Sayfa 51 / 1204 İlkİlk ... 414950515253611011515511051 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

osman tanburacının dediğine göre babeL le görüşmeLer sürüyomuş Oliviera da oLabiLirmiş...

Yazının tamamı için tıkLa...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lincoln ayrılma noktasında
    Brezilya basını tatiline devam eden sambacının, sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırmaya hazırlandığını ileri sürdü. Sao Paulo’dan teklif alan Cassio Lincoln’ün, Almanya’ya dönmeye de sıcak baktığı bildirildi

Cassio Lincoln, sarı-kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Brezilya basını, geçtiğimiz iki sezonda olduğu gibi sezon açılışına mazeretsiz olarak zamanında gelmeyen yıldız futbolcunun kendisine kulüp aradığını iddia etti.

Lincoln’e, Brezilya’nın ünlü kulübü Sao Paulo’nun yanı sıra Almanya’dan köklü bir takımın talip olduğunu yazan Elgloboesporte gazetesi, başarılı oyuncunun bu takımlarla transfer pazarlığı yaptığını ileri sürdü.

Haberde, Galatasaray’ın, Lincoln’ün girişimlerinden haberdar olduğu ve Brezilyalı futbolcunun bu nedenle sezon açılışına katılmadığı kaydedildi.

Cassio Lincoln’ü kadrosuna katmak isteyen Sao Paulo kulübünün, en çok 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etmesi nedeniyle bu transferin çok zor olduğunu kaydeden Elgloboesporte, sambacının Almanya’ya dönmesinin daha yüksek bir ihtimal olduğuna dikkat çekti.

En geç hafta sonuna kadar İstanbul’a dönmesi beklenen Cassio Lincoln, Galatasaray yönetimiyle bir araya gelerek yaptığı görüşmelerle ilgili bilgi verecek.

Cezaya erteleme

Galatasaray’da sezon başı hazırlıklarına mazeret bildirmeden katılmayan Lincoln’ün cezası ertelendi. Yönetim Brezilyalı futbolcuya antrenmanlara katılmadığı için günlük 14 bin euro para cezası tarifesini uygulama kararı aldı ancak sambacının kadro dışı bırakılması konusu ifadesi alındıktan sonra verilecek.

24.06.2009
    Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kimse Lincoln'e 5-6 milyon euroları vermez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Kimse Lincoln'e 5-6 milyon euroları vermez
    Verir abi, çok veren olur

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Geçen bir haberde Hamburg 1.5m € vermişti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz Yıldırım:

“Arda’yı ver, pazartesi günü 15 milyon Euro hesabınıza yatsın. İstersen futbolcu da veririm.”

Adnan Polat: “Sizde Gökhan’dan başka bizim işimize yarayacak futbolcu yok.”

Yıldırım: “Tamam, Gökhan artı 5 milyon Euro’ya bu işi bitirelim.”

Haldun Üstünel: “Arda iyi bir G.Saraylı’dır.. Zaten biz bıraksak bile F.Bahçe’ye gelmez.”

Yıldırım: “Sen alacağın paraya bak.. Beni Arda ile 10 dakika başbaşa bırak, o iş biter.”

GEÇEN hafta Ayşe Arman’ın çıplak fotoğraflarını yayınlayarak olay yaratan Hello! dergisi, bu hafta da 3 büyük kulübün başkanını biraraya getirdi.. Önceki akşam Hello!’nun düzenlediği yemekte buluşan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Ali Koç, Ömer Temelli, G.Saray Başkanı Adnan Polat, futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu özellikle transfer konusunda samimi konuşmalar yaptı..
    YEMEK, Gökhan Zan’ın G.Saray’a transferinin gerçekleştiği akşama denk geldiği için biraz gergin başladı.. Morali bozuk olduğu her haliyle farkedilen Demirören, bir ara diğer 2 başkanın yanından ayrılarak öteki davetlilerin yanına bile gitti.. Demirören “Gökhan Zan’ı biz mi bıraktık? G.Saray mı kaptı? Hiç kimse işin bu tarafına bakmaz mı?” ifadesini kullanırken, yemekte bulunan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök de kendisine destek çıkarak, “Bence Yıldırım Bey doğru söylüyor.. Geçen sezon Mustafa Denizli ile röportaj yapmaya tesislere gittiğimde kulüp doktoru Gökhan Zan’dan çok şikayet etmiş, hatta ’Bu adam beni bitiriyor.. Zan başka takıma gitsin, 1 yıl bedava çalışırım’ bile demişti” anekdotunu aktardı.. Bunun üzerine Polat “Hay Allah! Yoksa biz hata mı yaptık?” yorumunda bulundu..

TARİHİ DİYALOGLAR

DAKİKALAR geçtikçe Zan konusundaki gergin hava yerini yumuşak bir atmosfere bıraktı.. Ve Aziz Yıldırım, geceye damga vuran teklifi yaptı.. Konuşmayı aynen aktarıyoruz:

* AZİZ YILDIRIM: Adnan Başkan, işte sana bir teklif yapıyorum.. Arda’yı bize ver, pazartesi günü hesabına ’cash’ 15 milyon Euro yatırayım.. Hangi kulüp önermiş sana bu kadar parayı?

* ADNAN POLAT: Arda’yı satmayı düşünmüyorum başkan..

* A.Y: İstersen sana futbolcu da veririm.. Bizden kimi istersin?

* A.P: F.Bahçe’de Gökhan’dan başka işime yarayacak adam yok ki!

* A.Y: Tamam, Gökhan’ı da veririm.. Gökhan artı 5 milyon Euro’ya gel bu işi bitirelim.. (Yemekteki davetliler ’Uğur Boral’ı da verin başkan’ diye espri yapınca...) Tamam, Uğur’u da vereyim.. Yeter ki bu transferi yapalım..

* A.P: Başkan, bizde bu konularda yetki futbol şubesindedir.. (Haldun Üstünel’i çağırır..)

* H.Ü: Başkanım sakın yanlış anlamayın, çok değer verdiğimiz bir büyüğümüzsünüz.. Ama Arda iyi bir G.Saraylı’dır, F.Bahçe’ye zaten gitmez..

* A.Y: Boşver, sen alacağın paraya bak.. Siz beni Arda ile 10 dakika başbaşa bırakın, görün bakın ne oluyor! Arda’yı ikna edemezsem saygı duyarım, yanaklarından öper gönderirim..

* A.P: Yok başkan yok..

* A.Y: Senin için bir jest daha yaparım Adnan.. Arda’yı ver, ben de G.Saray forması giyip poz veririm..

Alıntı @ Gazetevatan
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İyiki dün bi şaka yaptı. Daha 1 hafta şakalaşarak geçer

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz yıldırıma bak bizim bir futbolcumuz için yapmadığı şey kalmamış yok uğuru verelim yok gökhanı verelim yok Gs forması giyerim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Arda FB'ye gitsin, bende kendimi İzmir Hilton'un 36. katından atarım. Ki bana şaKası bile saçma geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Aziz Yıldırım 100M € teklif yapsın yönetim kabul etsin yinede Arda'yı öldürseler gitmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Aziz Yıldırım 100M € teklif yapsın yönetim kabul etsin yinede Arda'yı öldürseler gitmez
    Aslında pek de durum öyle değil. Bak o 100M euro'yu nasıl tasarruflu kullanarak o adamı fenere transfer ediyorum.

Öncelikle nakit 20'yi basarsın, hatta üstüne gökhan'ı da verirsin, öyle bir kabul eder ki kulüp.
    Arda'ya da yıllık 5M euro'yu basarsın nasıl geliyor.
    25M euro'ya bu iş tamam.
    Arda da zaten "Yönetim bana kötü davrandı, istemedi" tarzı şeyler der, teklifi kabul eder ve gider.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Bence öyLe bi tekLifte arda gider takımın borçlarını kapatır sonrada orda oynamaz parasınıda yer

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Saçmalığın danisKası.. Zaten Adnan Polat'ta söyledi: Avrupa'da kupa almadan hiç bir oyuncumu göndermem, giderlerse de iyi bir kulübe giderler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arkadaşlar siz neyi tartışıyosunuz Zaten aralarında şakalaşma bu

Bu olay fazla abartıldı, başkanların aralarındaki bir şakaydı. Gerçek olsa bile Arda Fenerbahçe'ye gelmez, Fenerbahçe de ezeli rakibine 15-20 milyon Euro kazandırmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Haklısın aslında onlar degil onlardan daha iyi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

arda değilde biz lincolnü versek fenere

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl Karaer Adanaspor'a Transfer Oldu

Oyuncumuz Anıl Karaer bonservisi ile birlikte Adanaspor Kulübü'ne verilmiştir. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.

Galatasaray Futbol AŞ
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda’dan Yıldırım’a cevap!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a yaptığı "15 Milyon Euro’yu verelim Arda Turan’ı bize ver" teklifi için, sarı kırmızılı takımın yıldız futbolcusu "Benim yolum belli, Fenerbahçe’ye gitmem" yorumunu yaptı.

Arda Turan, Polat ve Yıldırım arasında geçen diyalogdan haberi olduğunu belirtirken "Konuşulan rakamlar çok yüksek... Ancak benim parayla pulla işim olmaz... Benim yolum belli ve bu yolun sonu da Avrupa’ya gitmek... Benim buradan gideceğim yer yurtdışında bir takım olacak... Çünkü hedeflerim var... Yani Fenerbahçe’ye gitmem..." diye görüş belirtti.

Bu arada Galatasaray Başkanı Adnan Polat, başkan Yıldırım ile aralarında geçen diyaloğun ardından aynı davette Hasan Şaş konusunda önemli mesajlar verdi...

Başkan Polat "Hasan Şaş ile vedalaşma şeklini ben de içime sindiremedim... Bir de ’Kulübü FIFA’ya şiyaket etti’ diye dedikodu çıkardılar... Ben Hasan’a her konuda kefilim... Öyle ki beni zaman zaman arayıp ’Başkanım hesabımda şu kadar para var, lazım olursa alabilirsiniz’ diyecek kadar da delikanlı biri... Kaptanlığımızı yapmış Hasan Şaş’ın gönlünü alıp onu onore edeceğim.. Çünkü o bunu en iyi şekilde hak etti" diye konuştu.

Konuyu da böylece kapatabiliriz. Bu haberde asıl önemli olan Hasan Şaş mevzusu. Umarım başkan dedigi gibi gönlünü alır Hasan'ın. Bu sekilde ayrılık hoş olmadı çünkü.

İyi ki bir şakalaştılar yahu,ne kadar çok seviyoruz basının gazına gelmeyi.Bu konuyu tartışmak çok da yersizdi zaten ..

Hasan Şaş'ın ayrılığı hiç hoş olmadı gerçekten de.Kulübün tarihindeki yaşamış olduğu en büyük başarıdan kalan tek futbolcu bu şekilde gitmemeliydi.Adnan Polat ve yönetim mutlaka yakışan bir veda yapmalı bu futbolcuya.

Galatasaray'a yeni 10 numara

Lincoln aldığı paranın yarısı kadar ceza alacak.
    Sezonun ilk idmanına gelmeyen Lincoln'e tarihi cezalar kesilecek! Lincoln sevdalısı teknik direktör Magath, yeniden kapıyı çaldı! Aslan yeni 10 numarasını da buldu; süper asistçi, Wolsfburglu Misimovic geliyooor!

Yeni teknik patron Rijkaard, önceki gün Florya Tesisleri’nin duvarlarını inletti! Hollandalı hoca, “Benim ilk idmanıma izinsiz gelmeyen, ülkesinde tatil yapmaya devam eden Lincoln’ü istemiyorum” dedi. Yönetim karar aldı; sezon içinde, Cassio Lincoln’ün aldığı yıllık (3.2 milyon euronun) yarısı kadar, (periyodik) cezalar kesilecek!..

Tabii amaç, Lincoln’ü gitmeye zorlamak. Brezilyalı yıldız, aldığı paradan feragat ederse, Schalke’ye transferi gerçekleşecek. Böylelikle, Alman Şampiyonu Wolfsburglu Misimovic’in yolu açılacak. Lincoln’den gelecek paraya sponsor desteği eklenecek. Boşnak maestroyu Rijkaard çok istiyor. Tabii peşinde Bayern Münih de var!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynağı unuttuk yine Hürriyet ve yazete.com
    Last edited by Gangstaa : 24.Haziran.2009 at 21:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arda Turan’dan Açıklama

Bugün bazı internet sitelerinde "Arda konuştu.. Aziz Yıldırım’ın teklifine nasıl yanıt verdi?” başlığı altında yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Hiçbir medya mensubu ve internet sitesine herhangi bir açıklamam olmadığı gibi Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu’nun getirmiş olduğu konuşma yasağı ile ilgili bir ihlalim de söz konusu değildir.

Benimle herhangi bir şekilde konuşmadan bu tip hayal ürünü sözleri yayanlara itibar edilmemesini rica ederim.

Arda Turan
    Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu

Kaynak:galatasaray.org

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

gökhan zan a yıllık 2milyon euro vermişiz sanırım . biraz fazla geldi bana :/

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    gökhan zan a yıllık 2milyon euro vermişiz sanırım . biraz fazla geldi bana :/
    bonservis bedeli olmadığı için oyuncu daha fazla para alıyor sanırım normalden

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

adnan polat kanal d habere bağlandı ardayı satmamız kesinlike söz konusu değildir dedi çok bilmiş birand ama teklif çok yüksek 20-25 e kadar çıkabilir zorlarsanız dedi polat ta arda galatasarayın ruhudur ve ruhumuzu satmayız dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zorla sattıracaktı yahu Birand Arda'yı. O gece o olay kapandı bizim için, basın neden bu kadar abarttı diyor Adnan Polat. Bgün takımlarda transfer yoktu, basına yazacak şey lazım tabi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayrıca "Transfer döneminin basındayız, sürprizlerimiz olacak ihtiyacımız olan 2-3 oyuncu var, onları almaya calısıyoruz. şuan bile arkadaslarımız 3 4 ayrı ülkede görüşmelerini sürdürüyor, zamana ihtiyac var. Taraftar sabırlı olsun." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

"1 Temmuz'da imza atacağım"

Aslan’ın anlaşma sağlayarak İstanbul’a getirdiği Leo Franco, Madrid’e dönerken Milliyet’e konuştu. Arjantinli kaleci, 1 Temmuz’da resmi imza atacağını söyledi.

Yeni sezonda Galatasaray kalesini koruyacak olan Arjantinli Leo Franco dün kız arkadaşıyla birlikte Madrid’e dönerken, Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün gizlilik içinde yürüttüğü operasyonla Türkiye’ye getirdiği 31 yaşındaki file bekçisi, medyaya yakalanmamak için otelden çıkamaması yüzünden İstanbul’un keyfine varamadığını söyledi.

Leo Franco, “İstanbul’da adeta bir hapis hayatı yaşadım! Şu anda Atletico Madrid’le sözleşmem devam ediyor. Bu nedenle 1 Temmuz’u bekliyorum. O zaman gelip Galatasaray’a imza atacağım” ifadelerini kullandı.

İstanbul’la ilgili farklı kanallardan bilgi topladığını kaydeden tecrübeli file bekçisi, “Galatasaray’ın benimle ilgilendiğini öğrendiğim günden bu yana İstanbul’u öğrenmeye çalışıyorum. Çok önemli bir kulübe ve fantastik bir şehre geldiğimi biliyorum” dedi.

Kaynak : Milliyet

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    adnan polat kanal d habere bağlandı ardayı satmamız kesinlike söz konusu değildir dedi çok bilmiş birand ama teklif çok yüksek 20-25 e kadar çıkabilir zorlarsanız dedi polat ta arda galatasarayın ruhudur ve ruhumuzu satmayız dedi
    noktayı koymuş başkan, tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Ümit Karan'ın Sözleşmesi Feshedildi

Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncumuz Ümit Karan arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Ümit Karan, Eskişehirspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine futbol yaşantısında başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Mesaj Yetkileri