Sayfa 503 / 896 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon
15,061 ile 15,090 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz başkanın haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum ama tahminim böyle bir kararı ancak Nihat Özdemir'in geçici de olsa başkanlık görevi yürüttüğü bir kulüp verirdi. 1 milyon € için Emenike gibi potansiyeli olan bir oyuncuyu sattılar. Bunun sportif, maddi yönünü de geçtim; kulübün futbol branşında da küçülmeye gideceğinin işaretidir. Neresinden tutarsan tut elde kalıyor. Yazıklar olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Ve Emenike Spartak Moskova'da. Gerekçe olarak Emenike'nin Türkiye'de yaşadığı olumsuzluklardan dolayı burada futbola devam etmek istememesiymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben gelen iyi teklif nedeniyle satılacağını düşünüyordum ancak olayın para ile alakalı olmadığı belli.Ortada edilen bir kar yok.Emenike'nin gitmek istediğinide düşünmüyorum.Kampa katıldığında Aykut Kocaman ve takım tarafından sıcak karşılandı.Ama belkide Türkiye'de oynarsam yıpranıcam mantığıyla hareket edip Rusya'ya gitmiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Futbolcumuz Emmanuel Emenike’nin Rusya’nın Spartak Moskova takımına transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Futbolcumuz Türkiye’de yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle futbol hayatına başka bir ülkede devam etmek istediğini daha fazla Türkiye’de kalmak istemediğini teknik heyet ve yönetimimize bildirmiş ve ayrılmak istediğini dile getirmiştir. Bunun üzerine Emenike ile ilgilenen Spartak Moskova takımı ile temasa geçilerek anlaşma sağlanmıştır. Emenike’ye bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

RT @chemedya: Emenike: Yaşımı büyülttüler, tutuklandım. Yaşamadığım olayları yaşadım. Psikolojik olarak bu ortamdan olmak istemiyorum

RT @chemedya: Emenike: Hayatımda ilk kez bir güvenlik sürecine girdim. Hayatımda yaşamadığım şeyler yaşadım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne kadar ödemişler acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu arada Emenike için verilen paranın fazla olmadığı da bu transferle birlikte ortaya çıkmış oldu. Tabi şu saatten sonra pek önemi yok ama olay budur. Bir de hala merakla Emenike'nin para sayarken çekilen görüntüsünü bekliyoruz. Eğer bu adam S.Moskova'dan dev bir kulübe astronomik bir bedelle transfer olursa artık malum 3-5 gazeteci sevinçlerini havai fişeklerle kutlayabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Emenike gitmek istemişse eğer, zararına da satılabilirdi. Böyle bir durum varsa, satılması son derece yerinde. Ayrıca küme düşme ihtimali operasyon başından beri var. Gizli birşey değil. Talip olan kulüpler de biliyordur Türkiye'de yaşananları. Transfer döneminin son günü de değil bildiğim kadarıyla, Fenerbahçe'nin düşürülmesini bekleyebilirlerdi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Para sayma görüntülerini içeren videosu var dediler.Bir ton iftira attılar adama sonra serbest bıraktılar.Bu ülkede niye kalmak istesinki artık.Çok şey yazasım var ama yazamıyorum.Bu ülkede bu medya bu zihniyetler olduğu sürece yapılan tüm yatırımlar gereksiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tamamen akıllıca yapılmış bi transfer havadan bir milyon tl kazandık daha ne olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    tamamen akıllıca yapılmış bi transfer havadan bir milyon tl kazandık daha ne olsun
    2 milyon 400 bin TL

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

9 a almadık mı biz emenikeyi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

9 milyon euro'ya satın alındı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

10 m euroya satıldıysa 1 m euro kar olmuştur oda barahirin dediği gibi 2 milyon 400 bin TL yapar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bende sanıyorum ki Emenike 1 Milyon Euro'ya satıldı.Ne karı neyden bahsediyorlar derken 9'muş rakam
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe neden sattığını açıkladı

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

Fenerbahçe Kulübü, Rus temsilcisi Spartak Moskova'ya satılan Emmanuel Emenike'nin, Türkiye'de yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle futbol hayatına başka bir ülkede devam etmek istediğini, daha fazla Türkiye'de kalmak istemediğini teknik heyet ve yönetime bildirdiğini ve ayrılmak istediğini, bunun üzerine Emenike ile ilgilenen Spartak Moskova ile temasa geçilerek anlaşma sağlandığını açıkladı.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Emenike 7M Euroya alındı bildiğim kadarıyla +2M Euro daha var ama bu satış opsiyonumuydu onu bilemiyorum. Bu durumda zaten işin kar boyutuda o kadar önemli değil çünkü potansiyelli bi topçuyu hemen hemen aldığın paraya satıyorsun burda o yüzden bi kardan bahsetmek mantıklı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yıllardır oluşturmaya çalıştığımız imaj böylece yerle bir oldu.. Sanmayın ki sadece Fenerbahçe etkilenecek bu durumdan..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kuarejmanın 7 m alındığı bi ülkede emenikeye 9 m fazlaydı zaten hepimiz öyle düşünüyorduk.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Futbolcumuz Emmanuel Emenike’nin Rusya’nın Spartak Moskova takımına transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Futbolcumuz Türkiye’de yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle futbol hayatına başka bir ülkede devam etmek istediğini daha fazla Türkiye’de kalmak istemediğini teknik heyet ve yönetimimize bildirmiş ve ayrılmak istediğini dile getirmiştir. Bunun üzerine Emenike ile ilgilenen Spartak Moskova takımı ile temasa geçilerek anlaşma sağlanmıştır. Emenike’ye bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu transferden Karabük'e de para gitti . Fenerbahçe zarar etmedi mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bu transferden Karabük'e de para gitti . Fenerbahçe zarar etmedi mi
    Fenerbahçe ile karabük arasındaki anlaşma, ilk etapta 7 Milyon Sonraki satışta da +2 Milyon idi. herhangi bi zarar yok.. 1 Milyon Kar var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Fenerbahçe ile karabük arasındaki anlaşma, ilk etapta 7 Milyon Sonraki satışta da +2 Milyon idi. herhangi bi zarar yok.. 1 Milyon Kar var.
    Hmm tamam anladım .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lugano'nun Juventus'a transferi yönünde dış basında fazlaca haber çıkmış. Üst üste kötü gelişmeler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    11

Niang gitse bu kadar üzülmezdim...Ben çok şeyler bekliyordum Emenike'den.Futbolcunun ayrılma isteğinden çok sanki Bank Asya yolu gözüktüğü için bu transfere onay verdiler.Yoksa Emenike bana şöyle böyle yaptılar diyorda, yahu 100 yıllık camiamiza neler dediler.Biz ne yapalım?Bileklerimizi mi keselim, bırakalım mı takımımızı?Çıkıpta küme düşeceğimiz için sattık demezler zaten.Karamsarlığım hat safhaya ulaştı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Rusya’nın Spartak Moskova takımına transferi konusunda anlaşmaya varılan Emmanuel Emenike, Fenerbahçe için çok şeyler yapmak için buraya geldiğini ancak kendisinin konu edildiği tartışmalar ve yaşadığı olumsuz olaylar nedeniyle Türkiye’den ayrılmak zorunda kaldığını söyledi. Emenike, "Çok istememe rağmen böyle bir futbol ikliminde yapamayacağımı anladım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum" dedi.

Spartak Moskova ile varılan anlaşmanın ardından FB TV’ye açıklamalar yapan Emmanuel Emenike, erken ayrılığı getiren süreçler ve yaşadığı olaylarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Çok üzgünüm. Her şeyden önce bu kulüp, taraftarlar, sizler beni çok sevdiniz. Ben de sizleri çok sevdim. Çok erken bir ayrılık oldu. Özelikle Aykut hoca ile çok özel bir ilişkimiz vardı. Bu kulüp için bir şeyler yapmak istiyordum. Ancak bu ülkede çok ilginç şeyler yaşadım. İlk önce benim için oynar-oynamaz tartışması yapıldı. Daha sonra yaşımla ilgili beni çok üzen bir iddia ortaya atıldı ve hayatımda ilk kez bir güvenlik soruşturması sürecine girdim, tutuklandım, 4 gün içeride hapis kaldım. Çok istememe rağmen böyle bir futbol ikliminde yapamayacağımı anladım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Açıkçası kafamın içi iyi değil. Herkese teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımı, yöneticilerimi, hocalarımı, teknik heyettekileri, oyuncuları ve taraftarları çok özleyeceğim. Psikolojik ve kafa olarak kendimi rahat hissetmiyorum"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu transferde Fenerbahçe 1 Milyon Euro kar etti demek bence çok yanlış. FM'den de bildiğiniz gibi oyuncuyla sözleşme imzalarken oyuncuya belli bir miktar para veriyorsunuz. Fenerbahçe'nin bu işten kar etmediğini ve bu transferde başka bir şeyin olduğunu düşünüyorum. Yoksa Fenerbahçe 1 Milyon Euro kazanmak ve yabancı kontenjanını açmak için hiç oynatmadığı potansiyelli bir oyuncusunu satmak yerine bu işi Christian, Bilica gibi oyuncuları satarak yapardı.
    7

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

1 milyon kârı bırakın da, bu olayın maneviyatını söyleyin bana.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Bu transferde Fenerbahçe 1 Milyon Euro kar etti demek bence çok yanlış. FM'den de bildiğiniz gibi oyuncuyla sözleşme imzalarken oyuncuya belli bir miktar para veriyorsunuz. Fenerbahçe'nin bu işten kar etmediğini ve bu transferde başka bir şeyin olduğunu düşünüyorum. Yoksa Fenerbahçe 1 Milyon Euro kazanmak ve yabancı kontenjanını açmak için hiç oynatmadığı potansiyelli bir oyuncusunu satmak yerine bu işi Christian, Bilica gibi oyuncuları satarak yapardı.
    büyük ihtimal el altindan para almis olabilirler rus kulüpler genelde yapar bunu fatih tekke ve gökdeniz transferinde oldugu gibi..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Buna kar olarak bakmamak lazım bence.

Mesaj Yetkileri