Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 71.43%
  • Ankaragücü kazanır

4 14.29%
  • Berabere biter

4 14.29%
Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 244 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Ankaragücü [33. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

penaltı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

3. penaltı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Durun! Siz yazmadan yazayım ben. Penaltı değil değil mi ?
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aha yine penaltı of susmaz kimse

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Penaltı hat-trick yaptı. Bu ne yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynı köşe 3-0 Kralexx..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kraleeeeexxxxx

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bir maçta bir takımın lehine 3. kez penaltı çalınması neden bu kadar anormal oldu sizin için anlamadım?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

3 Penaltıda Aynı Köşeye KrAleeex ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bir maçta bir takımın lehine 3. kez penaltı çalınması neden bu kadar anormal oldu sizin için anlamadım?
    Daha önce kaç kez yaşanmış bu olay

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

3.Penaltı penaltı değil . Özden'in orada kendini frenlemesi imkansız , fakat dokunsa penaltı dokunamıyor . Niang açıyı kaybettikten sonra atlıyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Daha önce kaç kez yaşanmış bu olay
    daha önce kaç kez yaşanmış değil asıl olay. futbolun kaidelerinde bir maçta bir takım lehine 3 veya daha fazla penaltı çalınamaz diye birşey mi var?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluğun son 2 maça kaldığı bir ligde, sondan bir önceki maçta, maç dengede giderken, 3 penaltı çalınmamıştır. Dünya tarihinde yok örneği. Açıklayıcı olmuştur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada ben tam 3. penaltı olduğu sırada Mehmet Topuz'un yaptığı hareketi yazmak için girmiştim arada kaynadı. Ceyhun'a da bu tarz bir şey yapmıştı sarı kartla atlatıyor hepsini..

Bu arada skorun bolluğuna rağmen Fenerbahçe'nin pozisyon açısından en kısır maçlarından birisi olabilir , ilginç bir detay..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu arada ben tam 3. penaltı olduğu sırada Mehmet Topuz'un yaptığı hareketi yazmak için girmiştim arada kaynadı. Ceyhun'a da bu tarz bir şey yapmıştı sarı kartla atlatıyor hepsini..

Bu arada skorun bolluğuna rağmen Fenerbahçe'nin pozisyon açısından en kısır maçlarından birisi olabilir , ilginç bir detay..
    neden çünkü penaltılar var işin içinde...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Şampiyonluğun son 2 maça kaldığı bir ligde, sondan bir önceki maçta, maç dengede giderken, 3 penaltı çalınmamıştır. Dünya tarihinde yok örneği. Açıklayıcı olmuştur umarım.
    Penaltı verilmesi için sezonun ortası mı olması gerekiyor sezonun sonlarında penaltı verilemez mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Penaltı verilmesi için sezonun ortası mı olması gerekiyor sezonun sonlarında penaltı verilemez mi ?
    anlamıyorsun galiba furkancım penaltı verilmezmi demiyor şampiyonluk yarışında son haftalarda 1 maçta 3 penaltı aynı takıma biraz abez kaçıyor gerçektende...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet çok kasmadık çünkü penaltılar geldi. A.Gücü ekmeğimize yağ sürdü. skoru yakaladıktan sonra neden pozisyona zorlasınki oyuncular? Üstelik sınırda olanlar var ve haftaya şampiyonluk maçı oynayacaklar. Pozisyonada ihtiyaç yok zaten.

şampiyonluk yarışında son haftalarda 1 maçta dışarda olmayan hareketi penaltı yapmakta abest olmuştu...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ya kabul edin 3 penaltıda penaltı olabilir ama çok ilginç yani 3 penaltı çok sık olan birşey değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

isterse şampiyonlar ligi finalini oynamış olalım şu an. bu çok normal birşey. penaltı pozisyonlarını ben görmedim, bu yüzden penaltılar penaltıdır veya değildir diye yorum yapmıyorum şu an için. ama bir maçta birçok penaltı çalınabilinir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    O mesajımdan bu yorum çıkmıyor. Orada anlatmak istediğim sezonun en kritik zamanında böyle bir olayın yaşanması ve Dünya tarihinde şampiyonluk maçlarında 3 penaltı çalınmamıştır. Kaldı ki normal bir lig maçında bile aynı takımın lehine 3 penaltı çalındığını bile düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bir maçta en çok penaltı atan takım: 1986-87 sezonunda Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında Fenerbahçe .

Bir maçta en çok penaltı atan futbolcu: 1986-87 sezonunda Fenerbahçeli Zafer Tüzün 4 atışı da gole çevirdi.

http://www.milliyet.com.tr/content/d...lig/lig01.html

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

He bu arada pozisyonlar penaltı olduktan sonra 10 tanede verir 20 tanede burda sorun ney ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    anlamıyorsun galiba furkancım penaltı verilmezmi demiyor şampiyonluk yarışında son haftalarda 1 maçta 3 penaltı aynı takıma biraz abez kaçıyor gerçektende...
    Böyle düşünen insanlar yüzünden Türk futbolu gelişemiyor ve Türk hakemleri Avrupa'ya gidemiyor.Kardeşim penaltıysa çalacaksın yani bu kadar basit.Böyle yorumlardan sonra hakemler penaltı çalmaya korkuyorlar.Sonra neymiş Türk hakemler Avrupa'ya gidemiyormuş.Bu zihniyet değişmezse tabi gidemezler.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

isterse şampiyonlar ligi finalini oynamış olalım şu an. bu çok normal birşey. penaltı pozisyonlarını ben görmedim, bu yüzden penaltılar penaltıdır veya değildir diye yorum yapmıyorum şu an için. ama bir maçta birçok penaltı çalınabilinir.
    Abi çalınamaz diyen yok, anlamıyor musunuz gerçekten, ya da anlamamış gibi mi yapıyorsunuz ? Biz diyoruz ki şampiyonluk maçlarında veya kupa finallerinde "aynı takımın lehine" 3 penaltı çalınmamıştır. Bul getir örneğini varsa, susacağım, söz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3 penaltı hermaçta oluyor diyen arkadaşımız kim acaba merak ettim

Tabiki 3 penaltı olması çok çok ilginç Hemde bir takım lehine ama yanlış değil bunu ayırmak lazım..

Haa Goosfrabaymış tamam (Normal diyen)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    3 penaltı hermaçta oluyor diyen arkadaşımız kim acaba merak ettim

Tabiki 3 penaltı olması çok çok ilginç Hemde bir takım lehine ama yanlış değil bunu ayırmak lazım..
    sanırım eskiden üç korner bi penaltı kuralı vardı o zamanlar öyle oluyodu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar başka takımların gol haberlerini lütfen o konu altında yazın.Burası Fenerbahçe - Ankaragücü maçı konusu.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Abi çalınamaz diyen yok, anlamıyor musunuz gerçekten, ya da anlamamış gibi mi yapıyorsunuz ? Biz diyoruz ki şampiyonluk maçlarında veya kupa finallerinde "aynı takımın lehine" 3 penaltı çalınmamıştır. Bul getir örneğini varsa, susacağım, söz.
    Sende anlamamazlıktan geliyorsun sanırıım . Tamam 3 penaltı çalınmamış olabilir ama pozisyon penaltı olduktan sonra niye çalınmasın . Penaltı değilde normal bir yerde aynı fauller olsa dicekmisin niye bu 3 pozisyona aynı takıma penaltı çaldı diye .

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri