Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 13.64%
  • Fenerbahçe kazanır

19 86.36%
  • Berabere biter

0 0%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 141 arası toplam 141 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe [28. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

evet bende de cok dondu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bizde her maç öyle şükredin siz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir ara tv'dede görüntü dondu. Yaklaşık 4-5 sn Caner'in pozisyonunda. Sonra düzeldi ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe, 2005-06 sezonundan sonra ilk kez deplasmanda üst üste 6 maç kazandı.

Fenerbahçe bu sezon Aykut Kocaman döneminde son 6 deplasman maçında 6 galibiyet aldı. Fenerbahçe böylece 2005-06 sezonundan beri ilk kez deplasmanda üst üste 6 maç kazanmış oldu. Fenerbahçe 2005-06 sezonunda Christoph Daum yönetiminde 3. hafta ile 20. hafta arasında üst üste 8 kez deplasman maçı kazanmıştı.

ESKİŞEHİR DEPLASMANINDA 6. KEZ KAZANDI

Fenerbahçe, Süper Lig'de Eskişehirspor ile deplasmanda 25 maç yaptı. Lig tarihi boyunca oynanan 25 maçta sarı-lacivertli takım 6.kez sahadan galip ayrıldı. Diğer 19 maçta 11 yenilgi, 8 beraberlik alan Fenerbahçe toplamda Eskişehirspor'a karşı 50 maçta ise 26 kez kazandı.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Mustafa hoca Maraton'da 75. dakikada direkten dönen topun gol olmamasında Volkan'ın büyük payı olduğunu söyledi ve ağır çekimde pozisyonu istedi. Gerçektende Volkan topun direkten döndüğünü gördükten sonra vücudunu yumuşatıyor ve kaçırıyor. Mustafa hoca dedi ki; "gol sadece topu tutarak kurtarılmaz. Burada topa dokunmayarak golü kurtardı. Bu bir kurtarıştır."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet normalde o top sırtına çarpar içeri girerdi. Volkan topun direkten döndüğünü anlayınca çabuk davrandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

KOCAMAN adamın değişiklikleri maçı getirdi. Eleştirselerde en ufak şeyde bu adam kenarda adam gibi dimdik duruyor. Ben eleştir-e-miyorum Aykut hocayı. Çünkü takımın, taraftarın, yöneticilerin ne istediğini çok iyi biliyor ve ona göre çalışıyor. İnşAllah kendi takımın oturtacak ve başarıya gidecek çektiği tüm sıkıntılara rağmen.

Nesil
    2006

Digiturk Web TVden izledim, 1200 ile hiçbir donma olmadı, sanırsam çok şanslyıdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bend de donma olmadı çok şükür

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maç hakkındaki görüşlerimi sonra yazmak istiyorum. Tebrik ediyorum takımımızı ama Lig Tv'ye verdiğim para haram olsun. Ayda 40 TL'yi almayı biliyorlar ama 3-4 dakikada bir görüntü donuyor. Ne rezilliktir bu anlamadım. Açıp telefonla paranızı parça parça ödeyeceğim desen kabul etmezler. Bu ayki 40 liramı 5 tl 5 tl ödesem eminim mahkemeye dava açarlar. Yazıklar olsun verdiğim paralara. Keşke almasaymışım. Ama 2 yıl mahkumuz mecbur...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Cristian bir maçı daha 6-7km koşarak geçirdi. Kendisini bu başarısından ötürü kutluyorum,kolay değil bir ön libero olarak bunu başarmak. İlk yarıda Alex daha fazla mesafe katetmişti Cristian reis'ten.
    Last edited by ForsakeN : 10.Nisan.2011 at 01:52

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe. Es-Es gibi bir deplasmandan 3-1 gibi bir skorla ayrılmaları önemli...

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Cristian bir maçı daha 6-7km koşarak geçirdi. Kendisini bu başarısından ötürü kutluyorum,kolay değil bir ön libero olarak bunu başarmak. İlk yarıda Alex daha fazla mesfa katetmişti Cristian reis'ten.

Gerçekten bu benimde dikkatimi çok çekiyor. Bir DMC nasıl olurda takımın en çok koşan oyuncu sıralamasında ilk 5'e girmez hayret doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Adam orta yuvarlağın içinden çıkmıyor ki. Bir iki pozisyon çıkıyor topu verip geliyor zaten. en iyisi o yuvarlağın içinde dönsün dursun.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

3 puanını aldık, 3 gol attık , şampiyonluk yarışında bir virajı daha atlattık vs. vs. Arkadaşlarla maçı izlerken maçtan önce Aykut Hocayı övüyorum işte iyi işler yapıyor en önemlisi o duruşundan taviz vermiyor gibisinden ama o 80 dakika boyunca delirtti beni delirtti. Tabi sözümü yememek için bişeyde diyemisun. Hani elbette bu adam bişey biliyorda yapmıyor yada yapıyor her neyse ama bence bu oyuncu değişiklikleri konusunda çok geç kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex, Niang, Semih üçlüsünün gol sayısı Trabzonspor ve Bursaspor haricindeki tüm takımların attığı gol sayısından fazla. Bursaspor'la da eşit. Alex (19) Niang (15) Semih(10)

Edit: Semih'in kalça golü hakkaten bilinçli gol, çarpma değil.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90438
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu mesele söz yeme meselesi değil Faruk. Şimdi benim Aykut hocayı ne kadar sevdiğimi en iyi bilenlerdensin. Ligin ilk devresi herkes aleyhine dönmüşken sustum ve sabrettim. Biliyordum ki sorunun asıl kaynağı daha "tepelerde..."

Bir insana sahip çıkmak, onu desteklemek eleştirmemeyi gerektirmez. Aydınlanmanın ve hür düşüncenin yolu belli bir kültür temeline dayalı eleştiriden geçer. Kalem vicdanımızın sesi olabildiği nisbette muteber bir nesnedir. Benim antu gibi sahibinin sesi platformlardan nefret etmemin temelinde bu yatar zaten. Eleştiriler ısmarlamadır ve yönlendirmeyle yapılır, övgüler belli bir istikamet doğrultusunda şekillendirilir. Oysa hür düşüncenin kapıları kapalıysa orada hiçbir müsbet oluşa yer olmaz.

-Aykut Kocaman'a laf yok.

-Alex'e laf yok.

-Aziz Yıldırım'a laf yok.

-Trübüne laf yok.

-Carta laf yok.

-Curta laf yok.

İyi de kardeşim biz niye yazıyoruz o zaman? Bırakalım, körlerle sağırlar birbirini ağırlasın.

Hiçbir gerçeklik temeli olmadan eleştirmek için eleştirmek ne kadar kötüyse, yanlışı gördüğün halde sahiplenmek için susmak o derece yanlılştır.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Abi şimdi Aykut Hocada diken üstündedir. Olası bi ikincilikte yerinde kalamama durumu var belkide. O yüzden çok sağlamcı oynamaya çalışıyor, yeri geliyor 1-0'ın üstüne yatıyor. Tamam yanlış demiyorum yapabilirsin ama çok farklı şeyler deniyor maç içinde olmayacak şeyler. Alex'i ileride tek oynatıp sağa Niang' çekmenin mantığı nedir yada 60'dan sonra oyundan düşen bir Niangı çıkarmamanın mantığı nedir? Diyecek çok şeyimde var ama ne bileyim var elbet bi bildiği demek düşüyor bize. Ama en azından Daum gibi oyuncu değişikliği yapmama alışkanlığından vazgeçmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Tüm takıma tebrikler uzun uzadıya birşey yazmayacağım.Ama Cristian'ın bu takımdan gitmesi lazım yanından geçen adama ayağını uzatmaya aciz bir adam nasıl defansif orta saha olur.Diğer söyleyeceğimde Caner için.Gerçekten çok istekliydi,hatasıza yakın oynadı.Haftaya kadrodaki yerini garantiledi gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fenerbahçe kazanmayı haketti. 1-0 öne geçtikten sonra skoru korumamız gerekirdi. Koruyamadık üstüne birde geriye düştük, birde Diego sakatlanınca 20. dakikada maç bizim için bitmişti zaten...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut'la Daum arasında fark yok deyince kızıyorsunuz ama açık açık olmadığını o bize gösteriyor.
    Dün Niang'ın sağa geçip ileride sadece Alex'in kalması ve Fenerbahçe'nin 15 dk top yapamaması şampiyonluğa oynayan bir takıma yakışmayan bir oyundu. Oyuna taze kan getirecek oyuncu almaktansa böyle anlamsız bir işe girişmek az kalsın 2 puanı alıp götürecekti ki Eskişehir gol atamadı. Bunun aynısını sezonun ilk yarısında Antep maçında yaşadık uzun süre oyuna müdahale etmeyip takımı geri çekince 2 gol birden yedik ve 88'de Niang Dia falan oyuna girdi klasik Daum anlayışı işte veya Kayseri maçında Selçuk'un stoper olarak kullanılması ve Amatörce kaybedilen bir maç gibi...

Umarım bu yanlışlardan ve garantici anlayıştan vazgeçer Aykut, Fenerbahçe yetenekleri sınırlı düzeyde olan futbolculardan oluşmuyor bu oyuncuları kapanarak geriye çekerek oyunun hakimiyetini karşı tarafa vererek sadece kumar oynarsınız ya dünkü gibi tutar ya da Antep örneğindeki gibi hüsranla sonuçlanır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri