Aynısını yazacaktım. İnşallah büyük futbolcu olur.
Aynısını yazacaktım. İnşallah büyük futbolcu olur.
Kallström'ü ben de çok istiyorum. Ronaldinho'ya bence de gerek yok ama makul bir şekilde gelirse de hayır deneceğini sanmıyorum. Yarın için büyük gün diyenler de var.
Kewellin gitmesine üzüldm son sene pek etkili olmasada karakter olarak çok sevdiğim biri isimdi
Ben Ronaldinho'ya hayır diyeceğim ne yazık ki.Galatasaray'a bu tarz oyuncular ne başarı getiriyor,ne de yakışıyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Insua gibi bir DL nin gönderilmesi bana büyük saçmalıkmış gibi geliyor.
Bence de ya. Insua gönderilmemeliydi ama yabancı kontenjanına takılacak sanırım yeni sezonda.
Kaleci-stoper-ortasaha-kanat-forvet-forvet. 6 yabancı oluyor.
Gitme be KewellNedved ve Hagi'den sonra en sevdiğim 3. futbolcu olmuştu. Oturup ağlasam yeridir yani. Bi daha bağıramayacakmıyız "Harry Harry Keweeel" diye
Futbolu son zamanlarda baya düşüşe geçti ama bağladı bizi kendisine. Kötü oynasa bile kızamıyorduk ona. Keşke futbolu bu sene bizde yapacağı bir jubileyle bıraksaydı.
Neil'da öyle. O da birden sevgimizi kazandı. Onun profesyonelliğine hayran kaldık. Bir daha o profesyonellikte birisi çok nadir gelir.
İkinizde gittiğiniz yerde burdaki gibi sevilirsiniz inşallah. Bu taraftar sizi unutmayacak.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
lovefootballto Love Football
Suan bankasya odullerindeyiz.Mehmet Akyuz: "Pesimde Gs ve Bjk vardi.Tercihimi Fatih hocadan yana kullandim.imza atmaya cok yakinim."
Screw you guys, I'm goin' home
Alırsak başarılı olacağını pek sanmıyorum.gelip yatarsa çok çalışmassa seneye başka takıma gider.
Bu tur transferlerde tek guvendigim kisi Fatih Terim.
GalatasarayDC GalatasarayDC
Serkan Kurtulus ve Aydin Yilmaz IBB'a kiralandilar.
Oh oh kadrodaki lüzumsuz adamlar gidiyor.
Tez zamanda Ayhan Akman ve Mustafa Sarp haberlerinide görmek dileğiyle.
Aydin kendini bulup donecek bence, Serkan ise Rizvan'i kesemez.
Kewell gitti. Keşke gitmeseydi. Çok duygusal davranıyor olabilirdik ama hiç katkı vermese bile o takımda, parçalının altında o gülen suratı görmek istiyordum ben. Keşke bizde bıraksaydı futbolu, keşke...O son maç keşke seyircisiz olmasaydı da "Harry Harry Kewell" diye son kez bağırabilseydik, en azından o bunu hakediyordu. Ama biz onu uğurlayamadan gitti.
Yönetimden bir hamle bekliyorum, taraftarın kısa sürede sevgisini kazanbilen bu adamı uğurlamalıyız, bizle dargın ayrılmamalı. Yıllar sonra bizi hatırladığında "Bana veda etmemişlerdi" dememeli. Yolun açık olsun Oz Büyücüsü...
Aslında uğraşılırsa Kewell için Liverpool - GS hazırlık maçı ayarlanamaz mı?
Kewell Türkiye'de mi? Gitmediyse giderken uğurlasak aslında...
@Zekirdek
Bence çok da güzel olur. Ama bu yaz bir özel turnuva düzenlenecek. Arsenal gelecek sanırım.
Kewell, bildiğim kadarıyla şu anda eşiyle birlikte Avustralya'da..
Yönetimden tören düzenlenmesini istersek Kewell ikna edilebilir Türkiye'ye gelmek için.
Gelsin ya, olmaz böyle sessiz sedasız..
İçimden bir ses yıldız transferinden sonra diğer transferleri peşi sıra açıklayacaklar diyor. Sabırsız olmayalım diye de ekliyorum. Benden bugünlük bu kadar, kuvvet idmanında çok yoruldum inzivaya çekiliyorum.Kendinize iyi davranın
![]()
Futbol_5 Galatasaray1905
5 Haziran'da sanırım Fildişi'nin milli maçı var..Bu 2 gün içinde transferi olmasa bir 10 gün daha bu transfer dedikoduları devam eder..
21 dakika önce
Loveforfootball Love Football
Son gelen bilgi.Volkan Şen dışında Sercan Yıldırım da listemize alınmış.Adnan Öztürk ve Taffarel 4 gün önce belirttiğim gibi hala Brezilyada
8 dakika önce
![]()
Lovetofootball Love Football
Servet Çetin kesin olarak takımda kalıyor.
10 dakika önce
Futbol_5 Galatasaray1905
Bülent Tulun yurt dışına gidiyor..Bu sefer iş bitirerek dönecek..Hayırlısı..
1 dakika önce
Ne Sercan'ı ya ne gerek var ona ? Volkan ve Sercan gelmesini isteyeceğim en son kişiler.
Semih Kaya bir yerlere gitti mi? Serbest kalıyordu bu sezon. Eğer süper ligde bir takıma giderse kafamızı duvarlara vururuz.