madridle maçımız ne zaman ?![]()
madridle maçımız ne zaman ?![]()
Ligler başladıktan sonra 2 maç arası mı yapıcaz nası olcak o iş![]()
valla burdada ligler basliyor ispanyadada anlamis degilim nasil yapcaklar diye nese sorun degil 24 agustosda ordayim yerimi alcam stadda televizyonda gorursunuz cilgin turk diye![]()
![]()
Saha ile tribün arasında sahaya girmeyi önlemek için bulunan demirler kaldırılıyormuş![]()
Aygün ciddi misin ? Süper olurAma Ömer Çatkıç falan yandı
İlk tahrik edici harekette 100-150 kişi üstüne uçar adamın
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bari ağ felan koysunlar oralara. Çok ceza alırız. Seyir zevki açısından süper oluyor ama kışkırtmalara dayanamayan bir taraftarımız var. Çok ceza alabiliriz.
ultrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay Cnn Türk'de Spor Masası programda 16:30'da canlı yayın konuğu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ah bi avrupada oynasak 2 kulvarda mücadele edicez :/
Tellerin kalkması gerçekten hoş görüntü veriyor stadyuma. Her ne kadar dengesiz taraftar da olsa kimse saha atlamaz . Burada kaç yıldır öyle zaten.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Uff be stada bak daha gitmek kısmet olmadı![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Böyle güzel olmuş Avrupadaki tribünlere benzemiş de bu uygulamanın çok uzun süreceğini sanmıyorum. Anadolu kulüpleriyle olan maçlarda bir şey olmasa bile Bursa,BJK,Trabzon ve Fenerbahçe ile oynanacak maçlarda yeniden tel koyarlar.
Kale arkaları derbilerde sıkıntı yaratabilir de doğu batıdan kimse şüphelenmesinAdamlar ayağa bile kalkmıyorlar sahaya mı gircekler
![]()
Teller zaten geçen hafta kalkmıştı 8 Temmuz'da Bon Jovi konserinde
arkadaşlar ben muslera transferini yanlış buluyorum sizin düşünceniz ne ?
herkesin fikrine gore degisir ben muslerayi isterim ama cok hevesli degilim yani ama kameni gelse cok heveslenirim isterim yani o kaleciyi
Vincent Enyeamanın bu sene sözleşmesi bitiyordu. Eğer biraz araştırma yapsalardı beleşe çok iyi bir kaleci alacaklardı
aaa ben muslera imzayı attı sanıyodum ntvspor öyle demişti ben çoktan transfer bitti sanıyorum![]()
Çok güzel gözüküyor. Liverpool maçına giderim büyük ihtimalle. O maçta dokunurum tribünden futbolculara![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray Futbol Takımının ABD'li performans uzmanı Adam Rotchstein'ın twitter hesabı.
http://twitter.com/#!/AdamRotchstein
Bilmeyen arkadaşlar filan varsa diye çalışmalar,kamp vs. ile ilgili bilgi filan alırsınız![]()
Liverpool buldu fıstık gibi sahayı tabi kabul edicek hazırlık maçını![]()
Muslera bence GS'nin alabileceği en iyi kalecilerden biri. Bir kere adam istikrarlı patlama ihtimali düşük. Ama çok az kredisi var o konuda şanssız...
Enyeama'yı dünya kupasından sonra isteyen çok büyük kulüpler vardı, tam isim hatırlamıyorum ama Valencia Tottenham falan istiyordu sanırım
17 Ağustos'ta Olympiakos'la Yunanistan'da bir maç yapıcakmışız.
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/10627.php
Sonuçta Lille'ye gitti, Lille bizden büyük kulüp mü
Şu anda evet.
Kulüp büyüklüğü günlük başarılara göre mi değerlendiriliyor yoksa geçmişe göre mi? Lille son 2 yıldır gündemde olan bir kulüp aldığı kupa sayısı bir elin parmağını geçmez.