Karabük - İnter eşleşmesi bir an içimden geçmedi değil.![]()
Karabük - İnter eşleşmesi bir an içimden geçmedi değil.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zwolle veya Lokeren gelsin maca gidelim![]()
Trabzona Zorya Luhansk yada Stjarnan FC
Karabüke Rio ave yada Torino diyorum..
Trabzon'un muhtemel rakipleri : Helsinki,Zimbru,Petrolul rostov ve Karabağ
Karabuksporun muhtemelen rakipleri: Metalist,Partizan,St.Etienne,Psv ve Rio ave
Karabük'ün işi maalesef Rio Ave , Nacional ve Sheriff üçlüsü dışında çok ama çok zor.
Trabzon'un ise gelebilecek her takımı geçeceğini düşünüyorum.
Trabzon'a Rumen veya Azerbaycan rakip gelmezse turu geçer.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Metalist de zor Hasan hocam. Gerçi Ukrayna'daki durumlardan sonra kadrosu ne hale geldi bilmiyorum ama kaliteli bir ekip neticede. St. Etienne karşısında ise hiç ama hiç şans vermiyorum.
Zimbru duser bize
Porto iyi olur
BekLenen oLdu. Rakip Arsenal.
14 yıl aradan sonra Arsenal`i ŞL dışında bırakacağız inş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gs transfere baslar bu kura sonrasi nede olmassa paralar kasada diyebiliriz
Eleme maçlarında elenmeyi bırak maç bile kaybetmemiş Arsenal. ŞL gediklisi. Beşiktaş elerse olay olur.
Chelsea, Manu zaferlerinden sonra birde Arsenal zaferi eklemenin zamanı geldi. Kendi evimizde ki maçta avantajlı bir skor alabilir, biraz Arsenal`e de gözdağı verebilirsek, imkansız diye bir şey yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tüm Beşiktaş'lıların beklediği gibi Arsenal geldi.
Hayırlı olsun en büyük kozumuz Demba Ba.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş, kaliteli bir 10 numara ve sağ bek alırsa tur konusunda o kadar da umutsuz olmayabilirim. Yalnız transferlerin hızlı bitirilmesi çok önemli
Arsenal çok zorlu bir eşleşme..Beşiktaş'ın şansı bu sefer az umarım turu geçen Beşiktaş olur
Beşiktaşın turu geçmesi zor ama inş yeni transferleri ile geçerler diye umut ediyorum
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Rusyayi hic istememistimyapacak birsey yok. Rostovu elememiz gerekecek
Ben Karabük'ten ümitliyim. Trabzonspor ise rahat geçer.
Eşleşmelerde turu geçebilecek tek takım Trabzonspor gbi geliyor. Karabük'ün St Etienne'yi elemesi bana imkansıza yakın geliyor bence Karabük elenir, Beşiktaş'ın ise Arsenal'i elemesi oldukça zor. Onlarda :UEFA Avrupa Ligi'ne giderler.
Güzel düşünelim güzel olsun.Trabzon rahat geçer.Karabük'den bende umutluyum 4 tane daha oyuncuları eklenecek kadrolarına bir kaç tane daha takviye gelebilir Tolunay Kafkas'ın da etkisiyle yine deplasman golüyle geçerler diye düşünüyorum çünkü Karabük defansı iyi yapan bir takım.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bence 3 takımımızda Uefa Avrupa Ligi gruplarında olacaktır. Buna inanıyorum (inanmak istiyorum) Beşiktaş Feyenoord'u geçerek zaten bunu garantilemişti. Trabzonspor rakibini bir zahmet elesin daha önceden çok kötü takımlara elendiler ancak son 2 senede Avrupa'da fena işler çıkarmadılar. Karabük ise sürpriz. Elense kimse neden elendi demez. Bu yüzden diğer 2 takımdan daha rahat olacaklar.
...
Bu kurayı çekmemiz hayırlı olabilir bizim için. Sağ bek ve 10 numara dışında, Serdar Taşçı ve box to box da alınabilir belki. Böylece, şansımız daha da artar rakibe karşı. Jones keşke gitmeseydi diyorum şimdi.
Karabük turu geçerse evinde oynayacağı maç büyük etken olacak bence,Trabzon da aynı şekilde
Avrupa'da umarım çok takımımız olur. 2 tane takımımız Şampiyonlar Liginde 2 taneside UEFA'da yer alırsa Avrupa Kupalarını izlemek ve Türk takımlarını desteklemek iyi olur.
Karabükspor kolay rakip çekmemiş ama eleyebilir yani futbol sonuçta. Umarım Karabükspor eler de gruplara kalır. Trabzonspor'da Rostov'u eleyip gruplara kalır diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ta gene en zor rakibi çekmiş. Arsenal'in şekli belli. Umarız Beşiktaş'ta eler.