Metzelderin bittiğini nerden duydun ? kaynak varmı acaba?
İsmail,Rıdvan,Nihat transferlerini basında çıkmadan bildiren,Ferrari'nin alınacağını 10 gün önceden beri söyleyen kaynak.Başkana çok yakın bir site olan HABER1903'ün admini...
Ferrari vs Metzelder
Son karar Denizli'nin...
Ben olsam ikisini de alırım, kapı gibi savunmam olur. İkisi de çok sağlam stoper. Türkiye'nin en iyi savunması olur, hatta Avrupa'da bile çok iş yapabilecek bir savunma hattı olur.
Metzelder, Ferrari, Tello, Bobo, Holosko, Ernst, Fink, Sivok. Böyle 8 yabancılı bir kadro oluştururdum, Delgado ve Zapo'yu yollar, hatta Bobo'ya da iyi teklif gelirse onu da satardım.
Madem ikisi de imza aşamasında, al ikisini de defansta sorun yaşama.
Şu anda bir yabancıyı elden çıkarmak için uğraşılıyor.İkisinin birden alınması zor.Sivok'u yedek oturtmaz M.Deniz'li.En güvendiği oyuncuların başında geliyor...
Hangisi daha iyi tartışılır ama nedense benim kalbim Ferrari diyor.O alınsın demiyorum.M.Denizli onu tercih edecek gibi geliyor...
Sivok'u ön liberoda oynatsın Ernst ile, kemik gibi savunma hattı olur. Metzelder-Ferrari, önlerinde Ernst-Sivok. Yenilmez armada olur Beşiktaş.
Çok denendi Sivok o bölgede,yeterli değil.Sivok'un önlibero oynadığı maçlarda Ernst'inde performansı düşüyor.Sivok çünkü stoper oynama alışkanlığından dolayı hep geriye ya da yana oynuyor.Çok geride kalıp stoperlerin içine giriyor.Kendiside söyledi ben orta saha oynamayı sevmiyorum,stoper oynamalıyım diye.Onun önlibero oynadığı maçlarda savunma ile orta saha arasında inanılmaz boşluk oluyor ve orta saha tek başına Ernst'e kalıyor.Cisse bile sırf bu yüzden son zamanlarda çok iyi göründü.Ernst ile oynayacaksan yakın oynayacaksın ona,dikine oynacakasın ve arkasını sağlam tutup hücuma destek vermesini sağlayacaksın.Bu yüzden orada yetersiz Sivok...
DeLgado en az 4 ay oLmayacak. Fizyoterapi biLmem ne derken en az 5-6 ay sahaLardan uzak oLacak. Her türLü riski aLır karşıLıkLı sözLeşmeyi fesih eder, MetzeLder ve Ferrari yi direk aLırdım..
Kadro şöyLe oLur..
GK- Rüştü
DR- Toraman
DL- İsmaiL Köybaşı
DC- Ferrari
DC- MetzeLder
AML - TeLLo
AMR - HoLosko
MC - Fink
MC - Ernst
FC - Nobre
FC - Nihat
Uefa da da iş yapar, Türkiye Liginde de esip gürLer. Daha ne.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Toraman'ın sağ bek oynaması dışında kadroya tamamen katılıyorum. Fink'i izlemedim hiç, o yüzden nasıl oynar bir bilgim yok, o yüzden ben oraya Sivok'u koydum. Tam düşündüğüm gibi bir kadro, daha önceki mesajımda da yazmıştım zaten.
UEFA'da iş yapmayı bırak, ŞL'de de sürpriz yapabilir.
Ya ben birşey söylemek istiyorum.Gerçekten çok seviyeli bir forum burası.Bakıyorumda hiç fanatizm yok yorumlarda.Objektif yaklaşıyor olaylara herkes.Sizlerin arasında yeniyim ama sizleri tebrik ederim bu ortamdan dolayı.Hayran kaldım.
HoşgeLdin arkadaşım aramıza.
Toraman ın sağ bek oynaması bence iLeri de geri ye hiç dönmeyen HoLosko yüzünden daha iyi oLur. Toraman pek atakLara katıLmayan bir oyuncu. Daha çok defansif oLarak böLgesinde oynuyor. Ekrem ya da Rıdvan Lı bir bek kurgusu daha çok açık vermemize neden oLabiLir. Ön tarafta tam bir kanat değiLde daha çok ofansif bir tip oyuncu varsa arkasında daha defansif anLayışLı bir adam daha mantıkLı oLabiLir gibi.
Ben olsam Metzelderi tercih ederim üstün alman teknolojisi![]()
Zapo kiralık, Delgado sözleşme dondurulsunikiside gelsin çok sevdim bu iki oyuncunun transferi konusunda gelişme kaydetmemize. alalım ikisinide
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sevindim* olucaktı pardon![]()
Last edited by Knightmare : 01.Temmuz.2009 at 21:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
dostum bu dedıgın olursa ınonu ve deplasman farketmez gıderım herhalde butun maclara okulu asarım sampıyonlar lıgı macı ıcın yurtdısına bıle gıderım ıns ama ıns bole olur.
bıde sıvoku ben olesıne solemıstım gıtsın dıe bı derdım yok![]()
Sivoku nasıl beğeniyorsunuz anlamyorum çok gereksiz bi adam bence..Stoperdede iyi değil..
Ferraira iyi transfer metzelderde alınırsa defans oturur..Ama hala sağbek eksik ekremin asl yeri orası değil türkiye liginde idareten oynar..
arkadasim sen pek takip etmiyosun sanirim. sivok gercekten cok kaliteli bir adam, pozisyon almasini ve topa hamle yapmasini cok iyi biliyor. gerektigi yerde sertde olabiliyor bazen ayari kaciriyor ama olsun. ayrica topu oyuna iyi sokuyor , dan dun oynamiyor yani. zaten bu yuzden orta sahadada oynayan bir futbolcu. mental ve fizik olarak iyi bir oyuncu. hem daha 25 yasinda sanirim.cok genc degil tabiki ama cok calisan bir oyuncu bence kesinlikle kalmali 1-2 seneye kalmaz kendini cok gelistirip avrupadan teklifler alacaktir.
İlginç gelişmeler ardı ardına yaşanıyor...
Şu anda Ferrari ve Metzelder elde.Ancak kontenjan açılmadan resmi imzaların atılması mükün değil.Yani kontenjan boşaldığı anda Denizli'nin tercih ettiği isim Beşiktaş'a gelecek...
Bunda sorun yok.Yeni gelişme ise şu;
Bu iki isimden daha iyi bir isimle anlaşma zemini aranıyor ve heran sürpriz olabilir ve o isim gelebilir...
İsim belli değil ancak aklıma Lucio geliyor...
Brezilya dızısıne dondu ıyıce olay bnce kabak tabı vermeden halletsınler ısı.
Ferrari ile Metzelder'in kaçırılma gibi bir ihtimali yok zaten şuanda.İkisi garanti...
Kontenjan boşaldığı anda Hoca'nın "olsun" dediği kişi imza atacak...
Ancak bu iki isimden daha iyi ve Başkan'ın belki sürpriz yapabilirim dediği kişi içinde anlaşma zemini aranıyor...
Bu isim olmadığı taktirde zaten Ferrari-Metzelder(bence Ferrari) ikilisinden birisi gelecek...
Ferrari geldi mi? NTVSpor'u izliyordum orada sağ tarafta yapılan transferleri gösteren listede, Beşiktaş'ın yaptığı transferlerde Ferrari yazıyordu.
İmza atılmadı resmı bır acıklamada yapılmadı dıe bılıorum ben.
şimdi gordonu kiralamışız strum graz'a 1 senelik biraz olsun kontenjan açıldımı iş burada da bitmiyor delgado var fenerin appiah olayında ki gibi bizde delgadonun sözleşmesini dondururuz ve deriz ki arkadaş kendine takım ara düşünmüyoruz seni der bi kontenjan daha açarsın ferrariye imzayı attırırsın gönül ister ki zapo gitsin belki ama şu an için zapoyu gönderemezler arkadaşlar çünkü adam gitmek istemiyor adam buradan aldığı parayı hiç bir avrupa takımından alamaz bence cok fazla ümitlenmeyin bi tek ferrariye attıra biliriz imza belki bobo giderse o adamada hiç bir avrupalı kulüp türkiyedeki bir oyuncuya 10 15 milyon avro vermez baliç için verildi avrupada madrid maskara olmustu ve en kötü transferi olmuştu klübün
Önprotol imzalandı...
Kontenjan boşalmadan resmi olarak imza atamaz zaten arkadaşlar...
Zapoyu Istanbulspora verecekler dıe duydum ben sabah en ıyı teklıfı veren ıstanbulspormus way halımıze