Sayfa 50 / 166 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vertonghen sözleşmeyi imzalamış kaç aldığını bilmiyorum 2016 yılına kadar imzalamış sözleşmeyi bonsveris 12 m € demiştim yanlışmış 8.5 m € Sigurdsson da 10 m € muş toplam 18.5 m € böyle 2 oyuncu için muazzam bi transfer başarısı bence Vertonghen defansta Kaboul la iyi ikili oluştururlar
    ----------------------Lloris(?)---------------------
    Walker - Kaboul - Vertonghen - Ekotto
    ---------------Parker(?)-----Modric,(?)--------
    Lennon-------Van Der Vaart(?)-----Bale-------
    ------------------Adebayor(?)------------------

Ortasahada parker yerine huddlestone ve sandro oynayabilir oraya transfere gerek yok kaleci Lloris Gelmezse elbet başkası alınır ama ben lloris gelir diyorum modric gidicek büyük ihtimal giderse oraya Sigurdsson veya bi başkası koyulur ben o istim moutinho olur diye düşünüyorum amc ye keza van der vaart giderse sigurdsson koyulur gitmezsede değişmeli oynarlar adebayor da büyük ihtimal geldi oraya 2. bi forvet olarak sturridge veya damiao gelir 3 ünden sadece biride gelebilir hali hazırda defoe var ama yaşlandığı için adebayor + damiao veya sturridge diye düşünüyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Chelsea,İnternacionaldeki orta saha Oscar için 25 milyon e teklif etmiş teklif kabul olmuş diyor bi ingiliz sitesinde.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Luka Modric yarışına PSG de katıldı. Real Madrid'in imza aşamasına getirdiği transferde Fransızlar 40 milyon euroluk teklifle Tottenham'a gidiyor. (Marca)
    Arsenal'de van Persie'nin gidişine onay verildikten sonra transfer listesi genişlemeye başladı. Fiorentinalı Steven Jovetic bu listeye girerken, ibreler yine Borussia Dortmund'un hızlı golcüsü Robert Lewandowski'ye döndü ve bu ibre burada ağırlık kazanıyor.(The Guardian)
    Bu sezon yeniden İngiltere Premier League'e yükselen West Ham United, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Colin Kazım Richards'ı denemeye aldı.
    Geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratarak küme düşen Blackburn Rovers'da menajer Steve Kean'in Derby'de forma giyen 24 yaşındaki İngiliz forvet Steve Davies'i transfer gündemine aldığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon Championship'de 11 kez rakip filelerini havalandıran golcü futbolcu için Ipswich Town'un da devrede olduğu iddia ediliyor. (Skysports)
    Bu sezon Premier League'de mücadele edecek olan West Ham United, Liverpool'dan Andy Carroll'ı kiralayıp transfer piyasasında ses getirmeyi planlıyor. (The Sun)
    Premier League ekiplerinden Liverpool'da forvet Borini transferinin gerçekleşmesi halinde Galli oyuncu Craig Bellamy'nin eski kulübü Cardiff City'ye gidebileceği konuşuluyor. (Metro)
    Kaynak | Sporx

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vertonghen kampa katılmış başlık değişebilir

Burak abinin dediği gibi bu Carroll'daki yeteneği bir biz göremedik.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

@Facx

Boas diziliş olarak 4-3-3'ü tercih eden menajer. Porto'da ve Chelsea'de bu takımlara 4-3-3'ü oynattı. Sen kısaca Redknapp'ın oyun felsefesi üzerinden kadro tahminini belirtmişsin. Bir defa Sandro Boas'ın kadro diziliminde sakatlık ve cezalı olmaması dışında kolay kolay kesik yemez. FM tabiriyle Van der Vaart'ı sol MC olarak kullanabilir. Chelsea'de sol kanat oyuncusu olan Malouda'yı bir çok maçta öyle kullandı. En az 7,8 maç hatırlıyorum. Bunların dışında Modric kesin gidici gibi. Modric satılırsa yerine bende Moutinho'nun alınacağını düşünüyorum. Boas tam takımına geldi. Tottenham transferde de gayet iyi gidiyor. Birde Modric takımdan ayrılmak istemese iyi olacak. Tamda gideceği yılı buldu.

Ersin Düzen ‏@ersinduzen real madrid, 35 milyon euro + nuri sahin karsılıgında modric'i transfer etti!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ersin Düzen ‏@ersinduzen real madrid, 35 milyon euro + nuri sahin karsılıgında modric'i transfer etti!
    dogruysa nuri adina sevindim.. Madrid'te 1 sene daha kalsa harcanacakti tottenhamda kendisini gelistirip tekrar elit bir takima transfer olabilir... bu arada madrid ciddi kazik yemis sanki modric'i degilde neymar'i felan aldilar 35 milyon + nuri modric icin oldukca fazla

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    dogruysa nuri adina sevindim.. Madrid'te 1 sene daha kalsa harcanacakti tottenhamda kendisini gelistirip tekrar elit bir takima transfer olabilir... bu arada madrid ciddi kazik yemis sanki modric'i degilde neymar'i felan aldilar 35 milyon + nuri modric icin oldukca fazla
    tottenham da yeterince elit bence kariyeri feyenoord ve dortmund olan birisi için, öyle değil mi?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Tottenham gayet elit bi takım geçen sene premier lig te gıdım farkla 3. olmayı kaçırıp 4. olmuş bi takımdan söz ediyosun nuri tottenham ın aradığı adammı şahsen emin değilim ben modric giderse oraya nuriyi tek bırakmak risk olur bu yüzden moutinho alınıp 2 si değişmeli oynar gibi geliyo

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Chelsea'nin 21 yaşındaki Meksikalı forveti Ulises Davila tecrübe kazanması için İspanya'nın CE Sabadell takımına 1 yıllığına kiralandı.
    ..........

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Manchester United'ın Sao Paulo'nun 19 yaşındaki yıldızı Lucas Moura için yaptığı 33 milyon paunluk teklifin kabul gördüğü iddia edildi. (Globo)
    Wigan Athletic, Aberdeen'in 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Fraser Fyvie ile yakından ilgileniyor. Genç oyuncu İskoçya U19 takımının da kaptanlığını yapıyor. (Vital Football)
    QPR'nın Akos Buzsaky ile olan sözleşme yenileme çabalarının olumsuz ilerlediği konuşuluyor.
    Bu sezon yeniden Premier League'de mücadele edecek olan West Ham United, Sochaux'nun forveti Modibo Maiga'yı 7 milyon paund karşılığında renklerine bağlamak üzere... (Daily Mail)
    Arsenal ile yeni sözleşme imzalamayacağını açıkladıktan sonra bu sezon ayrılıp ayrılmayacağı tartışma konusu olan van Persie'nin eğer sözleşmesinin biteceği tarih olan 2013'ten önce ayrılırsa, adresinin Juventus olacağı iddia edildi. (La Gazetta dello Sport)
    Tottenham Hotspur, Central Coast Mariners'in kalecisi Mathew Ryan'ı denemek üzere kampa davet etti. (The World Game)
    Kaynak | Sporx
    Last edited by Kaka Leite : 15.Temmuz.2012 at 01:23

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Acaba ne tür meziyetleri var Lucas'ın .Sonuçta 33 milyon çok çok büyük bir para.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Acaba ne tür meziyetleri var Lucas'ın .Sonuçta 33 milyon çok çok büyük bir para.
    Böyle paraların henüz kendini tanıtmamış oyunculara harcanması bana saçma geliyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Banada ama naparsın

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu Modric'i; yüce Türk medyası, Beşiktaş'a yazıyordu birkaç sene evvel. Adam, önce 21 milyon euroya Tottenham'a, şimdi de 35 milyon euro artı Nuri Şahin'e Real Madrid'e gitti. Sallıyorsunuz madem, bari destekli sallayın arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu Modric'i; yüce Türk medyası, Beşiktaş'a yazıyordu birkaç sene evvel. Adam, önce 21 milyon euroya Tottenham'a, şimdi de 35 milyon euro artı Nuri Şahin'e Real Madrid'e gitti. Sallıyorsunuz madem, bari destekli sallayın arkadaş.
    Hırvatistan'dayken ilgilendiğimiz doğru yalnız.Sinan Engin'in "X milyon edecek futbolcu değil" minvalinde bir açıklaması vardı hakkında yanlış hatırlamıyorsam.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Temmuz.2012 at 20:14
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hırvatistan'dayken ilgilendiğimiz doğru yalnız.Sinan Engin'in "X milyon edecek futbolcu değil" minvalinde bir açıklaması vardı hakkında yanlış hatırlamıyorsam.
    Sinan Engin vizyonu adam fitbolu biliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Sinan Engin vizyonu adam fitbolu biliyor
    O kadar çok biliyor ki; Seric, Gordon'a göre Maradona diyor; aynı Seric için Üzülmez 5 Seric eder diye açıklama yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kariyerinde real madrid'te var ama

Real'e gelene kadarki durumdan bahsetmiştim. Real'de bir şey yapamadı Feyenoord ve B.Dortmund'da gayet başarılıydı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Real'e gelene kadarki durumdan bahsetmiştim. Real'de bir şey yapamadı Feyenoord ve B.Dortmund'da gayet başarılıydı.
    real madrid görmüs bir adam icin tottenham elit bir kulüp sayilmaz onu dedim bana sorarsan dortmund = tottenham ikiside ayni seviyede

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nuri için artık sahada olmak adına iyi bir transfer olabileceğini düşünsemde bir oyuncuya hem 35 milyon hemde Nuri gibi bir oyuncuyu veriliyorsa o alınacak adam çok çok çok iyi yada Nuri'de hiçbirşey yok demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Nuri için artık sahada olmak adına iyi bir transfer olabileceğini düşünsemde bir oyuncuya hem 35 milyon hemde Nuri gibi bir oyuncuyu veriliyorsa o alınacak adam çok çok çok iyi yada Nuri'de hiçbirşey yok demektir.
    valla geçen sene chelsea nin 45 m € luk teklifini red etmişit tottenham nuri = 15 m € dan yola çıkarsan modric = 50 m € buda modricin çok üst düzey bi oyuncu olduğunu gösteriyo bence gerçi bu daha söylenti bildiğim kadarıyla bi kesinlik yok

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tottenham zaten yeterince üst düzey bir takım. sağlam bir takım kurmaya çalışıyorlar. nuri de o takımda kilit rol oynayacaktır, eminim.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Futbol piyasasında konuşulan paralar gerçekten acayip.Nuri bir röportajında Arsenal'de oynamak istedğini söylemişti.Şimdi Arsenal'in ezeline rakibine gidecek

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

QPR'nın Akos Buzsaky ile olan sözleşme yenileme çabalarının olumsuz ilerlediği konuşuluyor.

Buzsaky, savunmacı bir oyuncu değil ki.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Buzsaky, savunmacı bir oyuncu değil ki.
    Sporx öyle yazmış