Sayfa 50 / 66 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

türkiye liginin kazananları ve puan durumunu paylaşırmısınız bide 20 yıl şampiyonluk nedir nerdeyse ömrün 5 de 1 şampıyon bitirmişler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    türkiye liginin kazananları ve puan durumunu paylaşırmısınız bide 20 yıl şampiyonluk nedir nerdeyse ömrün 5 de 1 şampıyon bitirmişler
    Çok fazla lig açık diye türkiye ligini kapatmıştım o yüzden puan durumu paylaşamicam, geçmiş şampiyonlar şu şekilde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle zor bir sezon olacağını biliyordum. Dinamo Zagreb geçen sezon gibi olaydı son haftalara kadar şampiyonluk mücadelemizi verirdik asistana devretmeseydik 70 puanlarda olurduk geçen sezon zagreb 8-9 mağlubiyet alırken bu sezon 2 de kaldı şansımız sıfıra indi haliyle.

Zadar ülkedeki en kötü tesislere sahip takım, zaten bizi iyisi bulmaz hep en traşı en mazlumu en garibanı bizi bulur neyse biz bu halimizi seviyoruz zaten. Rüyamda El Monumental stadını gördüm acaba Sir Gündüz Zadar yöneticilerine istifasını sunup Monumental çimlerinemi ayak basacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bak görüyosun tabir bile kişiliğimi yansıtmakta. Kararlılık.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Bak görüyosun tabir bile kişiliğimi yansıtmakta. Kararlılık.
    Biz bu yola bu kararlılık sayeside baş koyduk zaten hocam

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Galatasaray götürmüş ligi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NK Zadar ile yeni gelişen herşeyi aktarıyoruz fakat bizim bide milli görevimiz canımız ciğerimiz Güney Koremiz var neler yapıyoruz hiç soran yok eden yok arkadaş. İtalyada düzenlenecek dünya kupasına katılmak için grubumuzda son derece sert ülkeler vardı.

Suudi Arabistan deplasmanı Allah bidaha göndermesin o yolu çektirmesin silahlar burnumuzda zamanında messide aynı dertten muzdaripti top oynatmamışlardı adama haliyle bizede oynatmadılar.
    Irak deplasmanına gittik bağdad'da stadın üzerinden roketler geçerken bütün oyuncular korkudan kulübeye koştular yok olmadı. Neyseki içerdeki maçları kazanarak italyadaki dünya kupasına katılıyoruz fakat sorun bunlar değil elbette.

1 Ay sonra doğu asya şampiyonası var hiçbir taviz vermeden bu kupayı kesinlikle kazanmak istiyoruz. Ülke futbolunda bazı değişikliklere gittim bunlarıda sizinle paylaşalım. Öncelikle dünyak upası elemelerinde grup maçlarında bütün oyuncularım maçtan önce baktım biri arka adalesini tutuyo biri belini tutuyo ağrıyo oynatma beni falan filan kafamı yediler ayrıca benim topçum bu kadar kuvvetsiz olamazdı heleki benim topçumun arka adalesi atmicak arkadaş. Neyse öncelikle bütün masör tayfasının ipini çektim her oyuncuya 1 masör düşecek şekilde 23 masör aldım.

Bu arada doğu asya şampiyonası grubumuz.

Başarılı bir erkeğin arkadaşında mutlaka bir kadın vardır hesabı bide elleri narin oluyo biliyonuzmu hepsini hatundan oluşturdum. Böylece;

Ju Chonk Po, Lee Young Pou, Kim Young Min arka adalesi atmayacak, beli ağrımayacak diyemiyorum topçudur bu yorabilir kendisini heleki masörler neyse...

Masörlerimize güveniyoruz.

Ayrıca asistan menajer öyle itici bi tipi varki anlatamam fişini çektim hemen daha zeki birisini gerekiyordu bana, Leb demeden leblebiyi anlayan unuttuğum şeyleri anında hatırlatacak sağdan soldan sordum soruşturdum ve yeni asistanımıda sizinle tanıştırmak istiyorum

Seohyeon

seoh bütün sorunlarımla (mızla) birebir ilgilenecek ve bana her konuda ama her konuda yardımcı olması gerekmekte küçümsemeyin başarı ufak detaylardadır.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

hocam 24 yıl fena cok zor ama siz yaparsınız

hocam şu masörler bizide bi yoğursun zahmet olmazsa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    hocam 24 yıl fena cok zor ama siz yaparsınız
    Çok iyi adamlar

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    hocam şu masörler bizide bi yoğursun zahmet olmazsa
    Öncelikle masörlerimiz sadece Güney Kore A Milli takımının... Sen korelimisin ? uyruk değiştirirsen olur, olur yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Medyada 8.Gösterilirken 3. oluşumuzla en yüksek başarı gösteren takım olduk. Ayrıca italyada inter küme düşmüş yeni farkettim mantovaya baktığım için gözüm hep yukarılara kayıyor haliyle kaçırmışız lazio düşüp yıllarca çıkamamıştı bakalım inter geri gelebilecekmi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nereye dokunsak güneş açıyor kışlar yaza dönüyor

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Masörü bizim oralara da yolla da çakıp göndereyim ama sözleşmeyi tabi yanlış anlamayın hem de şöyle bi 6 yıllık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Masörü bizim oralara da yolla da çakıp göndereyim ama sözleşmeyi tabi yanlış anlamayın hem de şöyle bi 6 yıllık
    Bizde sözleşme ömür boyu atılır, boş kağıda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kuzey Kore Dünya Kupasına giderken kupayı almadan gelmeyin diyorlardı komünist kore sizi Bizde öyle bişi yoh arkadaş doğu asya şampiyonu olduk güney koreye bi gittik şimdi söyletmeyin siz anladınız kafayı bi soktum içeri metrekareye 10 hatun düşüyodu siz hesap edin işte

Mantovayı sömürüp gitmedik biz. Gün gün kulübün geleceği için icraatlarda bulunduk altyapı geliştirdik, antrenman tesisi geliştirdik, stad yaptırdık olduda oldu. Emeklerimizin karşılığını benden sonra alsakta mühim değil. İtalyanın yıldız isimlerinden mandrelli mantova alt yapısından çıkmış durumda bizim beklediğimiz, sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlardı. Mantova en iyisine layıktır

NK Zadarda neler oluyor bide ona bakalım. Avrupa liginden elendik fişimizi anji çekti çekmeside iyi oldu lige odaklanıcaz artık.

Transferde para harcayamadık tabi açlıktan nefesi kokan kulüp nerdeyse ben onun başına geçerim bilirsiniz

Lige iyi girdik gövde gösterisi yaptık ilk 3 hafta yakında düşüş başlar kel görünür istifa gelir kesin kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Dinamo'ya 3 atmışız, gözden kaçmadı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

800.Maçımızı devirmişiz fena yardırmışız anlaşılan.
    Şuana kadar oynadığımız lig maçları ve Dinamonun maçlarını koyalım şuraya. Dinamo çok pis takım puan falan kaybettiği yok gelene gidene vurur bi takım olmuşlar 30 yıldır zaten şampiyonlar 2 yıldır yaptığımız transferlerle daha onların ayarına dahi gelemedik ne kadar iyi form tutsakta 2 beraberlikte dinamo farkı koyup gidiyo. Kupada çeyrek finaldeyiz yine dinamo var. En sonunda bütün rakiplerle maçtan önce konuşup teşvik primi vericem adam gibi top oynasınlar

ZADAR FİKSTÜRÜ

DİNAMO FİKSTÜRÜ

Dinamo utanmasa mağlubiyet almadan çıkacak ligden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Dinamo utanmasa mağlubiyet almadan çıkacak ligden
    Dinamoysa yapar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezon sonu istifamı edeyim ne yapsam bilemedimki bu sezonda olamayız adamlar yardırdı gidiyo vallahi..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hegomonyalara son verecektik hani? Nerde o hırs?

Where is the hırs ? İngilizcem çok iyidir biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ZADAR ŞEHRİ KARIŞTI..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kötü giden Hajduk Split hocasını kovunca apar topar Zadar yönetimine istifamı sundum Hajduk Split yönetimine sesleniyorum gelecek sezon "Şampiyonuz"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2030 İTALYA DÜNYA KUPASI ELEMELERİNİ GEÇİP GRUPLARA KALDIK TURNUVAYA 6-7 AY VAR ARTIK MİLLİ TAKIMA YÖNELMEMİZİN ZAMANI..

MANTOVA KULÜBÜ ÜLKESİNDE DÜZENLENECEK DÜNYA KUPASI ÖNCESİNDE SİR GÜNDÜZ'E BAŞKANIN AÇTIĞI BİR TELEFONDA "SENİ MANTOVA ŞEHRİNDE AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYARIZ"

DÜNYA KUPASI GRUBUMUZ

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NK Zadar kulübüyle bana göre çok iyi 2 sezon geçirdiğimi düşünüyorum fakat ne kadar transfer yaparsak yapalım bir dinamo kadrosuna sahip olamıyoruz abartısız ligdeki en kaliteli 10 oyuncu dinamo zagrebde kıçı kırık nk zadar ile ilk sezon 3. 2.sezon ligi 2.sırada olmamız gelebileceğimiz en iyi noktaydı bana göre. Haliyle dinamoyu geçemedik hajduk split kötü durumdayken menajeri kovunca bizde hemen kapağı atalım dedik nede olsa hajduk dinamodan sonra ülkenin en prestijli takımı şartları daha müsayit daha elverişli.

2 Yıl zadardaki görevimde bana yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum fakat bilenler bilir benim sıkı bir "hajduk split" taraftarı olduğumu kıramadım, yapamadım zadar taraftarı her ne kadar kulüpten ayrılsamda sizi sevdim. Bu sezon işleyen bir taktik oturtup sezon sonu transferleri patlatıp geleccek sezon Dinam oZagrebin yerinde yeller esecek ben hajduk taraftarına bunun olabilmesi adına söz veriyorum.

Çağrı görmesin ayzıyı hemen artizlik yapar ben yaptım ettim kulübü yükselttim cart ettim curt ettim ona sevgi dolu bir kaç söz söylemek istiyorum çağrıcım seni arjantinden söküp aldım kulüpte para yokken sana 12 milyon bayıldım gelişimini kendi çocuğummuş gibi izledim bunu inkarmı edeceksin ? Bide şu varki benim zamanımda çok daha kaliteli oyuncuydun ben ne zaman mantova şehrinden ayrıldım özelliklerin düştü, antrenman tempon maç kondisyonun git gide azaldı fakat kaliteni tek farkeden bendim zamanında şimdi thiago alcantara menajeri hazıra kondu tabi çizmede at koşturuyor, koştursun bakalım hiçkimse mantova taraftarının kalbindeki benim yerimi silemeyecektir, silemezde. Çizme demişken ligin cıvkı çıkmış albinoleffe zamanında ilk lige beraber çıkmıştık uzak ara en traş 2 takım mantova ve leffe idi, şimdi utanmasalar şampiyon olacaklar inter küme düşmüş roma düşmekten zor kurtulmuş yani anlayacağınız 2006 daki şike operasyonundan daha vahim bir durumda italyan futbolu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hajduk Split Dinamo Zagreb'in ligi domine etmesyle birlikte her yıl aşağı yukarı ligi 2. bitirmiş ve dinamo'nun çöplerini toplamakla, arkasını temizlemekte geçmiş 20 yıl. 1 yılmı şampiyon olamaz bi takım arkadaş Neyse biraz transfer harekatı düzenledik zaten ocak ayındaydık gerçi bu oyuncular bu sezon ancak takıma adapte olurlar zaten bütün maçlarımızı kazansak en baba 2. oluruz ligde hedefler gelecek sezon yani..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni kariyer açmak isteyenlere Hırvatistan ligini önerebilirim aslında, çok potansiyelli genç regen çıkartabilirsiniz altyapıdan. Rijeka Osijek gibi takımlar zevkli olabilir ligi 1-2 sene içinde domine edip avrupaya açılabilirsiniz tek kötü yanı 2-3 maçta bir aynı takımlarla rakip oluyorsunuz o kadarda olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cardiff City'i Şampiyonlar liginde görünce bi lige bakayım dedim adamlar geçen sezon premier lig şampiyonu olmuşlar tamam eyvallah information'a baktım 500 milyon değeri var kulübün geçmiş transferlerine baktım adamlar 7-8 yıldır 70-80 milyonluk transfer falan yapmışlar acaba çok zengin bi başkanmı geldi ? Mantova bile şuanda 200 milyon kulüp değeri yokken cardiff citynin bilançosu falan şaşırttı doğrusu.

Sayfa 50 / 66 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon

Mesaj Yetkileri