Çok kötü oldu bu, Guiza gitmemeliydi.
Çok kötü oldu bu, Guiza gitmemeliydi.
Ben Guiza'yı çok beğeniyordum. Türkiye'de çok şansızlıklar yaşadı uyum sürecide buna dahil. Bu seneyi saymassak 2 yıldır Türkiye'de kendisi. Gazetelerde okuyorum Niang'da gidiyormuş, onun yerine Guiza oynatılmalıydı, şahsi görüşüm bu. Guiza tam anlamıyla takıma adapte olursa durdurulamaz bir golcü haline gelir
Bizim takıma ve lige uyum sağlayamadı. Kaliteli olabilir iyi hoş olabilir ama maalesef kendisine verilen şans hiç bir adama verilmedi. Umarım İspanya'da başarılı olur Güiza.
niang bir yere gitmiyor.
ama yine de forvet lazım.
(/s)
"Güiza ile yollar ayrılıyor
16 Ağustos 2011 18:08 | NTVSpor.net
Fenerbahçe'den borsa'ya gönderilen açıklamada ''Daniel Güiza için yurt dışından kulüplerle görüşmelere başlanmıştır'' denildi.
![]()
Aykut kocaman'ın dün 'Güiza kampa katılmayacak' açıklamalarının ardından Fenerbahçe, İspanyol oyuncu'nun transferi görüşmelerde bulunduğunu açıkladı.
Fenerbahçe'den borsa'ya gönderilen açıklamada ''Daniel Güiza için yurt dışından kulüplerle görüşmelere başlanmıştır'' denildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, hangi takımla görüşmeler başladığı belirtilmedi. Güiza ile İspanya'nın Granada ve Real Betis kulüpleri ilgileniyor.
Soruşturma devam ederken Fenerbahçe'nin transfer yapacağını sanmıyorum . O yüzden Lugano ve Niang'ın kalması lazım .
Kesinlikle transfer yapılacaktır kadronun önemli isimleri de gönderilmez şu dakikadan sonra.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe Türk oyuncu takviyesini erkenden yaptı, yabancı olarak Yobo, bir ön libero ama Christian gibi düz değil ve forvet alacak herhalde. Yobo + 2 yabancı ile ligin en iyi ve en dengeli kadrosu geçen sene olduğu gibi yine Fenerbahçe'de olur. Avrupa'da başarıyı ise alınacak 2 yabancının kalitesi doğrudan etkiler bence.
Yobo dışında transfer yapabileceğimizi sanmıyorum, Cristian'da bu sezon umut veriyor gibi.
Stoper acil alınmalı. Yobo gelirse şaşırırım bu saatten sonra.
Forvet ve Orta saha oyuncusuna da çok ihtiyaç var ama şu an alınacak gibi gözükmüyor.
“Fenerbahçe’nin hizmetindeyim”
![]()
Senegalli oyuncumuz Mamadou Niang, Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu ifade ederek, her zaman Fenerbahçe’nin hizmetinde olduğunu söyledi.
Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Mamadou Niang, "Yeni sezon hazırlıkları bizim için bazı sıkıntılarla başladı. Çok çalışıyoruz ağır antrenman programı var. Böyle maçlarda gerçek performansı sergileyemeyiz" dedi.
Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mamadou Niang, "Ben geçen sene de söylemiştim. Fenerbahçe ile uzun süreli bir anlaşmam var. Fener’de çok mutluyum elimden geleni yapıyorum. Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Teklifler benim dışımda gelişen şeyler. Ben her zaman Fenerbahçe’nin hizmetindeyim" ifadelerini kullandı.
Forma Güzelmiş Zarif Duruyor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sarı veya Çubukluyu almaya gittim Fenerıum'a. Bunu aldım çıktım![]()
Bu forma 10 numara olmuş
Dış basında Yobo'nun bonservisi için 2.5 m sterlin yazılıyordu. Bence normal rakam.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çoktan transferler olurduda hala şu karar bekleniyor mecburen elimiz kolumuz bağlı
Görende Yobo'yu 35 yaşında sanacak.Ben Högh-Uche ikilisinden sonra (Bir ara Luciano-Tomas'ı da çok beğeniyordum) en iyi göbek olarak Yobo-Lugano'yu görüyorum ki birçok Fenerbahçelide hemfikir bu konuda.Milli maçlarda izlediğim kadarıyla Kesimal güven vermedi bana.Artı devler liginde oynaycağımız için oturmuş bir Yobo-Lugano ikilisi varken risk olur Kesimal-Lugano ikilisine dönmek yada Yobo'nun yerine başka birini almak.Bence Yobo transferi biran önce bitirilmeli.Olur gözüyle bakıyorum bu transfere.
Forvet açığınıda hazır Avrupadan elenmiş Antep'ten bi Cenk Tosun transferi süper olurdu.Bence Emenike'den daha potansiyelli üstelik Türk ve daha genç.Ama bonservisine sağlam para isterler.
Orta sahaya Lucho'dan ziyade daha defansif yönü kuvvetli bir isim lazım.Benim orası için gönlümden geçen hala Capoue.Lucho aradığımız tarzda değil tam olarak.
Takımdan bu saatten sonra kimse gitmez.Keşke Emenike'yi tutabilseydik.Daha öncede demiştim Niang gitse bu kadar üzülmezdim.Takımımızın kimyasını çok kötü bozdular maalesef.Ben özellikle sezonun sonuna doğru olan bölümdeki takımda önümüzdeki yıl şampiyonlar liginde gruplardan çok rahat çıkabilecek bir ışık görüyordum.Ama çok yıprandılar.İnşallah şu hazırlık döneminde kötü havayı tamamen atarız.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bana göre Yobo hem fiziken hemde oyun olarak geçen sezon Luganodan çok daha iyiydi vede çok açığını kapattı. Lugano kaptırdığı topla gol bile yedirirken Yobo çok maç aldı bize. Bir kaç maç harici hep üst düzeydeydi. Yobo alınmazsa facia bile yaşayabiliriz şu savunma ile. Kesinlikle Serdar ile bu iş olmaz. Yobo tecrübesi ile bize daha çok maç alır...
yoboyu bende seviyorum fenerbahce savunmasini gercekten topluyor hucumda kafa toplarinda birseyini goremedim ama savunmada sahsen guven veren bir adam yobo ee bosuna degil ingiltere tecrubesi yasamis adam yillardan beri.
Serdar lugano ile birlikte bence uyumlu olacaktır şans verilmeli
yobo uche'ye çok benziyor. sempati olarak olmasa da oyun olarak... ancak lugano högh'e ağırlığı dışında pek benzemiyor. högh chelsea'nin orta sahasında oynayacak kadar teknik ve vizyonu olan bir defans oyuncusuydu. lugano'nun attığı bütün uzun paslar ya rakibe ya da dışarı gidiyor.
Yobo + ortasaha + forvet transferi yeter.Başka takviyeye gerek yok.
Sow gelmez hayalci olmayalım.Lille satmayı düşünse bile senden önce kapacak Lyon ve Marsilya var kendi liginde.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."