Sayfa 50 / 134 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarık kim?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tank oldugu herkez anladıda birde size gelmez yorumu yapmıs.....Acaba gelmeyen bu tarık hangisi bir tane portoda var acaba omu...

TaNk denen adam bir kere fotomacta cıktı..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tank yahu Zaten öyle bir isim yoktu ki fotomaç uydurması sadece
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tank yav uykuluyum yanlıs okumus olmalıyım Tarık nerden cıktı Hönkk!!! Keske kaptırmasaydınız..Fena adam degildi Evet gelmez dedigim Porto'Daki.
    Ayrıca gelmeyince hemen ilgilenmedik oldu.Buda güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fotomac salladı bir isim Hemen kaptırdık adamı....Lig tv,Fanatik,Bunlarda aynı anda yazsa diyecem...Gerci fanatik daha istihbarat alamıyor yasak geldi onlara..

bazı arkadaslar nedense sureklı bu oyuncu size gelmez gelmedi diyerek insanları tahrik ediyorlar.Kone transferinide de goruldugu uzere bu oyuncular Türkiyeye gelmek istemiyorlar GALATASARAY a degil.Siz de biliyorsunuz ki hatta bazılarınız için nedense bu durum hep acı bi gercek oluyo TÜRKİYEnin en tanınmış kulubu en prestijli klubu GALATASARAYdır.o tarz oyunculara TÜRKİYEDEN butun takımlar transfer teklifinde bulunsa yine tercih edecegi ilk takım GALATASARAY olacaktır.bu durumu kabullenemeyen arkadaşlar sürekli bu tarz tepkiler verecektr.diğer takımmın medyasının yarattığı olumsuz ortam ancak diger takım taraftarlarını mutlu eder.herkes önce kendi takmını irdelemelidir.transferler yapılacaktır.özellikle fenerbahce ve beşiktasşlı arkadaslara soyluyorum bunu siz hiç merak etmyin yapılacak transfer.yapılmasını cok istedgıını bılıorum dost takımlarsınız siz dimi.merak etmeyın yapılacak.siz de futbolu sevdıgınız için gelen oyuncuyu bagrınıza basacaksınız degil mi.rahat olun transfer de yapılır sampiyon da olunur.cunku GALATASARAY herseyiyle TÜRKİYEnin en büyük kulübü ve markasıdır.
    saygılar..

7. Default

gs ye gelmeyen adam diger turk takimlarina hic gelmez bunu bilin assagilik kompleksinizi baska yerlere yansitin....patladim artik zaten bu transfer olayi biktirdi beni...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın forvet transferi Avrupa basınının da gündeini işgal ediyor. İspanyol, Fransız ve Alman gazeteleri Sarı kırmızılıların hergün farklı bir isimle ilgilendiğini iddia ediyor. Marca'nın bugünkü adayı ise Barcelonalı Gudjohnsen.

İzlandalı futbolcunun kesinlikle Barcelona'dan ayrılacağını belirten gazete, West Ham'ın ardından Galatasaray'ın da Gudjohnsen için Barcelona'nın kapısını çaldığını yazdı. Marca, Barcelona'nın 10 milyon euro bonservis bedeli istediğini, ancak asıl problemin İzlandalı'nın sezon öncesi hazırlık dönemini çok kötü geçirmesi nedeniyle yaşadığı fiziksel problemler olduğunu yazdı. Gazetenin iddiasına göre Gudjohnsen, bu nedenle yeni takımında sağlık kontrolünde sorun yaşamaktan korkuyor.

Barcelona iki takımla da görüşmesini sürdürüyor. Ancak West Ham, daha önce Gudjohnsen ile görüşmüş, ancak futbolcu haftalık 100 bin pound istediği için transfer askıya alınmıştı.

(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)

-------------------

Bu adamdan nefret ediyorum, umarım haber kolpadır.. Zaten %99 kolpa ama, yine de insan ya gelirse diye sinir oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    gs ye gelmeyen adam diger turk takimlarina hic gelmez bunu bilin assagilik kompleksinizi baska yerlere yansitin....patladim artik zaten bu transfer olayi biktirdi beni...
    Bunlara sadece gülüyorum...Gs'ye gelmeyen adam hicbirine gelmezmiş...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Bunlara sadece gülüyorum...Gs'ye gelmeyen adam hicbirine gelmezmiş...
    doğrusu bu ama gidipte 3 milyonluk adama başka bir takım 7 milyon verirse.oraya gidebilir.bu ayrı bişey.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sacma sapan mesajları bırakın bundan sonra buraya giripte hemen bu oyuncu gelmez demeyin....para yok demeyin...

Koneye servet verildi de adam gelmedi....Belli ki bazi futbolcular icin kariyer paradan once geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Sacma sapan mesajları bırakın bundan sonra buraya giripte hemen bu oyuncu gelmez demeyin....para yok demeyin...
    Bunu herkes yapıyor malesef.Bende pek hos karsılamıyorum bunları ama bana yapılan seyi bende yaparsam suclu olmam dimi ?Neyse uzamasın...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    Şakacı çocuk seni

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaşlar bu tür msjları bırakın..en büyügün kim oldugu burada mı tartışılacak ?? ayrıca bunun bir tartışması yok ...bi Bjk lı en büyük Bjk der..bi Gs li en büyük Gs der...bi başkası Fb der...öyle gider bu..

transfere gelince basın kolpa haber yapmaktan bıkmadı..artık diyecek bi laf bulamyorm böyle basına

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Konu transfer haberleri buradada bir hatırlatma yapayım.Bu tür konuşmalarınızı Msn ve Sohbet alanını kullanarak giderin.

Yok şu takım kimmiş de o oyuncuyu alacakmış gibi küçük düşürücü mesajlar atmayınız.Aksi taktirde rakip takımı küçümsemekten dolayı ceza puanı alabilirsiniz.

Konu Galatasaray Transfer haberleri ile devam etsin lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadaşlar bu tür msjları bırakın..en büyügün kim oldugu burada mı tartışılacak ?? ayrıca bunun bir tartışması yok ...bi Bjk lı en büyük Bjk der..bi Gs li en büyük Gs der...bi başkası Fb der...öyle gider bu..

transfere gelince basın kolpa haber yapmaktan bıkmadı..artık diyecek bi laf bulamyorm böyle basına
    En güzelini söylemişsin kardeş.Ama bazıları insnaları tahrik edeci mesajlar atmaktan hoşlanıyorlar ama neyse
    Bence Grafite veya Asamoah ikilisinden biri gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar isimden cok yararlı birforvet gelecegine eminim........Kalli varken işe yaramayan adam zor gelir..

Grafite ve Asamoah'ın ikisi de gelebilir. Ama ben Asamoah'ın gelmesini istemiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

transatlantik ne demiş..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Grafite ve Asamoah'ın ikisi de gelebilir. Ama ben Asamoah'ın gelmesini istemiyorum..
    Asamoah bu saatten sonra Schalke'yi birakmaz adam yillardir Schalke'de oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bence Grafite veya Asamoah ikilisinden biri gelecek
    inşallah dedigin dogru çıkar kardes

bizde en kısa sürede bu işin sonuçlanmasını bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

İspanyol Basını: "Gudjohnsen G.Saray'la Görüşüyor!" İspanya'nın bombalarıyla ünlü spor gazetesi Marca, Gudjohnsen'in G.Saray'la flört hâlinde olduğunu öne sürdü.

zoom - galleria

Marca'ya göre İngiliz West Ham United takımının da teklifte bulunduğu Barcelonalı Eidur Gudjohnsen için şimdi de G.Saray devreye girdi. Daha önce ismi Fenerbahçe ve Beşiktaş'la da anılan 28 yaşındaki ünlü İzlandalı futbolcunun bonservis bedelinin 10 milyon Avro olduğu öğrenildi.

Habere göre bu transferde West Ham ve G.Saray kafa kafaya gidiyor. Ancak her iki takım da 10 milyon Avro'luk bedele henüz yükselebilmiş değil.

Barcelona yöneticililerinin, Gudjohnsen için gerek West Hamlı gerekse de G.Saraylı yöneticilerle görüşmelerini sürdürdükleri ve Eto'o, Henry, Ronaldinho ve Messi'nin bulunduğu kadroda kesin olarak yeri olmayacağı bilinen bu futbolcuyu transfer sezonu kapanmadan uygun bir fiyata satmayı umdukları belirtiliyor.

Eidur Gudjohnsen, geçtiğimiz sezon 14 maça ilk 11'de başlamış ve 5 gole imza atmıştı. İzlandalı santrafor, Şampiyonlar Ligi'nde 3, Kral Kupası'ndaysa 1 gol bulmuştu.

Daha önce tam 6 sezon boyunca Chelsea'de forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon başında 12 milyon Avro'ya Katalan ekibiyle anlaşan Gudjohnsen; Bolton, PSV ve Reykjavik takımlarında da forma giymişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bilmediginiz birsey var asamoah kalli istemiyormus.......

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Ohh be Asamoah gibi adam alınacaksa hiç alınmasın dombalak gibi bize koşacak adam lazım..Kalli işini biliyor ...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bu seferde Marca Gudjohnsen Galatasasaraya dogru yaziyor

Gudjonhsen 2 ay sakatmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

pantelic ve kieBling ile görüşülüyormuş... kaynak: tv8

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kiessling güzel transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tv8 basındaki haberlerin aynısını videolu sekilde haber yapıyor..yani istihbaratları cok yok..
    Cnn-Habertürk bu tür kanallar saglam...

Sayfa 50 / 134 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon

Mesaj Yetkileri