Başarılı
Daha iyisi olabilir
Başarısız
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin.
Şaka bir yana üst düzey bir takım için geçerli değil tabi bu. Bir an evvel seri yapmak lazım.
TariboWest
3 puan bizim rahat bir nefes aldık umarım galibiyet serisinin başlangıcı olur
Ligte 14 maçımız kaldı lider Chelsea'yle aramızda 10 puanlık bir fark var.
Defansa Phil Jonesiyi olurMesut biraz abartı olur ama gelirse çok fayda sağlar
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Oynatmayı düşünmediğim bir isimdi Manchester cash para verince kabul ettim.Transfer bütçesini arttırmak lazım
Sagna'nın olmadığı maçlarda Eboue bekleneni veremedi.Fabio'yu satın aldık Eboue'yi gönderme zamanı geldi.Fabio'nun hem sağ kanatta hemde sol kanatta oynaması çok işimize yarayacak.
ben jack rodwelli al derim dmc'ye hem genç hemde profili çok iyi.
Satacağımız oyuncuları da düşününce iyi bir para var elimizde
Enteresan şekilde favori olarak görülmemişiz
Halbuki Avrupa Klüp sıralamasında 2.ciyiz.Kim belirliyor bu oranları
Lig bitmeden anlaştığımız gomis klübümüze katıldı.Ramsey'i iyi bir bonservis bedeliyle sattık.
Hulk için Porto'ya 50 milyon dolar bile önerdim kabul etmediler.Farklı oyunculara yönelicez artık yapacak birşey yok
Rodwell'e Ne Para İstemişler Öyle.Nicolas Nkoulou'da Gayet Güzel Transfer.Umarım Başarı Sağlar
Jason Steele 1.2 milyon dolar karşılığında alındı.Almunia'nın 36 yaşına geldiğinden dolayı sözleşme yenilemedim artık 3.kalecimiz Steele olacak
Sözleşmesinin son senesindeki eboue 6 milyon dolar karşılığında Dortmund'a satıldı.Performansına göre çok iyi bir fiyata sattık
İngiltere Premier Lig'te ilk maçımız Sunderland'le umarım lige iyi bir başlangıç yaparız
Benzema iyi transfer. Fakat takım performansında sıkıntı var. Bir an evvel istikrar sağlayıp otomatiğe bağlamak lazım.![]()
TariboWest
Görüyorumki deplasman fobisi var takımın. Özellikle 1. sınıf diyebilceğimiz ve kalbürüstü takımlara karşı zorlanıyoruz. Çok ofansif oynuyorsun sorun buda olabilir. Gol yemediğimiz maç yok
Hulk yardıyor valla. Maşallah.![]()
TariboWest