Sayfa 501 / 1204 İlkİlk ... 4014514914995005015025035115516011001 ... SonSon
15,001 ile 15,030 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    bence o saydığın isimlerde drogbadan büyük değiller doğru ifade drogba kadar büyükler olabilir
    Ben yazılanı geçirdim, orda da yazdığım gibi banada inandırıcı gelmedi ama Buffon ve Cesar, Drogbadan daha büyük futbolculardır -tabiki bana göre

Nesil
    2007
    Yer
    34

DrogBaros tek ihtimali olan
    Taffarel şuan Rio de Janeiro'da bu "Drogba'dan bile büyük olan yıldız" için çalışıyor, bunu bilmeniz yeterli..

Brezilya'da Drogba'dan büyük sadece Ronaldinho yok ki yahu.. Mesela Deco var.. Belki de oraya yaz tatili için gitmiş bir oyuncudur..

Deco geliyor diye birsey demedim..

Bu da o şahsiyet, belkide Cesar'da tatilini orda yapıyodur Patlasın da ondan sonra geçirmicem hiç bi dividiini

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Ben yazılanı geçirdim, orda da yazdığım gibi banada inandırıcı gelmedi ama Buffon ve Cesar, Drogbadan daha büyük futbolculardır -tabiki bana göre
    Buffon efsane tabiki ama drogbada efsane ondan drogba kadar büyük cesar bu klasmana giremez bence 3 kaleci say deseler casillias buffon cech 3 forvet say deseler rooney drogba ibra derim

Taffarel şuan Rio de Janeiro'da bu "Drogba'dan bile büyük olan yıldız" için çalışıyor, bunu bilmeniz yeterli..

Brezilya'da Drogba'dan büyük sadece Ronaldinho yok ki yahu.. Mesela Deco var.. Belki de oraya yaz tatili için gitmiş bir oyuncudur..

Bu da o şahsiyet, belkide Cesar'da tatilini orda yapıyodur Patlasın da ondan sonra geçirmicem hiç bi dividiini
    Deco ile drogbada karşılaştırılmasın anlamıyorum şuan DROGBA ADAM DROGBAAAAAAAAAAAAAAAA Q7 dışında istediği adamın yerine gelebilir bize DROGBAAA
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence ne cesar ne deco drogbadan büyük değil ronaldinho dur bana göre

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ronnie büyüktü zamanında ama drogba hep büyük bence bildiğin çıldırdım şuan inşallah alırsınız da drogbayı her hafta izleriz
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ronnie büyüktü zamanında ama drogba hep büyük bence bildiğin çıldırdım şuan inşallah alırsınız da drogbayı her hafta izleriz
    yapma etme 2 kere yılın oyuncusu olmuş bi futbolcudan büyük olamaz hiç olmamış bi futbolcu tamam drogba reyiz forvet olarak son 5 yıla damgasını vurmuşturda ronaldinho yla bir tutmak çok ronaldinho a küfr etmektir bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben genelden bahsediyorum ronnie brezilya hastalığına yakalandı 30unda kendi standartlarına göre çöktü rivaldo gibi ama drogba 33ünde çorumlulardan daha iyi leblebiyi biliyor.leblebi gibi gol atıyor maça damgasını vuruyor genleriyle alakalıdır bence ama 90 dakika deli koşuyor ronniede gelsin Türkiyeye Drogbada daha iyi olur.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho gelirse Arda ' dan 10 numarayı paşa paşa alır

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hatta gelsin Hagiden Alextende rica etsin onlarda versinler 10 numaralarını
    eto'o bitmiş.

Drogba'dan büyük isim Kaka'dir beyler o da sadece hayal

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben genelden bahsediyorum ronnie brezilya hastalığına yakalandı 30unda kendi standartlarına göre çöktü rivaldo gibi ama drogba 33ünde çorumlulardan daha iyi leblebiyi biliyor.leblebi gibi gol atıyor maça damgasını vuruyor genleriyle alakalıdır bence ama 90 dakika deli koşuyor ronniede gelsin Türkiyeye Drogbada daha iyi olur.
    ronaldinho bence çökmedi milandayken gayet iyiydi yani özellikle geçen sezon assist kralı oldu ligde sadece isteyip istememsine bağlı bi durum onun ki flamengo ya gitmeyide kendisi istedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho-Drogba-Kallstrom gelirse peynir-ekmek gibi forma satilir. Bu arada Kallstrom'den iyi Aquilani filan mi gelecek? Bence alacagiz Kallstrom'u.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Size ilk ağızdan duyum getirdim.Abdürrahim Albayrak dün bizim okula geldi Drogba işini sordum sus oraları karıştırma yerin kulağın vardır dedi zorladım biraz daha ama bilgi vermedi.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ronaldinho-Drogba... Fark etmez biri gelsin de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Once Kallstrom gelsin de yildizlar cilasi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapata
    Neill
    İnsua
    Kewell
    Barış

ile yollar ayrıldı.Ntvspor son dakika.Bülent Tulun açıklamış.

Açıkçası İnsua'ya üzüldüm.Kewell ve Neill'ın yolları açık olsun.İkisinide çok sevdik.Özellikle Kewell inşallah futbolu bıraktıkdan sonra Galatasaray'da görev alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsua'yı göndermekte neyin nesi arkadaş sanki Galatasaray'ın sol bekte hiç sıkıntısı yok. Üstüne üstlük bu bölgeye transfer girişiminde de bulunulmadı şu ana kadar. Enteresan gerçekten. An itibariyle sol bek arayışları başlar bence Galatasaray'da. Ya da Fatih Terim'in prensi Hakan Balta yeniden monte edilir oraya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sol beke transfer olmaz.Hakan ve Çağlar ile yola devam edilecek bence.Özellikle Fatih hocanın Hakan'ı adam ediceğini düşünüyorum.Milli takımdaki gibi oynasın sıkıntı yok zaten.

Hakan Balta gönderilmezse sol bek alinmayacakmis.

gkmnozdmir Gökmen Özdemir
    Kalece, stoper, orta saha, forvet adaylarının yuzde 90'ı İtalya'dan.. İsimlerini şu aşamada yazamıyorum. Yazmam gereken bir de gazete var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ftw Bindokuzyuzbes
    Son Dakika : Cem Sultan Kayserisporda. Süleyman Hurma şimdi açıkladı Ligtvde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bülent Tulun: "Ersan için kulübüne teklifimizi sunduk. Cevap bekliyoruz. Kabul ederlerse olur. Aksi halde ortamı kızıştırmayacağız."

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ftw Bindokuzyuzbes
    Son Dakika : Cem Sultan Kayserisporda. Süleyman Hurma şimdi açıkladı Ligtvde
    Gönderilen Cem olacaktır demiştim.

Galatasaray'da operasyon başladı

31 Mayıs 2011 13:43 | NTV Spor
    Teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getiren Galatasaray'da gidecek oyuncular belirlendi. Bülent Tulun yaptığı açıklamada Kewell, Neill, Insua, Zapata ve Barış Özbek ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Galatasaray'da köklü kadro değişikliği için düğmeye basıldı. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Zapata, Neill, Kewell, Insua ve Barış Özbek ile yollarını ayırdı.

Selçuk İnan ve Johan Elmander'i kadrosuna katarak transfere hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray, 5 oyuncusuyla yollarını ayırdı.
    Bülent Tulun, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Zapata, Neill, Kewell, Insua ve Barış Özbek'in gelecek sezon takımda olmayacağını kaydetti. Sarı-kırmızılı takımdan gidecek oyuncular bu 5 isimle de sınırlı değil...
    Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Aykut Erçetin, Lorik Cana, Culio ve Stancu da gönderilecekler listesinde yer alıyor. Yönetim, bu oyuncular için gelecek teklifleri değerlendirdikten sonra resmi açıklamayı yapacak.
    Yabancı oyunculardan Pino takımda kalacak. Milan Baros'un durumu ise belirsiz..Çek golcünün yerine iyi bir yabancı forvet transfer edilebilirse Baros da başka bir takıma satılacak.
    Lorik Cana için ise İtalya'nın Lazio kulübüyle görüşmeler sürüyor. Arnavut oyuncu, gelecek sezon büyük ihtimalle Roma temsilcisinin formasını giyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Cem e büyük ihtimal bir teklif yapılmıştır ama o olaylardan sonra kalmak istememiş olabilir Kayseri de umarım başarılı olur.

Bence artık gidenlerin arkasından üzülmemeliyiz geçen sene ne yaptı bu oyuncular.Evet kewell ve neill ın bize çok emekleri oldu teşekkür ediyoruz ama sırf bu yüzdende ikisini furbolu bırakana kadar tutmak zorunda değiliz bunkarı anlayamadık bir türlü.

İnsua fena oyncu değil fakat seneye sadece Ligte ve Türkiye kupasında mücadele edicez eğer gönderilmicekse elimizde çağlar ve hakan balta bence yeterlidir.3 tane sol bek bence lüks olacaktır.Zapata ve barış için bişey demeye gerek yok zaten .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kewell'a şampiyonluk yakışırdı, gitmesi mantıklı olsa da ben üzüldüm bu karara. Mondragon'dan sonra ilk defa bu kadar üzüntü yaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

GÜLE GÜLE HARRY KEWELL

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neill, Kewell ve Insua... Çok üzüldüm gerçekten. Unutulmayacaksınız!

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Neil'in gönderilme nedenini anlıyamadım. İyi oynuyordu en az 1 yıl devam edilebilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Neil'in gönderilme nedenini anlıyamadım. İyi oynuyordu en az 1 yıl devam edilebilirdi.
    Bu seneki inişli çıkışlı performansı sanırım. Sanki bu sene savunmada sağlam adam vardı da Neill'ı gönderdiler. Daha iyi bir stoper almayı düşündükleri için de olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

11 yıldır galatasarayın ekmegını yedım butun galatasaray camıasına ve taraftarına cok tesekkur edıyorum galatasaraya para kazandırdıgım ıcın

@CemSultan40

Mesaj Yetkileri