pil, vida, çakmak atılmış ise onu atan kadar benimde suçum var. Ben hiç böyle bir eylemde bulunmadım maça gittiğim bu 10-12 sene boyunca. Ama sadece atmamak çözüm değil. Bu mantığı engelleyememek bile bir suçtur. Ancak bu tip olayların bizim tribünde azaldığının ve azalacağının garantisini verebilirim.
![]()
I'm back...
BüLent Uygun nasıL bir adamdır yahu. Takım goL yer, tepki yok. Atıyor yine tepki yok. Amacını çözemedim.
GaLatasaray hakettiği bir maçı kazandı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zapata'yı savunurum arkadaş adam o kadar maça çıkmamış ne bekliyorsunuz ki.Şuan idare ediyor ileride daha da iyi olacaktır buna emin olun...
Tebrik ederim G.Saray'ı. Müthiş oynadılar. 3-0 dan sonra baya saldılar sonlara doğru ama yinede kazandılar maçı... Sabri'nin şutlarıyla dalga geçmemek lazım artık. Adam kendini aşmış cidden...