Sayfa 51 / 122 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Riva satılana, işler yoluna girene kadar böyle idare edeceğiz, sıkın dişinizi.

okan da belediye ye gitmiş, devletin çalışanı artık

bilmiyodum yukarıdaki haberlerde gördüm

temizleniyor kadromuz

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

G.Saray'da yeniden Valeri sesleri

Transferde geç kaldığı yönünde eleştiriler alan Galatasaray yönetimi, çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. Geçtiğimiz gece düzenlenen baloda biraraya gelen sarı-kırmızılı kurmayların 1'i Arjantinli, 2'si Fransız olmak üzere 3 yıldız futbolcuyla anlaşmak üzere oldukları öğrenildi. Fransız futbolcuların isimleri sır gibi saklanırken, Arjantinli yıldızın bir ay kadar önce de ilgilenilen Diego Hernan Valeri olduğu bildirildi.
    Galatasaray'ın uzun zamandır takip ettiği 22 yaşındaki Valeri, Arjantin futbolunun en önemli genç yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor.
    FİYATI 7 MİLYON EURO
    Ülkesinin Lanus takımında forma giyen yıldız futbolcu, orta sahanın her iki kanadında forma giyebildiği gibi, gerektiğinde '10 numara' olarak da görev yapabiliyor. Inter ve Barcelona başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ünlü kulübünün izlemeye aldığı Diego Hernan Valeri'nin fiyatı 7 milyon euro civarında... Sarı-kırmızılı kulübün bu transfer için sponsorları devreye sokması bekleniyor. Galatasaray, Valeri'yi 'İkinci Ribery' olarak görüyor.

03.07.2008
    Kaynak : Sabah

Burhan Akgül

Mardinspor'un başarılı forveti Burhan Akgül, Galatasaray'la prensipte anlaştı. Geçen yıl Samsunspor'la oynanan maçta Mardinspor adına 7'nci saniyede gol atarak dünyanın en erken gol atan futbolcusu unvanını elde eden Burhan Akgül, Galatasaray'la anlaşmak üzere.

Geçtiğimiz sezon 6 gol ve 9 asist yapan genç oyuncu, Bank Asya 1'inci Lig takımlarından Boluspor, Giresunspor ve Samsunspor'un da transfer listesinde de bulunuyordu. Galatasaray'dan gelen teklifle gururlandığını söyleyen Burhan, yeni Teknik Direktör Michael Skibbe'nin genç oyunculara daha çok sanş vereceğine inandığı için bu transferin gerçekleşmesi halinde başarılı olacağına inandığını söyledi.

Tanıyan varsa özelliklerini anlatabilir mi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burhan Akgül Sivasspor'dan kiralık yanılmıyorsam,geçen sene 5 gol attı,26 yaşında...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zaten bu şekilde Kartal'dan,Rize'den ve Mardinspor'dan oyuncu alma dışında ne yabancı ne de kaliteli bir transfer yapabilecek yönetim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımımızın geçen sezon ortasında Roma'dan kiraladığı Ahmed Barusso, Siena ile anlaştı. Song, Bouzid ve Carrusca'dan sonra Ganalının da gitmesiyle yabancı kontenjanındaki boşluk 5'e çıktı. Yönetim; Linderoth, Lincoln ve Nonda'nın yanına isterse 5 yabancı alabilecek.

Kaynak:Webaslan
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

zaten 3 tane yabancı alacağız
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barusso bence iyi bir yedekti ayrıca bence kadromuz şöyle olmalı,

---------------yeni gelen kaleci ---------------

---Uğur-----Servet----yeni gelen stoper----Hakan Balta

------------Mehmet Topal----Linderoth

yeni transfer(barış)------------------------Arda

----------------------Lincoln----------------------

------------------yeni transfer(Nonda)

parantezler "ya da"anlamına gelmektedir...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Evet kadro olarak sana katılıyorum....Ama forvete birinin geleceğini sanmıyorum.Sağ kanat içinde benden söylemesi %90 Valeri(bir bildiğimiz var)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kadro temizleniyor o guzel okanda gıttı yaslı futbolcu sayısı dusuyor bu iyi bir gelisme. hasan sasta seneye yok. su transferlerde bekledıgımız sekılde yapılırsa hersey guzel olacak lincoln yıne kandırdı bızı demıstık daha onceden adam sevdırmıs kendını bırsey dıyemıyorsun adam hıcbırsey yapmasada sevılıyor bu tarz topcular var
    Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Temmuz.2008 at 18:59 Reason: Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım.

valeri cok özellikleri olan bi oyuncu eğer gelirse sağ kanat ve sol kanatta arda ile yer değiştirmeleri çok faydali olacaktir.eğer gelirse 2 ribery yolda demektir

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Evet kadro olarak sana katılıyorum....Ama forvete birinin geleceğini sanmıyorum.Sağ kanat içinde benden söylemesi %90 Valeri(bir bildiğimiz var)
    kaynagın ne bılmıyorum ama dogruysa super olur 2. rıbery olacagına cok ınanıyorum tek korkum gurbetlık cekmezse cunku g.amerıkalılar bu sorunu cok yasıyorlar tek korkum o yoksa yetenegıne guvenım sonsuz hadı hayırlısı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    barı bu olsun kesınlessın 7m euro almamız zor ama yıne elımızden bırı kapmadan alsınlar su adamı sponsorlukla olcak yıne galıba
    Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Temmuz.2008 at 19:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

7 milyon Euro bence vermemeliyiz Valeri'ye. Onun yerine Aydın konulmalı sağ kanata. Ya da Arda ile değişmeli oynamalılar. Kulübümüzün bir oyuncunun bonservisine 7 milyon Euro ödeme lüksü yok şu anda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aydın,Arda,Barış bu oyuncular ne olacak 7 milyon euro çok para.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

5 m euro ülkerden koparsak 2 mn euro da cebimizden versek olabilir aslında

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Zaten bu transfer için kaynak bulundu denilebilir....

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

galatasaray kimseye 7mlyon veremez,vermez rahat olun çöpe atılcak paramız yok

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Barusso bence iyi bir yedekti ayrıca bence kadromuz şöyle olmalı,

---------------yeni gelen kaleci ---------------

---Uğur-----Servet----yeni gelen stoper----Hakan Balta

------------Mehmet Topal----Linderoth

yeni transfer(barış)------------------------Arda

----------------------Lincoln----------------------

------------------yeni transfer(Nonda)

parantezler "ya da"anlamına gelmektedir...
    mr --> aydın yılmaz..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Aydın olabilir Barış'ta onun ve diğer bölgelerin yedeği....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hary Kewell'ı almışız şu anda STAR SPOR'da veriyor arkadaşlar bu yüzden de Arda'nın gitmesine kesin gözle bakılıyormuş...

Kaynak: STAR SPOR
    Last edited by Nocna Mora : 03.Temmuz.2008 at 22:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hary Kewell Galatasaray'daymış. Star Spor son dakika haberi geçti. Arda'nın gitmesi an meselesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende yazdım aynı haberi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Arda bu sene gitmez. MR diyosunuz ya işte sabahtan beri MR Arda ML Kewell oynar.
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 03.Temmuz.2008 at 22:26 Reason: İnanmıyorum dedik GSTV açıkladı. :D
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Evet geldi beyler. GS TV acikladi..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gs Tv de Haldun Üstünel de acıkladı. Kewell Bizde. Hayırlı olsun. Maaliyetsiz ve yetenekli bir oyuncu. Umarım yararlı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Üstünel açıkladı, Kewell'i aldık. ben çok beğendim ve takdir ettim transferi, helal olsun..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Frank de Boer ve birçok futbolcu gibi o da tatile gelecek. Hayırlı olsun, birşey yapamaz burada.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kewell doğru transfer bence. Yetenekleri tartışılmaz bir oyuncu. Hayırlı olsun. 7 numaralı formayı giyecektir büyük ihtimal.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Frank de Boer ve birçok futbolcu gibi o da tatile gelecek. Hayırlı olsun, birşey yapamaz burada.
    kewell'in kalitesi tartışılmaz hemde yaşı da fazla değil bence sağ kanat için iyi transfer yaptık..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Liverpool'da uzun süredir forma giymiyordu.Sakatlığı ne durumda acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sağ değil Sol kanat Harry Kewell. Ayrıca Kewell transferi tam bir bomba. Bu habere çok çok sevindim. Liverpool'da en sevdiğim oyuncular arasındaydı Kewell. Bence bize çok yarar sağlayacak.

1 yıllık sakatlığın ardından sadece 4-5 maçını izleme fırsatı buldum. Bu maçlarda gayet güzel oynadı yeteneklerinden hala hiçbirşey kaybetmemiş.

Sayfa 51 / 122 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon

Mesaj Yetkileri