Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Süper Lig 2.Hafta Mücadeleleri :
İstanbul Büyükşehir Belediyesi : 0 Fenerbahçe : 2
Zorlu deplasmandan güzel bir 3 puan alıyoruz ve 2 de 2 yaparak yolumuza devam ediyoruz.Dia şov devam ediyor.Umarım kesilmez.
Trabzonspor : 0 Beşiktaş : 1
Güzel bir maç olduğu söylenemez.Murat'ın entresan taktiği işe yaradı ve 3 puanı aldı.Futbol adına kısır bir oyun vardı fakat 3 puanı kazanan taraf Beşiktaş oldu.
Manisaspor : 0 Galatasaray : 1
Galatasaray baya eksik kadroyla çokda iyi olmadığı maçta tecrübesiyle 3 puanı kazanmasını bildi.Emre Çolak'ın güzel golü ve penaltıdan gelen gol 3 Puanı Galatasaray'a getirdi.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Dakika 86 ve deplasmanda oynadığımız bir derbide bunu yapmak bence çok normal.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gol averajını çok merak ediyorum Turgut o grupta![]()
Fenerbahçe'den 1 Transfer ..
Mehmet Topuz'un 2 ay kadar daha sahalardan uzak kalacak olması , Selçuğ'un ne zaman ne yapacağının belli olmaması sonucunda Barcelona'dan '' Jonathon Dos Santos '' sene sonuna kadar kiralanmıştır.
Bu durumda Bilica ve Güiza tribüne Stoch ve Santos yedeklerde olacakdır.
Fenerbahçe SK
Kadromuz baya eksik takım revire döndü ama Allah'tan Emre var takımımızı sırtlıyor![]()
Cska 60'ların topunu değil bizim gibi oyunu güzelleştirerek oynadıAdamalrın 80'inci dakikaya kadar isabetli şutu yoktu.
Süper Lig 3.Hafta Mücadeleleri :
Fenerbahçe : 3 Sivasspor : 0
30.Saniye golü bulma şansımız vardı ama gelişen atakda penaltı olunca rakipte 10 kişi kalınca maçı kazanacağımızı anladık ve sonrasında 3-0 gibi net bir skorla 3 puanı aldık.
Kasımpaşa : 1 Trabzonspor : 1
Galibiyeti kaçıran ekip '' Kasımpaşa '' oldu.Çok iyi oynadılar çok zorladılar ama uzatmalarda 1 puanı kopardılar.Fakat Trabzonspor'da '' Burak Yılmaz '' yerine bitiriciliği daha iyi bir adam olsa Trabzon 3 puanı kazanabilirdi.
Bursaspor : 1 Beşiktaş : 0
Ortada giden maçta Bursaspor 3 puanı kazanmasını bildi.Fakat Beşiktaş sahada neredeyse yokdu 40.dakikadan sonra.Bursaspor duran topdan bulduğu golle rakibini yıktı.
Galatasaray : 0 Ankaragücü : 0
Tek kale geçen maçta Galatasaray'ın golcüleri bir türlü beklenen vuruşları yapamadılar ve golü bulamadılar.Tahmin ediyorumki herkesin aklında bu haftaki maç vardı.
Ankaragücü beraberliği kötü oldu.Deplasmandaki Beşiktaş maçından hedefimiz 3 puan...
Süper Lig'de 3.Hafta'nın Sonunda Oluşan Puan Durumu :
Tek Tek 4 Büyüklerin Analizini yapacak olursak :
Fenerbahçe : 3 Maçta 10 gol atıp hiç gol yemeden Liderliği elimizde bulunduruyoruz.Henüz çok ciddi bir ekiple oynamadık fakat oynadığımız oyun gerçekten üst seviyede.
Galatasaray : Eksiklere rağmen iyi galibiyetler aldı rakibimiz fakat son hafta alınan beraberlik derbi öncesi kafaları karıştırmadı değil açıkçası.
Beşiktaş : 2 Galibiyeti 1 mağlubiyeti bulunan Kartal , Trabzon menajeri tarafından oldukça eleştirildi çünkü sahada futbol adına hiçbirşeyi ortaya koymadılar.Sonrasında ise Bursaspor'a puan kaybettiler.
Trabzonspor : İlk haftadan sonra ligde düşüş yaşadılar.Önce Beşiktaş mağlubiyeti ardından zor da olsa gelen 1 puan kendileri için güzel oldu fakat toparlanacaklarını düşünüyorum.
Süper Lig'de ilk Ayın En İyi 3 Futbolcusu : Dia - Yobo - Gökhan Gönül ( Fenerbahçe )
Ligde 3 maçta gösterdiğimiz harika performansın ardından 3 futbolcumuzda Ayın en iyi 3 futbolcusu ödülünü kazandılar.Her ay bu listede 1 oyuncumuz bulunur umarım.
çok zevkli geçiyo heralde
Gsın ankaragücü berabere kalması dışında iyi
enyeama ve volkan şen transferleri nokta atış
kaan abi ilk 11 inden ss bekliyoruz
beşiktaşı yenersin umarım
![]()
Paşa bize heryerde sorun oluyor.Avrupa kupası maçından sonra yorgunduk ama golü bulmuştuk kazanmamız gerekiyordu.Burak çok kaçırdı hele bir pozisyonda kaleciyi de çalımlayıp direğe vurması beni çileden çıkardı.
Spor Toto Süper Lig'te 4. Hafta Maçları
Beşiktaş - Galatasaray
Karabükspor - Fenerbahçe
Trabzonspor - Bursaspor
BJK-FB-BURSA alır maçları![]()
eto'o bitmiş.
Derbi Öncesi Değerlendirme ;
Derbide,Baros ve Cana kesin olarak yok.Pino'nun durumu ise maç günü belli olacak.Maçın deplasmanda olması rakip için bir avantaj ancak bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.Libero'da Sarp'ı tercih etmektense Neill'i tercih edeceğim.Sahaya şöyle bir ilk 11'le çıkmayı düşünüyorum
Enyeama
İnsua - Boyata - Servet - Sabri
Neill
Murat Ceylan - Misimovic
Arda --------------------- Volkan Şen
Harry Kewell
Kaan Derbiyi kazanırsın sana güveniyorum.Bu arada Bursasporum'da Beşiktaş'ı yenmiş çok duygulandım gerçekten...
![]()
kariyeriniz gerçekten çok zevkli bizde böyle bir kariyer başlatcaz fakat bizde biraz oyun kasıyo şuan 4 kişiyiz sizdede oyundayken kasıyormu??
Turgut abi süper başlamışBu rüzgarla ligde şampiyonluk rahat rahat gelir
![]()
derbi kesin Beşiktaşın diyorum başka da bir şey demiyorum
Favorim Galatasaray.Tüm takımlara başarılar dilerimDerbi CimBom'un