Sayfa 51 / 142 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kazım ve Burak sağ kanadı götürür Deivid'e hiç gerek yok. Aslında kontenjan nedeniyle zor durumda kalmamamız gerekir şu durumda. Deivid ve Maldonado'ya yol verilebilir. Bu iki oyuncunun yerine yıldız bir forvet ve geleceğe yönelik genç bir isim alınabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kazım ve Burak sağ kanadı götürür Deivid'e hiç gerek yok. Aslında kontenjan nedeniyle zor durumda kalmamamız gerekir şu durumda. Deivid ve Maldonado'ya yol verilebilir. Bu iki oyuncunun yerine yıldız bir forvet ve geleceğe yönelik genç bir isim alınabilir.
    Bence asıl sol açık alınmalı Uğur Boral ve Wederson var ikisde çok fazla güven vermiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Torres,David Villa isimler varken forma şansı bulamazdı Raul.Raul gibi bir oyuncununda yedek kalması sıkıntı oluşturabilir..
    Ben olsam yeniden doğan Raulu kadroya alırdım.Şemsi bi de kişilik itibarıyla asla sıkıntı yaratacak bi adam değil Raul.Ben o dedenin futboldan anladığına inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bence asıl sol açık alınmalı Uğur Boral ve Wederson var ikisde çok fazla güven vermiyor
    Katılıyorum.Şu takıma adam gibi bi sol açık almamız gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sol Açıkmı nedenki ?

Ne oldu Uğur Boral Wederson'a hee gelen sol açık banko 11 oynayacak adam olursa gerek var ama oynamayacaksa gerek yok bence..

Ayrıca şu ispanyol DEDE takımın başına gelmeyecek dimi bugün birkaç gazetede okudum umarım doğru değildir..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Evet,bir yabancıyı daha göndermeliyiz.Burak FB'ye geldiyse Deivid veya Kezman gitsin de sol kanada düzgün birini alalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    umarım gelmez
    Last edited by dberksu : 19.Haziran.2008 at 11:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Ya Cesar ya Gomes

F.Bahçe yeniden yabancı kaleci arayışlarına girdi. EURO 2008'de gereksiz kırmızı kart görmesine rağmen gösterdiği performansla göze giren Volkan'a teklifler geleceğini belirten başkan Aziz Yıldırım'ın, "Hemen alternatifini bulun" talimatı verdiği iddia edildi. Listenin başında ise daha önce ilgilenilen Gomes ve Cesar var.

Alex'ten onay çıktı
    Alex'in iki vatandaşı için, "Süper" raporunu vermesinden sonra yönetim maliyet araştırmalarına girdi. PSV'nin bırakmak istemediği ve sözleşmesini 2013'e kadar uzattığı Heurelho Gomes ve İnter'li Julio Cesar ile pazarlıklar başladı. Alex'in çocukluk arkadaşı olan Julio Cesar, "Kulübümle anlaşın neden olmasın" diye haber gönderdi.

ABİ YUKARIDAKİ HABERE İBRETLE BAKIN HERHALDE BU GAZETENİN SAHİBİNE BİŞEY YAPTI VOLKAN..BU KADAR BİR OYUNCUNUN ÜSTÜNE GİDİLMEZYA...EN UFAK HATADA ERTESİNDE FENER KALECİ ALIYOR...

efendim birde habere bak..."aziz yıldırım jet hızıyla bir kaleci alın demiş..." hayır ben yalan habere bile artık kızmıyorum..dün kezmanı kocaeline getiren haberden sonra bu neki yani...

ama bu hberi bu gazete tahminim kasıtlı yapıyor..ne zaman volkan bir hata yapsa etresi gün kaleci alıyoruz...

bu arada kezman efendinin 2 senedir en iyi çalıştırdığı organı çenesi yine açılmış efendim gollariyle dönecekiş...biz bilmez miyiz...Kezman az sussanda sermih gibi sahada konuşsan...semih senin kadar kulis yapmayı becerseydi...bir çok maça yedek başlamazdı..Şu kezmanı göndermediler ya hayret ya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Abi zaten Cesar'da Gomes'de kendini kanıtlamış kaleciler transfer edilmesi için Alex'in onayı gerekmiyor ki.Bu arada ben yabancı kaleci olayına karşıyım.Volkan 1. kalecimiz olur.Volkan Babacan'a da şans gelmesi gerekiyor artık o 2. kaleci olur.Bir tane 3. kaleci alabiliriz,genç gelecek vaadeden.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gelecek Vadeden kaleci olarak zaten Mert Günok var.O kiraya yollanır bence.2.kaleci alınır , Babacan da 3. kaleci olur...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Abi zaten Cesar'da Gomes'de kendini kanıtlamış kaleciler transfer edilmesi için Alex'in onayı gerekmiyor ki.Bu arada ben yabancı kaleci olayına karşıyım.Volkan 1. kalecimiz olur.Volkan Babacan'a da şans gelmesi gerekiyor artık o 2. kaleci olur.Bir tane 3. kaleci alabiliriz,genç gelecek vaadeden.

abi yönetim defalarca hiçbir oyuncumuza görüş sormuyoruz diyor ...defalarca diyor tekrar tekrar diyor ama yalancı basın hergün böyle haber çıkarıyor...

alexten onay çıkmışmış...sanki alex verecek kalecinin parası...inanmıyorum abi yalan bu haberler...

volkan babacan 1 kere fenerin bir kupa maçında oynadı doğrusu ben izlemedim ama izleyenler pek beğenmemiş tabi tek maçla yorum olmaz ama FM 2007 de çizildiği kadar iyi oyuncu olmadığı bir gerçek sanırım zaten o yüzden tırpan yedi araştırmacılarımızdan ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aslında Serkan Kırıntılı bizim için iyi transfer olur.Biliyorsunuz Volkan ara sıra sapıtıyor.O sapıtınca Serkan kalede sırıtmaz bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aragones iddialarının gerçekliği var gibi geliyor bana.

Katılıyorum Tarık Can abi. Sol açık ihtiyacımız var, Tuncay gittiğinden beri orada bir türlü istediğimiz verimi alamadık. Vederson oynasa bir türlü Uğur oynasa bir türlü. Vederson oynadığında defansif anlamda orada sıkıntı çekmiyoruz, Uğur oynadığında da defansif anlamda hiçbir şey yapamıyoruz. Uğur'un ne kadar kaliteli olduğu da tartışılır ki bence sıradan bir kanat oyuncusu. Oradaki tercihim benim Vederson olur her zaman ama o da ofansif anlamda istediğimiz katkıyı veremiyor.

Aslında sol açığa Yury Zhirkov'u alsak muhteşem olur. Benim şu an istediğim tek sol açık oyuncusu. EURO 2008'de Rusya'nın 3 maçını da seyrettim de, gerçekten olağanüstü bir performans sergiliyor bana göre. Uzaktan şut atıyor, duran topları çok iyi kullanıyor, çok süratli, harika top sürüyor, çalım yeteneği oldukça iyi, inanılmaz kontratağa çıkartıyor takımı ve çok güzel ortalar açıp paslar verebiliyor. Bence tam bizim aradığımız tipte bir oyuncu. CSKA Moscow'da oynuyor almamız zor değil esasında, bizimkiler alsa keşke.

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Ben olsam yeniden doğan Raulu kadroya alırdım.Şemsi bi de kişilik itibarıyla asla sıkıntı yaratacak bi adam değil Raul.Ben o dedenin futboldan anladığına inanmıyorum.
    Aragones Raul konusunda hatalıydı kesinlikle. Raul gibi bir adam kadroya alınmaz mı? Kadroya almakla kalmayıp banko oynatmalıydı Raul'u, tecrübesi ve kalitesi yeter. Dede bence de futboldan anlamıyor, hatalı bir seçim yaptığı kesin. Fabregas gibi adam da yedek oturuyor zaten, o da saçma.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Uğur'un ne kadar kaliteli olduğu da tartışılır ki bence sıradan bir kanat oyuncusu.
    Bence kaliteli fakat istikrarsız bir oyuncu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sevilla maçındaki Uğur olsa Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusu olur ama her maçta o performansı gösteremediğinden dediğin gibi istikrarsız. Onun ne zaman oynayacağını bekleyemeyiz, sonuçta hedeflerimiz büyük. Ligde hiçbir katkısı olmadı bence Uğur'un bu yıl, tek bir gol bile atamadı. Tuncay öyle miydi? Bizi ipten aldığı maç çoktu Tuncay'ın. Uğur öyle bir şey yapamadı daha.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya inşallah şu yabancı kaleci iddiaları asılsızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor!..

Aragones ve Luxemburgo gibi teknik direktör isimlerinin öne çıktığı Fenerbahçe’de Almanya Milli takımı hocası Löw hakkında şok bir iddia öne sürüldü.

Sarı lacivertli takımla yollarını ayıran Zico’nun şu anda İstanbul’da olduğu ve Fenerbahçe kulübüne ait olan Kandilli Hasbahçe’de bulunan villasındaki eşyalarını topladığı öğrenildi.

Buraya kadar her şey normal ancak iddialara göre ev yeniden baştan aşağıya donatıldı ve Joachim Löw’ün eşyaları Kandilli’deki villaya getirildi.

Fenerbahçe’de yaşanan sıcak gelişmeler MARATON.COM.TR’de olmaya devam edecek.

Bizden ayrılmayın…

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: Burak ÖZKAYA

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Löw ispanyolca biliyosa gelsin
    İlla İspanyolca mı bilmesi lazım?

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    İlla İspanyolca mı bilmesi lazım?

Portekizce' de oLur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'de İspanyol devri başlıyor!

Ve Fenerbahçe'de İspanyol devri resmen başlıyor!.. Sarı lacivertli ekibin yeni sezondaki teknik direktörü Luis Aragones oldu! Ayrıca İspanyol gol kralı Güiza'nın da transferi bitti!

Zico'nun takımdan ayrılması ile yeni sezonda teknik direktör arayışlarına giren Fenerbahçe, 70 yaşındaki Luis Aragones'le kesin olarak anlaşmaya vardı!
    Ajanspor.com'un edindiği bilgiye göre, İspanyol teknik adam Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında sarı lacivertli takımın başına geçecek.
    Ayrıca beklenen yabancı santfor transferi de kesinlik kazandı!
    BOMBA TRANSFER GÜİZA
    Fenerbahçe'de Aragones'le birlikte başlayacak İspanyol rüzgarı, İspanya'da bu sezon 27 golle "gol kralı" olan ve şu an İspanya milli takımı kadrosunda bulunan Güiza'nın transferi ile sürecek..
    Aragones'in başında olduğu İspanya milli takımı ile birlikte pazar günü çeyrek final randevusunda İtalya karşısına çıkacak olan Güiza transferinin de kesinlik kazandığı ve yıldız futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi.
    Ajansspor.com

Ayrıca Maraton'un haberine göre Manisaspor başkanı Burak İçin Fenerbaçe ile Uğur İnceman için Beşiktaşla görüşüyoruz demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yahu bu iş olmaz. Aragones Aziz Yıldırım'ın babası yaşında adam. Aziz başkan soyunma odasına inip nasıl fırçalayacak. Yok yok olmaz.

İspanya Euro2008'de devam ediyor kesinleşmiş bir şey yoktur umarım. Aragones İspanyol federasyonunun 2 yıllık sözleşme teklifini geri çevirmiş. Ayrıca bu Aragones'in 2004 yılında Henry için söylediği sözler Fenerbahçe teknik direktörü olmasını engellemeli. Fenerbahçe'ye böyle birisi yakışmaz.

Aragones veya Luxemburgo geleceğine Yılmaz Vural gelsin razıyım.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 19.Haziran.2008 at 19:13
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yahu bu iş olmaz. Aragones Aziz Yıldırım'ın babası yaşında adam. Aziz başkan soyunma odasına inip nasıl fırçalayacak. Yok yok olmaz.

İspanya Euro2008'de devam ediyor kesinleşmiş bir şey yoktur umarım. Aragones İspanyol federasyonunun 2 yıllık sözleşme teklifini geri çevirmiş. Ayrıca bu Aragones'in 2004 yılında Henry için söylediği sözler Fenerbahçe teknik direktörü olmasını engellemeli. Fenerbahçe'ye böyle birisi yakışmaz.

Aragones veya Luxemburgo geleceğine Yılmaz Vural gelsin razıyım.
    Aynen katılıyorum. Aragones çok disiplinli biriymiş, soyunma odasına girilmesine müsade etmezmiş. Başkan da soyunma odasına girmeyi çok sevdiğinden Aragones olmaz gibime geliyor.

Luxemburgo mu Aragones mi derseniz, kesinlikle Aragones derim. Tabii Löw, Hiddink ve Laudrup'u bu iki hocaya da açık ara tercih ederim. Gönlümden bu saydığım 3 teknik adamdan biri geçiyor, inşallah 3'ünden biri gelir, hangisi gelirse gelsin çok sevinirim. Aragones'e üzülmem de sevinmem de, bekleyelim derim ama Luxemburgo'ya kesinlikle üzülürüm.

Belki de sürpriz bir isim alınır, belli mi olur? Scolari, Capello derken Zico gelmişti 2 yıl önce de.

Off Aragones'e hala bir yalanlama gelmedi yahu.Ciddi ciddi teknik direktörlüğe mi getirecekler bu adamı ? Aragones geleceğine Luxemburgo gelsin razıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zorla bizi Luxemburgo'ya razı edecekler vallahi.Aragones geleceğine o gelsin diyenlerdenim ama sürpriz biriside gelebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Lüxemburgo'dan daha iyi olduğu kesin..

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Off Aragones'e hala bir yalanlama gelmedi yahu.Ciddi ciddi teknik direktörlüğe mi getirecekler bu adamı ? Aragones geleceğine Luxemburgo gelsin razıyım.
    Yalanlama gelmiyor günlerdir hiçbir hocaya. Ne Löw'e, ne Aragones'e, ne Luxemburgo'ya, ne Hiddink'e. Açıklanmasına çok az kaldı anlaşılan, yalanlama gelmediğine göre çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Luxemburgo gelmesin yahu, gelirse sonumuz kötü olur. Aragones ondan iyidir yine.

Güiza transferi bitti demiş Ajansspor, gelirse bomba olur. İspanya ligi gol kralı ve dün de maçta harikaydı Güiza, golünü de attı, asistini de yaptı. Ligi dağıtacak kapasitede. 17,4 milyon Euro yazıyor İspanyol basınında bonservis ücreti. Arsenal, Rubin Kazan ve Fenerbahçe'nin talip olduğunu iddia ediyorlar ve Fenerbahçe'nin transferi bitirdiğini belirtmişler.

Aslında bir ihtimal Slaven Bliç gelse ne de güzel olur değil mi?

Bir de aklıma geldi de, Ömer Güvenç Aziz Yıldırım'a İsviçre'de "Aragones iddiaları doğru mu?" demiş, başkan "Kesinlikle doğru değil." diye cevap vermiş. Ömer Güvenç söylemişti, aramızda bilenler vardır bu olayı.

Slaven Bilic çok iyi bir teknik direktör.Bir ihtimal gelse çok güzel olur.2 yıl önce Scolari,Capello diye konuşurken Zico geldi.Bizim yönetim yine böyle bir şaşırtma yapabilir.

Güiza transferi bittiyse süper bir transfer olur.Dün Yunanistan maçında çok iyiydi,gelirse hem Şampiyonlar Liginde hem de Ligde harikalar yaratır.

---------------------------

F.Bahçe'de son hedef Rijkaard

Fenerbahçe yönetimi son çıkartmayı Frank Rijkaard için Zürih'e yapacak.

Yeni sezon için takımdaki Brezilya ve Güney Amerikalı futbolcuların da çok istediği Luxemburgo ile her konuda anlaşan, ancak, daha iyi isimlerle temaslarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi, son olarak Rijkaard ile masaya oturacak.

İspanyol basını Sarı-Lacivertli ekibin Aragones ile anlaştığı haberinde ısrar ederken, Fenerbahçe'de asıl hedefin geçtiğimiz sezon Barcelona'yı çalıştıran Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard olduğu ileri sürüldü. Fenerbahçe Yönetimi'nin Aragones hakkında çıkan haberleri yalanlamayarak bir şaşırtmaca içinde olduğu, asıl hedefi olan Rijkaard ile Pazartesi günü İsviçre'de buluşacağı iddia edildi.

Barcelona'da başarılı bir yönetim gösteren dünyaca ünlü teknik direktör Rijkaard ile ilk görüşmelerin yapıldığı ve ayrıntısının ise şu olduğu öğrenildi:-Hollandalı teknik adama yıllık 4 milyon Euro önerildi. Rijkaard ise Barcelona'dan aldığı yıllık 6 milyon Euro'yu istedi.-

Rijkaard'dan hayır yanıtı almayan ve bu konuda ısrarcı olan Sarı-Lacivertli yönetimin Hollandalı teknik adamdan randevu istediği ve bunun da Pazartesi günü Zürih'te gerçekleşeceği öğrenildi. Euro 2008'de yoluna devam eden Hollanda milli takımının Cumartesi günü Rusya ile Basel'de oynayacağı çeyrek final maçını izleyecek olan Rijkaard, daha sonra Zürih'e geçecek ve Fenerbahçeli yöneticiler ile buluşacak. Hafta başındaki buluşmada yapılacak pazarlıkta ve diğer şartlarda anlaşma sağlanırsa hemen sözleşme imzalanacak. Böylelikle teknik direktör arayışına nokta koymak isteyen Fenerbahçe yönetimi hazırda beklettiği Luxemburgo'yla çalışmak zorunda kalmayacak. Takımdaki Güney Amerikalı futbolcuların çokluğu nedeniyle ilerde sıkıntı yaşanabileceğini hesap eden Sarı-Lacivertli yönetim bu sayede Berzilyalı hegomanyasını kırmayı da hedefliyor.

19.06.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'yi yeni sezonda çalıştıracak teknik direktörün kim olacağı sorusunun yanıtı merakla beklenirken, medyada gündeme gelen isimler konusunda taraftarlar da internet sitelerinde fikirlerini bildiriyor.

Fenerbahçeli taraftarlar arasında önemli bir yeri olan taraftar sitesinde, özellikle son günlerde medyada adı sarı-lacivertli ekiple anılan Luis Aragones hakkında olumlu ya da olumsuz çok sayıda görüş yer aldı.

Bir taraftarın "Aragones'e hayır imza kampanyası" başlığıyla açtığı tartışma çok sayıda destek bulurken, sitede başlatılan ankette de "Aragones'i istermisiniz?" sorusuna verilen yanıtların büyük çoğunluğu "hayır" yönünde.

"Hoca değil, geleceğimiz belli olacak" başlıklı taraftar sitesi açıklamasında ise Vanderlei Luksemburgo, Luis Aragones ve Joachim Löw hakkında bilgiler verilerek özetle şöyle denildi: "Yönetimimiz bir teknik direktör adı açıkladığı anda, bize düşen görev onun arkasında kaya gibi durmaktır. Yönetimimiz nasıl taraftarla ilişkisini, dişiyle tırnağıyla uğraşarak en aşağı noktalardan zirveye taşıyan Zico'yu gönderme kararı aldıysa, Fenerbahçemiz'in menfaatlerini düşünerek yeni bir hocayla anlaşacak. Biz taraftarlar kendi içimizden çıkardığımız 'hep destek, tam destek' felsefesine uygun olarak yeni hocamıza sabır göstereceğiz, kendisine zaman tanıyacağız. Hocanın takımı tanıma süresi olduğu, yeni bir ülkeye adaptasyon için süre gerektiği gerçeğine saygılı olacağız.

Yönetimimizin geçmişte yaptığı hataları tekrarlamayıp, Daum ve Zico ile yakalanan başarı yolundan taviz vermeyerek doğru bir hoca tercihi yapacağına inanıyoruz. Artık teknik direktör konusunda bir adım ileri giderek 2-3 yıllık çalışma dönemlerinden 5-10 yıllık dönemlere geçmemiz gerektiğini, bu yolla sadece futbol takımımızın değil, camiamızın futbol kültürünün oturması ve sağlamlaşması yolunda da büyük bir adımın atılacağına inanıyoruz."

Bu arada taraftarlar, İstanbul'da bulunan Fenerbahçe'nin son iki sezonki teknik direktörü Zico'ya bir veda organizasyonu yapılması fikrini de tartışıyor.

Hayır 7050 %75.53

Evet 2284 %24.46

Toplam: 9334 oy
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 51 / 142 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon

Mesaj Yetkileri