Ciddi Paralar Harcayarak Avrupa Standartlarına Getirdiğimiz Altyapı Tesislerimiz
ANA FELSEFEMİZ
VE BU SENE A TAKIMA ALDIĞIMIZ ALTYAPI OYUNCULARIMIZ
ERDİ DEMİRCAN
1.90'lık boyuyla havadan geçit vermeyen bir savunma oyuncusu şuan sakatlığı var ama kısa sürede tekrar aramızda.
ALTAN AKYÜZ
1.87'lik dev forvet pivot santrafor olarak ileride ülkenin en iyileri arasında olarak lanse ediliyor.Kafasına atın gerisini unutun.
ETHEM KESMEZ
Ethem uzun boylu olmasına rağmen en önemli özelliği yüksek sürati.16 yaşındaki futbolcu ileri yıllarda en büyük silahımız olacak.Bu sene de Spor Toto Süper Ligde çokça şans bulacak.
YİĞİT UÇAR
Yiğit benim çok şey beklediğim oyuncuların başında geliyor.Kendisi 17 yaşında olmasına rağmen müthiş bir tekniği ve hızı var. İlerleyen yıllarda Tapia'nın yeteneğinden daha üstün olacağı söyleniyor.
FATİH YENGEL
Fatih'inde en önemli özelliği yüksek hızı.Kendisi ligde de yabancı sınırından ötürü oldukça fazla forma şansı buluyor yaşına göre.
ALİ KÖKTEN
Abi süperiz.
Sıra geldi City'e![]()
Yine her zamanki gibi süperiz.
Maçlar süper.City'e acımayız evimizde![]()
Maça çıkarken en iyi Sol kanat oyuncumuz Caner Erkin sakattı. Bunun yanında bu sezonun flaş ismi yeni transferimiz Cristian Lupu'da sakatlığından dolayı oynamadı. Maça başladık ve Viera'yı sert bir müdahale ile sakatladılar.Daha sonra diğer santraforumuz L.Basterrachea sakatlandı.T.Manzon maç 1-1 devam ederken son adam pozisyonundan dolayı kırmızı kartla oyun dışı kaldı.5 dk.sonra golü bulduk.90 da da diğer defans oyuncumuz yine son adam pozisyonundan oyun dışı kaldı +4 dk.uzatma verildi o dakikaları 5-1-2 şeklinde oynadımVeee Büyük bir zafer kazandık.
City maçı müthiş olmuş hocam tebrikler gerçekten![]()
Çıldır bizi delirt bizi KSK bu stadı başlarına yıkalımmmmmmmmm !!!
İyi gidiyoruz abi devaaaaaaaaam
bi kaç gün ortadan kayboldum yine baya ilerlemişsingeçen sezonu başarılı biçimde kapatmışız, transferlerde yerinde olmuş, kura şansı yanımızda olursa en az yarı final istiyoruz avrupada. lig için beklenti yazmama gerek bile yok
![]()
City maçı çok fena olmuş 2 kırmızı olmasına rağmen. 11 kişi olsak 5 atardık![]()
Galatasaray ile Fener zorlayacaklar gibi abi bu sezon, onlar da iyi başlamışKeza Beşiktaş da öyle
Şampiyonlar Ligi'ndeki sonuçlar muhteşem. Özellikle City galibiyetine çok sevindim.![]()
TariboWest
City zaferi muhteşem.
Oyuncularına özel taktik yapmak için istemiştim kayıtlı oyunu ama maalesef oyuncuların tamamı çıkmadığı için genel bir taktik yapıp vericem.
Edit : Abi sadece defansları göstererek atmışsın bana oyununu yaaTamam varmış hepsi. Ben de bu ne diyorum
Geliyor taktiğin geceye doğru.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fm2010'da 20 sene oynamistik kardesim ve Karsiyakali bir arkadasimla Kariyaka ile.Basarilarini hep ileri goturursun abi insallah.