carrusca kiralık gitmiş hayırlı olsun.inşAllah istediği forma şansını bulur ve kendini gösterir çünkü bu cidden son şansı
carrusca kiralık gitmiş hayırlı olsun.inşAllah istediği forma şansını bulur ve kendini gösterir çünkü bu cidden son şansı
Evet aslında iyi bir oyuncu Carrusca ama Galatasaray'a uygun değil fiziği de zayıf olduğu için TSL'de eriyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aykut'un Şampiyonlar Ligi Maçlarında güven vermediğini düşünüyor yönetim...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Carruscanın kiralık olarak gönderilmesi iyi olmuş.. 1 yıl meksikada oynasın bakalım nasıl bir gelişme gösterecek.. ben umutla hala birşeyler bekliyorum ama![]()
Gelişme göstermez bence Türkiye'de sergileyemediği yeteneklerini sergiler ve seneye iyi bir paraya uçup gider![]()
Futbolcu Bilgileri
carrusca'yı beğeniyorum fakat fiziği çok yetersiz ve istikrarı yok. birde Arda faktörü vardı önünde. bu takımda kalmaz artık, seneye gönderilir..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Aykut beklemis bukadar sene, kale ondan alinmaz ins. Yabanci hakini baska yerde kullansin cimbom
Evet bencede gönderilecek
Futbolcu Bilgileri
Carrusca da ki ışıgı nedense bir tek biz göremiyoruz![]()
Arkadaşlar vikipedia'da Itandje Galatasaray'da yazıyor..
Itandje'nin profili
2008 senesi itibarı ile 2.3 milyon euro'ya Galatasaray'a transfer olmuştur. Numarası bile belliD
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Ronaldinho Galatasaray'da vikipediay'ya acaba kim yazmışTabiki de ben hemen girin kimse değiştirmeden
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ronaldinho
Last edited by Nocna Mora : 02.Temmuz.2008 at 07:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
wikipedia halka açık bir sitedir isteyen istediğini yazabilir.
Son bir hafta
GALATASARAY'DA transferi yürüten Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, imzaların en geç bir hafta içinde atılacağını söyledi. Yönetim ve teknik direktör Skibbe'nin uyum içinde çalıştığını belirten Sezgin, "Listemiz belli. Alternatifleri de bekliyor. En ekonomik ve en iyi transferi yapacağız" dedi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Futbolcu Bilgileri
İssakson PSV ye gitmiş İtandje yede rest çekmişiz oda iptal olmuş yani 1 numara sil baştan olduBen demiştim Adnan sezgin böyle yaparsa çok adam kaçar diye
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Itandje ve İsaksonn kaçtı bakalım şimdi kim kaleye gündeme gelecek![]()
Futbolcu Bilgileri
"En az 20 milyon euro"
Başkanımız Adnan Polat Arda'yı transfer etmek isteyen kulüplere yol gösterdi
Galatasarayımızın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın talipleri artarken, sarı-kırmızılı kulübümüz her geçen gün değerlenen oyuncuyu satmak istemiyor. EURO 2008 öncesinde, "Arda'yı almak isteyen en az 20 milyon euroyu gözden çıkartmalı" diyen Adnan Polat, son olarak bu fiyatı 5 milyon euro daha artırdı. Sarı-kırmızılıların başkanının katıldığı bir dost sohbetinde yakın çevresine, "Arda, kurmaya çalıştığımız 'Yeni G.Saray'ın temel taşı. Onu kesinlikle kadromuzda tutmak istiyoruz. Elimizden çıkartmamız için, kulübün mali durumunu ciddi anlamda etkileyecek bir rakam önermeleri şart. Yani kapıyı 25 milyon eurodan aşağı açarlarsa şansları yok" dediği öğrenildi.
TIMES'TAN ARDA'YA MÜTHİŞ ÖVGÜ
Genç futbolcumuzun kafasını karıştırmak isteyenlere de çatan Polat'ın aynı toplantıda menajerlerden yakındığı, "Başta Ahmet Bulut tüm menajerleri uyaracağız. Kulüp olarak futbolcuyla hiçbir problem yaşanmazken menajerler yüzünden oyuncularımızın huzurunun kaçmasını istemiyoruz" diye konuştuğu bildirildi. Öte yandan ünlü İngiliz gazetesi Times, Arda'nın Euro 2008 performansı için, "Cristiano Ronaldo'yu gölgeleyeceği kimin aklına gelirdi" yorumunu yaptı.
Kaynak: Sabah
Galatasaray Arda'yı 26-27 yaşına kadar satmamalı sonra bırakırız gider oynar Avrupa'da
Futbolcu Bilgileri
Bu arada tüm gazetelerde Trazeguet ve arda takası yazıyor hatta Adnan sezgininde italyaya gittiği yazıyor. Eğer doğruysa arda bırakılmamalı.
Edit : İtandje : Anlaşamadık ama Galatasaray kaybetti
Bizim kaybedicek birşeyimiz yok aykutla orkunumuz var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carrusca´da Mutlu Son
02.07.2008 - 00:39:22 | Kaynak: LigTV
Galatasaray, transfer ettiğinden bu yana göndermeye çalıştığı Carrusca konusunda mutlu sona ulaştı. Meksika´nın önemli ekiplerinden Cruz Azul, 24 yaşındaki futbolcuyu 1 yıllığına kiraladı.
Meksika basınında yer alan haberlere göre Meksika ekibi,Galatasaray´da forma şansı bulamayan yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Haberlerde bu transferin Cruz Azul´a maliyeti konusunda bir detay yer almazken, Carrusca´nın Arjantin´in gelecekteki yıldızlarından biri olarak görüldüğü ancak Türkiye´de hiç forma şansı bulamadığı kaydedildi.
Galatasaray, Carrusca´yı Estudiantes´ten 2 milyon euroya transfer etmişti. Sarı kırmızılılar, yabancı kontenjanına yer açmak için Arjantinli´yi göndermeye çalışıyordu.
Çok iyi oldu carrusca için
Last edited by Nedvedmania : 02.Temmuz.2008 at 10:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kendini göstersin sonra gitsin![]()
Futbolcu Bilgileri
Yahu arkadaşlar eklemeyin diyoruz şöyle haberleri.Birde bu tür haberlere yorum yapmayın lütfen!![]()
So what?
Saike
ah carrusca ahhhhh keşke gitmeseydin![]()
Carrusca'nın gitmesi kendisi için daha iyi oldu...Kiralanmış galiba bu seneyi iyi geçirirse geri dönüp faydalı olabilir...
Kendini gösterir umarım hayırlı olsun
caruscada hersey war ama fızık gucu zayıf bu tarz adamlar ıstıkrarda saglayamaz ayrıca gokhan zan gsye gelecekse hıcbır demıyorum bu kadar bekledın gokhan zan transferı ıcınmı bekledık adam tam bır berbat ıska sampıyonu bırde bu adam besıktasa hawa yapıyor begenmeyıp ımzalamıyor bu adamı tek sımartan fatıh terımdır warmı aksını ıddaa eden ? ÖLÜMÜNE CİMBOM
Bir futbolcu kendisini gösterecekse şans bulduğu maçlarda gösterir iyiki gitti Carrusca umarım birdaha geri dönmez.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Süper bir haber ya. Bouzid gitti, Carrusca gitti, takım temizlendi bayağı. Oh oh, içim ferahladı.![]()
Evet umarım artık böyle adamlar alınmaz kaliteli olsun az olsun ama öz olsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok sevindim carrusca nın gitmesine. Sevmiyordum kendisini zaten. Bakalım cok övüldüğü kadar iyiyse azul da kendini gösterir. Ben inanmıyorum ona da![]()
Adnan Sezginin taktik güzel; En ekonomik ve en iyi.. Böyle bi futbolcu varsa ortada hiç durmasınlar bence![]()
Adnan Sezginin politikası iyi de öylesini bulmak kolay mı?Tslden kaliteli bir adam almaya kalkıyorsun milyon dolarlar havada ucusuyor?