Her maç kornerden gol yiyorum arkadaş ya.
Her maç kornerden gol yiyorum arkadaş ya.
Kornerden fazla gol atmak benim için pek geçerli değil. Bu güncelleme de taktik olayının iyileştirilmesi harika olmuş bence
Oyuncuları dinlendirmek istediğimde "Runtime Error" hatası alıyorum. Aynı sorunla karşılaşan var mı aramızda?
sizde de mi kaleciler kova savunmalar kevgir..Maç başına 1-2 gol yemeden maç bitmiyor
Tesadüf mü bilmiyorum ama nedense iyi oynadığım, çok net pozisyon bulduğum maçları kazanmakta zorlanıyorum, puan kaybediyorum. Aksine kötü oynayıp haketmediğim maçları da öyle böyle kazanıyorum.
Sürekli taktik değiştirmeme rağmen ilk sezonumda Ajax ile açık ara şampiyon oldum ve uefa finali oynayıp psg'ye kaybettim. İstediğim oyunu asla oynatamadım. En azından istikrarlı bi şekilde olmadı. Ama kazanmakta sıkıntı yaşamadım. kötü oyun iyi sonuç olur ama arada olur.
10 senedir bu tarz oyunlarda taktik yapar, taktiğimin motor üzerinde etkisini gözlemlerim (özellikle 2d ile beraber) abartısız söylüyorum ilk kez şu serinin 14.2.0 güncellemesinde takıma ve oyunculara verdiğim komutlardan aykırı ve bağımsız hareketleri maç içinde görüyorum. Bu konuda veya bir çok yerde bunun bir oyun olduğundan, realiteden uzak düşünmeyi gerektirdiğinden bahsederim ancak bu kadar saçmalık oyun sınırlarını bile aşar. Sonuçta buna para veren bir tüketici olarak bu kadar kötü bir malzemenin önümüze sunulmasından hoşnut değilim. Her seride aynı saçmalıkları tekrar tekrar yaşamak biraz sıkmıyor değil. İşi iyice yap boza çevirdiler.
...
Kornerlerde ön direge orta yapılmasını söyledim ve direktiflerden cıkılmadı henüz benim ama ilk defa kornerden dogrudan gol de atıldı hemde Galatasaray Fenerbahce derbisinde acıkcası garipsemedim de değil yani![]()
Yeni moda taç çizgisi civarından yediğim goller. Rakip oyuncu orta mı yapıyor aşırtma şut mu çekiyor bilmiyorum ama 3 tane böyle doğrudan kaleye giden toptan gol yedim. Öyle koca sezon boyunca da değil, toplasan 10-15 maçta (2 farklı kariyer). Sezonu bitirsem en az 10 gol olacaktı herhalde. E şimdi biz taktiksel olarak buna ne gibi bir önlem alabiliriz? Kalecim Victor Valdes'ti ilk kariyerde, şimdi Artur Boruc. İkisi de aynı golü yediler.
Başarıyla giden Cardiff kariyerimde güncellemeden sonra öyle bir düşüşe geçti ki takım en sonunda kovuldum, güzelim kariyer hiç oldu. Şimdi yeni bir kariyer açtım bakalım ne olacak.
Daha önceki versiyonlarda sakatlık sorunu yaşamamıştım ama bu sefer bu konuda çok iyi yapılanmama yani iyi doktorlar tercih edip antrenman ağırlığı ve tipine dikkat etmeme rağmen çok ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Yeni kariyerimdeki ilk 3 hazırlık maçımda da sakat verdim. Üstelik hep en az 3-4 haftalık sakatlıklar.
Bide baldemir'in dediği gibi oyuncular taktik komutları iplemiyor sanki. Çok yavaş tempo da desem çok hızlı tempo da desem aynı tempoda oynuyor takım.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Beyler ne yapınca beni yani menajerleri milli takıma gel antrenör ol diye çağırıyorlardı ?
Yanlış yazmışım özür dilerim menajer olarak diyecektim![]()
Bu sakatlık olayı son güncellemeyle gerçekten başa bela haline geldi, bir oyuncu sakatlanır yerine diğerini alırsın, o da sakatlanır mı yahu? Böyle bi aptallık olmaz olamaz olmamalı.. Transfer yaparken her pozisyona 4 alternatif mi belirleyecegiz bu nedir ya ? Hakkaten can sıkıcı bir durum..
Beni brondby'den kovduran 14.2.0 yamasında kimin emeği geçtiyse allah belasını versin.
155 TANE geri bildirim yaptım forum olsun , twitter olsun. Böyle berbat bişey olamaz ya.
benim sorum fmrte ile ilgili PA ile PR arasındaki fark nedir
17 mb lik bir şey indi bende güncelleme mi geldi yine??
Oyuncu özelliklerinde değişme var mı?
Yok arkadaş ne yapsan 5 para etmiyor oyun. Sen her maç rakibi eziyorsun ama senin suyunu çıkaran rakip oluyor. Senin zilyon tane kaçırdığın golün dönüşü kornerden ordan burdan karambolden kendi kalene gol olarak dönüyor. Bir dahaki güncellemeye kadar oynanmaz bu oyun malesef. Akıl sağlığı açısından.
Şu kornerden gol yeme olayının önüne geçebilen var mı ? Bıktım her maç kornerden gol yemekten.
kornerden gol yemiyorum sadece göbekte oynayan oyunculara adam tut diyin diğerlerin ceza sahası çizgisine dizin
oosl oyuncuyu da dışarı tarafa dizebilirsiniz ya da defansif ortasahanız kafacı ise orada daha iyi iş yapacaktır.
http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtpyl.png
sakatlıklar içinse külübünüze fizyoterapisi 20 olan doktorlar arayın büyük ölçüde azaltıyor
bana da kornerden etkili bir taktik lazım 18 korner kullanıp gol atamıyorum
Last edited by _GAMBIT_ : 23.Aralık.2013 at 18:47
Oyunda üç dört maç yaptım tek gördüğüm hata korner çizgisinden kullanılan taç üst direkte patladı onun dışında maç motoru çok iyi oldu diyebilirim. Kaleciler artık gerçek performanslarını gösterebiliyorlar. Her geleni içeri almıyorlar.
...