Sen oyna Kuddusi sen oyna diye stadı inletmek lazımdı.
Sen oyna Kuddusi sen oyna diye stadı inletmek lazımdı.
Bursaspor çok iyi defans yaptı ve tahmin edildiği gibi gol yemediler...Barahir'in totem tutmadı![]()
![]()
![]()
Helal valla çocuklar aslanlar gibi mücadele ettik. 1 puanı almayı başardık zor bir deplasmandan...
Trabzonsporlu arkadaşlar bundan başka bir şey isteyemezlerdi heralde![]()
Böyle oynasınlar canımızı yesinler. Giden 2 puan olsun her maç kuddusi hakem değilya?
Bu maçı Trabzonlu arkadaşlara armağan ediyoruz![]()
Biz Galatasaray ve Bursa maçlarında 6 puan alamazsak pek işimize yaramayacak puanlar kaybetti Fenerbahçe, Galatasaray-Bursaspor-Eskişehirspor-Gaziantepspor 4 lüsünden fazla puan alan takım bence büyük ihtimal şampiyon olacak.
Maçın adamı; İbrahim Öztürk,
Maçın kötüsü; Özer Hurmacı, Kenny Miller.
Tebrikler Kuddisi
Kendini hakem sanan Kuddusi Müftüoğlu değil elin Brezilyalısı yönetti maçı . Kuddusi seni ALLAH'a havale ediyorum . BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN
Bilmiyorum gördünüzmü ama:
2. Yarının hemen başında yanlış hatırlamıyorsam Semih-Serdar(yada İbrahim) aynı penaltı pozisyonundaki durum oldu. Ve hakem faulü verdi. Videosunu bulabilirsem ekleyeceğim.
maçın adamı kuddusi beydi. kendilerini tebrik ediyorum buradan. hakemlik kariyerine muhteşem bir maç daha ekledi.
Helal olsun takımımla gurur duyuyorum, bizden çok daha güçlü bir rakibe kendi sahasında başa baş mücadele ettik. Sonuna kadar hak ettik 1 puanı.
Maçtan önce tahmin ettiğim gibi Kenny Miller çok etkisiz kaldı. Kontra atağa yatkın olmayışı yetmiyormuş gibi Lugano ve Yobo ikilisinin arasına düştü ve haliyle etkisizdi.
Eğer Ali TANDOĞAN'ın gördüğü pozisyon sarı kart ise alex her hafta kırmızı görmekten maç oynayamazdı ...
Özer'e 80 dakika sabır gösterebilen Aykut Kocaman ayrıca takdir-e şayan... Çünkü sabır taşı olsa çatlardı. O Özer'i kazanacak diye biz puan kaybediyoruz. Geçen yıl Guiza'yı kazanacağız diye kaybettiklerimizi bu sezon Özer'i kazanacağız diye kaybedeceğiz bu gidişle...
Birde görünmeyen kahraman Emre Belezoğlu var. Beni en zor maçlarımda yalnız bırakacak adamla ben yola çıkmam arkadaş. Emre'ye güvenip tuvalete dahi gitmem. Ne zaman sakatlanacağı belli olmuyor ki...
Galatasaray dışında Trabzon'a direnç gösterecek hiçbir takım çıkmaz. Galatasaray'ın da durumu ortada... Kötü günler geçiriyorlar. İşimiz sakat yani.
Çok değil daha son hafta buca sivas maçında skandal bir penaltı ve kırmızı kart verip olay yaratan bir hakemin bu maça verilmesi zaten herşeyi açıklıyordu.
Vermediği Penaltı,Geri Pas vs bunları geçtimde iki pozisyon var akıllara ziyan.
İlk Pozisyon: Kenarda Altidore oyuna girmek için bekliyor, Bursa atak yapıyor çok adamla geliyor pozisyon aut, Volkan topu hemen Dia'ya atıyor hoooopppp düdük ne oldu ? Valla bizde anlamadık. ne oyuncu değişikliği oldu ne pozisyon devam etti Bursalı oyuncular tekrar sahasına dönüp yerlerine geçti ve oyun devam etti neydi bu şimdi biri bana açıklasın ?
İkinci Pozisyon: Uzatma dakikaları ceza alanına bir top atılıyor İvankov elinden kaçırıyor yere düşüyor top orta sahaya geliyor Fenerbahçe tam karşıya yüklenecek hoooppp düdük ne oldu ? avantaj bozulmuş pozisyon faulmüş...
DÜNYADA KALECİYE FAUL'E AVANTAJ ÇALAN BAŞKA HAKEM VAR MIDIR BE ?
![]()
...
12 Kişi Savunma Yapan Bi Takımı Yenmek Gerçekten Zor Oluyor . Bizde Zor Olanı Yapmak İsterdik Ama Olmadı Napalım . Önümüüzde Maçlarda Trabzon'un Puan Kayıplarına Bakıcaz Gerçi Önümüzdeki 2 Hafta Trabzon Puan Kaybetmez Neyse ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Semihin pozisyonu penaltı,ondan sonra bi pozisyonda bursalı oyuncunun eline çarpan bi pozisyon var 2.yarının başında,70.dakikada ozan ipeğin verilmeyen kırmızı kart.Bu kadar kritik hatayı görmüyosan ben senin tarafsızlığından şüphe ederim.
Mert Çok Güzel Yorumlamış . Daha Söze Gerek Yok . Düdekten Sonra Vurulan Topa 2. Sarıyı Çıkartmıyor . 1'i %100 2 Penaltı Verilmedi. Ivankov'un Elinden Kaçırdıktan Sonra Yere Düşüp Biz Atak Yapıcakken Oyunu Durdurması . Volkan Topu Oyuna Sokarken Hoop Düdük Oyuncu Değişikliği Diyor Ama Değişen Oyuncuda Yok .. Neyse Sonuçta 2 Puan Kaybettik . Bence Bursalı Arkadaşlar Aldıkları 1 Puana Baya Sevinmeleri Lazım Kimse Kızmasın , Darılmasın Maç %99 Bizim Hakkımızdı .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sonucu bu şekilde yorumlamamız gayet normal, siz sarı-lacivert bakıyorsunuz olaylara, bizde yeşil-beyaz. Zaten bu yüzden taraftarız değil mi? Bir tarafı destekliyoruzArada olan hakeme oluyor hep. Ayrıca aynı takımlarla maç yapacak olmalarına rağmen Trabzonspor'un şu 4 haftayı kayıpsız atlatma şansı çook ama çok az. Bol pozisyon bulabilen, yaratabilen bir takım olmalarına rağmen çok cömertçe harcıyorlar bunları. Son haftalarda daha da zorlanmaya başladılar, dünkü karşılaşmada da izledik, resmen 1-0'a yattı Trabzonspor. Bunu Galatasaray'a, G.Antep'e yapmak zor. Ayrıca Bursaspor'la olan maçta çantada keklik diye düşünmeyin. Trabzonspor'a maç vereceğine ölmeyi tercih edecek Bursaspor'lular var
![]()
kaybımız büyük değil arkadaşlar fixtürümüz çok iyi
artık trabzon düşünsünzor maçlar onları bekliyor
![]()
Bu hafta çok günah işledik ya. Çok saygı değer nimet hanım bide yine çok saygı değer kuddusi efendinin kulaklarını çınlattım. Fazla söylecek söz yok Allahınızdan bulun.
ne kadar konuşursak konuşalım skor 0-0 kimin hakkı kim haklı skor tabelası değişmiyor o yüzden önümüze bakmak lazım nası olsa tvlerde bi hafta konuşacaklar![]()
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90125
Serdar Aziz'in elinde Semih'in kafatası kalsa belki Penaltı olurdu ne dersiniz ?
...
Avrupaya gitmeye çalışan Gaziantep ve ligde kalma mücadelesi veren Buca karşısında zorlanır.Belediye ve Karabük'te sürpriz yapabilir.Geriye kalan maçları rahat alır Fenerbahçe.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp