Soukouna gösterdiği mükemmel performansla otoritelerden birçok övgü aldı.
Soukouna gösterdiği mükemmel performansla otoritelerden birçok övgü aldı.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
BANK ASYA 1. LİG 15. HAFTA
Çok güzel oynadık ve hakederek kazandık. Takım yavaş yavaş istediğim düzeye geliyor ve bu da beni çok mutlu ediyor.
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.10)
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Tam gaz devam...
Sonuçlar iyi kardeşim . Şu Ömür Aggün nasıl ? Alayımmı bende param yeterse tabi![]()
malatyAdana!
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 3. MAÇ
Asistan beklentileri boşa çıkarmadı
MAÇIN ADAMI: Nihat Kahveci (9.60)
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 4. MAÇ
Soukouna'nın tüm çabasına rağmen gruptan çıkamamışız. Bundan sonra tek hedef var: o da lig!
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (9.50)
Biran önce lig bitse takımı süper ligte izlesek..![]()
Kesnilikle özellikle kontratı bitenler açısından sezon sonunun çok verimli olmasını umuyorum.
Oyun hata verdi, en son Beşiktaş maçında önce save etmişim. Ama şimdi yine ezilirim zaten ben merak etmeyin![]()
çok iyi gidiyoruz bazımaçları asistana oynatmanı doğru bulmuyorum !
Eren bir şey diyeyim mi? Bu asistantandan hiçbir şey olmaz![]()
Beşiktaş'a bu sefer 2-1 yenilmişiz ama 9 kişi kalmışlar o yüzden![]()
puan durumuunu versene
Buyur abi:
İlk yarı bitti, durum böyle. Bir aralar zirveden iyice kopmuştuk ancak artık kendimizi yarışın tam ortasında hissediyoruz. Hedefimiz şu: ne olursa olsun Süper Lig'e çıkabilmek. İster lider, ister 2., ister play-off'tan katılarak. Transferlerimizi de bu doğrultuda yapıyoruz, işte sezon sonu için sözleşme imzaladığımız iki oyuncu:
AYTEK AŞIKOĞLU ADANASPOR'DA!
Kendi çocuğumuz Ersan'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor ve o yüzümüze bile bakmıyor. Hal böyle olunca biz de mecburen bir Türk stoper arayışına gittik ve Aytek ile sözleşme imzaladık. Gelecek sene Süper Lig'e çıkarsak yanlarında yabancı bir partner olacak, Ömür ve Aytek değişmeli olarak oynayacaklar; Bank Asya'da kalırsak yan yana oynayacaklar. Ve işte şimdi en bomba transferimiz:
OUSSAMA DARRAGİ ADANASPOR'DA!
Oussama'dan gelecek sene çok şeyler bekliyoruz. Süper ligde çift forvet değil, amc ve tek forvet anlayışıyla oynamayı düşündüğümüz için, Oussama sistemimizin kilit isimlerinden biri olacak. Gerek tekniği, gerek yeteneği, gerekse duran toplardaki başarısı, Oussama'yı bizim için çok önemli kılıyor. Fakat Süper Lig'e çıkamazsak, Oussama'yı üzülerek satmak zorunda kalacağız.
Çok ağır gidiyorsun..![]()
Trabzon'u 3-1 yendik ama yine de gruptan çıkamadık![]()
BANK ASYA 1. LİG 17. HAFTA
Çok kötü oynadık ama aşırı şanslıydık. Futbol tanrılarına teşekkür ediyorum, çok çok önemli bir galibiyet.
MAÇIN ADAMI: Bülent Bölükbaşı (7.60)
BANK ASYA 1. LİG 18. HAFTA
2 tane direkten dönen topumuz... Sayılmayan bir golümüz... Yediğimiz inanılmaz şanssız gol... AMA YILMADIK, YIKILMADIK, TOPARLANIP MÜCADELE ETTİK, VE ALNIMIZIN AKIYLA KAZANDIK! ÇÜNKÜ, BİZ ADANASPOR'UZ!
MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (7.70)
Son haftalar kötü geçmiş Eren. Umarım bir an önce düzelirsin.![]()
Direk play-off'ları bekliyoruz heyecanla.