penaltı![]()
3. penaltı![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Durun! Siz yazmadan yazayım ben. Penaltı değil değil mi ?![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
aha yine penaltı of susmaz kimse
Penaltı hat-trick yaptı. Bu ne yahu![]()
Aynı köşe 3-0 Kralexx..
bir maçta bir takımın lehine 3. kez penaltı çalınması neden bu kadar anormal oldu sizin için anlamadım?
3 Penaltıda Aynı KöşeyeKrAleeex ..
![]()
3.Penaltı penaltı değil . Özden'in orada kendini frenlemesi imkansız , fakat dokunsa penaltı dokunamıyor . Niang açıyı kaybettikten sonra atlıyor .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu arada ben tam 3. penaltı olduğu sırada Mehmet Topuz'un yaptığı hareketi yazmak için girmiştim arada kaynadı. Ceyhun'a da bu tarz bir şey yapmıştı sarı kartla atlatıyor hepsini..
Bu arada skorun bolluğuna rağmen Fenerbahçe'nin pozisyon açısından en kısır maçlarından birisi olabilir , ilginç bir detay..
Evet çok kasmadık çünkü penaltılar geldi. A.Gücü ekmeğimize yağ sürdü. skoru yakaladıktan sonra neden pozisyona zorlasınki oyuncular? Üstelik sınırda olanlar var ve haftaya şampiyonluk maçı oynayacaklar. Pozisyonada ihtiyaç yok zaten.
şampiyonluk yarışında son haftalarda 1 maçta dışarda olmayan hareketi penaltı yapmakta abest olmuştu...
Ya kabul edin 3 penaltıda penaltı olabilir ama çok ilginç yani3 penaltı çok sık olan birşey değil.
O mesajımdan bu yorum çıkmıyor. Orada anlatmak istediğim sezonun en kritik zamanında böyle bir olayın yaşanması ve Dünya tarihinde şampiyonluk maçlarında 3 penaltı çalınmamıştır. Kaldı ki normal bir lig maçında bile aynı takımın lehine 3 penaltı çalındığını bile düşünmüyorum.
Bir maçta en çok penaltı atan takım: 1986-87 sezonunda Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında Fenerbahçe.
Bir maçta en çok penaltı atan futbolcu: 1986-87 sezonunda Fenerbahçeli Zafer Tüzün 4 atışı da gole çevirdi.
http://www.milliyet.com.tr/content/d...lig/lig01.html
He bu arada pozisyonlar penaltı olduktan sonra 10 tanede verir 20 tanede burda sorun ney ?
Böyle düşünen insanlar yüzünden Türk futbolu gelişemiyor ve Türk hakemleri Avrupa'ya gidemiyor.Kardeşim penaltıysa çalacaksın yani bu kadar basit.Böyle yorumlardan sonra hakemler penaltı çalmaya korkuyorlar.Sonra neymiş Türk hakemler Avrupa'ya gidemiyormuş.Bu zihniyet değişmezse tabi gidemezler.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
3 penaltı hermaçta oluyor diyen arkadaşımız kim acaba merak ettim
Tabiki 3 penaltı olması çok çok ilginç Hemde bir takım lehine ama yanlış değil bunu ayırmak lazım..
Haa Goosfrabaymış tamam(Normal diyen)
Arkadaşlar başka takımların gol haberlerini lütfen o konu altında yazın.Burası Fenerbahçe - Ankaragücü maçı konusu.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."