Sayfa 503 / 1204 İlkİlk ... 34034534935015025035045055135536031003 ... SonSon
15,061 ile 15,090 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

gkmnozdmir Gökmen Özdemir
    Birkaç GS haberi Drogba'nın alternatifi Roma'dan Vucinic.. Buffon çarşamba akşama (bu akşam) kadar gelip gelmeyecegini bildirecek..
    Ersan Gülüm için GS yeniden devrede..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vucinic'te olur sorun yok

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

vucinic çok zor geliyo bana 2side çok sevdiğim oyuncular 2sinden biri gelsin kim olduğu farketmez formasını almayan ...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Volkan ve sercan alınırsa iyi olur bence galatasaraya yarar vucinic zor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih'in lisansi 31 Mayis 2011'de yani dun dusmus. Ama eger ayrilsaydi Cem Sultan gibi dun aciklanirdi diye dusunuyorum. Semih ve Serdar Eylik'ten ben cok umutluyum. Ozellikle Serdar eger iyi bir yaz donemi gecirip duzenli de forma giyerse bence kesinlikle Arda'dan daha yetenekli. Hem daha cabuk hem de topa daha iyi vuruyor. Mac tecrubesiyle cok sey katar futbolunun uzerine.

Kallstrom aciklansin artik, bekletmeyelim su adami cok korkuyorum elimizden kacacak ve Ayhan'a kalacagiz diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tribundergi'ye gore Fatih Terim Inter'den Dejan Stankovic'i istemis, sartlar sunulmus. Kallstrom'den iyi denen oymus demek ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

40 yaşında adamları takıma doldurma derdi nereden çıktı anlamıyorum. Böyle de olmaz yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim bildigim Stankovic 2 senedir duzenli oynamiyor. Kallstrom'den iyi denince ben daha bir umutlanmistim ama Stankovic bence Kallstrom'den iyi degil. Stankovic'i eger gercekten istiyorsak aliriz bonservisini ama insallah yuksek yillik ucret ister de transfer yalan olur. Aradigimiz adam kesinlikle Kim Kallstrom.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Djibril Cisse, Frey, Emana iddialari var. FCN Blog tarafindan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cisse'nin olması çok mantıklı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cisse gelirse Baros kesin gider bence. Drogba da Chelsea'den ayrilip gelirse forvet hattimiz Drogba-Djibril Cisse-Elmander-Mehmet Akyuz forvet hattimiz olur. Ama Cisse'yi Pana birakir mi bilinmez.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Sarı-Kırmızılı taraftarların dört gözle beklediği Didier Drogba transferiyle ilgili Fanatik’e çok önemli açıklamalarda bulundu. Daha önceki yöneticiliği sırasında Frank Ribery’yi
    Cim Bom’a getirip taraftarın gönlünde taht kuran Öztürk, kendisinin normalde transfer çalışmalarına katılmadığını ancak alınacak oyuncu Chelsea, Manchester United, Barcelona ya da Real Madrid gibi büyük bir takımdan olursa devreye gireceğini söyledi. İşte Adnan Öztürk’ün Drogba’yla ilgili sözleri: “Biz oyuncuyla her konuda anlaştık. Aramızda hiçbir pürüz kalmadı. Artık her şey Roman Abramovic’in vereceği karara bağlı. Kendisi, bu tarz kararları en yakınındakilerle bile paylaşmadığı için şu anda yorum yapmak zor. Yine de transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Doğal olarak Drogba’nın başka talipleri de var. Bu konuda taraftarlar rahat olabilir. Drogba, Chelsea’den ayrılması halinde kesin olarak Galatasaray’a gelecek.”

Serdar Dinçbaylı

http://fanatik.ekolay.net/Ozturk-Dro..._32_226901.htm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neymar, Lukaku'yu alsa da Chelsea rahatlasak bari.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Cisse gelirse Baros kesin gider bence. Drogba da Chelsea'den ayrilip gelirse forvet hattimiz Drogba-Djibril Cisse-Elmander-Mehmet Akyuz forvet hattimiz olur. Ama Cisse'yi Pana birakir mi bilinmez.
    Cisse, taraftarla yaşadığı problemlerden dolayı ayrılmak istiyor. Yoksa takımın gol yükünü çeken adamı bırakmazlar. O ayrıldıktan sonra Govou - Boumsong'ta ayrılır muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Cisse bana sürekli problemli oyuncu imajı veriyor

Cisse var diye Baros ayrılmıştı Liverpool'dan. Hatta basında şöyle bir haber çıkmıştı:
    Houllier Baros'a gitme, sana ihtiyacım var diyor. Baros da gideceğim, Cisse'yi oynatırsın artık diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray Adanaspor'a resmi teklifini sundu. Ntvspor Ersan'ın röportajından sonra Galatasaray Adana'yla anlaşırsa Ersan'ı alır gibi duruyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Ersan da Sporx'e röportaj vermis

http://www.sporx.com/ozel/roportaj/b...SXHBQ235441SXQ

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Selçuk İnan gibi Ersan Gülüm'ü de söylüyorum hayırlı olsun Ersan.Umarım defans sorunumuzu çözer.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Galatasaray Adanaspor'a resmi teklifini sundu. Ntvspor Ersan'ın röportajından sonra Galatasaray Adana'yla anlaşırsa Ersan'ı alır gibi duruyor.
    Ne dedi ki Ersan merak ettim telefondan giriyorum da izleyemiyorum roportaji
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Cisse var diye Baros ayrılmıştı Liverpool'dan. Hatta basında şöyle bir haber çıkmıştı:
    Houllier Baros'a gitme, sana ihtiyacım var diyor. Baros da gideceğim, Cisse'yi oynatırsın artık diyor.
    Cisse icin Baros'tan vazgecmeyi gonlum elvermez. Hele Cisse'nin kimyasi tutmazsa cok buyuk zarara ugrariz. Baros kalsin yahu yiyecegi tekme sayisi da bir hayli azalacak bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Büyük ihtimal Ersan ı aldık.Şimdiden hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cisse icin Baros'tan vazgecmeyi gonlum elvermez. Hele Cisse'nin kimyasi tutmazsa cok buyuk zarara ugrariz. Baros kalsin yahu yiyecegi tekme sayisi da bir hayli azalacak bu sene.
    Katılıyorum. Bu sene sakatlanmazsa hiç 15 golün üstüne çıkar diye düşünüyorum Baros.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Selçuk İnan gibi Ersan Gülüm'ü de söylüyorum hayırlı olsun Ersan.Umarım defans sorunumuzu çözer.
    Kaynagin mi var yoksa oyle mi dusunuyorsun Berk?

Duyumcular Ersan haberini 1 hafta önceden kesin bitti olarak yaziyordu. Bana göre de biz günler öncesinden Adanaspor'la anlasmistik Ersan'la da muhtemelen anlasildi. Röportajinda ben Bjk'den baska bir takimda oynamam demedim dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kaynagin mi var yoksa oyle mi dusunuyorsun Berk?
    Kaynağım var Kaan.Selçuk İnan'ı da aynı kaynaktan almıştım.Saatler kala da buraya yazdım.Ben hayırlı olsun diyorum belki yanılırız bu sefer
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tesekkurler Berk ben de birazdan babamin ofise gececegim, ortagi Galatasaray Divan Kurulu uyesi hatirlarsaniz Yekta'yi aldik dedigimde haftalar once o soylemisti bana. Sorarim belki birseyler biliyordur Roportaji da okudum bu arada Besiktas taraftarinin istedigi gibi bir direnme filan yokmus ortada. Tek korktugum Ersan'in tutumuydu, o da direnmek niyetinde degil sanirim. İnsallah Adanaspor'la anlasiriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTVSpor Pazartesi gorusmenin olacagini soyluyor. Ofise gelmeme az kaldi birsey cikarsa yazarim aninda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simdi ogrendigim seyleri sirasiyla sayayim :
    1- Drogba herkesin de dedigi gibi Chelsea'den ayrilirsa eger gelecek, Drogba'yla kesin olarak anlasmisiz. Dev kuluplerin icinden astronomik bir teklif yapan cikmazsa gelecek. Katar'dan vs. gelen teklifleri reddetmis.
    2- Kaleci İtalya'dan hepimizin bildigi gibi. Buffon cok ucuk rakamlar istiyormus. Ozellikle bunu da garanti para olarak. Frey-Ruffier-Sinan alternatifler. Sinan'la zaten anlasmisiz her zaman alternatifleri varmis yonetimin koru korune gitmiyorlarmis yildizlarla gorusmeye bu benim icimi ferahlatan bir nokta. Kameni'nin Afrikali olmasi dusunduruyormus yonetimi. Boruc da adaylar icindeymis.
    3- Mehmet Akyuz'u almak istiyormusuz gercekten de. Fatih Hoca'nin istegiymis. Mustafa Pektemek'ten sirf bu yuzden vazgecmisiz. Bir aksilik cikarsa yine alternatifimiz belli, Necati Ates.
    4- Brezilya'da sirf Ronaldinho icin degilmis bazi yoneticiler. Surpriz bir isim cikabilir dedi. Kendisi de bilmiyormus. Ben Luis Fabiano diye hayal ediyorum.
    5- Kallstrom'le kesin anlasma saglanmis bu yuregimi ferahlatti. Daha iyisi olursa almisken onu alalim diyor yonetim dedi Ama zor gozukuyormus daha iyisi. Stankovic mi bilmiyorum tam olarak dedi.
    6- Yabanci stoperi de İtalya'dan istemis Fatih Hoca. Granqvist filan son alternatifmis. Yine onceden dedigim gibi her alinacak oyuncunun alternatifi hazirmis. İsi saglama aliyormus yonetim. Herkes Galatasaray icin, Galatasaray taraftari icin calisiyormus. Udinese'yle gorusmeye sadece Gokhan icin degil stoper icin de gidilmis. Bonservis tuzluymus sanirim onun icin pazarliklar varmis.
    7- Zenci bir kanat gelebilir dedi. Yoksa Keita mi filan dedim ama Keita dusunulmuyormus bildigine gore. Fatih Terim eger bu transfer gerceklesmezse diye de Volkan Sen'i yazmis alternatiflere.
    8- Ersan Adem'le ilgili kuluple yapilacak gorusme formaliteden olabilir, sadece imza atmaya gidilebilir dedi. Ne yapip edip bitirmek istiyormusuz bu transferi. Yurtdisindan talipler o kadar bonservis vermek istemiyormus.
    9- Hakan Balta'yi elden cikarabilirsek bonservisle bek de gelebilirmis ama bu is yas dedi bana kendisi. Balta'nin talipleri pek bonservis niyetlisi degilmis.
    10- Bazi konularda hic isim alamiyoruz. Basinda ismi gecen adamlar bile birilerinin alternatifi olabilir dedi. Sag gosterirken sol vurup daha iyi isimler gelebilirmis. Yonetime guvenin cok calisiyorlar dedi.
    11- Bunu nasil unuturum gercekten de hayret ettim kendime. Basketbola da yildizlar gelecekmis. Yerli ve yabanci. Bir yandan da bunlarin calismasi suruyormus.

Loveforfootball

Buffon ve Taffarel sürekli telefon görüşmesindeler ve oyuncuyla yıllık 3.5M Euro'ya
    anlaşılmış.Kulübü ise bu akşam teklifimizi cevaplıcak.

Dün transfer komitesindeki bir yöneticinin asistanıyla konuştuğumu belli aşama katedilen 2 transfer olduğunu söylemiştim.

Teklifin 13M Euro civarı olduğunu düşünülüyor

Diğer oyuncu ise ortasahanın her yerinde oynayabiliyor.Hem defansif hem ofansif yönü güçlü.Oyun kurucu da olabiliyor.Terim'in çok istediği.

Roma'lı Daniele De Rossi.Kendisiyle de görüşmeler biryere gelmiş durumda.Bu 2 transfer İtalya'daki öncelik transferlerimizdir.

Buffon ve Daniele De Rossi haberleri tamamen gerçektir.Transfer komitesi 1.ağızdan yapılan açıklamalardır.

Kaleci konusunda Öncelik Buffon'da Alternatifi Ruffier ve S.Bolat.Bu şekilde olacak.Bolat'la her konuda anlaşıldı.Çağrılmayı bekliyor.

De Rossi ismini aklımdan zoru olan biri olarak yazmadım.Benim içinde çok büyük ve inanılması zor bir yıldız.Ancak bu transfer dönemi farklı.

Transferler bitmedi.Kesinlikle böyle algılanmasın.NtvSpor'un haberi doğru.Pazartesi GS ile detaylı görüşülecek.Anlaşma halinde resmi sitede.

Bana inanmayanları saygıyla karşılıyorum.Bence de inanılması zor bir isim.Önce Roma kulubüyle sonra menajeri Sergio Berti'yle görüşülcek.

Adam cildirmis sampiyonluk istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kallstrom'den iyisi hakikatten baya iyiymis. De Rossi gelirse inanilmaz olur ama gelecegine pek ihtimal vermiyorum. Buffon da bayagi yelkenleri suya indirmis dogruysa en son 5'e inmis diye biliyordum. 5 dakikada neler degisti vay be. Arkadas guvenilir mi

Edit: Lovefootball'mus kullanici adi degistirmis sanirim ya da yeni farkettim fake sandim. Heyecan had safhada su an.

Mesaj Yetkileri