Sayfa 50 / 439 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yasin Çakmak çok iyi transfer.Hayırlı olsun

Quote Originally Posted by serhat1616 View Post
    ya kezman gibi yıldız deyip de işe yaramayacak futbolcu ise bu alacakları.ben nilmarın alınmasında ısrarcıyım.
    Kullandığın güzel üslup'u görmemezlikten gelip,GS'nin alması muhtemel forvetin çok iyi birisi olacağına inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by neondh View Post
    iyi dıosunuz da
    adamlar Türk diil
    yabancı oyuncu
    Miili takımda oynamamalı
    yabancı sınırı kalksın ama Türk milli takımın da Türk oyuncu oynasın dedım ben
    ortamı gerdıgım yok
    ne solesem herke ustune alınıo
    nedense direk
    fenerbaceyı savunmaya gecıosunuz
    eet haksız rekabet vardır
    bu sacma kara yuzunden
    bazı takımlar daha fazla yabancıyla oynamaktadır
    ben fenerbahceye bıse demıorum
    fazla yabancıyal kım oynuosa ona dıorum
    yarın jaba Turk sttatusunde oynayınca
    ankaraspor da bunun ıcıne gırecekteır
    bebbe oynayınca ankaragucu de
    ve bu kara kuluplerımıze negatif olarak doner
    bgun fenerbhace kulubu colin kazım ı aldıysa kesınlıkle Turk olarka oynayacagı ıcındır
    verilen paraya kesınlıkle degmez
    o paraya daha ii oyuncular alınabilir
    ama siz elin yeteneksız yabancılarını Türk olarak kabul edersenız
    fazla da para alırlar miilli takımda da oynarlar
    devşirme oyuncu oynatma futbolu geri lan ulkelerın işidir
    bugun almanya takımında polonyalı futbolcular yer alıo
    goruoruz kı alman takımları avrupada basarılı olamıolar
    beşiktas da kı serdar
    aurelio dan dha iyi
    kendını de ispatladı
    gorecegız bakalım
    fatih terim oynatcak mı
    Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Almanya çok geriliyor doğru.Polonya asıllı Klose 2002'de finale taşıyor Almanya'yı attığı 6 golle.2006'de yine Klose 4 gol atıyor.Yanında bu sefer Polonya asıllı podolski var ve Almanya 3. oluyor yani bir 2. bir 3.Neyse nurası transfer bölümü burda milli takımlardan konuşmayalım konu kapansın ben bu konu hakkında konuşmayacağım bir daha
    sürekli basarılı olan bi takım varsa bu da italyadır
    devşirme futbolsu oynatılmaz
    almanya dedigim gibi zaten podolskiler borowskiler sayesınde kloseler sayesınde bişeyler yapabbılıyor.bugun alman takımlaı bayerne munich dısında kaliteli diilller zaten sampiyonlar liginde hiçbirsey yapamıolar almanyanın son senelerdekı en iyi takımı werder bremen espanyolu eleyemedı espanyol ıspanya liginde orta sıralardaydı.
    ingilterede devsirme oyuncu yoktur eger siyahi oyuncuları oyle sayacaksan bu zaten cok cok oncesınde olmaya baslamıs bır olay.
    senin devsirdigin adam wederson aurelio bebbe jaba
    ,bu adamlar zaten kaliteli adamlar diil
    ülkemızn parasına yazık
    Türk statusunde oynayıp dunya kadar para alıcaklar
    Turk futboluna da herhangi bi katkı yapacaklarını da dusunmuorum
    kendinle çeliştiğin şu mesajlarda belli önce diyorsun Almanya devşirmelerle dolu bir takım ve geriliyor sonra ben açıkladıktan sonra devşirmelerle başarılı oluyor diyorsun sonra ben açıkladıktan sonra.

Bu Kazım 1 milyon euro'ya alınmadı mı?Ben mi yanlış biliyorum?Hangi büyük para bu Kazım keşke İngiltere'de kalsaydı orada gelişimini olumlu bir şekilde tamamlayabilirdi ama Türkiye'de futbol sadece sahada kalmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

o zaman acıklayayım:
    milan takımına bakarsan takımın iskeletının italydan oyunculardan oldugunu gorursun
    maldini gattuso ambrosini bu oyuncular iskeletı olusturur hiç degismez.italyan altyapısı vardır.
    yabancılar bunların ustune koyulur

bsarılı oldugu donemde real madrid de de boyledyi hierro vardı raul vardı.
    manu da yıllardır giggs var scholes var neville var
    barca da xavi ve puyol
    bu işler yabancıyla olmaz
    once takımın kuluturune tasıyan yerli oyuncu olmalıdır
    italya da en pahalı kadro interderi ama basarı yoktur sampiyonlar liginde
    senın dedigin almanya fransa ve hollanda dnın hangı kulubu basarılıdr???

ya ingilterdedir basarılı olan yada ispanya ve bu takımlar en buyuk takımlarında hep yerlı oyucunlara yer verırler iskelt yerlılerden olusur devsırmelerden diil
    zamanında ajax olmustu basarılı ve o takımda tamamen yerli oyunculardır.dedigim gibi siyahı oyuncuların devsirme oldugunu soleme lutfen o farklı bir olay
    sonucta
    basarılı olan takımlar yerli iskelete sahiptir ve bunun ıcın buyuktur
    devsirmelere sadece oynar bu kadar basit
    yabancı ve devşirme olayı basarılı olsayı
    interın herse cl de sampıyon olmasını beklemelydık
    turkiyede alt yapı sistemi gelismis deil dier buyuk ulkelerle karsılastırılamaz bole oldugu icinde mecburen aurelio gibi adamları turk yapıorz eger birgun alt yapı turkiyedede beklenen sewiyeye gelirse ozman aurelio gibi adamları milli takıma almaya gerek kalmaz ama bence zor bu bu kafayla alt yapıya werilen onem arttırılmaz aynı kalır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    turkiyede alt yapı sistemi gelismis deil dier buyuk ulkelerle karsılastırılamaz bole oldugu icinde mecburen aurelio gibi adamları turk yapıorz eger birgun alt yapı turkiyedede beklenen sewiyeye gelirse ozman aurelio gibi adamları milli takıma almaya gerek kalmaz ama bence zor bu bu kafayla alt yapıya werilen onem arttırılmaz aynı kalır
    Yukarıda ki linki bu tartışmaya orada devam edin diye verdim. Konunun amacından çıkmayalım...

Alın size yıldız;

Bugün tarihli bazı gazetelerde ve çeşitli internet sitelerinde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın 'bir yıldız oyuncu daha alacağız' şeklinde sözler sarf ettiği yer alıyor. Başkanımız, yaptığı konuşmada, sadece bir oyuncu daha alabileceğimizi belirtmiştir. Yıldız oyuncu sözü basının yakıştırmasıdır. Basını, yapılan konuşmaları çarpıtmamak adına daha dikkatli davranmaya çağırıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Zaten böyle bir habere inanmamıştım, basın her zaman olduğu gibi işini çok güzel yaptı. Taraftarı heyecana getirmekten başka yaptıkları birşey yok...
    "YÜCE ATATÜRK"

mccarthy olacağını sanmıyorum,cruzda gitti,hehalde söylenenler doğru,adı basında çıkmayan bir yıldız alıncak,henryde geldi,eto rahatsız olup ayrılmak istermi acabahehe

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Kullandığın güzel üslup'u görmemezlikten gelip,GS'nin alması muhtemel forvetin çok iyi birisi olacağına inanıyorum
    görmemezlikten geleceksen görmüş gibi açıklamaya yapmayabilirsin..eğer gördüğünü belli edeceksen de açık açık 'ayıp oluyo mesajı' çekebilirsin..
    Quote Originally Posted by serhat1616 View Post
    ya kezman gibi yıldız deyip de işe yaramayacak futbolcu ise bu alacakları.ben nilmarın alınmasında ısrarcıyım.
    bu arada kezman güçlü ve kaliteli bir futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Adnan Sezgin yaptıgı açıklamada :

forvet transferi için öncelikle Necati ve H.Kabze nin iyi şartlarda satılması gerektigini söylemiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Necati iyi paraya satılırda Hasan Kabzeyi bilemem
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yıldız oyuncu açıklaması

Bugün tarihli bazı gazetelerde ve çeşitli internet sitelerinde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın 'bir yıldız oyuncu daha alacağız' şeklinde sözler sarf ettiği yer alıyor. Başkanımız, yaptığı konuşmada, sadece bir oyuncu daha alabileceğimizi belirtmiştir. Yıldız oyuncu sözü basının yakıştırmasıdır. Basını, yapılan konuşmaları çarpıtmamak adına daha dikkatli davranmaya çağırıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

basınımız bir kez daha kalitesizligini göstermiştir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    özellikle kasımpaşayı tebrik etmek lazım
    katılıyorum kardes + orduspor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haklısn kardesm katılıyorm..aslında şuanki formlarına baksan kabze necatinin 5 katı para eder ama işte isim farkı var

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Necati sonuç olarak isim yapmış bi oyuncu olduğundan öledir
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evt kardesim haklısın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    yıldız oyuncu açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü

basınımız bir kez daha kalitesizligini göstermiştir..
    Haydaaaa O zaman transfer Yasin Çakmakla bitti bu türk basının ...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bence daha transfere gerek yok ha eger yönetim deivid ile mateus'u yollayacaksa bi santrafor alinabilir.. yollanmayacaksa kadro böyle iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

haklısn kardesm katılıyorm..aslında şuanki formlarına baksan kabze necatinin 5 katı para eder ama işte isim farkı var
    evt kardesim haklısın..
    hasan kabze necati kadar oynatıldı mı..faydalanıldı mı...necati yi oynatan kimdi??? gerets...bir ara herkesin futbol anlayısından şüphesi olan gerets..necati ye verilen şans kabze ye verilseydi..kabze suan belki de avrupadaydı..ama siz necati gibi düz,canı istediğinde oynayan,vefasız ve para düşkünü bir futbolcu hakkında bunları konusuyosunuz.türkcell süper ligde 10tane necati vardır...eğer necati biraz fazla bir miktara transfer olacaksa,bu sadece onun (sizin deyişinizle süper) olduğundan değil..gs de bir dönem banko oynamasındandır

19. Default

Eger Mehmet TOPUZ gelırse cok yarlı olur.Tuncay'ı aratmaz bize tuncay gibi savasçı,hızlı,teknık ve sert şut atabılen bır oyuncu gelse yarı cok olur.bıde deivid gonderecek bır takım bulsak yollasak onun yerıne uzun hızlı cevık bır oyuncu alsak sampıyonlar lıgınde cok ıyı yerlere geliriz.Şampiyonlar liginde iyi yerler yapmak ıcın defansı elden bırakmamak lazım,bide Kezman'ın yanına onun ıstedıgı gıbı bır forvet almak lazım bunları yaparsak kesın şampiyonlar liginde bir derece yaparım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Teknik direktör tarafından açıkça istenmeyen oyuncuların ben iyi paraya gideceğini pek sanmıyorum.Çünkü istenmedikleri zaten açıklanmış alacak kulüpler bunu koz olarak kullanabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Basının

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GFBatman View Post
    Eger Mehmet TOPUZ gelırse cok yarlı olur.Tuncay'ı aratmaz bize tuncay gibi savasçı,hızlı,teknık ve sert şut atabılen bır oyuncu gelse yarı cok olur.bıde deivid gonderecek bır takım bulsak yollasak onun yerıne uzun hızlı cevık bır oyuncu alsak sampıyonlar lıgınde cok ıyı yerlere geliriz.
    Mehmet Topuz olayı kapanalı çok oluyor kesinlikle satmıyorlar.Deivid'i gönderecek takım buluruz ancak görülüyorki Zico Deivid'i takımda tutmak istiyor.Bakalım Deivid gerçekten değiştimi izleyip görücez bu sene

23. Default

Zico deivid gondermeye nıyetı yok ama bı yandan hak verıyorum bı yandan da korkuyorum ya gecen sene gıbı yaparsa vasatı gecemezse ama antremanlarda çok iyi mütiş akıl dolu goller atıoyr ama ben hınede gonderilmesinden yanayım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Deivid'i tutmayı isteyeni de Deivid'le birlikte gönderse yönetim daha da güzel olur. Fenerbahçe yönetiminin teknik direktöre karıştığını biliriz umarım bu huy devam ediyordur. Bizim izlediğimiz Deivid'i bu Zico izlemedi mi ? Biz ekran başında saç baş yolarken Zico nasıl sabretti, hala kadroda tutmaya çalışıyor.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    neondh siir yazar gibi mesaj yaziyorsun
    Güzeldi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ali SAKAL ORDUSPOR'da

Diyarbakırspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Yeşil-kırmızılı takımda Burhan Eşer'in Gençlerbirliği'ne transfer olmasının ardından Ali Sakal da Lig A takımlarından Orduspor'a verildi.

Kulüp Başkanı İslam Çetin, Burhan Eşer'in mali konular nedeniyle Gençlerbirliği'ne verildiğini belirterek, "Daha önce birçok takımdan transfer teklifi alan futbolcumuzun kafası rahat değildi. Gençlerbirliği'nden gelen teklifin ardından bizler de gitmesine onay verdik. Gençlerbirliği'ne transfer olan Burhan Eşer, kulubümüze jest yaparak 70 bin YTL alacağını da almadı. Bu vefa örneğinden dolayı futbolcumuza Diyarbakırlılar olarak teşekkür ediyoruz. Ali Sakal'ı ailevi sorunları nedeniyle Orduspor'a verdik. Bu iki futbolcumuzun transferlerinden elde edilen gelirle sezon öncesi ödemeleri yapıp rahatlayacağız" dedi. Başkan Çetin, transfer görüşmelerinin de sürdüğünü sözlerine ekledi.

Teknik Direktör Murat Yiğiter ise Burhan Eşer'in zor şartlar altında yetiştiğini ve oynadığı futbolla kendisini ispatladığını belirterek, "Geçen sezon bu oyuncumuz çok iyi bir performans sergiledi. Bu sezon da kendisinden aynı şeyi bekliyorduk. Fakat Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Kendisinden çok memnunduk, bundan sonraki futbol hayatında kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı
    .

KAYNAK:AJANSSPOR

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takımın hazırlık maçlarını izleyen varsa bilir.Pozisyonlarımızın çoğu defanstan atılan uzun toplarla veya duran toplarla oluştu.Ne bir kanat organizasyonu, ne de başka bişey var.

Takımda ki tek değişiklik R.Carlos'un gelmiş olması.Kısacası Aynı Tas Aynı Hamam.

Zico 2 yıldır takıma hiçbirşey veremiyor.Muhammed Abi'nin de dediği gibi Zico , Deivid'i koluna takıp Brezilya'ya gitmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Haydaaaa O zaman transfer Yasin Çakmakla bitti bu türk basının ...
    aynısını Gs içinde yaptı bu basın...
    bu basından utanıyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    hasan kabze necati kadar oynatıldı mı..faydalanıldı mı...necati yi oynatan kimdi??? gerets...bir ara herkesin futbol anlayısından şüphesi olan gerets..necati ye verilen şans kabze ye verilseydi..kabze suan belki de avrupadaydı..ama siz necati gibi düz,canı istediğinde oynayan,vefasız ve para düşkünü bir futbolcu hakkında bunları konusuyosunuz.türkcell süper ligde 10tane necati vardır...eğer necati biraz fazla bir miktara transfer olacaksa,bu sadece onun (sizin deyişinizle süper) olduğundan değil..gs de bir dönem banko oynamasındandır

iyide farkındamsn bilmiyorum benim dememle aynı şeye geliyo..necati çok oynadıgı için isim yaptı kabze onun kadar isim yapamadı..ona ragmen şuanki formuyla kabze necatinin 5 katı para eder diyorum..dogru okuduguna eminmisin yazdıklarımı ???

bişeyi anlamadan etmeden konuşmyalım lütfen..boş yere tartşma çkmasn

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

iyide farkındamsn bilmiyorum benim dememle aynı şeye geliyo..necati çok oynadıgı için isim yaptı kabze onun kadar isim yapamadı..ona ragmen şuanki formuyla kabze necatinin 5 katı para eder diyorum..dogru okuduguna eminmisin yazdıklarımı ???

bişeyi anlamadan etmeden konuşmyalım lütfen..boş yere tartşma çkmasn
    tartısma çıkarmıyorum..benim yazdıklarımla seninkiler aynı anlam taşımıyor...siz necati nin daha iyi olduğunu düşünüyosunuz diye yazdım bunları...üstteki alıntılarıma bakarsan anlarsın...

neyse kim kaç paraya satılırsa satılsın...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Necati tabiki de Hasan Kabze'den daha iyi oyuncu bunu tartışmam bile.Kabze'de bir kere yetenek bile yok ama bana göre Necati takımda kalmayı hakedecek kadar iyi bir golcü.Ona haksızlık yapıldığını düşünüyorum.İyi oyuncu kendini belli eder Hasan Kabze gol atsa bile yetenekli olmadığını belli odiyordu

Mesaj Yetkileri