İlginç bir durum.Baştan neden almak istemediler ki?Karabükspor'dayken alabilirlerdi.Hem 9M €'dan daha fazla bir bonservis bedeli ödemek zorunda kalmazlardı.Başka bir şey de yatıyor olabilir altında.Bekleyip görmek gerek.
İlginç bir durum.Baştan neden almak istemediler ki?Karabükspor'dayken alabilirlerdi.Hem 9M €'dan daha fazla bir bonservis bedeli ödemek zorunda kalmazlardı.Başka bir şey de yatıyor olabilir altında.Bekleyip görmek gerek.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ntvspor Fenerbahçe muhabiri
aykutTyildirim Aykut Yıldırım
Emenike için çok yüksek bir bonservis bedeli öneriyorlar..Burada yaşanan olaylar nedeniyle de gitmesi muhtemel...ama asıl sebep cazip teklif
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok ilginç durum Emenikeye 9 mn eurodan fazla verecek bir kulup bulabilirlermi acaba şuan?
15-20 mn € arası bir bonservis bedeli önerdiler sanırım.Muhakkak Aykut Kocaman'ın bilgisi dahilinde oluyordur böyle birşey.Çok kafam karıştı açıkcası bu konuda.
Emenike satılacakta peki şu kargaşada tekrar forvet bulmak zor olmayacak mı? Tabiki iyi bir para geldiyse satılsın ona lafım yokta yeni gelen adam içinde ilginç bir durum.
Bence emenike gitmek istedi ve fenerinde izniyle menajeri diğer klüplere önerdi kendisini.Çünkü bu klüpler bilmiyolar mı fener in bu adamı yeni aladığını.
emenike son yaşadıkları dolayısıyla gitmek istediğini bildirmiş.
(/s)
Acaba küme düşme ihtimaline karşı iyi bir teklif gelince değerlendirmek mi istediler? Ben bugüne kadar yeni alınan bir oyuncunun daha lig başlamadan satıldığını hatırlamıyorum.
So what?
Saike
Emenike transferi bence para için değil.Ya Emenike gitmek istedi ya da başka bir sebep var altında.
Adam gitmek istemekle sonuna kadar haklı bence.Bu da soruşturmadan yediğimiz ilk ciddi darbe oldu.Niang'ın 32 yaşında olduğunu düşündüğümüzde,Emenike hem yaş olarak hem de oyun tarzı olarak takımımıza büyük güç katacak ve uzun yıllar forma giyebilecek bir oyuncuydu.
Kiralanacak
Not:Sadece tahmin.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
güiza zaten bu sene öyle yada böyle kalacak takimda 4 tane forvet var.. emenikenin iyi bir fiyata gitmesi en hayirlisi olur..
Bence çokta ilginç değil yeni gelmesine rağmen satılması. Bundan bikaç yıl önce de Ayala Valencia'dan Villarreal'e gitmişti,fakat sonra ne olduğu anlaşılmadan Zaragoza'ya transfer olmuştu ordan. Bu yüzden bana pekte ilginç gelmedi.
Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 28.Temmuz.2011 at 15:40
Bizim için forvet olmazsa olmaz değil.İşin o boyutundan çok Emenike gibi hem faydalanacağın hem ileride kar edeceğin biri neden 3-4 milyon fazlası verildi diye hemen satılır.3-4 milyonu küçümsemiyorum fakat Emenike şuan verilen paradan fazlasına gitme potansiyeli çok yüksek bir oyuncu.Hem faydalanmış olacaktık hem de satışından kar edecektik.Resmi bir ağızdan işin aslını öğrenmek lazım.Bana para değilmiş gibi geliyor.
endişe edecek pek de birşey yok.
---------------------------------------------
chemedya Ahmet Ercanlar
Bu arada kişisel görüşümü ayzdığımı düşünenler olabilir. kesinlikle kişisel görüşlerimi değil yaptığım görüşmelerde söylenenleri yazıyorum
chemedya Ahmet Ercanlar
Bunu söyleyenler kulüpte önemli yöneticiler.
chemedya Ahmet Ercanlar
emenike'nin satılması için tek şart var.Astranomik bir transfer ücreti.Eğer böyle bir para teklif edilirse satılır.Ama böyle bir teklif yok.
(/s)
O zaman tek sebep şirketleşmeye geçtiğimiz için borsaya bildirmek zorundaydık.
çok saçma... umarım çok yüksek bir teklif gelmiştir.
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yönetimi Federasyonla bir görüşme yapmıştı. Soruşturma ile alakalı olarak yorumlandı ama yapılan açıklamada şirket birleşmesi ile ilgili olduğu söylenmişti. KAP'a yapılan bildirim bu yüzden olabilir. Şirketler birleşmiş ve daha önceki statüsünden, KAP'a bildirim zorunluluğu olan farklı bir statüye geçmiş sanırım. Ne kadar doğrudur bilemem ama çeşitli platformlarda Emenike'nin yaşanan süreçte yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Türkiye'de kalmak istemediği yazılıyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Emenike gitmek istemiştir. Yönetim de küme düşme halinde satılacağını düşünerek yüksek bir fiyata satmak istemiştir. Veyahut finans çöküşe geçtiği için transferden gelecek 10-15 m € sıcak paraya ihtiyaç vardır. Birşey aramaya gerek yok bence. Yakında Niang, Santos, Lugano, Stoch ve Dia için de aynı haberlerin çıkması muhtemel.
Ayrıca borsa işi çok iyi olmuş. Önceleri kurumsal anlayışımızdan dolayı bir türlü haber alamıyorduk resmi organlardan. Şimdi her olup biten bildirilecek.
TariboWest
Fenerbahçe Spor Kulübü, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildiride Emenike'yi sattıklarını açıkladı.
İşte KAP'a yapılan açıklama:
"Oyuncumuz Emmanuel Chinenye Emenike'nin bonservisinin 10.000.000 Euro (Onmilyon Euro) bedelle Spartak Moskova'ya verilmesi konusunda anlaşmaya varılarak sözleşmesi imzalanmıştır"
hayırlı olsun
Özel şartlar var mı acaba? Sadece böyle ise iyi tarafı 1 ayda 1 milyon € kar, güzelOlumsuz tarafları da var tabii ki düşünmek istemediğim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eğer işin finansal bir boyutu olsaydı 1 mn için Emenike kesinlikle satılmazdı.Bence oyuncunun kendisi gitmek istedi.Bu duruma cidden üzüldüğümü söylemeliyim,soruşturmadan ilk darbeyi yedik.Emenike takımda çok başarılı olabilecek bir futbolcuydu kesinlikle.
Özel şartlar varsa sonra çıkar meydana.. Kabul edilebilir bi hamle bence..
Ya emenike kendisine iftira atıldığı için kalmak istemedi yada kulüp yavaş yavaş oyuncuları elden çıkarıyor kümeyemi yoksa ?
Ciddiye almıyordum ama Fener düşürülecek gibi ..Hiçbir mantığı yok şu işin adam daha 1 maça çıkmadı ..Karda 5-6 milyon euro olsa tamam ama 1 milyon euro yahu .
Normal bir transfer olmadığı açık. Yakında netleşecektir bazı şeyler.
İçeriden Fenerbahçe'ye "Düştünüz satılacakları düşmeniz resmileşmeden en yüksek fiyata elden çıkarın" gibi birşeyler fısıldanmış olabilir. Çünkü düştükten sonra mecburi olarak satmak zorunda oldugundan şimdi 10'a verdiği oyuncuyu düştükten sonra 4'e anca satabilirsin. Tabii bu da bir tahmin.