Şimdi de Porto...
AS Gazetesi, A.Madrid'in transfer listesinde bulunan Falcao'nun İspanyol kulübüne gitmesi durumunda Porto'nun Niang'ı kadrosuna katmak istediğini yazdı
14 Ağustos 2011 Pazar - 09:15
Sabah
Fenerbahçe'den izin aldığı dönemde transfer görüşmeleri yaptığı ileri sürülen Mamadou Niang'la ilgili son iddiayı İspanyol spor gazetesi AS ortaya attı. AS Gazetesi, Radamel Falcao-Porto-A.Madrid üçgenindeki gelişmeleri konu edindiği haberinde, Portekiz kulübünün Falcao'nun yerine alternatif arayışına girdiğini yazdı. Gazete, Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun Atletico Madrid'e transfer olması durumunda Porto'nun, Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Mamadou Niang için girişimlerde bulunacağını bildirdi. AS Gazetesi, ayrıca Falcao'nun Atletico Madrid'e transferi konusunda önemli aşama kaydedildiğini de duyurdu.
DANİEL GÜİZA REAL BETİS'E Mİ?
İspanyol basınındaki transfer iddialarında bir başka Fenerbahçeli Daniel Güiza'nın da adı geçiyor. Diario de Sevilla Gazetesi'ne konuşan Güiza'nın avukatı Vicente Montes, "Fenerbahçe ile sözleşme sorunu nu pazartesi günü (yarın) çözeceğiz. Güiza İspanya'ya dönmeye çok yakın" dedi. AS Gazetesi'nde yer alan Güiza'nın açıklamalarında ise "İspanya'dan teklifler alıyorum. Şu anda en iyi teklifin Real Betis'ten olduğunu söyleyebilirim" ifadeleri yer alıyor. Güiza'nın Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi var.
ALEX'TEN SONRA EN GOLCÜSÜ
Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang, geçtiğimiz sezon ligde 29 maçta 15 gol kaydetmişti.
Forvet almamız şart. Niang ve Semih'le sezon bitmez.
güiza gitti.
aykut kocaman: yarından itibaren transfer çalışmalarına yeniden başlıyoruz.
(/s)
Bu sezon en azından bir kaç ay sonrasına kadar ceza almayacak ve Ş.L'nde oynayacak olsakta kesinlikle futbolcular yıprandılar. Zaten son anda şampiyonluğu kaybettiğimiz maçta oynayanlar o sezonu unutmaya başlamışlardı şimdi bu sezon yeni bir şey çıktı. Ben Avrupa'dan umudu kestim açıkçası... Bir kaliteli forvet stoper ve önlibero şart.
Edit: Joseph Yobo ile tekrar anlaşma sağlandığı ve 2-3 gün içerisinde Almanya kampımıza katılacağı söyleniyor taraftar sitelerinde..
Last edited by SAİT71 : 15.Ağustos.2011 at 22:03
yobo almanya kampına katılabilirmiş 1-2 gün içerisinde.
bu arada forvet için drogba deniliyor.
(/s)
Transfer zor beklentileri düşük tutmakta fayda var.
Yobo kesinlikle gelmeli. Yanında Lucho Gonzalez gelirse güzel olur. Forvet için ise kesinlikle Cacau'yu istiyorum.
güiza granada ile anlaşmış.
(/s)
guiza gitsin yobo gelsin 1 orta saha 1 forvet yeter .
Güiza gitti arkadaşlar yarın açıklıcaklar
kulübün açıklamasına gerek kalmamış granada açıklamış zaten.
(/s)
Alex de "o gitti" diyerek Guiza'nın gidişini onayladı.Yobo kesin gelmeli ki gelecek sanıyorum artık.Lugano da kalmalı daha önemlisi..
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
aykut kocaman açıkladı zaten. niang bir yere gitmiyor.
(/s)
Twitter'dan Emek Ege'ye sorduğum Lugano'nun durumu sorusuna en son bilgi kalacağı yönünde gibisinden konuştu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yobo kesinlikle alınmalı. En son gidişat transfer edileceği yönündeydi zaten. Bunun yanı sıra Güiza'nın da ayrılışından sonra elimizde 2 tane forvet kaldı. Emenike'nin ayrılışı büyük problem oldu. Emenike ayarında potansiyeli yüksek ama Niang'ın arkasında kaldığında da problem yaratmayacak bir forvet transferi şart.Bir de defansif ortasaha almamız şart ama bu saatten sonra alınabilir mi bilmiyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Heh ben de bunu söylemiştim işte resim atmayı unutmuşumSağol Berk.Guiza için hatırlayacağım iki şey olacak ; biri Gaziantepspor'a attığı güzel gol ( 09/10 sezonu ) , diğeri geçtiğimiz sezon Buca maçındaki golü.
Attığı 23 gol var burada.Ama daha çok kaçırdıkları ön plana çıktı maalesef inanılmaz olduklarından![]()
Guiza nın gitmesi sevindirici ben transferden umutlu değilim elimizdekileri yüksek meblağlara satmaya bakalım misal Niang,Santos
Miguel Angel Gil Marin: Eğer Falcao gelirse, Forlan için gelecek teklifleri dinleyebiliriz. @tribundergi
Niang gidecekse ilaç gibi olur..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Niang gitmeyecekmiş Muhammet (:
Güiza gittiği için biraz moralım bozuk olsada artık önümüze bakmalıyız (: Güizayı özliyecem ya (: O hiç çıkartamadığı oklarıyla hatırlıcaz onu (:
Oyuncumuz Daniel Gonzalez Guiza'nın transferi konusunda yurtdışından Kulüplerle görüşmelere başlanmıştır.
güle güle okçu
Betis le anlaşmış diyorlar bakalım nereye gidecek
Güiza bile gönderilirken Bilica'nın takımda kalması beni derinden üzüyor.. Artık tahammul edemiyorum gerçekten ama çubukluya saygıdan da fazla ses demiyoruz..
Güle güle Okçu... Bu seneki şampiyonlukta Bucaspor maçında attığın kritik golü ve gözyaşlarını unutmayacağız...
![]()
Bilicanın alacağı para günah olur. Yollanmalı bu adam...
Lassana ve adabayoru kiralıyabiliriz.Yobodan vazgeçildi