Sayfa 504 / 896 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
15,091 ile 15,120 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adamın açıklamaları var resmi sitede. gitmek istemiş, haklı da. 25 gündür onun yaşadığını ben de yaşıyorum ve ben bir türk olduğum halde ülkemden gitmek istiyorum.
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    adamın açıklamaları var resmi sitede. gitmek istemiş, haklı da. 25 gündür onun yaşadığını ben de yaşıyorum ve ben bir türk olduğum halde ülkemden gitmek istiyorum.
    bağıra bağıra söylemek istediklerime tercüman oldun abi.

güiza'nın bu sezon tamamiyle takıma ve futbola odaklanması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Teslim bayrağını çektiğimizi düşündüm bu transferi duyduğum an. Bu işin arkası gelecektir Lugano , Santos vs.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alex hariç bütün yabancılar giderse üzülmem. kadro yine iyi. yerliler kaliteli. bu halimizle bile şampiyonluğu zorlarız. tabi bir milletvekilinin, ''fenerbahçe küme düştü diyebilirim'' i yalan çıkarsa. ama etik kurulunun vereceği karar önemli (!)
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tabiki Fenerbahce için 1 m euro kar değildir kötü günler bizi bekliyor yapacak birşey yok ez zararsız halde satsınlar şu yabancıları yeniden oluşuma girsinler,nasıl marka değerimizi oluştuysa tekrar bu büyük taraftarla oluşur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Çok büyük bir maddi kaybımız oldu son olaylardan dolayı ve medyada karabük'e olan taksitleri ödeyemediğimiz haberleri dahi çıktı.O yüzden şaşırmadım, maddi olarak uzun süre eski gücümüze kavuşamayacağız gibi duruyor.

Bunun yanında mesela olaylarla tamamen alakasız olan milletvekilleri bile "fenerbahçe düştü diyebilirim" derken, basın sürekli karalama kampanyası yaparken, taraf gazetesi gibi amacı belli olan bir gazete fenerbahçe alehinde deliller yayınlayıp dururken(hem de gizli bir dava olmasına rağmen) düşmemiz şaşırtıcı olmaz.

Ama olurda bu dava sonucunda suçsuz olursak kaybettiğimiz maddi manevi zararı kim karşılayacak çok merak ediyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

emenike ayrılma kararını serbest bırakıldıktan sonra vermiş.

kaynak: emenike
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyuncu bir dönemde 2 takıma transfer olabiliyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Oluyor. 3. transferini olamaz. Olursa da yarım devre oynayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Resmi maça çıkıp çıkmamasının bir etkisi var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Çok büyük bir maddi kaybımız oldu son olaylardan dolayı ve medyada karabük'e olan taksitleri ödeyemediğimiz haberleri dahi çıktı.O yüzden şaşırmadım, maddi olarak uzun süre eski gücümüze kavuşamayacağız gibi duruyor.

Bunun yanında mesela olaylarla tamamen alakasız olan milletvekilleri bile "fenerbahçe düştü diyebilirim" derken, basın sürekli karalama kampanyası yaparken, taraf gazetesi gibi amacı belli olan bir gazete fenerbahçe alehinde deliller yayınlayıp dururken(hem de gizli bir dava olmasına rağmen) düşmemiz şaşırtıcı olmaz.

Ama olurda bu dava sonucunda suçsuz olursak kaybettiğimiz maddi manevi zararı kim karşılayacak çok merak ediyorum.
    Hem bizim resmi siteden hem de Karabük cephesinden bu taksit ödenmemesi haberi yalanlandı. Zaten Emenike'nin taksit günü ayın 30'undaymış. Yani daha günü bile gelmemiş. Evet yönetimde beceriksiz insanlar var ama 500 bin €'yu ödeyemeyecek kadar da değildir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Resmi maça çıkıp çıkmamasının bir etkisi var mı?
    Sanırım yok. Ama tam bilmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emenike maça dahi çıkmamasına rağmen 10 milyona satıldı. Demek ki ŞL'de biraz parlayıp, ligde de geçen seneki performansını gösterse 1-2 sene içinde 20 milyonlara kadar çıkabilirmiş değeri. Emenike'nin maça bile çıkmadan kulüpten ayrılması fazlasıyla üzdü insanları.
    -----------

Diego Lugano Santra Haber’e konuştu ve çok önemli açıklamalar yaptı

Diego Lugano, bugün bazı medya kuruluşlarında çıkan haberler üzerine bu gece saatlerinde Santra Haber Genel Yayın Yönetmeni Başar Büyükkol’un telefonunu cevaplayarak, iddialara cevap verdi. Uruguaylı oyuncu, “Bana sürekli teklifler geliyor. Kimse benim adıma konuşmasın. Gitmek isteseydim, çoktan giderdim. Juve ile hiç bir görüşmem olmadı. Menajerime hergün bir teklif geliyor. Copa America’yı kazandık ve bu kupanın tadını çıkartmak istiyorum. Başka söylenecek bir şey yok. Sanırım taraftarlarımız ne demek istediğimi anlamışlardır. Fenerbahçe beni gönderinceye kadar o formayı gururla giymeye devam edeceğim” dedi.

Santrahaber.com

Kaynak pek tanıdık değil ama doğrudur umarım.
    --------------

Ben denk gelmedim ama sanırım Alex'in gideceğine dair iddialar çıkmış. Samet konuyla ilgili bilgilendirme yapmış.

Guzelzinho Samet Guzel

Alex ülkesine transfer görüşmesi için gitti diye haberler çıkmış bugun basında. Dogal olarak taraftarlarımız etkileniyor bu haberlerden.

Alex de Souza, ailesi ile birlikte şuanda Singapur'da tatilde. Taraftarlarımızın içini biraz olsun rahatlatır umarım. Kaptanımız tatilde.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 29.Temmuz.2011 at 01:15
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kampin ortasinda ne tatili

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut hoca 10 günlük izin verdi oyunculara.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    kampin ortasinda ne tatili
    Fenerbahçe 5 Ağustos'a kadar izinli. Kısaca tatil.

reelde nasıl ne olur bilemem ama FM'de oynamadığı zaman sorun olmuyor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Oyuncu bir dönemde 2 takıma transfer olabiliyor mu?
    Bir yerde okumuştum ama şimdi neresi olduğu aklımda değil. Emenike'nin transferi ile ilgili deniyordu ki sadece Rus takımlarına transfer olabilir. Avrupa'da bir takıma transfer olamaz. Aynı dönemde 2 transfer Avrupa'daki transfer dönemine giriyor sanırım. Rusya'da transfer dönemi farklı olduğu için oraya yapılan transferlerde sorun olmuyormuş. İskandinav ülkeleri de buna dahil sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nazilli Belediyespor'dan F.Bahçe'ye...
    Nazilli Belediyespor'un 16 Yaş Altı Takımı kalecisi Emre Özkay artık Fenerbahçe'de.

28 Temmuz 2011 Perşembe - 17:52
    AA

Spor Toto 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un 16 Yaş Altı Takımı kalecisi Emre Özkaya, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Nazilli Belediyespor Altyapı Antrenörü Hasan Aygün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emre'nin, son 3 sezonda kendisini göstererek, süper lig takımlarının transfer listesine girmeyi başardığını belirtti.

Başarılı genç kalecinin, halen 16 Yaş Altı Futbol Milli Takımının da kalesini koruduğuna işaret eden Aygün, Emre'yi isteyen süper lig takımları içerisinde en önemli teklifin Fenerbahçe'den geldiğini ve genç kalecinin Fenerbahçe'ye transfer olmasını uygun gördüklerini bildirdi.

Aygün, Nazilli Belediyespor altyapısının en önemli hedefinin profesyonel takımlara ve Türk futboluna yetenekli futbolcular kazandırmak olduğunu dile getirdi. Kulübün Altyapı Sorumlusu Mehmet Koşar da Fenerbahçe'ye sporcu vermenin sevincini ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek, ''Bu transfer son olmayacaktır. Nazilli Belediyespor altyapısında bir çok yetenekli ve kaliteli oyuncumuz var. Önümüzdeki dönemlerde bu gençlerimiz de ülke genelindeki çeşitli kulüplere transfer olacaklardır'' dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Lugano Juventus'a doğru"
    İtalyan basınında Diego Lugano'nun Juventus yolunda olduğu ve Uruguaylı savunmacının menajerinin Torino ekibinin yöneticileriyle bir araya geleceği iddia edildi.

29 Temmuz 2011 Cuma - 11:36
    AA

İtalya'nın ünlü spor gazetelerinden ''La Gazzetta dello Sport'', Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano'nun Juventus'un transfer listesindeki birinci isim olduğunu yazdı.

Gazetenin haberinde, Juventus Sportif Direktörü Giuseppe Marotta ile 30 yaşındaki Lugano'nun menajeri Juan Figer'in dün Milano'da bir araya gelerek, ilk buluşmanın sağlandığı bugün ise ikinci görüşmeyle sürecin devam edeceği bildirildi.

İtalyan gazetesinin haberine göre, şike soruşturması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'nin olası bir küme düşme cezasına karşı, oyuncunun bedelsiz gitme olasılığını göz önüne alarak, tecrübeli defans oyuncusunu 3 buçuk milyon avroya İtalyan kulübüne verebileceği ifade edildi.

Haberde, Juventus'un Fenerbahçe'nin küme düşme cezası almasıyla Lugano'yu bütçesinden tek kuruş harcamadan da kadrosuna katmak isteyebileceği bunun sürece bağlı olduğu belirtildi.

Lugano'nun Juventus defansının merkezindeki boşluğunu dolduracak isim olduğu ve bu nedenle transfer listesinin en başında yer aldığı kaydedildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gitmez dedik ama gidiyor herhalde.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

luganoda giderse fenerbahcenin sonu hic iyi degil

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lugano Juventus'a , Stoch Rubin Kazan'a gidebilir diye haber vardı televizyonda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Stoch gidebilir bir sakıncası yok ama Lugano giderse kötü olur.Bana kalırsa gidecek gibi duruyorlar.Yani düşmeyi bekliyor gibi sanki yönetim son bir kaç gündür garip şeyler oluyor.Bu dönemi her açıdan en az kayıpla atlatmak tek umudum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Takım bu seneye benim bakış açımla sınıf atlayarak girmişti.Güzel bir şampiyonluk,hızlı başlayan türkiye piyasası transferleri,her şey belirgin,üst düzey 1-2 oyuncu ile ilgileniliyordu ve muhtemelen üst düzey bir ön libero ve yoboyla yeni sezona en büyük şampiyon adayı olarak girecekti yine.

Bir pazar günü herşey değişti.Şu an tamamen dağılmış bir fenerbahçe var.Dava sonucunda suçlu da suçsuzda bulunsak çok şey kaybetmiş olarak kapatacağız süreci.Yazık oluyor fenerbahçeme.Suçlu fenerbahçenin içindekilerse iddia edildiği gibi en büyük cezayı alsınlar,bizde tepkimizi veririz zaten.Aynı şekilde suçlu, yetersiz delillerle suçlayanlar çıkarsa, onlarda alabilecekleri en büyük cezayı almalılar.
    Last edited by sananes : 29.Temmuz.2011 at 22:45

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun,Stoch'un,Santos'un,Emenike'nin gideceğini duymak bile karnıma ağrılar sokuyor. Takım küme düşürüldüğünde yıkılırım heralde.

Tarihin en güzel kadrosu, tarihin en talihsiz sezonuna denk geldi.
    Last edited by ForsakeN : 30.Temmuz.2011 at 17:25

Nesil
    2006

Doğru mudur bilmem ama transfermarkt diye bi site var, genel kabul görmüş bi yer sanırım orası. Oradan bakabilirsin.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Doğru mudur bilmem ama transfermarkt diye bi site var, genel kabul görmüş bi yer sanırım orası. Oradan bakabilirsin.
    Yani bu haber bu kadar parayı getiren oyuncuları alabilir anlamına mı geliyor, bir başka deyişle kulüp artık düştüğünü mü varsayıyor?

Ek: Facebook'ta haber "Kulübümüz oyuncularımızın bonservis bedellerini KAP'a duyrdu." diye verildi ama ne kadar doğru bilemem.
    Last edited by Crazycat : 30.Temmuz.2011 at 15:24 Reason: Ek

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bonservis bedellerini kap'a bildirmek mecburiymiş sanırım.
    (/s)

Mesaj Yetkileri