Yasin Çakmak çok iyi transfer.Hayırlı olsun![]()
Yasin Çakmak çok iyi transfer.Hayırlı olsun![]()
kendinle çeliştiğin şu mesajlarda belli önce diyorsun Almanya devşirmelerle dolu bir takım ve geriliyor sonra ben açıkladıktan sonra devşirmelerle başarılı oluyor diyorsun sonra ben açıkladıktan sonra.
Bu Kazım 1 milyon euro'ya alınmadı mı?Ben mi yanlış biliyorum?Hangi büyük para bu Kazım keşke İngiltere'de kalsaydı orada gelişimini olumlu bir şekilde tamamlayabilirdi ama Türkiye'de futbol sadece sahada kalmıyor.
turkiyede alt yapı sistemi gelismis deil dier buyuk ulkelerle karsılastırılamaz bole oldugu icinde mecburen aurelio gibi adamları turk yapıorz eger birgun alt yapı turkiyedede beklenen sewiyeye gelirse ozman aurelio gibi adamları milli takıma almaya gerek kalmaz ama bence zor bu bu kafayla alt yapıya werilen onem arttırılmaz aynı kalır
Yukarıda ki linki bu tartışmaya orada devam edin diye verdim. Konunun amacından çıkmayalım...
Alın size yıldız;
Bugün tarihli bazı gazetelerde ve çeşitli internet sitelerinde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın 'bir yıldız oyuncu daha alacağız' şeklinde sözler sarf ettiği yer alıyor. Başkanımız, yaptığı konuşmada, sadece bir oyuncu daha alabileceğimizi belirtmiştir. Yıldız oyuncu sözü basının yakıştırmasıdır. Basını, yapılan konuşmaları çarpıtmamak adına daha dikkatli davranmaya çağırıyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Zaten böyle bir habere inanmamıştım, basın her zaman olduğu gibi işini çok güzel yaptı. Taraftarı heyecana getirmekten başka yaptıkları birşey yok...
"YÜCE ATATÜRK"
mccarthy olacağını sanmıyorum,cruzda gitti,hehalde söylenenler doğru,adı basında çıkmayan bir yıldız alıncak,henryde geldi,eto rahatsız olup ayrılmak istermi acabahehe
Adnan Sezgin yaptıgı açıklamada :
forvet transferi için öncelikle Necati ve H.Kabze nin iyi şartlarda satılması gerektigini söylemiş..
Necati iyi paraya satılırda Hasan Kabzeyi bilemem![]()
I'm back...
yıldız oyuncu açıklaması
Bugün tarihli bazı gazetelerde ve çeşitli internet sitelerinde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın 'bir yıldız oyuncu daha alacağız' şeklinde sözler sarf ettiği yer alıyor. Başkanımız, yaptığı konuşmada, sadece bir oyuncu daha alabileceğimizi belirtmiştir. Yıldız oyuncu sözü basının yakıştırmasıdır. Basını, yapılan konuşmaları çarpıtmamak adına daha dikkatli davranmaya çağırıyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
basınımız bir kez daha kalitesizligini göstermiştir..
Necati sonuç olarak isim yapmış bi oyuncu olduğundan öledir![]()
I'm back...
Bence daha transfere gerek yok ha eger yönetim deivid ile mateus'u yollayacaksa bi santrafor alinabilir.. yollanmayacaksa kadro böyle iyidir.
hasan kabze necati kadar oynatıldı mı..faydalanıldı mı...necati yi oynatan kimdi??? gerets...bir ara herkesin futbol anlayısından şüphesi olan gerets..necati ye verilen şans kabze ye verilseydi..kabze suan belki de avrupadaydı..ama siz necati gibi düz,canı istediğinde oynayan,vefasız ve para düşkünü bir futbolcu hakkında bunları konusuyosunuz.türkcell süper ligde 10tane necati vardır...eğer necati biraz fazla bir miktara transfer olacaksa,bu sadece onun (sizin deyişinizle süper) olduğundan değil..gs de bir dönem banko oynamasındandır
Eger Mehmet TOPUZ gelırse cok yarlı olur.Tuncay'ı aratmaz bize tuncay gibi savasçı,hızlı,teknık ve sert şut atabılen bır oyuncu gelse yarı cok olur.bıde deivid gonderecek bır takım bulsak yollasak onun yerıne uzun hızlı cevık bır oyuncu alsak sampıyonlar lıgınde cok ıyı yerlere geliriz.Şampiyonlar liginde iyi yerler yapmak ıcın defansı elden bırakmamak lazım,bide Kezman'ın yanına onun ıstedıgı gıbı bır forvet almak lazım bunları yaparsak kesın şampiyonlar liginde bir derece yaparım.
Teknik direktör tarafından açıkça istenmeyen oyuncuların ben iyi paraya gideceğini pek sanmıyorum.Çünkü istenmedikleri zaten açıklanmış alacak kulüpler bunu koz olarak kullanabilirler.
Basının![]()
![]()
Zico deivid gondermeye nıyetı yok ama bı yandan hak verıyorum bı yandan da korkuyorum ya gecen sene gıbı yaparsa vasatı gecemezse ama antremanlarda çok iyi mütiş akıl dolu goller atıoyr ama ben hınede gonderilmesinden yanayım
Deivid'i tutmayı isteyeni de Deivid'le birlikte gönderse yönetim daha da güzel olur. Fenerbahçe yönetiminin teknik direktöre karıştığını biliriz umarım bu huy devam ediyordur. Bizim izlediğimiz Deivid'i bu Zico izlemedi mi ? Biz ekran başında saç baş yolarken Zico nasıl sabretti, hala kadroda tutmaya çalışıyor.
Güzeldi![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ali SAKAL ORDUSPOR'da
Diyarbakırspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Yeşil-kırmızılı takımda Burhan Eşer'in Gençlerbirliği'ne transfer olmasının ardından Ali Sakal da Lig A takımlarından Orduspor'a verildi.
Kulüp Başkanı İslam Çetin, Burhan Eşer'in mali konular nedeniyle Gençlerbirliği'ne verildiğini belirterek, "Daha önce birçok takımdan transfer teklifi alan futbolcumuzun kafası rahat değildi. Gençlerbirliği'nden gelen teklifin ardından bizler de gitmesine onay verdik. Gençlerbirliği'ne transfer olan Burhan Eşer, kulubümüze jest yaparak 70 bin YTL alacağını da almadı. Bu vefa örneğinden dolayı futbolcumuza Diyarbakırlılar olarak teşekkür ediyoruz. Ali Sakal'ı ailevi sorunları nedeniyle Orduspor'a verdik. Bu iki futbolcumuzun transferlerinden elde edilen gelirle sezon öncesi ödemeleri yapıp rahatlayacağız" dedi. Başkan Çetin, transfer görüşmelerinin de sürdüğünü sözlerine ekledi.
Teknik Direktör Murat Yiğiter ise Burhan Eşer'in zor şartlar altında yetiştiğini ve oynadığı futbolla kendisini ispatladığını belirterek, "Geçen sezon bu oyuncumuz çok iyi bir performans sergiledi. Bu sezon da kendisinden aynı şeyi bekliyorduk. Fakat Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Kendisinden çok memnunduk, bundan sonraki futbol hayatında kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
KAYNAK:AJANSSPOR
Takımın hazırlık maçlarını izleyen varsa bilir.Pozisyonlarımızın çoğu defanstan atılan uzun toplarla veya duran toplarla oluştu.Ne bir kanat organizasyonu, ne de başka bişey var.
Takımda ki tek değişiklik R.Carlos'un gelmiş olması.Kısacası Aynı Tas Aynı Hamam.
Zico 2 yıldır takıma hiçbirşey veremiyor.Muhammed Abi'nin de dediği gibi Zico , Deivid'i koluna takıp Brezilya'ya gitmeli![]()
iyide farkındamsn bilmiyorum benim dememle aynı şeye geliyo..necati çok oynadıgı için isim yaptı kabze onun kadar isim yapamadı..ona ragmen şuanki formuyla kabze necatinin 5 katı para eder diyorum..dogru okuduguna eminmisin yazdıklarımı ???
bişeyi anlamadan etmeden konuşmyalım lütfen..boş yere tartşma çkmasn
Necati tabiki de Hasan Kabze'den daha iyi oyuncu bunu tartışmam bile.Kabze'de bir kere yetenek bile yok ama bana göre Necati takımda kalmayı hakedecek kadar iyi bir golcü.Ona haksızlık yapıldığını düşünüyorum.İyi oyuncu kendini belli eder Hasan Kabze gol atsa bile yetenekli olmadığını belli odiyordu![]()