Sayfa 51 / 492 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Tuncay, gittiğine bin pişman

The Sun Gazetesi, milli oyuncunun Middlesbroug’ya imza atmakla hata yaptığını söylediğini belirterek, “Fenerbahçe’de kraldım. Keşke gelmeseydim'' dediğini yazdı.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough’ya sezon başında transfer olan Tuncay Şanlı, Ada’ya geldiğine bin pişman olduğunu söyledi. The Sun Gazetesi Tuncay’ın, “Middlesbrough’ya imza atmamayı dilerdim’ sözlerine yer verirken, “Fenerbahçe’deyken bir kraldım. Takımın kaptanı ve en iyi oyuncularından biriydim. Keşke sezon başında Middlesbrough ile hiç sözleşme yapmasaydım'' dediğini yazdı.

Arkadaşlarını uyardı.

Burada adeta yedek oyuncu olduğunu ifade eden Tuncay’ın, teknik direktörü Southgate’e de yüklendiği ve “Beklentilerim çok farklıydı. Ailemi ve arkadaşlarımı özlüyorum. Kendimi burada oldukça yalnız hissediyorum. Hocam ne kadar çok çalıştığımın farkında bile değil'' şeklinde sitem ettiği bildirildi. Gazete, 25 yaşındaki yıldız futbolcunun takım arkadaşlarını da Ada’ya gelmemeleri konusunda uyardığını yazdı..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ohhh Allahım bu aralarda Futbolda ne güzel haberler alıyoruz...

Çok güzel olgu çok güzel..

Azcık daha orda kalsın sonra iyice körertsin kendini sonra Rize yolu Antep yolu Gözüksün Tuncayımıza!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Çok üzüldüm bu haber . Biz o kadar dediydik ama kimseyi dinlemedi ki. Şimdi Tuncay olsaydı bu kadroda rahatlıkla şampiyonuz ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarız diyebilirdim. Ama işte acı gerçek bu olsa gerek...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Daha çok pişman oLacak.Zaten stiL oLarak Tuncay a uygun değiLki İngiLiz futboLu.İspanya yada aLmayan oLmaLıydı gideceksede.Sezon ortası döner işte Türkiye ye.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Fenerbahçe den ayrılışı zaten hiçte vefalı değildi... Gitmesi hataydı... Bakalım neler yapıcak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kendini dev aynada gören türk futbolcular için iyi bir örnek olur tuncay

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

umarım sezon ortasında falan dönmez 1 lira kazanamadık gittiginde simdi tonla bonservis ödemek saçma geliyo bana aziz baskanın tuncay kadar sevdigi baska bi oyuncu olmamıstır herhalde fenerde yazık etti vefasızlık etti bence menajerininde oyununa geldi kendisinin asla klubume para kazandırmadan gitmem gibi acıklamaları vardı ama bunlarıda yedi ne diyeyim yazık oldu eger donersede en fazla kiralamalıyız bence rüstüde oldugu gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu haber yalanlandı ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe medyasının uydurduğu saçma sapan bir haber...Fenerbahçelier sırf egolarını tatmin etmek için böyle haberlere inanıyorlar.Yok Fenerin yıldızıymış,orda yedek kalmış falan.Orası Premier Lig!Her futbolcunun hayali...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yalan Haber.

Bu haberin aynısı çıkmıştı daha önce..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chelsea kısa zamanda dağılır.

''Giderken ağladım''

İngiliz SKY televizyonuna konuşan Chelsea eski teknik direktörü Jose Mourinho Chelsea'den ayrılırken ağladığını söyledi.

Geçen 3 yılın kendisi için oldukça eğlenceli olduğunu belirterek, "Kapıları kapatmadım ve tekrar geri dönmek isterdim" ifadelerini kullandı.

Mourinho, Chelsea"den ayrılmasına kimin neden olduğu yönündeki soruya ise "Bunun bir önemi yok. Ben futbolu ve futbolcularımı seviyorum. Barışı seviyorum ve sadece barış istiyorum" şeklinde konuştu.

Portekizli teknik adam, Chelsea'da herkesi özleyeceğini vurgulayarak, "Yaşım 44 ve önümde çok fırsatlar olduğuna inanıyorum. Bundan sonra başka bir ülkede teknik adam olarak görev yapmak istiyorum. Başka diller öğrenmek istiyorum" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Türkiye'yede bekleriz

Nesil
    2006
    Yer
    Island

O kadar çok aday var ki hepsi de kaliteli isimler.Bence en doğrusu Deschamps'ın veya Lippi'nin gelmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fabregas harikalar yaratıyor.8 maçta 6 gol,5 asist.Ligde son oynanan Tottenham derbisinde 1 gol 2 asist,Sevilla maçında 1 gol,1 asist ayrıca Van Persie'nin attığı golde serbest vuruşu içeriye kesen Fabregas.

Harika bir sezon geçiriyor.Bu sezona Dünyada damgasını vuracak isim

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Fabregas en iyi ortasaha oyunculardan biri, hattaa suan en iyi bence. Fabregasi bir gün Valencia'da görmek isterim.

Henry'nin gitmesiyle takim canlandi, artik Arsenal'de targer striker yok. Onun saayesinde Orta alan oyunculari daha fazla gol atmaya basladi

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fabregas'ı Valencia'da görmek hayal olur.ama futbol hiçbirşey belli olmaz.Fabregas idolünün Josep Guardiola olduğunu ve birgün Barcelona'da onun bıraktığı 4 numaralı formayı giyeceğini söylüyor.Fabregas koyu bir Barcelona taraftarı.Arsenal'de mutlu.Mutlu olmasa 8 yıllık sözleşme imzalamazdı.Arsenal'den sonra da hayali olan Barcelona'ya,4 numaralı formaya gideceğini sanıyorum

40 milyon doları cebe indirdi

Yedek kulübesinin Beckham'ı gibiydi. Her yönüyle farklıydı. Hep gündemde oldu.
    Futbolcu bile değildi ama meslektaşlarını yaya bıraktı.. Portekizli teknik adam Chelsea'ye renk getirdi. Dünya yıldızlarını bir arada tutabilmeyi başardı.

Ferguson ve Venger ile sürekli didişti. Polemikleri, taktikleri ve takımının oynadığı futbol ile çok konuşuldu. Ayrılması da olay oldu.

Kulüpten yüklü miktarda para kopardı.. BBC'nin haberine göre Mourinno aldığı tazminat parasıyla tarihe geçti.. Kulüpten tam olarak 40 milyon dolar aldı..

İşte böylesine farklı bir teknik adamın İngiltere kariyeri renkli demeçleriyle dolu.. İşte onlardan bazıları:

Manchester United maçına dair: “Menajer ve oyuncuların, kendi sahalarında oynadıkları son maçta, bize karşı kaybetmeleri üzerine sahada şeref turu attıklarını gördüm. Böyle bir şeyi Portekiz’de yapmaya kalksanız, tepenize şişe yağdırırlar!”

Roman Abramovich’e dair: “Eğer bana takımı çalıştırma konusunda yardım etseydi, ligin dibine vururduk. Ve eğer ben ona mali işlerinde yardım etmeye kalksaydım, çoktan iflas etmiş olurduk!”

Kazanmaya dair: “En büyük yıldız futbolculara, en iyi stadyuma, en iyi tesislere, en ateşli taraftara, en iyi projelere ve daha nice en iyiye sahip olabilirsiniz ama sahada kazanamazsanız, tüm bunları kimse hatırlamaz.” “Herkes Chelsea’nin her maçı kazanmadığı günleri bekliyor. Kaybettiğimiz gün geldiğinde ülkede bayram ilan edileceğini sanıyorum. Olsun, biz buna da hazırız...”

Kendisini yuhalaması kuvvetle muhtemel Barcelona taraftarlarına dair: “Salı günü sahaya maçtan önce çıkıp, kalabalığın yaratacağı duygunun tadını çıkaracağım.”

Kendisini eleştiren Johan Cruyff’a dair: “Açıkçası bana nasıl Şampiyonlar Ligi finalinde 4-0 yenilebilineceğini öğretmesine ihtiyacım yok; çünkü böyle bir şeyi öğrenmeye yönelik arzum yok.”

Takımındaki oyuncularına dair: “Benim ve Chelsea için futbol oynamaktan zevk almak zorundalar; haricinde bana aşık olmak gibi bir zorunlulukları yok.”

Arsene Wenger’e dair: “Onun röntgenci olduğunu düşünüyorum. Böyle tipler vardır; evde otururken teleskopla başka evlerin içinde başkalarının neler yaptıklarını izlerler... O da Chelsea hakkında konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor...”

Zirveye dair: “Zirvede baskı diye bir şey yok. Baskı, ikincilikte ya da üçüncülükte...”

Karşılaşacakları maçın vuku bulacağı tarihlerde komşusu İskoçya’da kuş gribi tespit edilen ve ligde Chalsea’yi 7 puan geriden takip eden Manchester United’a dair: “Stres mi? Kuş gribi bende daha çok stres yaratıyor. Ciddiyim, kuş gribinden bile Manchester’dan fazla korkuyorum.”

Frank Rijkaard’a dair: “Benim futbol hayatımda koca bir sıfır var. Ancak onun futbol hayatı mükkemmeldi, başarılarla doluydu. Benim teknik direktörlük kariyerimde kupalar varken, bu kez Rijkaard’ın elinde koca bir sıfır var..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

40 Milyon DOLAR daha teknik direktörlük yapmasına gerek yok tabi doğru haberse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlız harika laf koyuyor.

Frank Rijkaard’a dair: “Benim futbol hayatımda koca bir sıfır var. Ancak onun futbol hayatı mükkemmeldi, başarılarla doluydu. Benim teknik direktörlük kariyerimde kupalar varken, bu kez Rijkaard’ın elinde koca bir sıfır var..
    1

Roman Abramovich’e dair: “Eğer bana takımı çalıştırma konusunda yardım etseydi, ligin dibine vururduk. Ve eğer ben ona mali işlerinde yardım etmeye kalksaydım, çoktan iflas etmiş olurduk!”
    2

ve en güzeli

Karşılaşacakları maçın vuku bulacağı tarihlerde komşusu İskoçya’da kuş gribi tespit edilen ve ligde Chalsea’yi 7 puan geriden takip eden Manchester United’a dair: “Stres mi? Kuş gribi bende daha çok stres yaratıyor. Ciddiyim, kuş gribinden bile Manchester’dan fazla korkuyorum.”
    Bu adam artık hayrına çalışsın takımlarda 40 m $ alsın kendine bi ev ölene kadar yaşasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fox'da artık şifrelemiş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bundan böyle premier lig maçları uyduda şifreli haberiniz ola ....

Tuncay ilk11de başladı ama erkenden sakatlanıp oyundan alındı maç 1-1 devam ediyor

NTV de uyduda şifreli Fox ta girdi...

Neyse bende sorun yok pc den izliyom...

Boro sahasına maç 1-1 kazanması şart bu maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Dıgıturk'te fox yok mu en azından bizde yok.. Foxturk var onuda açmıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yahu neden şifreye geçiyor annamıorum. Paralı falan da deil. İzlemeyelim mi maçı amaçları ne acaba

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ben Kablolu'dan izliyom Boro maçını

Yan odada uydu var fakat şifresiz izleniyo fox

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

FOX ve NTV şifreye girmiyor sizde bi sorun var..

Tuncay çok 'şanssız'

Temsilcimiz Middlesbrough Premier League'de 7. hafta mücadelesinde evinde Sunderland'i konuk ediyor. Mücadelenin 12. dakikasında ise Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı dizinden sakatlanarak oyun dışında kaldı, yerini Dong Gook Lee'ye bıraktı.
    Geçtiğimiz hafta Fransız golcü Aliadiere'in sakatlanmasıyla M.Boro formasını sırtına geçiren ve bu hafta ilk 11 şansı yakalayan Tuncay Şanlı Riverside'de tam form tutmaya yaklaşmışken yaşadığı bu talihsiz sakatlık ile üzdü.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaşlar sizin uydularda sorun var heralde kendimiz adına konuşalım.bende şifresiz yani.

arsenal şov yapıyor.adebayor arsenale geldğinden beri en iyi dönemini geçiriyor ki zaten bugün 3 gol attı.arsenalde diğer golleri fabregas ve diaby attı.maç skoru 5-0.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fabregas çok gol atıyor bu sene.Tuncay'a yazık oldu umarım çabuk iyileşir.Adebayor sezona iyi başladı tıpkı Arsenal gibi.

Mesaj Yetkileri