Wenger'e şu laflarını bi yedirelim![]()
Wenger'e şu laflarını bi yedirelim![]()
Hayatımda Beşiktaş kadar şanssız bir takım görmedim. Arsenal gerçekçi baktığımızda elenmesi nerdeyse imkansız bir takım. Beşiktaş'ın Arsenal'i elemesi için iki maçta da oynayabileceği en iyi oyunu oynaması gerekiyor.
Trabzonspor'a kendisine gelebilecek o 5 takım arasından en zoru Rostov gelmiş. Sonuçta Rus takımı ama Trabzon konsantre bir şekilde maçlara çıkarsa favori Trabzonspor olarak gözüküyor.
Karabükspor'sa kendisine göre zor bir takımla eşleşmiş. Rosenborg maçlarındaki gibi iyi defans yapabilirse ve iyi de kontraya kalkabilirse Karabükspor'un bir şansı olduğunu düşünüyorum. Ama işleri zor.
Beşiktaşlı olup da bu kuraya şaşıranınız var mı ?![]()
Gerekli transferleri yapıp "Beşiktaş" gibi oynayalım , tur çok çok uzakta değil.
Biraz gercekci olmak lazim, Besiktas`in Arsenal`i elemesi cok cok zor.Arsenal EPL`de baska Sampiyonlar Ligi`nde baska bir takim.Kaldi ki Besiktas elerse bu durum Arsene Wenger`in sonu olabilir.Kalbimiz Besiktas`tan yana tabii..
Yalnız arkadaşlar Feyenoord maçları çokta yanıltmasın, Arsenal ile aralarında çok fazla fark var. Keşke diyorum Zenit falan gelseydi![]()
Ayakları yere basan bi bjk eler ama feyenoord maçları havasında olursa hayal kırıklığı yaşayabiliriz
Arsenal'i bu turda eletecek herhangi bir turk takimi mevcut degil hatta turliyeden yabancilar da dahil herhangi bir kadro yapsab yine de eleyemezsin. Umarım besiktas imkansizi basarir.
HahahahhaLegia'nın elenme sebebi.
İskoç şampiyonu Celtic, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda Polonya’daki Legia Varşova deplasmanına çıkıp 4-1 yenilmesinin ardından rakibini evinde ağırlıyordu. Turu kurtarmak için gol yemeden en az üç farklı kazanmaları gerekiyordu.
Bırakın üç farkı, gol yememeyi bile başaramadılar. 90 dakika sonunda 2-0 yenilip Devler Ligi’ne erkenden veda ettiler. Ama bugün öğlen saatlerinde turu geçtiklerini öğrendik.
Polonya ekibinin yaptığı iki küçük hata Celtic’i Şampiyonlar Ligi’ne geri getirmişti. Legia antrenörü Henning Berg kart cezası olan oyuncusu Bartosz Berezynski’yi 86′ncı dakikada oyuna aldı. Çünkü oyuncunun cezasının bittiğini sanıyordu.
Berezynski geçen sezon Avrupa Ligi’nde gördüğü kırmızı kart yüzünden üç maç ceza almıştı. Önceki eleme turunda oynamadığı iki maç ve Polonya’daki Celtic karşılaşmasıyla beraber cezasının bitmiş olması gerekiyordu. Ama Legia Varşova, ilk maçın kadrosunda onu bildirmediği için cezası İskoçya deplasmanına kalmıştı!
UEFA kurallarına göre bu tip ihlallerle verilen hükmen galibiyetlerin 3-0 sayılması Polonya ekibinin tabutuna son çiviyi çaktı! Legia sahada kazandığı turu masada kaybetti!
Çok acımasızca aslında, takımın emeklerine yazık olmuş. Bu tür kurallar artık yeniden gözden geçirilmeli.
Gittik yine en zoruna denk geldik.Yahu ne bahtsız takımız biz ya.Gideriz 4.torbadan Almanya şampiyonuyla eşleşiriz,5.torbadan Tottenham ile eşleşiriz.Bu kadar bahtsızlık olmaz artık.Arsenal ve Napoli dışında bir takım gelse de umutlarımız nispeten yüksek olsa diye umut ediyordum ama eve gelip Arsenal ile eşleştiğimizi öğrenince baya saydırdım valla.Eşleşmeye gelirsek şansımız çok az.Arsenal'i elememiz çok zor ama yine de imkansız değil.Benim biraz da olsa umudum var.En azından zorlarız diye düşünüyorum.Çünkü takım savunmasını iyi yapıyoruz.Konsantre olursak,hata yapmazsak ileride de Demba Ba'nın olduğunu düşününce belki bir umut zoru başarırız gibi geliyor ama dediğim gibi çok çok zor olacak.İnşallah Feyenord'u eleyip bir ilki başardığımız gibi (Bir Türk takımının ilk defa Avrupa'da bir Hollanda takımını elemesi) Arsenal'i ilk defa bu turda kupanın dışına iteriz.
Yazık olmuş adamlara.Kendi takımımın başına geldiğini düşünemiyorum.Çok büyük yıkım olurdu herhalde.
So what?
Saike
Öncelikle Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi Gruplara kalma maçların eşleşmeleri oldu. Hayırlısı artık olsun. Ben bir Beşiktaşlı olarak gerek Trabzon gerekse Karabük eşleşmelerinden umutluyum. Çünkü bunlar ülke puanı getirecek, ülke için ses getirici galibiyetler olacak. Yani olaya her açıdan iyi bakabilirsek iyi olur.
Beşiktaş - Arsenal maçı bizim açımızdan çok zor geçicek. Özellikle sağbek ile 10 numara alınmadıkça hakikaten zor.. Şimdi takımın havası çok iyi gerek arkadaşlık gerekse oyun anlayışındaki istek arzu güzel buda diğer Beşiktaşlı arkadaşlarım gibi beni de umutlandırmakta.. İnşallah eleriz de büyük ses getiririz. Ben artık olumlu konuşmak istiyorum ve takıma destek olmak istiyorum. Tabi o istenilen transfer yapılmadığı sürece sıkıntıyı da acı patlıcan gibi yaşarız oda zaten yönetimin transfer politikasındaki hata olur.
Kura çekimlerimiz 18:45'te NtvSpor'dan canlı yayınlanacak. Hadi vira bismillah özledik.![]()
Adettendir.Tahminim
Arsenal Shaktar Galatasaray Monaco
1.torba
Sevilla
Lyon
İnter
Tottenham
Psv
Kiev
Napoli
Villareal
Twente
Fiorentina
Metalist
Lille
2.Torba
Kopenhag
S.Liege
Paok
Celtic
BEŞİKTAŞ
Club Brugge
Dnipro
Trabzonspor
Panathinaikos
Sparta Prag
Borussia M'Gladbach
3.Torba
Everton
Real Sociedad
Young Boys
Dinamo Zagreb
L.Moskova
Rapid wien
Zürih
Razgad
National Funchal
Tel Aviv
Sheriff
Hull City
4. Torba
Estoril
Legia Warsaw
Partizan
Torino
Feyenoord
Guingamp
St. Etienne (Karabük)
Rio Ave
Dinamo Moskova
S.Bratislava
Salzburg
Aalborg
Sevilla, BEŞİKTAŞ, Everton, Salzburg gibi bir şey gelir bize. Beşiktaş şansı (!) şaşmaz yine.
NOT: Bu torbalar %100 doğru değil; küçük değişiklikler olabilir alınacak sonuçlara göre.
Chelsea Basel Galatasaray Malmö böyle ilginç bir grup bekliyorum hadi bakalım.![]()
Bizim grup için Slovan Bratislava - Zürih - Metalist - Beşiktaş çok güzel olur ama nerde![]()
Bayern
Shaktar
Galatasaray
Roma
Tadından yenmez böyle bir grup. İzlemesi de heyecanı da üst seviye olur bizim adımıza
A Grubu B Grubu C Grubu
Porto Chelsea Bayern Münih
Manchester City Shakhtar Donetsk Juventus
CSKA Moskova Athletic Bilbao Ajax
Roma Anderlecht APOEL
D Grubu E Grubu F Grubu
Arsenal Barcelona Real Madrid
PSG Schalke Dortmund
Sporting Lizbon Galatasaray Liverpool
Ludogorets Monaco BATE Borisov
G Grubu H Grubu
Benfica Atletico Madrid
Basel Zenit
Olympiakos Bayer Leverkusen
Malmö Maribor
Kuralar %100 hilesizdir. Olympiakos benim kuramda bile kolay gruba düştü![]()
Kurada kim gelirse gelsin, Galatasaray geçen 2 seneye göre oldukça zayıf. Bu sene ektra transfer ve performans göstermedikleri takdirde grupta 3. olup Uefa Avrupa Liginde mücadele etmeleri bile büyük başarı olacak.
...
Liverpool'la aynı gruba düşsek efsane olur benim için
Fail :Liverpoolla aynı torbadaymışız![]()
Last edited by lionelforlan : 28.Ağustos.2014 at 20:33
Deneme kurasında Barça, City, Roma çıkmış![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Deneme kurası yine tutarsa bu işte bir iş var demektir
Galatasaray kesinlikle zayif degil, sadece kadro oturmamis.FM Tabiriyle Squad Harmony`nin gelismesi lazim.Alacagimiz 1 forvet ve kura sansiyla birlikte gruptan cikmak cok ta zor degil.
Ben de bir tahmin yapayim; PORTO-PARIS SAINT GERMAIN-GALATASARAY-MARIBOR.
Bizim takım Avrupa'da bir farklı oynuyor zaten paniğe gerek yok. Geçen sene her türlü grupla baş edebileceğimizi gösterdik. Hakkımızda hayırlısı olsun. 4'ten zaten Roma dışında bütün ekipleri devireceğimize inanıyorum. Monaco eski Monaco değil. Bazı deplasmanlar zorlar ama kalite olarak üstünüz hepsinden. 2'den de City dışında yine kafa kafaya oynayabiliriz diğer ekiplerle. 1'den de Benfica-Porto-Atletico tercihimdir.
deneme kurası cıkar buyuk olasılıklaoyle olursada cok yaş bir grup olur
insan bir baska oluyor Cl muzigini duyunca..
C veya H hadi bakalım![]()
Arsenal dortmund![]()
Monaco çıkarsa intihar ederim![]()