Dikkat etmedim avatarda Milan görünce sordum.
Şenol Güneş'in bir düşüncesi var ki onun için aldırıyor diye tahmin ediyorum. Gelecek sene avrupada kupalarında burda oynadığımız gibi Selçuk, Colman önlerinde Jaja, Burak vs. gibi 4 oyuncuyla oynarsak büyük hezimet yaşarız. Zokora bu anlamda takımın direncini attırabilecek bir oyuncu. Ayrıca Selçuk kadar iyi olmasada Zokora'nın top kullanma becerisi bence Türkiye için yeterli.
Sezon başında ben Zokora'nın Fenerbahçe'ye alınmasını çok istiyordum. Bence Trabzonspor için çok iyi transfer olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zokora'nın geleceğini sanmıyorum çok iyi bir oyuncu daha da iyi bir takıma gidebilir...
Trabzonspor, Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren Elyasa Süme ile görüşüyor.
Tribündergi
Egemenin ayrılması durumunda ve sağ bekin alternatifi olarak iyi bir transfer olabilir.Heleki ücretide olmayınca daha da süper.
Sol kanat için Bursasporlu Ozan İpek'in adının geçmesine anlam veremiyorum. Ankaragücü'ne kiraladığımız Gabriç benim izlediğim maçlarda gayet iyi bir performans sergiledi. Bizdeykende beğendiğim bir oyuncuydu. Şenol Hoca Engin gibi sorunlu bir oyuncuyla uğraşacağına Gabriç'e yönelse hepimiz için daha hayırlı olur. Ayrıca Ozan İpek içinde muhtemelen istenilecek olan 3-4 milyon euroda kasada kalmış olur.
Şu an için hiçbir transfer hamlesi gerçekleşmez Serhat. Yönetim ve taraftarların arası yine açıldı. Üstüne biriken borçlar var. İlk olarak Sestak'ın bonservisini almayı düşünüyolar. Gabric'i Mesut hoca isterse tutarlar ama yüksek bonservis bedeli vermezler. 1 yıl daha kiralama olur en çok.
Trabzonspor, Basel’de forma giyen Alexander Frei'i transfer etmek istiyormuş.
Kaçırmam benim işim bu
![]()
Bu sezonu kapattık artık geriye bakmanın hiçbir faydası olmaz. Gelecek sezon şampiyonluğa oynanmak istiyorsa gerçekten çok iyi birkaç transfer şart. Kesinlikle transfer yapmamız gereken yerler forvet ve sol bek. Piotr geldikten sonra Cale'yi kessede bence iyi bir bek degil. Forvette ise yıllardır devam eden Umut ısrarına artık son vermemiz şart. Bunun dışında Glowacki'yi gönderip bir defans almamız lazım. Eğer Egemen giderse Giray ilk 11 oynar ve Glowacki yedek olarak kalabilir. Ortasahada Selçuk'la anlaşılırsa -takıma Messi gelmediği sürece- yılın transferi olur. O giderse yerine adam almamız şart.
F.Bahçe'yi salladı, Trabzon yolunda!
Attığı iki golle Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tehlikeye atan Erman Kılıç, Trabzonspor forması giymeye çok yakın.
23 Mayıs 2011 Pazartesi - 15:47
Sporx.com
Haber: Hilmi Sever
http://twitter.com/hilmisever
Fenerbahçe, Sivasspor'u deplasmanda 4-3 mağlup ederek 18. şampiyonluğuna ulaştı. Fenerbahçe'nin, Sivas'ta kazandığı mücadelede kırmızı-beyazlı takımın hücum oyuncularından Erman Kılıç attığı iki gol ve oynadığı etkili futbolla sarı-lacivertlilere zor anlar yaşattı.
Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Sivasspor'da fazla forma şansı bulamayan Erman, Rıza Çalımbay ile adeta yeniden doğdu. Çalımbay'ın takımın başına geçmesinin ardından ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri haline gelen Erman, Sivasspor'un ligde kalmasında da büyük pay sahibi oldu. Attığı 9 golle Yiğido'nun gol yükünü sırtlayan Erman'ın bu performansı dikkatlerden kaçmadı.
Hızı ve çalımları ile dikkat çeken Erman Kılıç Trabzonspor'un gündeminden düşmüyor. Sol ayağını etkili kullanan ve orta sahada görev yapan Erman'ı Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği biliniyor. Sivasspor ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Erman için Trabzonspor'un kısa bir süre içinde resmi teklifte bulunacağı öğrenildi. Bu transferin kısa bir süre içinde netleşmesi bekleniyor.
Engin kesinlikle daha yetenekli Erman'dan. Ama psikopat işte ve muhtemelende bizde isteyeceğiz...
I'm back...
Nevzat Şakar: "Egemen'in Trabzonspor'a iyi hizmetleri oldu ama tavrını gitmekten yana kullandı. Selçuk İnan ile görüşmelerimiz sürüyor."
Egemen yarıda bırakıp gitmeye alışık bir isim.Ama takımımıza büyük katkıları oldu ve bu katkılardan dolayı ona teşekkür ederiz.
Egemen'in gitmesi kesindi. Kaptanken kadro dışı bırakılıp kaptanlığı alınan adamdan kimse vefa falan beklememeli.
Last edited by nekop : 25.Mayıs.2011 at 11:10
Egemen'i sevmem, bu benim kişisel görüşüm; ama sonuçta para için yapıyorlar bu işi. En sevmediğim şey de bir oyuncu kendi takımına gelirse şah, giderse hain oluyor. Bu çok saçma. Bir oyuncu ilelebet istediğimiz yerde kalmaz, çünkü onun da hakkı var. Özgür iradesiyle hareket etmek herkesin hakkı. Türkiye; Demokratik bir ülkeyse kimse kimsenin kölesi değil!
NTV Spor son dakika haberi olarak Umut'un seneye Toulouse'da forma giyeceğini açıkladı.